Ermis



Beoordeling van Ermis door klanten

Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
10084084
Afhandeling van opzeggingen
10022022
Beschikbaarheid van de diensten
10084084
Kwaliteit van de diensten
10082082
De (telefonische) support
10083083
De prijs/kwaliteit verhouding
10084084
Totale waardering van de ISP
9883184
Ervaring score
9883184


Ook klant van Ermis (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 85 ervaringen met Ermis
   Volgende 10 ervaringen Ermis


Ervaring met webhosting van Ermis op 19/12/2014 (24629)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Kees Jan Westra
  • Bedrijf

    Scouting Lunteren
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.scoutinglunteren.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Toelichting: Zeer snelle reactie op alle vragen.
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds 2012 hebben we onze website gehost bij Ermis. Een fantastisch snelle service en reacties op onze vragen. Telkens weer. Beslist niet duur, maar hele goede service. We raden Ermis graag bij iedereen aan!




Ervaring met webhosting van Ermis op 15/12/2014 (24613)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Aart
  • Bedrijf

    Aart van Bergen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.aartvanbergen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede klantenserice, zowel per e-mail als telefoon.




Ervaring met webhosting van Ermis op 08/12/2014 (24578)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Philip Fiolet
  • Bedrijf

    Healing Centre Beyond Medicine
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Ph***p@ethealing.nl
  • Website

    Www.ethealing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb onlangs voor de tweede keer buitengewone service ervaren bij Ermis. En dan bedoel ik service die je niet zou verwachten. Bijv. Dinsdagnacht rond 0.00 uur stuur ik een mail met een spoedverzoek domeinen over te zetten op hun server omdat we woensdag live willen gaan. We hadden deze stap echter over het hoofd gezien en komen daar op het laatste moment achter. 's ochtends om 8.10 ontvang ik de mail van Ermis dat de domeinen zijn overgezet en we aan de slag kunnen.

    En dit is de tweede keer dat ze supersnel reageren. De eerste keer werd er zelfs DEZELDE AVOND nog gereageerd. Tijdens de bouwfase ben ik ondersteund door een prof. Systeembeheerder en die heeft ook regelmatig met Ermis geschakeld en ook zij gaf aan altijd snelle antwoorden te krijgen van Ermis en dat zij daar echt goed weten wat ze aan het doen zijn. Zij had me Ermis aanbevolen, puur op criteria, maar stond zelf ook verbaasd over de service en kennisniveau.
    En voor de rest werkt alles altijd gewoon.

    Een echte aanrader. ik ben zeer tevreden en blijf hier zeker zitten.





Ervaring met webhosting van Ermis op 04/12/2014 (24564)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    konemann.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Twee websites, inclusief een database binnen 24 uur overgeheveld. Mijn gebrek aan expertise werd goedgemutst gecompenseerd door Dimitri.




Ervaring met webhosting van Ermis op 30/11/2014 (24541)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    tcsoks.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super tevreden!
    Indien je een ticket aanmaakt krijg je binnen het uur al een antwoord/oplossing.
    Kortom een zeer tevreden klant. (ondertussen al met twee sites en mogelijk binnenkort nog een derde)




Ervaring met webhosting van Ermis op 22/11/2014 (24501)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.noctum.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ermis is een bedrijf met een gedegen en diepgaande kennis van zaken.
    Tevens handelen en reageren zij zeer snel op vraagstellingen en werken naar de snelste oplossing.
    Al met al Ermis is een topbedrijf!




Ervaring met webhosting van Ermis op 19/11/2014 (24485)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Ruud Bouwhuis
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.wsbenelux.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer klantvriendelijke en deskundige ISP.
    Goed aanbod en alle modules altijd up-to-date
    De beste support die wij ooit hebben meegemaakt
    Onwaarschijnlijk goede prijs/kwaliteit verhouding, onvoorstelbaar dat zij zoveel kwaliteit kunnen leveren voor deze prijzen.




Ervaring met webhosting van Ermis op 17/11/2014 (24478)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Mislav Rezic
  • Bedrijf

    Mislav Rezic
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    mi_r***zic@hotmail.com
  • Website

    www.mislavrezic.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Your services are fantastic. You are always available, very quick in responding and friendly.




Ervaring met webhosting van Ermis op 11/11/2014 (24451)

  • Klantgegevens

  • Naam

    Remco van Willige
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mirmethode.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tevreden is niet voldoende, ik ben ZEER tevreden. Als er een probleem is, wat bijna niet voorkomt, dan kun je zelfs op zondagavond bellen en dan wordt je gelijk geholpen. Je wordt ook teruggebeld als ze je vraag niet meteen kunnen beantwoorden. Echt super!!!
    Ik ben al vier jaar bij Ermis en in al die tijd ben ik steeds goed geholpen. Ik zou willen dat alle bedrijven zo'n klantenservice en ondersteuning hadden.




Ervaring met webhosting van Ermis op 05/11/2014 (24421)

  • Klantgegevens

  • Naam

    René Gademann
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    gade***ene@gmail.com
  • Website

    www.mowl.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

  • Beoordeling van webhosting

  • Afhandeling van uw bestelling(en)
    Tevreden
  • Afhandeling van uw opzegging(en)
    Tevreden
  • Beschikbaarheid van de diensten
    Tevreden
  • Kwaliteit van de diensten
    Tevreden
  • Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
    Tevreden
  • Prijs en kwaliteit verhouding
    Tevreden
  • Totale waardering
    Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De kwalificatie 'Tevreden' is niet toereikend. De helpdesk van Ermis is snel en goed. Een betere ISP kan ik me niet voorstellen.



Ervaringen 1 - 10 van de totaal 85 ervaringen met Ermis
   Volgende 10 ervaringen Ermis

  • Ermis

  • Laatste update

    19-12-2014
  • Opgericht

    01-05-2003
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    3
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    98 uit 100
  • Aantal ervaringen

    84
  • HostingReview.nl

    #2 Top 100
  • Deel uw ervaring met Ermis
  • Website van Ermis





ISPGids.com is onafhankelijk: Wij bieden zelf geen colocatie, dedicated servers, ssl-certificaten of vps hosting aan.
Dit is een initiatief van Copyright 2006-2014 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.