SupCloud

Ervaringen van klanten met SupCloud

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%25025
Afhandeling van opzeggingen
100%909
Beschikbaarheid van de diensten
100%23023
Kwaliteit van de diensten
100%24024
De (telefonische) support
100%24024
De prijs/kwaliteit verhouding
100%25025
Totale waardering van de ISP
100%26026
Tevreden klanten (>75% positief)
100%26026
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%303
Kwaliteit van de diensten
100%404
De (telefonische) support
100%505
De prijs/kwaliteit verhouding
100%505
Totale waardering van de ISP
100%505
Tevreden klanten (>75% positief)
100%505
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%30030
Afhandeling van opzeggingen
100%13013
Beschikbaarheid van de diensten
100%28028
Kwaliteit van de diensten
100%29029
De (telefonische) support
100%29029
De prijs/kwaliteit verhouding
100%30030
Totale waardering van de ISP
100%31031
Tevreden klanten (>75% positief)
100%31031

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met SupCloud nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van SupCloud (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 31 ervaringen met SupCloud


Consument

Ervaring met webhosting van SupCloud

Geplaatst op 20/04/2017 (29094)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Playforkids
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    jord***s17@outlook.com
  • Website

    https://speelhotel.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De service is altijd beleefd, binnen het uur altijd antwoord.. Support van s'morgens vroeg tot s'avonds laat. Uitstekende service!!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 29/03/2017 (29013)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    corn***ema@hotmail.com
  • Website

    bustabit.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Binnen 5 minuten geleverd, op Twitter binnen 5 minuten antwoord en nog geen downtime gehad! Kwaliteit tegen een zeer lage prijs!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 15/02/2017 (28780)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://sensafk.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • SupCloud is een geweldige hosting voor iedereen die iets nodig heeft zoals een VPS, domeinnaam of iets anders. De kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend. Je krijgt waarvoor je betaald, ook krijg je er alle support bij die nodig is en ook nog eens vliegensvlug. Ik ben erg tevreden!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 27/11/2016 (28327)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    willemcreations
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    will***ort@gmail.com
  • Website

    willemcreations.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Product direct na bestelling beschikbaar.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Als je vragen/problemen hebt, hoef je alleen maar contact te zoeken en voor je het weet is het probleem opgelost.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Direct na bestelling geleverd, support dat mee zit, prijs zit goed & goede kwaliteit. Wat heb je nog meer nodig? Zeker een aanrader voor personen met een ruim budget & een kleiner budget.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met colocatie van SupCloud

Geplaatst op 30/10/2016 (28160)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    1997
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nietvantoepassing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede partij om mee samen te werken, fijne support medewerkers die met je mee denken.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van SupCloud

Geplaatst op 06/06/2016 (27509)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb nu 2 domein bij SupCloud en ik vind een top host, Tickets worden snel beantwoord. Services zijn snel binnen. Ook als ze training hebben geven ze dit duidelijk aan!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 07/04/2016 (27120)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    depi***ios@outlook.com
  • Website

    http://depimios.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik vind SupCloud een geweldige ISP alleen een klein minpuntje.

    -Telefonisch contact is slecht te bereiken/niet

    Ik hoop dat dit ook snel word opgelost :)


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 18/02/2016 (26833)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top hosting!
    Ik host hier al mijn services zeker een aanrader!
    En een top Support team!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van SupCloud

Geplaatst op 15/12/2015 (26473)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Mijn Speellokaal
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.mijnspeellokaal.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Virtual Private Server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We hebben nu bijna een jaar SupCloud. Gelijk vanaf het begin al positief. We hebben wat moeite gehad bij het opzetten van de servers, binnen ons team gelukkig een redelijke ICT kenner, maar soms net te kort op dit gebied. Maar daarbij zijn we super geholpen door SupCloud. Vandaag ook weer een probleempje gehad waar we niet uit kwamen. Wederom goed geholpen hoe we het op moeten lossen. Daar gaan we nu mee aan de slag. Na deze goede hulp herinnerde ik mij de vraag van ruim een half jaar geleden van SupCloud om hun te beoordelen. Toen niet gedaan omdat we nog weinig hadden gedaan en ik van mening ben dat je geen beoordeling kan schrijven over iets wat je nog maar net hebt. Maar nu gelijk een review geschreven, na bijna een jaar geen problemen, alleen als wij zelf iets voor elkaar proberen te krijgen, maar daar dan goed bij geholpen worden. We zijn met een tweede website via hun bezig en als dit allemaal naar wens gaat zullen we nog lang klant blijven bij SupCloud.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van SupCloud

Geplaatst op 10/12/2015 (26450)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.famdirksen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zelfs midden in de nacht is SupCloud beschikbaar! Klasse!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na enkele maanden zakelijke klant te zijn bij SupCloud ben ik zeer tevreden over de VPS en service die SupCloud bied. Klasse, ga zo door!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 31 ervaringen met SupCloud





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.