Antagonist

Beoordeling van Antagonist door klanten

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1641165
Afhandeling van opzeggingen
100%38139
Beschikbaarheid van de diensten
98%1625167
Kwaliteit van de diensten
98%1576163
De (telefonische) support
99%1556161
De prijs/kwaliteit verhouding
99%1593162
Totale waardering van de ISP
98%1645169
Tevreden klanten (>75% positief)
98%1636169
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%65065
Afhandeling van opzeggingen
100%20020
Beschikbaarheid van de diensten
99%65166
Kwaliteit van de diensten
99%64165
De (telefonische) support
100%62062
De prijs/kwaliteit verhouding
99%64165
Totale waardering van de ISP
99%65166
Tevreden klanten (>75% positief)
99%65166
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%102021022
Afhandeling van opzeggingen
100%2082210
Beschikbaarheid van de diensten
100%100671013
Kwaliteit van de diensten
100%100091009
De (telefonische) support
99%80211813
De prijs/kwaliteit verhouding
100%99661002
Totale waardering van de ISP
100%102691035
Tevreden klanten (>75% positief)
100%1025101035

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Antagonist nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Antagonist (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 1035 ervaringen met Antagonist


Non-profit

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 23/06/2016 (27614)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.naramee.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekende persoonlijke service en snelle support


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 21/06/2016 (27604)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WIQSupport
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ma***l@wiqsupport.nl
  • Website

    www.wiqsupport.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op aanraden van een zakelijke relatie bij Antagonist terechtgekomen. Inmiddels al jarenlang uitstekende service, support en vooral ontzorgd.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 16/06/2016 (27576)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Peter Schütte Beeldbewerking
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    pe***e81@hotmail.com
  • Website

    peterschuttebeeldbewerking.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn eerste ervaringen zijn geweldig, de communicatie verloopt (via mail) snel, deskundig en vriendelijk.
    Mijn WP site was veel te traag, maar na de overstap naar Antagonist draait ie stukken sneller (PageSpeed Insights van 51 naar 81, GTmetrix: van 64/73 naar 91/78). Voorlopig ben ik er blij mee.
    Over een half jaar of zo zal ik nog eens een update plaatsen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 09/06/2016 (27538)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prijs/Kwaliteit dik in orde. De hosting is zeer kwalitatief waarbij al mijn websites erg snel laden. Alles is erg overzichtelijk en sinds kort kan je statistieken over jouw hosting pakket bekijken en zelf problemen oplossen.

    De support is ongelofelijk snel. Ze hebben een uitgebreide kennis wat betreft serverbeheer en vragen omtrent hosting en websites. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben fan!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 08/06/2016 (27533)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.vhac.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel goede ervaring, prima support in die gevallen waar het nodig is. Vlotte reacties, kundig personeel. Kortom, een goede prijs/prestatie verhouding!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 08/06/2016 (27531)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Viavivere
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    dina***uis@gmail.com
  • Website

    Viavivere.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds vorig jaar als digibeet een pakket besteld.
    Bij vragen wordt dezelfde dag door antagonist contact opgenomen, met heldere stapsgewijze oplossingen en een goede uitleg, waar ik vervolgens ook echt wat mee kan.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 06/06/2016 (27500)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    silensstudio
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.playday.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Stabiele server, flexibele aanpassingsmogelijkheden, snelle support door mensen met expertise.
    Prijs/kwaliteit top!!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 02/06/2016 (27472)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    markchoogenboom.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede webhoster met vooral een deskundige supportafdeling. Die snel snapt wat je nodig hebt en je uitstekend helpt bij het oplossen van een vraag.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 31/05/2016 (27451)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    dirk***put@yokodi.com
  • Website

    www.yokodi.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Reeds jaren klant bij Antagonist. Zij bieden een zeer goede service aan.
    De klanten worden steeds op technisch vlak en wat betreft vriendelijkheid zeer goed en snel geholpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 30/05/2016 (27450)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    CultuurParadijs.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.cultuurparadijs.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op vrijdagmiddag 27 mei 2016 zocht ik contact met Antagonist door middel van de live chat functie op de website. Ik had een host nodig voor mijn nieuw te bouwen website. Al mijn vragen werden netjes behandeld en ik was een wijs man. Direct een hostingpakket afgenomen, aanvankelijk wilde ik het middelste pakket aanschaffen, maar de medewerker zei mij om eerst met het basis pakket te beginnen. Dus dat heb ik gedaan.

    Toen kon ik aan de slag met het bouwen van mijn Wordpress website. Ik wilde ook mailadressen maken, dat lukte behalve dat ik geen test mails kon ontvangen. Ik mailde de support en ontving binnen een kwartier al een mail terug met de instucties hoe ik mijn mailadres wel werkend kon krijgen. Hierna kon ik wel mailtjes ontvangen.

    Later die avond installeerde ik een plugin, deze bleek niet volledig te zijn waardoor mijn website helemaal wit werd. Ik kon via het admin gedeelte ook niet meer inloggen. Ik mailde de support en binnen een half uur had de medewerker, Elmar, mijn website weer gefixt. Die plugin was inderdaad de schuldige, maar hij had het voor mij binnen zo'n korte tijd weer opgelost.

    Inmiddels is mijn website, www.cultuurparadijs.nl online met behulp van Elmar - antagonist, goede service. Een service van dit formaat heb ik nog nooit ontvangen, vandaar hierbij mijn bevindingen met dit hostingbedrijf. Ik ben een tevreden man én als ik dat even niet ben, is Elmar van de support er om mij weer te helpen.

    30-05-2016
    Dexter Reijsmeijer
    www.CultuurParadijs.nl


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 1035 ervaringen met Antagonist





> > > >


ISPGids.com is onafhankelijk: Wij bieden zelf geen colocatie, dedicated servers, ssl-certificaten of vps hosting aan.
Dit is een initiatief van Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.