Ermis



Beoordeling van Ermis door klanten

Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
10074074
Afhandeling van opzeggingen
10018018
Beschikbaarheid van de diensten
10074074
Kwaliteit van de diensten
10072072
De (telefonische) support
10073073
De prijs/kwaliteit verhouding
10074074
Totale waardering van de ISP
9873174
Ervaring score
9873174


Ook klant van Ermis (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 75 ervaringen met Ermis
   Volgende 10 ervaringen Ermis


Ervaring met webhosting van Ermis op 18/10/2014 (24327)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Fotocursus Velp
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.fotocursusvelp.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan de kwaliteit van de dienstverlening van Ermis kort samenvatten: fantastisch! Niet alleen is de bereikbaarheid van de site zoals ik dat verwacht, ook de ondersteuning is zeer goed te noemen. Die gaat veel verder dan ik van een ISP mag verwachten. Een zeer tevreden klant dus.




Ervaring met webhosting van Ermis op 17/10/2014 (24326)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    veradebrauwer.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Zeer tevreden
  • Toelichting: De afhandeling van mijn bestelling, het opvolgen van de verhuis van de domein naam en het beantwoorden van vragen: het is allemaal snel, vriendelijk en kundig afgehandeld via e-mail
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn ervaring met Ermis is tot nu toe superpositief: een echte verademing in vergelijking met mijn vorige host. Je vragen worden snel en accuraat beantwoord, en de hele verhuis van mijn website is uiteindelijk veel vlotter verlopen dan ik had durven hopen.
    Je hebt ook een persoonlijk contact: het is steeds dezelfde persoon die je zaak afhandeld. Dus die weet precies waarover het gaat. Bij mijn vorige host kreeg ik steeds iemand anders aan de live chat en mocht ik mijn hele verhaal opnieuw beginnen: vervelend als je in een bepaalde procedure zit met meerdere stappen.
    Verder wil ik ook nog vermelden dat Ermis echt wel meer heeft gedaan bij de verhuis van mijn site dan ik verwacht had. Ze laten je echt niet aan je lot over maar begeleiden je tot alles tip top in orde is.




Ervaring met webhosting van Ermis op 17/10/2014 (24322)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Yvonne Manders
  • Bedrijf

    True Colors Design
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.true-colors-design.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima service, kundige medewerkers




Ervaring met webhosting van Ermis op 15/10/2014 (24309)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Sabine van Erp
  • Bedrijf

    Sabine van Erp website bouw en educatie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    sa***e@sabinevanerp.nl
  • Website

    www.websites-alkmaar.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ISP reageert altijd snel op een e-mail.
    Helpt waar nodig.
    Kortom: dik tevreden




Ervaring met webhosting van Ermis op 15/10/2014 (24310)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Charles van der Mark
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    cvandermark.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • I.p.v. de zelf gekozen overgang van Basispakket naar Basis+ werd mij aangeboden 3 GB voor € 9,00 per jaar te nemen. Voor mij voordeliger qua prijs: maatwerk dus, waarvoor mijn dank!




Ervaring met webhosting van Ermis op 15/10/2014 (24306)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Marco Burgers
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.burgers.pro
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ermis levert geweldige diensten en nog belangrijker geweldige service. Je kunt ze dag en nacht per bereiken en 9 van de 10 keer heb je zelfs s'avonds laat nog binnen 15 minuten een goed antwoord van ze. Voor elke vraag of verzoek dat ik ze mail hebben ze een passend antwoord.

    Ik zou nooit overstappen naar een andere provider.




Ervaring met webhosting van Ermis op 14/10/2014 (24304)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Henk Groeneveld
  • Bedrijf

    Multivision 3D Visualisaties
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    multivision3d.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nadat ik eerst zelf de website wilde verhuizen naar een server van Ermis, bleek dat door mijn eigen fout de email en website er al 1.5 dag in het weekend uit lagen.
    Op zondagochtend een mail aan Ermis gestuurd met verzoek om hulp!
    Binnen 10 minuten werd ik gebeld door Dimitri en een half uurtje later was alles weer perfect up and running!
    Perfecte goede en snelle service. Zelfs in het weekend!




Ervaring met webhosting van Ermis op 14/10/2014 (24305)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Gran vida
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    co***act@granvida.nl
  • Website

    www.granvida.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn eerste reden om klant te worden was lage prijs. Maar al gauw bleek dat je ook nog eens supersnelle service krijgt. Vaak reactie via email binnen een uur (ook 's avonds laat). Daarbij worden geen standaard antwoorden gegeven zoals bij de grotere jongens. Vaak wordt het 'issue' ook gelijk opgelost, ipv. advies in email (wat net zo veel tijd kost).
    Deze jongens emailen niet om te adviseren, maar om oplossingen te genereren! Top!!
    Als digibeet is het lastig met al die technische termen. Daar hoef je je hier geen zorgen over te maken. Vraag = oplossing.
    Kan niet genoeg aanraden!




Ervaring met webhosting van Ermis op 14/10/2014 (24303)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Ronald van Wijk
  • Bedrijf

    Logiwijk
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@logiwijk.nl
  • Website

    www.logiwijk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Toelichting: Ik had na de laaste update's geen automatische backup's meer dit heeft me nog al wat tijd en ruimte (mb's) gekost om zelf backup's te maken nu doet hij het sind's een aantal dagen weer automatisch.
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geen klachten ik ben tevreden tot nu toe.




Ervaring met webhosting van Ermis op 14/10/2014 (24302)

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In 1 woord Geweldig.
    Zeer goede service en zeer goed onderbouwd personeel.
    En zeker te aanbevelen bij anderen.



Ervaringen 1 - 10 van de totaal 75 ervaringen met Ermis
   Volgende 10 ervaringen Ermis

  • Ermis

  • Laatste update

    18-10-2014
  • Opgericht

    01-05-2003
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    3
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    98 uit 100
  • Aantal ervaringen

    74
  • HostingReview.nl

    #2 Top 100
  • Deel uw ervaring met Ermis
  • Website van Ermis





ISPGids.com is onafhankelijk: Wij bieden zelf geen colocatie, dedicated servers, ssl-certificaten of vps hosting aan.
Dit is een initiatief van Copyright 2006-2014 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.