Abbatis

Abbatis



Ervaringen van klanten met Abbatis

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%10010
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
86%9110
Kwaliteit van de diensten
86%9110
De (telefonische) support
86%9110
De prijs/kwaliteit verhouding
86%9110
Totale waardering van de ISP
86%9110
Tevreden klanten (>75% positief)
86%9110
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%606
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
84%516
Kwaliteit van de diensten
84%516
De (telefonische) support
84%516
De prijs/kwaliteit verhouding
84%516
Totale waardering van de ISP
84%516
Tevreden klanten (>75% positief)
84%516
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%14014
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
93%13114
Kwaliteit van de diensten
93%13114
De (telefonische) support
93%13114
De prijs/kwaliteit verhouding
93%13114
Totale waardering van de ISP
93%13114
Tevreden klanten (>75% positief)
93%13114

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Abbatis nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Abbatis (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 14 ervaringen met Abbatis


Consument

Ervaring met e-mail hosting van Abbatis

Geplaatst op 01/07/2017 (29365)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    grat***ing@kpnmail.nl
  • Website

    onbekend
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    E-mail hosting

Beoordeling van e-mail hosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Dit ging heel goed tot dat ze het geld hebben! en dan is de service ver te zoeken! Mensen die meer betalen krijgen de juiste service van het bedrijf! Echter aan service hoeft geen prijskaartje te zitten?
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ze laten je gewoon stikken. Omdat ik maar 50 euro betaal met BTW is dit +/- 60,50 krijg je geen service. Terwijl als je elke maand dit bedrag zou krijgen je best een leuk inkomen hebt? Bij het melden van dit geval krijg je ook nog te horen als je een BMW koopt krijg je meer service als je Opel koopt? Ik denk dat de Opel dealer blij is als hij er 3 per dag verkoopt? Elke euro is toch 1 euro als je die kunt verdienen?
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Geen 1 E-mail kunnen versturen. Erg Jammer!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Ze zeggen dat ze 24 uur per dag bereikbaar zijn? Nou dit kun je natuurlijk ook vergeten! Gisteren 1,5 op de online chat gewacht niemand die kwam. Via skype duurt het soms wel 24 uur!
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Voor 60,50 en geen mail kunnen versturen vind ik het erg prijzig. Ik raad iedereen dit af om te gaan doen. Liever bij de concurrent! is misschien wel een euro duurder maar daar krijg de service wel!
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer slechte ervaringen. Zo noemen ze nieuwe klanten GOZER! En als je betaald is de service helemaal weg wat ze hebben beloofd! Vraag je voor het geld terug doen ze totaal niets mee! Op internet staat genoeg hoe le alles moet doen is hun antwoord! Kortom slecht bedrijf. Ik raad het daarom ook iedereen ten strengste af!! Ga naar de concurrent is misschien wat duurder maar de service is goed ook al koop je voor een klein bedrag! En je krijgt ook waar voor je geld! Dat bij dit bedrijf ver weg van ooit!


0 100 12.50


Consument

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 05/05/2017 (29152)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service, goed bereikbaar


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 05/05/2017 (29151)
De ISP heeft de klant een (kleine) tegenprestatie voor het plaatsen van deze ervaring aangeboden.
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WASOE
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Info***soe@Gmail.com
  • Website

    Wasoe.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben heel tevreden met de service van Abbatis, reageert altijd snel op vragen en heel flexibel als bedrijf. Heel fijn om met zo een bedrijf te kunnen samen werken, het scheelt een hoop tijd en moeite wanneer je samen werkt met mensen die veel over het vaak weten. Fijn!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 05/05/2017 (29149)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    datingsolutions.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super bedrijf staan altijd voor je klaar en 24 uur per dag bereikbaar en helpen je waar nodig is, de beste bedrijf die ik ooit heb gezien en blijf hier zeker voor altijd zitten. Geen gedoe geen gezeik ze leveren wat ze beloven!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 04/04/2017 (29035)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.zoo-info.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nadat ik bij verschillende providers klant ben geweest is Abbatis een verademing. Ik heb nog nooit een provider meegemaakt met zulke goede ondersteuning. Alle vragen en problemen worden kundig en snel opgelost en dat alles tegen een hele redelijke prijs! Mijn complimenten voor dit bedrijf!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 08/03/2017 (28887)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    McWood Solutions
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    mart***ong@mac.com
  • Website

    www.mcwood.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zijn uitzonderlijk tevreden over de geboden diensten en technische expertise binnen Abbatis.

    De snelheid van handelen en de manier van service gerichtheid is van een uitermate hoog niveau. Bij echte incidenten kun je de medewerkers van Abbatis 7*24 benaderen en worden er super snel (alternatieve) oplossingen geboden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 25/04/2015 (25426)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Idema Internet Marketing
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@idemainternetmarketing.com
  • Website

    www.idemainternetmarketing.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een sublieme service, altijd bereikbaar. Als er wat is wordt het opgelost. Echt een gouden host voor een goede prijs. Betrouwbaar, snel en als er wat is dan is een mail genoeg.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Abbatis

Geplaatst op 24/04/2015 (25406)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.hswd.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    SSL-Certificaat
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds een jaar hebben een resellerhosting bij Abbatis.
    De reden om voor Abbatis te kiezen is dat ze met je mee denken en de snelle respons van de support afdeling, mocht je echt met een probleem zitten dan stuur je een sms of geef je een belletje en dan gaan ze er gelijk mee aan de slag.

    Abbatis is een van de weinige webhostingproviders die gelijk voor je klaar staat ongeacht je vraag of probleem.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Abbatis

Geplaatst op 01/04/2015 (25272)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.santi-webdesign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds enkele maanden nemen wij vanuit ons bedrijf een VPS af bij Abbatis. De voornaamste reden om voor Abbatis te kiezen was de super snelle respons van de support organisatie en de daarbij bewezen performance van hun omgeving. Op de meest gekke tijdstippen kun je een support verzoek indienen en binnen een half uur heb je meestal al respons van een kundige medewerker die ook echt oplost in plaats van tickets registreert.

    Kortom, erg content tot nu toe!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Abbatis

Geplaatst op 18/03/2015 (25192)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting reselling
    SSL-Certificaat
    Online backup
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: nooit down! echt nooit. en altijd binnen een uur, meestal binnen een kwartier/half uur, antwoord op vragen. wauw!
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ongetwijfeld de meest onderschatte webhosting provider. daarmee is genoeg gezegd.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 14 ervaringen met Abbatis



  • Abbatis

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    01-07-2017
  • Opgericht

    13-01-2012
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    90 uit 100
  • Aantal ervaringen

    14
  • Deel uw ervaring met Abbatis
  • Website van Abbatis



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.