2uhosting

2uhosting



Ervaringen van klanten met 2uhosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%27027
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%27027
Kwaliteit van de diensten
100%27027
De (telefonische) support
100%25025
De prijs/kwaliteit verhouding
100%26026
Totale waardering van de ISP
100%27027
Tevreden klanten (>75% positief)
100%27027

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met 2uhosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van 2uhosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 27 ervaringen met 2uhosting


Consument

Ervaring met webhosting van 2uhosting

Geplaatst op 28/01/2016 (26696)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    dani***vis@gmail.com
  • Website

    the-equinoxe.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik moest mijn domein verhuizen bij mijn huidige ISP die mij nog eens 3 jaar wilde vastzetten met 10 MB schijfruimte.. Goed, zelfs een digibeet als ik weet dat dat erg weinig is.

    Ik heb een beetje gezocht en ben bij 2uhosting uitgekomen.
    Daar heb ik per abuis enkel een hosting pakket geregeld, en vergat het domein om te huizen.
    Ik werd daar netjes op attent gemaakt, en mij werd verteld hoe ik eea moest regelen om de zaken weer op orde te krijgen. Let wel, ik ben een digibeet wat betreft ISP en Hosting! Ga er van uit dat er meerdere mailtjes over en weer zijn gegaan (niet dat de informatie slecht was, maar omdat ik het niet voor elkaar kreeg). Elke keer weer een nette mail, met duidelijke informatie die het probleem dat ik op dat moment oploste zodat nu alles weer in orde is.

    Dus zeer zeker aan te raden, een kundig en klantvriendelijk bedrijf waar service hoog in het vaandel staat.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van 2uhosting

Geplaatst op 26/04/2011 (14980)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.pixelerate.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb zeer regelmatig met webhosting partijen te maken. 2uhosting is één van de weinige partijen waar ik tot dusver zeer tevreden over ben. Ze zijn betaalbaar, denken altijd met je mee en bieden een goede dienst met uitstekende support. Zelfs in het weekend of tijdens feestdagen krijg ik vaak een reactie naar tevredenheid.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van 2uhosting

Geplaatst op 05/07/2009 (10974)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Ioptia
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    wb***ker@ioptia.nl
  • Website

    www.ioptia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle service en goede helpdesk.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van 2uhosting

Geplaatst op 30/06/2009 (10955)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    NiWa Diensten
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.niwadiensten.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Je bestelling wordt bij 2uhosting echt snel geleverd! Klasse!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer veel keuze uit verschillende producten. Ik ben van plan om binnen een zeer korte tijd een reseller pakket bij hun af te nemen.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Altijd online geweest en nog steeds!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Binnen 2 a 3 uur altijd een net antwoord terug.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Voor de prijs heb je ook wel verschrikkelijk goede producten bij 2uhosting!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik wil iedereen die een eigen website gaat beginnen ook zeker aanraden om bij 2uhosting te hosten. Ik heb al enige jaren ervaring met 2uhosting. Vroeger nog met een domein sinds dat ik 13/14 jaar was en nu 8, bijna 9 jaar later, ben ik nog steeds tevreden hoe 2uhosting zijn klanten behandeld. Klasse! Een echte aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van 2uhosting

Geplaatst op 31/03/2009 (10469)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al een aantal jaar (via/via) bij 2uhosting en sinds ruim een jaar direct klant, bevalt uitstekend!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van 2uhosting

Geplaatst op 15/12/2008 (9872)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Artz-Online
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@artz-online.nl
  • Website

    www.artz-online.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Na weken te hebben gemaild en twijfelen heeft men me altijd bijna direct per mail te woord gestaan. Na 5 weken eindelijk de knoop doorgehakt en alles is zeer soepel verlopen
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zat al meer dan 5 jaar bij iemand anders, wilde door omstandigheden weg. Er zijn zoveel aanbieders van hosting, maar de klant vriendelijkheid en het persoonlijk te woord staan, ook na weken lastige vragen stellen, heeft me over de streep getrokken.

    Nu ben ik net maar bij deze aanbieder.

    Maar het verhuizen en het van te voren mogelijk maken om mijn webshop om te zetten en klaar te maken voor gebruik, zonder ook maar 1 dag offline te zijn, vind ik zeer goede service


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met van 2uhosting

Geplaatst op 02/11/2008 (9689)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Kreatif Media
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    po***t@kreatifmedia.nl
  • Website

    www.kreatifmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 2u Hosting is in mijn ogen de beste provider als het aankomt op domeinnamen en webhosting. De prijzen bevallen mij uitstekend en de service in de breedste zin van het woord is ook super dik in orde!

    Ben zeker niet van plan om op korte noch lange termijn van provider te wisselen!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met van 2uhosting

Geplaatst op 19/09/2008 (9493)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mensinkbosbouw.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Inmiddels vier domeinnamen onder gebracht, de meesten inclusief hosting. Adequate afhandeling van vragen en nieuwe aanvragen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. 2uHosting kan ik dus zeker aanbevelen!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met van 2uhosting

Geplaatst op 08/09/2008 (9425)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Onlangs een VPS afgenomen bij 2uhosting. Vanaf het begin prettige en snelle ondersteuning, zowel per mail als per telefoon. Het was geen probleem om een aantal zaken op een tijdelijke VPS te testen. Alles draait al weer een maand erg soepel en ik ben dik tevreden. Ik hoop dat dit, in tegenstelling tot mijn vorige ISP, zo blijft.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met van 2uhosting

Geplaatst op 29/08/2008 (9387)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na het lezen van alle positieve reacties over dit bedrijf heb ik onlangs ook besloten om hosting bij hen af te nemen. Ook al heb ik er nog maar 2 maanden ervaring mee, tot nu toe bevalt alles uitstekend.
    De service is goed en vragen worden deskundig, zeer snel en met enthousiasme afgehandeld. Een aanrader dus!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 27 ervaringen met 2uhosting



  • 2uhosting

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    28-01-2016
  • Opgericht

    01-01-2003
  • Rechtsvorm

    Overig
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    27
  • Deel uw ervaring met 2uhosting
  • Website van 2uhosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.