McSEO

SSD WordPress Hosting duur? Niet bij McSEO

En toe aan een razendsnelle site op SSD met ondersteuning van een vriendelijk Pro Support Team?

De mensen achter McSEO zijn geen onbekenden in de hosting wereld. Trage sites en slome support komen bij ons niet voor. Al onze servers draaien met SSD drives en elke server heeft ook minimaal 8 GB DDR tot 12 GB DDR geheugen met altijd minimaal 2 Cores. Ideaal voor bijvoorbeeld je Wordpress , Magento of Drupal site. Neem gerust contact op met live voorbeelden van sites van onze klanten.

Heb je elders je DirectAdmin server?

Bekijk dan even onze multi backup plugin.

McSEO maakt een 4 dubbele backup!

Vanaf het McBUSINESS pakket heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen waar je backup komt te staan. Dit is niet alleen uniek in Nederland, maar wereldwijd. Kies zelf waar je backups komen te staan, kies uit elk FTP backup platform, Amazon AWS S3 bucket, Dropbox en / of Google Drive storage

90 dagen niet goed geld terug garantie!

Ben je om welke reden dan ook niet tevreden? Dan krijg jij natuurlijk je aankoop probleemloos en direct terug! Neem hiervoor binnen 90 dagen na aankoop contact op met onze Klantenservice: 0521-200006. 

Het complete Reseller pakket start vanaf € 3.50 per maand.

McSEO bied je een compleet pakket aan zodat je gelijk van start kunt. Voor zowel jezelf als je klanten kun je gebruik maken van DirectAdmin & Softaculous, compleet met bijna 400 Apps. Wij maken een gratis account voor je aan op onze Whitelabel DNS servers. Ook kun je elke klant een (of meerdere) gratis SSL certificaten aanbieden. Natuurlijk dit alles met onze professionele ondersteuning. Ons zeer aantrekkelijke McMini pakket op SSD servers is een mooi pakket voor de startende SSD reseller.

Wat is nu goede support?

Wij staat erom bekend verder te gaan qua support dan de gemiddelde aanbieder. Volgens onze visie begint de dienstverlening met duidelijke en heldere support waar wij ook echt iets uitleggen of voorbeelden geven. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn even belangrijk voor ons. Wij helpen iedereen op dezelfde manier. Als hostingprovider proberen wij rust te bieden aan onze klanten met een stabiele hosting omgeving, en luisteren aandachtig naar de vragen die wij krijgen en denken pro actief met je mee.

Wij creëren ambassadeurs...

Een tevreden relatie kun je zien als een ambassadeur voor je bedrijf. Wij doen er altijd alles aan om onze relaties zo goed mogelijk te helpen. Op de eerste plaats vinden wij ons werk geweldig om te doen en dragen dit ook graag uit. Wij kunnen je 100% verzekeren van een professioneel en enthousiast niveau, ... wel met een no-nonsense aanpak. We denken met je mee en helpen je verder wanneer je een vraag hebt en dit op een vlotte wijze.

Behalve onze ruim 20 jarige professionele ervaring, keurige support & webcare, natuurlijk ook een supersnelle en betrouwbare omgeving voor je website.

Ben je ZZP'er? Lees onze blog en maak kennis met on McZZP pakket

Lees hier een leuk interview over ons welke op ISPam.nl te lezen is

Ben je een reseller? Binnenkort bieden we deze gratis whitelabel service voor je aan.

Vriendelijke groet,
McSEO Support TeamBekijk ook de volgende pakketten van McSEO

Webhostingpakketten
McStart: €1.50 per maand
McPlus: €2.20 per maand
McStandard: €7.50 per maand
McBUSINESS: €7.50 per maand> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.