DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

DeziWeb B.V. - kwaliteithosting



Ervaringen van klanten met DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
56%12416
Afhandeling van opzeggingen
31%549
Beschikbaarheid van de diensten
48%11718
Kwaliteit van de diensten
46%10717
De (telefonische) support
45%9716
De prijs/kwaliteit verhouding
45%10717
Totale waardering van de ISP
48%11718
Tevreden klanten (>75% positief)
48%11718
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
20%145
Afhandeling van opzeggingen
0%044
Beschikbaarheid van de diensten
20%145
Kwaliteit van de diensten
20%145
De (telefonische) support
20%145
De prijs/kwaliteit verhouding
20%145
Totale waardering van de ISP
20%145
Tevreden klanten (>75% positief)
20%145
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%77481
Afhandeling van opzeggingen
76%19625
Beschikbaarheid van de diensten
85%711384
Kwaliteit van de diensten
87%721183
De (telefonische) support
84%661379
De prijs/kwaliteit verhouding
85%711384
Totale waardering van de ISP
85%721385
Tevreden klanten (>75% positief)
85%721385

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met DeziWeb B.V. - kwaliteithosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 85 ervaringen met DeziWeb B.V. - kwaliteithosting


ZZP

Ervaring met domeinnaam van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 22/08/2016 (27857)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Hurie NV
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    huub***sen@telenet.be
  • Website

    brommobiel.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn domein is zomaar onterecht en zonder controle verhuisd naar een derde Daar was ik het natuurlijk niet mee eens. Na uitvoerig contact waarin Deziweb / Reviced zich continu tegenspreekt werd ik kwaad. Pas nadat ik ging dreigen om juridische stappen te ondernemen kreeg ik mijn eigendom weer terug. Toen kon het inneens wel en was het binnen een uur geregeld.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 16/08/2016 (27842)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    NVT
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    we***b@nicle.nl
  • Website

    www.nicle.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hoe groot is de kans dat u DeziWeb B.V. - kwaliteithosting zou aanraden aan vrienden, familie of collega's? Nou die kans is dus 0.
    Ik wil in principe geen woord vuil meer maken aan dit bedrijf. Klantvriendelijkheid is 0.
    Ik ben verhuisd naar www.mcseo.nl, en wat blijkt 10 x sneller, en alles is voor mij gedaan. Een ware aanrader om naar toe te verhuizen.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 28/07/2016 (27765)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bedrijf is super slechts in klantenservices, gooien zelf sites uit de lucht maar willen dit niet oplossen. Veel heen en weer gemaild en leggen de schuld bij de klant. Meerdere nare ervaringen door de jaren gehad en nu volledig overgestapt naar een ander. Instabiele servers, langzame hosting.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 18/12/2015 (26485)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Weerstation Assen
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    weerstation-assen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vanaf het begin prima ervaring gehad met Deziweb. Slechts zelden een probleem en is er een probleem dan wordt het zeer snel opgelost. Goed advies en support!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 18/12/2015 (26483)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Halal2go
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    hala***2go@outlook.com
  • Website

    halal2go@outlook.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Alles gaat online.

    Echter, incasso wordt opeens wel via post verzonden. Dit terwijl ik ervan uit kon gaan dat alles netjes was afgehandeld.

    Met andere woorden, ik vind Deziweb een erg slecht bedrijf. Die haar klanten niet persoonlijk benaderd indien dat dus noodzakelijk is (ze hebben alle gegevens van mij). Dit terwijl ik altijd keurig heb betaald.

    ECHT een kwalijke zaak.

    Hoogachtend,


    N. Bekkali


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 09/04/2015 (25320)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Koetsiervleeswaren BV
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    koetsiervleeswaren.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • DeziWeb is een super ISP. Alles is goed geregeld, wij zijn altijd online. Voor elke vraag kan in ze gerust bellen of een ticket sturen en krijg ook super snel antwoord.

    Kortom helemaal top!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met colocatie van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 03/02/2015 (24917)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.huitink.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Afgelopen weekeinde is mijn server naar DeziWeb verhuisd na falen van de vorige hoster. Verhuizing is goed verlopen, soepel en zonder een enkel issue. Goed werk.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 30/10/2014 (24392)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Creative Monkey
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.creativemonkey.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben erg blij met de Service van Deziweb! Dat in combinatie met de prijs en alle functionaliteiten.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 25/09/2014 (24190)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.spev.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg tevreden over de diensten. Snelle en vriendelijke klantenservice


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeziWeb B.V. - kwaliteithosting

Geplaatst op 09/09/2014 (24095)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.saleslaunch.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestellen en opzeggen is beiden geen probleem en is altijd fair.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Wij hebben diverse servers bij verschillende partijen, en op gegeven moment viel het ons op dat vooral de Deziwebservers relatief slecht gingen presteren, de uptime werd problematisch, met als dieptepunt 5x downtime in 2 weken, van soms urenlang. Niet bij ons alleen op de server, maar we zagen via twitter dat dit een probleem was bij flink wat servers. Dat was niet meer acceptabel dus hebben we de zaak moeten verhuizen, wat een hoop werk en gedoe is, liever doe je dat niet natuurlijk, maar je moet kwaliteit naar je eindklant kunnen garanderen. Wij hadden enkele grotere websites en shops erop staan met soms een piek in de bezoekers, met als resultaat dat de gehele server eruit klapte. Dan praten we over enkele duizenden bezoekers per dag, wat opzich geen probleem hoeft te zijn. Nu we verhuisd zijn en exact dezelfde websites op een andere server hebben draaien - van de conculega - merken we dat ondanks dat dit jaar bijna 2x zoveel bezoekers zijn geweest op exact dezelfde sites dit geen enkel probleem opleverde voor de server. Nog geen 10% load. Onze conclusie is dus dat dit niet kan liggen aan de sites en shops zelf, maar aan de server die dat niet aankon, hardwarematig of softwarematig, of beiden. Ergens zal een bottleneck zitten.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Als men kijkt naar de hardware en het datacenter van deziweb zijn het beide theoretisch premium componenten. Onze verwachting was dus ook hoog. De boodschap dat Deziweb servers 'de laatste 2 jaar 100% uptime' hadden bewerkstelligd, of dat nu accuraat was of niet: het was voor ons iets wat we graag wilden horen natuurlijk. We kozen voor Deziweb voor domeinen en voor de server + backup activiteiten. In het begin zat alles wel snor. Weinig te klagen. Toch elk jaar wel enkele keren downtime kort gehad, maar ook met lange tuzzenpozen waarin inderdaad 100% uptime werd gerealiseerd. Het enige nadeel - voor ons als groter bedrijf met veel klanten - is dat de inkoop van domeintjes allemaal per domeintje 1 factuur voor werd gestuurd en dat weerhield er ons al snel van om daar enkele duizenden domeinen heen te zetten. Teveel papierwinkel. Ons verzoek om daar per maand 1 verzamelfactuur van te maken was helaas niet mogelijk. (bij al onze andere hostingproviders was dit overigens geen probleem en vaak zelfs standaard). Door de tijd heen verslechterde de uptime en werden de servers toch een stuk trager. Wat vreemd is omdat we hadden gekozen voor dedicated met 'gegarandeerde resources'. Het was ook een vreemde gewaarwording dat bij een bepaalde server van de 40GB schijfruimte al bij 24GB problematisch vol zat. Blijkt dat er een hele hoop OS en config en backupbestanden op een of andere manier onzichtbaar meetellen en dit gaat van je bundel af. Misschien is dat normaal, maar fijn is anders. De traagheid van de server wat zogezegd aan een tekort aan schijfruimte zou liggen bleek ook na verplaatsen en verwijderen van 90% van alles wat erop stond nog even traag. Dus die vlieger ging niet op. Ik vrees toch een indicatie voor iets te rigoreuze overselling dus. De backups naar de externe server gingen erg vaak fout, en zijn veel tickets aan gewijd. Na wat aanvankelijke fixes ging dit na een tijdje wederom toch steeds weer de fout in. Het is iritant om dat steeds zelf te moeten monitoren, je mag er toch vanuit gaan dat zoiets belangrijks als backups toch niet zo vaak mag falen en dat dit goed geconfigureerd is, en zoniet dat dit na meermalen melden dit goed opgelost wordt.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Deziweb kan je niet opbellen. Alleen voor sales. Tijdens kantooruren. Niet voor service. Bij support kwesties of storingen kan je een ticket aanmaken, waar wel redelijk snel op gereageerd wordt, en vrijwel altijd kundig. Maar soms bij grote storingen zijn ze te druk om je een update te geven en is het nagels bijten of het nog goed komt. menig stressvol moment meegemaakt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: De basisprijs van servers is op het eerste oog erg goed als je kijkt naar wat je ervoor krijgt. De prijzen van domeinen zijn niet perse erg scherp en hier en daar een hoge uitschieter (.eu bijvoorbeeld) is enkele honderden procenten duurder dan de conculega's. Is verder geen klacht, maar het is wel een feit. Ook de prijs wijzigingen kunnen nogal eens rauw op het dak vallen van domeinen. Deze gaan gerust van het ene op het andere jaar met 10-20% omhoog soms. Daarnaast is het dns paneel naar mijn smaak niet zo handig. (geen dns templates, geen bulk dns, bulk nameservers etc) Het ziet er verder wel netjes uit, maar de functionaliteit mist wat en er zit nogal eens een bugje in. Ook het dingen tot eerst een openstaande factuur betalen voordat ik even iets kan instellen vind ik echt iritant. Wat de VDS / VPS betreft: de basisprijs is erg laag. Inclusief backup, wat valt er nog meer te wensen? Echter komt al snel de aap uit de mouw: de backupruimte is ten opzichte van de geleverde VPS / VDS veel te krap bemeten! Die moet je dus al snel gaan uitbreiden ook al zit je nog niet op een kwart van je server HD capaciteit, en dan zit je alsnog een hele klap duurder dan je aanvankelijk ingestapt was. Ook voor het incidenteel installeren van extra scripts waar we zelf niet bij kunnen, komt er een factuurtje van enkele tientjes 30-60 euro max. Opzich niet bezwaarlijk, maar het valt ons wel op dat overige aanbieders dit soort dingen niet factureren. Op gegeven moment wil je wat service en moet je een veiligheidpakket aanschaffen, en ook dat wordt weer los gefactureerd. Allemaal begrijpelijk en volledig gegund, maar ik heb persoonlijk liever een prijs waar ik van weet waar ik aan toe ben. Of een kleine opmerking erbij: let op deze bijgeleverde backupruimte is slechts een klein deel van wat u nodig heeft zodra u meer dan 20% van uw VDS / VPS HD gebruikt. Het zal marketing danwel strategie zijn, zal ook bij andere aanbieders links en rechts vast ook wel zo gebeuren maar dat wil nog niet zeggen dat ik dit op prijs stel.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Deziweb is een club met een aantal fijne en kundige mensen. Ze hebben ons altijd goed behandeld.

    Toch moeten ze meer aandacht schenken aan wat hun tickets hun vertellen. Als we traagheid melden of melden dat bij een bezoekerspiek meermalen de server eruit klapt, dan zou iets aan gedaan kunnen worden.

    Niet met een lapmiddeltje in de vorm van slechts een reboot, nee suggesties doen om dit voor de lange termijn op te lossen. Verkoop ons die upgrade. Regel het.

    Als je 5x dezelfde klacht voorbij ziet komen die on en off toch steeds weer opduikt (backupprobleem) zorg dat je dit dan een keer goed oplost, en niet met een tijdelijke fix.

    Als een klant vraagt: goh voor mij is het onwerkbaar om voor elk domeintje een losse factuur te krijgen... dan zorg dat je iets biedt.

    Als je ziet dat een server in 2 weken tijd er 5x uitklapt en constant een load heeft die steeds opkruipt naar de 100%, doe dan niet alleen een reboot maar los het op. Hoeft echt niet gratis, maar help je klanten uit de puree.

    Het is zo makkelijk te voorkomen allemaal. Ik snap ook dat de prijzen laag gehouden moeten worden en daarom de klantenservice en proactief dingen oplossen niet de prioriteit kunnen hebben als men de handen vol heeft aan nieuwe klanten binnenhalen en de overige zaken, maar toch: een nieuwe klant binnenhalen kost 5x zoveel moeite dan een oude behouden.


0 100 22.22


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 85 ervaringen met DeziWeb B.V. - kwaliteithosting





> > > >


ISPGids.com is onafhankelijk: Wij bieden zelf geen colocatie, dedicated servers, ssl-certificaten of vps hosting aan.
Dit is een initiatief van Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.