Abbatis

Abbatis



Ervaringen van klanten met Abbatis

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
89%10111
Afhandeling van opzeggingen
84%617
Beschikbaarheid van de diensten
77%9211
Kwaliteit van de diensten
77%9211
De (telefonische) support
77%9211
De prijs/kwaliteit verhouding
77%9211
Totale waardering van de ISP
77%9211
Tevreden klanten (>75% positief)
77%9211
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
84%516
Afhandeling van opzeggingen
80%415
Beschikbaarheid van de diensten
67%426
Kwaliteit van de diensten
67%426
De (telefonische) support
67%426
De prijs/kwaliteit verhouding
67%426
Totale waardering van de ISP
67%426
Tevreden klanten (>75% positief)
67%426
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%17118
Afhandeling van opzeggingen
88%718
Beschikbaarheid van de diensten
89%16218
Kwaliteit van de diensten
89%16218
De (telefonische) support
89%16218
De prijs/kwaliteit verhouding
89%16218
Totale waardering van de ISP
89%16218
Tevreden klanten (>75% positief)
89%16218

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Abbatis nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Abbatis (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 18 ervaringen met Abbatis


Consument

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 19/04/2018 (81439)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Nouriashop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    > 10.000 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben heel blij met Abbatis want ik word altijd binnen een uur geholpen met mijn Magento e-commerce webshop. Bedankt.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 17/04/2018 (81431)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Website Ranken
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.websiteranken.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Abbatis is een van mijn vaste hostingpartners. Uitermate kundig en scherp in het brengen van oplossingen. Voor Magento webshops is dit de place to be!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 17/04/2018 (81430)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WASOE
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    j.fi***llo@wasoe.com
  • Website

    wasoe.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een goed provider zeg... Ongelooflijk, Abbatis blijft ons steeds verbazen. We blijven het zeggen, abbatis is de meest betrouwbare hosting van Nederland.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 17/04/2018 (81432)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Ecotaxi
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bena***med@hotmail.com
  • Website

    Ecotaxiservice.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hele goede ervaring en behulpzaam, altijd bereikbaar voor vragen en nooit storingen!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 12/04/2018 (30262)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.shiatsuvelsen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Contact krijgen met Abbatis is er niet bij. Geen mail beantwoorden en geen telefoon. Ik heb een factuur betaald voor webhosting en domeinnaam, maar mijn site is offline. En ik krijg dus geen contact.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met e-mail hosting van Abbatis

Geplaatst op 01/07/2017 (29365)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    grat***ing@kpnmail.nl
  • Website

    onbekend
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    E-mail hosting

Beoordeling van e-mail hosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Dit ging heel goed tot dat ze het geld hebben! en dan is de service ver te zoeken! Mensen die meer betalen krijgen de juiste service van het bedrijf! Echter aan service hoeft geen prijskaartje te zitten?
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ze laten je gewoon stikken. Omdat ik maar 50 euro betaal met BTW is dit +/- 60,50 krijg je geen service. Terwijl als je elke maand dit bedrag zou krijgen je best een leuk inkomen hebt? Bij het melden van dit geval krijg je ook nog te horen als je een BMW koopt krijg je meer service als je Opel koopt? Ik denk dat de Opel dealer blij is als hij er 3 per dag verkoopt? Elke euro is toch 1 euro als je die kunt verdienen?
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Geen 1 E-mail kunnen versturen. Erg Jammer!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Ze zeggen dat ze 24 uur per dag bereikbaar zijn? Nou dit kun je natuurlijk ook vergeten! Gisteren 1,5 op de online chat gewacht niemand die kwam. Via skype duurt het soms wel 24 uur!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Voor 60,50 en geen mail kunnen versturen vind ik het erg prijzig. Ik raad iedereen dit af om te gaan doen. Liever bij de concurrent! is misschien wel een euro duurder maar daar krijg de service wel!
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer slechte ervaringen. Zo noemen ze nieuwe klanten GOZER! En als je betaald is de service helemaal weg wat ze hebben beloofd! Vraag je voor het geld terug doen ze totaal niets mee! Op internet staat genoeg hoe le alles moet doen is hun antwoord! Kortom slecht bedrijf. Ik raad het daarom ook iedereen ten strengste af!! Ga naar de concurrent is misschien wat duurder maar de service is goed ook al koop je voor een klein bedrag! En je krijgt ook waar voor je geld! Dat bij dit bedrijf ver weg van ooit!


0 100 12.50


Consument

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 05/05/2017 (29152)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service, goed bereikbaar


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 05/05/2017 (29151)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WASOE
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Info***soe@Gmail.com
  • Website

    Wasoe.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben heel tevreden met de service van Abbatis, reageert altijd snel op vragen en heel flexibel als bedrijf. Heel fijn om met zo een bedrijf te kunnen samen werken, het scheelt een hoop tijd en moeite wanneer je samen werkt met mensen die veel over het vaak weten. Fijn!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 05/05/2017 (29149)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    datingsolutions.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super bedrijf staan altijd voor je klaar en 24 uur per dag bereikbaar en helpen je waar nodig is, de beste bedrijf die ik ooit heb gezien en blijf hier zeker voor altijd zitten. Geen gedoe geen gezeik ze leveren wat ze beloven!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 04/04/2017 (29035)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.zoo-info.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nadat ik bij verschillende providers klant ben geweest is Abbatis een verademing. Ik heb nog nooit een provider meegemaakt met zulke goede ondersteuning. Alle vragen en problemen worden kundig en snel opgelost en dat alles tegen een hele redelijke prijs! Mijn complimenten voor dit bedrijf!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 18 ervaringen met Abbatis



  • Abbatis

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    19-04-2018
  • Opgericht

    13-01-2012
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    82 uit 100
  • Aantal ervaringen

    18
  • Deel uw ervaring met Abbatis
  • Website van Abbatis



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.