LeaseWeb: Virtual Server vanaf €7,00 per maand. Bestel nu!

VIRTUAL SERVERS

Een Virtual Server biedt betaalbare kwaliteit en prestaties op ons redundante public cloud-platform. Het platform is gebouwd op open source KVM hypervisors, in combinatie met snelle, gecentraliseerde dataopslag. Een storing op een hardware-node leidt ertoe dat uw cloud instance herstart op een andere node, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.


VIRTUAL SERVER-S
1 Core, 512MB, 40GB Storage
500GB Traffic - Premium Network
+ Meer opties beschikbaar

PRIJS: VAN EUR 9.00 VOOR EUR 7.00/maand!
Configureer en bestel nu!

VIRTUAL SERVER-M
1 Core, 1024MB, 60GB Storage
500GB Traffic
- Premium Network
+ Meer opties beschikbaar

PRIJS: VAN EUR 19.00 VOOR EUR 16.00/maand!
Configureer en bestel nu!

VIRTUAL SERVER-L
2 Cores, 2048MB, 80GB Storage
500GB Traffic
- Premium Network
+ Meer opties beschikbaar

PRIJS: VAN EUR 39.00 VOOR EUR 31.00/maand!
Configureer en bestel nu!

VIRTUAL SERVER-XL
4 Cores, 4096MB, 160GB Storage
500GB Traffic
- Premium Network
+ Meer opties beschikbaar

PRIJS: VAN EUR 59.00 VOOR EUR 49.00/maand!
Configureer en bestel nu!

LeaseWeb Cloud-producten bieden gevirtualiseerde IT-resources, terwijl LeaseWeb zorgt voor de hardware, de connectiviteit en het beheer van de cloud-platformen zelf. Op onze platformen kunnen wij alle belangrijke componenten - zoals RAM en CPU - monitoren en aanpassen zonder dat een beroep hoeft te worden gedaan op het onderliggende besturingssysteem. Elke cloud instance heeft een eigen gescheiden OS en garandeert een veilige en geïsoleerde virtuele omgeving. De verschillende cloud-producten van LeaseWeb delen een aantal belangrijke kenmerken:

  •     Elke Cloud is een compleet gevirtualiseerd systeem met bijbehorende processor, geheugen, netwerk, drive(s) en een besturingssysteem
  •     Alle cloud-platforms zijn gebouwd op betrouwbare infrastructuur en zijn verbonden met ons eersteklas wereldwijde netwerk
  •     Hardware-onafhankelijke architectuur
  •     OS-isolatie tussen klanten wordt gewaarborgd door gescheiden virtuele machines
  •     Elke cloud instance heeft individueel toegewezen resources
  •     Multi-platformondersteuning voor Windows, Linux en BSD cloud instances
  •     High-availability features voor maximale uptime
  •     Redundante opslag van alle gegevens

 

LeaseWeb (www.leaseweb.com), inmiddels bezig aan haar tweede decennium van succes, is een toonaangevende internetpionier die haar klanten geavanceerde hostinginfrastructuur oplossingen biedt. Met 50.000 gehoste servers is LeaseWeb één van de grootste en snelst groeiende hostingproviders in Europa en geldt als één van ’s werelds meest toonaangevende hostingproviders. Als vooraanstaand merk van de Ocom groep helpt LeaseWeb sinds 1997 haar klanten groeien met geavanceerde hostingoplossingen.

Het succes van LeaseWeb berust op haar filosofie van het combineren van kwalitatief hoogwaardige, betaalbare producten met een eersteklas netwerk, en ondersteuning door hoogopgeleide deskundigen en technici. LeaseWeb biedt niet alleen dedicated en gevirtualiseerde servers en colocatiediensten aan internet professionals, organisaties en gebruikers die de beste hosting en waar voor hun geld willen, maar biedt haar klanten ook een volledig pakket internetdiensten, waaronder shared webhosting en domeinnaamregistratie.

> > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.