Ermis



Beoordeling van Ermis door klanten

Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
10093093
Afhandeling van opzeggingen
10023023
Beschikbaarheid van de diensten
10093093
Kwaliteit van de diensten
10091091
De (telefonische) support
10091091
De prijs/kwaliteit verhouding
10093093
Totale waardering van de ISP
10093093
Ervaring score
10093093


Ook klant van Ermis (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 94 ervaringen met Ermis
   Volgende 10 ervaringen Ermis


Ervaring met webhosting van Ermis op 21/01/2015 (24839)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Willy Triest
  • Bedrijf

    Avalon
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@avalonbelgium.be
  • Website

    www.avalon-belgium.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Zeer tevreden
  • Toelichting: Ermis stelt je voor wat je nodig hebt, ook al is dit goedkoper. Aanvankelijk wou ik een duurder pakket, maar Ermis liet spontaan weten dat dit niet nodig was. Ondertussen, ruim +2 jaar verder is het goedkopere pakket nog steeds toereikend.
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Toelichting: Tot nu toe heb ik nooit server-problemen gehad, werd onze 3 websites nooit geschaad en zijn er nooit back up problemen geweest.
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Zeer tevreden
  • Toelichting: Ik stel mijn vraag altijd via e-mail, zodat de mensen van de helpdesk de kans krijgen mijn vraag in hun tijd te verwerken. Gelijk op welk moment ik hulp vraag, zelfs 's avonds laat, op zondag en eenmaal zelfs op een feestdag, ik krijg telkens binnen de 15 minuten antwoord. Het antwoord is altijd even vriendelijk en volledig. En eerlijk gezegd liggen de vragen telkens aan iets dat ik zelf verknoei of aan mijn onwetendheid.
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Zeer tevreden
  • Toelichting: Ermis hanteert bijzonder scherpe prijzen voor de bijzonder goede diensten en de een uitstekende service!!!
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Persoonlijk raad ik iedereen die een provider zoekt aan om eens bij Ermis te kijken. Deze mensen werken heel eerlijk, ze zijn er niet op uit om je geldbeugel te lichten door je duurdere pakketten aan te smeren, en vooral: als je -zoals heel wat mensen veronderstel ik- niet echt expert bent in deze zaken, staan zij letterlijk altijd klaar om je vlot en vriendelijk doorheen je problemen te loodsen.
    Ik ben alle medewerkers van Ermis uitermate dankbaar, omdat 3 websites houden en onderhouden op deze manier heel aangenaam is.




Ervaring met webhosting van Ermis op 20/01/2015 (24823)

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ERMIS is de server van grote klasse.

    Een enorme grote product kennis.

    En service is het een bijzonder grote TOPPER.

    Hulpvaardig, help bij al je computer vragen en problemen!

    Een enorme grote TOPPER van dienstverlening.

    In Amsterdam heb je de DRIE TOPPERS.

    Maar ERMIS is de 3 TOPPERS in EEN!!

    Ik ben zeer tevreden en blij met deze server!!!!

    Vriendelijke groet

    Gerard Lenting

    info@gerardlenting.nl




Ervaring met webhosting van Ermis op 15/01/2015 (24769)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.felickx.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle service, vriendelijk, geen last van downtime




Ervaring met webhosting van Ermis op 08/01/2015 (24740)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.schutteh.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nooit problemen gehad, en ruim voor onderhoud word dit aangekondigt




Ervaring met webhosting van Ermis op 07/01/2015 (24727)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ductilite.fr
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Zeer tevreden
  • Toelichting: Goede service, op ieder moment van de dag, ben daar erg tevreden over.
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel erg tevreden met deze ISP. Sinds ik zelf deze ISP heb beveel ik hen ook altijd aan bij mijn klanten.




Ervaring met webhosting van Ermis op 05/01/2015 (24712)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Huiswerkbegeleiding de Berk
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    huiswerkbegeleidingdeberk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • - goede leverancier
    - doet wat hij belooft
    - prettige statistieken




Ervaring met webhosting van Ermis op 05/01/2015 (24711)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bas Stortelers
  • Bedrijf

    Niice digital marketing
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ba***s@niice.nl
  • Website

    www.niice.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Zeer tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Zeer tevreden
  • Toelichting: We worden altijd erg snel en goed geholpen!
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De mensen achter Ermis verdienen zeker een compliment. Welke dag of wat voor een tijdstip het ook is, we worden altijd snel en goed geholpen.




Ervaring met webhosting van Ermis op 03/01/2015 (24699)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    jan.***men@gmail.com
  • Website

    www.gejavrom.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit is voor mij de beste provider aller tijden, vooral zo door gaan.




Ervaring met webhosting van Ermis op 02/01/2015 (24695)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.organized4life
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • klantvriendelijke organisatie en voortdurend op zoek naar hoe het nog beter en veiliger kan. Ik word goed op de hoogte gehouden via de mail.




Ervaring met webhosting van Ermis op 02/01/2015 (24689)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    RedWing Consultancy
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.redwing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima club. Altijd snel antwoord op vragen/problemen.
    Uitstekende persormance van websites, tijdige updates van software, zeer hoge up-time (nooit storingen). Downtime voor onderhoud altijd tijdig aangekondigd en altijd oonderhoud vindt altijd plaats op incourante tijdstippen (snachts of heel incidenteel - bij groot onderhoud - in het weekend)
    Tijdige melding als termijnen verstrijken zodat tijd keuze gemaakt kan worden over opzeggen/verlengen.
    Heel tevreden.



Ervaringen 1 - 10 van de totaal 94 ervaringen met Ermis
   Volgende 10 ervaringen Ermis

  • Ermis

  • Narrow plus hosting
  • Laatste update

    22-01-2015
  • Opgericht

    01-05-2003
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    3
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    98 uit 100
  • Aantal ervaringen

    93
  • HostingReview.nl

    #2 Top 100
  • Deel uw ervaring met Ermis
  • Website van Ermis





ISPGids.com is onafhankelijk: Wij bieden zelf geen colocatie, dedicated servers, ssl-certificaten of vps hosting aan.
Dit is een initiatief van Copyright 2006-2014 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.