Antagonist

Beoordeling van Antagonist door klanten

Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen999062908
Afhandeling van opzeggingen981792181
Beschikbaarheid van de diensten998935898
Kwaliteit van de diensten998906896
De (telefonische) support9869210702
De prijs/kwaliteit verhouding998864890
Totale waardering van de ISP999136919
Ervaring score99999127919


Geef je mening!Ook klant van Antagonist (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 921 ervaringen met Antagonist
   Volgende 10 ervaringen Antagonist


Ervaring met webhosting van Antagonist op 22/04/2014 (23340)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    datzegikniet.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Ontevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Ontevreden

    Afhandeling van uw opzegging(en)
  • Ontevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Ontevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Zeer ontevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Toelichting: Ik ben een sr. designer bij grote reclame bureaus, en heb prima ervaringen met andere hostingspartijen. Antagnists; support reageert erg traag! gem. 2 dagen wachten, je kunt ze niet bellen, niet chatten ect. dus je bent aan de goden overgeleverd als je met een deadline zit. Diverse malen 2 dagen gewacht, half antwoord gekregen daarna moet je weer 2 dagen wachten voor er daar weer een antwoord op komt, via ticket systeem. Ik zeg mijn account op!
  • Ontevreden

    Prijs en kwaliteit verhouding
  • Ontevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben een sr. designer bij grote reclame bureaus, en heb prima ervaringen met andere hostingspartijen. Antagnists; support reageert erg traag! gem. 2 dagen wachten, je kunt ze niet bellen, niet chatten ect. dus je bent aan de goden overgeleverd als je met een deadline zit. Diverse malen 2 dagen gewacht, half antwoord gekregen daarna moet je weer 2 dagen wachten voor er daar weer een antwoord op komt, via ticket systeem. Ik zeg mijn account op!




Ervaring met webhosting van Antagonist op 16/04/2014 (23314)

Letop: Op basis van de uitkomst van een geautomatiseerde betrouwbaarheidsanalyse door ISPGids.com kan de betrouwbaarheid van deze ervaring niet worden gegarandeerd.
Meer informatie
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.jurre.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Tevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Tevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Tevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Zeer tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Toelichting: De ondersteuning die Antagonist biedt bij problemen, die ik gelukkig zelden heb (en altijd ligt de fout bij mij)is perfect. Zeer snelle reactie op mail, met duidelijke omschrijvingen om tot een oplossing te komen.
  • Tevreden

    Prijs en kwaliteit verhouding
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb zelf al vele jaren mijn webhosting bij Antagonist lopen, en net weer verlengd. Ben er zeer tevreden over, en kwaliteit is perfect. Gewoon een zeer goede en prettige host.




Ervaring met webhosting van Antagonist op 16/04/2014 (23313)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Sander
  • Bedrijf

    De Mix Studio
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.demixstudio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Tevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Tevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Tevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Tevreden

    Prijs en kwaliteit verhouding
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Keurige service, goedkoop pakket, altijd online. Ik heb tegenwoordig al mijn websites bij Antagonist.




Ervaring met domeinnaam van Antagonist op 04/04/2014 (23216)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Frits Bouwens
  • Bedrijf

    Ga ik niet vertellennu
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    fbou***ens@gmail.com
  • Website

    www.gaiknietvertellen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

  • Beoordeling van domeinnaam

  • Tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Juist door de vijf sterren die ik achter hun naam zag staan heb ik mij tot hen gewend. Mijn bestelling ging volledig de mist in bij de betaling, wat later bleek te liggen aan mijn pasje.

    Ondanks dat ik echt niet meer van plan was om met hen in zee te gaan, er zwemmen daar tenslotte genoeg vissen in, heb ik na het gesprek met hun helpdesk besloten wel klant te worden. Men was (terecht) heel behulpzaam en men wilde er graag uitkomen. Ik ook eigenlijk. Ik heb best uitgebreid gezocht en was zelfs bereid 10x meer te betalen voor hun diensten dan voor andere, goedkopere ISP-ers.

    Uiteindelijk fijn dat we er op een goede manier uitkwamen. Ik kan dus van hun (veel betere) diensten gebruik maken en daar ben ik blij om. Ik ben van plan ze goed te volgen en meerdere reviews te schrijven als dat allemaal goed gaat. Dus als je niets meer van mij hoort is dateen probleem maar dat is niet mijn verwachting.




Ervaring met webhosting van Antagonist op 03/04/2014 (23209)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Katja Linders
  • Bedrijf

    Katja Linders
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://katjalinders.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Tevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Tevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Tevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik vind Antagonist een fijne organisatie. Ze zijn helder in hun mails en in hun online helpdesk. En als ik vragen of problemen heb, zijn ze altijd snel en duidelijk in hun afhandeling.




Ervaring met webhosting van Antagonist op 27/03/2014 (21960)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Fiona Canning
  • Bedrijf

    Megabyte VCD
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    designmegabyte.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Tevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Tevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Tevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Tevreden

    Prijs en kwaliteit verhouding
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Good support for the problems I encountered as a newbie and replying to me in English as my Dutch is less than satisfactory.




Ervaring met webhosting van Antagonist op 26/03/2014 (23153)

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Tevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Tevreden

    Afhandeling van uw opzegging(en)
  • Tevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Tevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Tevreden

    Prijs en kwaliteit verhouding
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Lid worden, hosting en domeinnaam kopen bij Antagonist gaat zeer snel. Je kunt je eigen website uploaden maar ook binnen een minuut de nieuwste versie van een cms als Wordpress of Joomla installeren. Backups maken van je website kan je automatisch instellen of heel eenvoudig met enkele klikken handmatig doen. Je kunt een heleboel dingen zelf regelen en als je er zelf niet uit komt kan je contact opnemen met Antagonist en heb je snel uitgebreid antwoord. De prijs is prima; bijna de helft van mijn oude webshost.




Ervaring met webhosting van Antagonist op 13/03/2014 (23059)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@verkeersschoolwistra.nl
  • Website

    www.verkeersschoolwistra.l
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Tevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Tevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Tevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Tevreden

    Prijs en kwaliteit verhouding
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service en snelle oplossingen bij problemen.




Ervaring met webhosting van Antagonist op 12/03/2014 (23053)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Esther Gestel
  • Bedrijf

    Hondenuitlaatservice Spring in 't veld
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    esth***tel@gmail.com
  • Website

    hus-springintveld.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Tevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Tevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Tevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Tevreden

    Prijs en kwaliteit verhouding
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.




Ervaring met webhosting van Antagonist op 25/02/2014 (22958)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.kalkmanweb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Tevreden

    Afhandeling van uw bestelling(en)
  • Tevreden

    Afhandeling van uw opzegging(en)
  • Tevreden

    Beschikbaarheid van de diensten
  • Tevreden

    Kwaliteit van de diensten
  • Tevreden

    Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
  • Tevreden

    Prijs en kwaliteit verhouding
  • Tevreden

    Totale waardering
  • Ervaring in eigen woorden

  • Perfect provider. Goede service en goede kwaliteit. Zeer aan te bevelen.



Ervaringen 1 - 10 van de totaal 921 ervaringen met Antagonist
   Volgende 10 ervaringen Antagonist





ISPGids.com is onafhankelijk: Wij bieden zelf geen colocatie, dedicated servers, vps-servers, webhosting of andere isp-producten aan.
Dit is een initiatief van xCAT.nl Publishing Copyright 2006-2012 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. - disclaimer sitemap