SoHosted BV

SoHosted BV❋SSD VPS op basis van VMware vanaf € 4,95 en op een volledig high availability platform uitgevoerd. Kijk op www.sohosted.com/vps❋

VPS op basis van 3PAR SSD storage - Vanaf € 4,95 per maand
Managed VPS op basis van 3PAR SSD storage - Vanaf € 54,95 per maand


SoHosted is een van de eerste VPS aanbieders in Nederland die een cloud platform aanbiedt gebaseerd op SSD opslag in combinatie met VMware Enterprise Plus als hypervisor. Uw volledige data wordt opgeslagen op SSD storage van HPE 3PAR om de laadtijden van je website aanzienlijk te verlagen. Het platform is volledig redundant en high available.

Ontdek meer over onze techniek: https://www.sohosted.com/vps/vps-techniek 

Oplevering binnen enkele minuten!

Onze VPSen worden geheel automatisch uitgerold nadat u een bestelling heeft geplaatst en de eerste betaling voldaan heeft. U kunt dus vrijwel direct aan de slag met uw eigen VPS!

Lees meer over onze Unmanaged VPS pakketten en bestel direct via: https://www.sohosted.com/vps/unmanaged-vps

Performance en stabiliteit

Onze platformen zijn opgebouwd met snelheid en stabiliteit als voornaamste uitgangspunten. VMware is een ver doorontwikkeld product dat vele mogelijkheden biedt om storingen binnen onderdelen van de infrastructuur niet te laten resulteren in downtime. Tenslotte is downtime een van de ergste dingen die u kunnen overkomen. VPSen op een uitgevallen host worden middels HA direct opnieuw opgestart op een nieuwe host.

Onze storage is gebaseerd op Hewlett Packard Enterprise 3PAR SSD storage. 3PAR heeft als bijzondere en unieke eigenschap dat alle data via meerdere storagenodes beschikbaar zijn. Dat betekent dat bij het wegvallen van een storagenode, de overige nodes naadloos en zonder downtime de data beschikbaar houden. Zo zijn we beschermd tegen hardwarefalen op het storagecluster.

Ook ons netwerk en stroomtoevoer is overal redundant uitgevoerd. Het verliezen van een switch, een APC, of zelfs een complete stroomfeed zal niet resulteren in downtime.

Onze SSD VPSen worden alleen op volwaardige SSD storage geplaatst. We zijn continu op zoek naar de snelste SSD oplossing in de markt, om te zorgen dat we een stabiele performance aan onze klanten kunnen garanderen. Onze volledige infrastructuur krijgt regelmatig updates om er voor te zorgen dat er geen performancebottlenecks kunnen optreden. Tenslotte is een traag reagerende VPS het allerlaatste waar u op zit te wachten!

Managed VPS

Heeft u niet voldoende tijd of kennis om een server te beheren? Dan bieden we ook een Managed VPS variant. Hierbij onderhouden wij uw server én we installeren alle benodigde onderdelen inclusief een eigen control panel, zodat u geen tijd meer hoeft te investeren in het onderhoud van een webserver. Wij leveren de server "turn-key" op. Via het HELM control panel hoeft u alleen nog een domein aan te maken. Het aanmaken van FTP accounts, emailadressen, aanpassen van de DNS instellingen en vele zaken meer kunt u via dit control panel vervolgens inrichten.

Lees meer over alle mogelijkheden: https://www.sohosted.com/vps/managed-vpsBekijk ook de volgende pakketten van SoHosted BV

SSL-certificaten
Domein SSL: €12.00 per jaar
Organisatie SSL: €36.00 per jaar
Extended Validation SSL: €120.00 per jaar

VPS pakketten
Unmanaged SSD 1: €4.95 per maand
Unmanaged SSD 2: €9.95 per maand
Unmanaged SSD 3: €24.95 per maand
Unmanaged SSD 4: €49.95 per maand
Managed SSD Small: €54.95 per maand
Managed SSD Medium: €79.95 per maand
Unmanaged SSD 5: €99.95 per maand
Managed SSD Large: €114.95 per maand
Unmanaged ProSSD 1: €149.95 per maand
Managed SSD XL: €179.95 per maand
Unmanaged ProSSD 2: €199.95 per maand
Managed SSD XXL: €289.95 per maand
Unmanaged ProSSD 3: €299.95 per maand
Unmanaged ProSSD 4: €399.95 per maand
Unmanaged ProSSD 5: €499.95 per maand

Webhostingpakketten
Webhosting Standard: €3.95 per maand
Webhosting Pro: €7.95 per maand
Webhosting Premium: €11.95 per maand> > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.