Active 24



Ervaringen van klanten met Active 24

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
0%011
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%022
Totale waardering van de ISP
0%022
Tevreden klanten (>75% positief)
0%022
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
12%189
Afhandeling van opzeggingen
0%033
Beschikbaarheid van de diensten
0%01313
Kwaliteit van de diensten
10%11011
De (telefonische) support
0%01313
De prijs/kwaliteit verhouding
0%01414
Totale waardering van de ISP
0%01515
Tevreden klanten (>75% positief)
0%01515

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Active 24 nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Active 24 (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 15 ervaringen met Active 24


ZZP

Ervaring met webhosting van Active 24

Geplaatst op 16/01/2015 (24792)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.taraelan.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ellende, drama, ramp.
    Mijn site doet niets meer, door onbekende reden.
    Zelf heb ik er niets aan veranderd, maar krijg steeds foutmelding. Support gebeld. Eerst al moeilijk om een adres of telefoonnummer te vinden en via via een telefoonnummer van de supportafdeling in Amsterdam gekregen.
    Al vanaf november tot nu (half januari), ruim 2 maanden probeer ik antwoorden te vinden waarom mijn site het spontaan niet meer doet.
    Telefonisch krijg ik te horen dat ik door iemand terug gebeld ga worden… of dat er naar gekeken gaat worden. Moet nog steeds gebeuren. Via de mail heb ik een casenummer gekregen, dat is het enige antwoord dat ik ooit van ze heb gehad.
    Niks, helemaal niks laten ze horen op herhaaldelijke vragen, op meerdere mailtjes.
    Het pakket was ooit eens goed genoeg, maar voor service zou ik graag heel wat MIN PUNTEN willen geven. Waardeloos.
    Prijs/kwaliteit eh… erg duur in vergelijking met anderen
    Algemene beoordeling, DRAMA.
    Na jaren zonder een probleem stop ik ermee bij active24. Want als er namelijk wel wat mis gaat, kun je dus ECHT NIET rekenen op hulp van hun kant. Na ruim 2 maanden is mijn geduld op.
    Een mailtje met daarin vorderingen waar ze mee bezig zijn, zou al geholpen hebben om te wachten of vertrouwen te houden, maar ze laten gewoon NIKS van zich horen.
    Advies: Zoek een host met positieve reviews over de support afdeling. Maar als je goede support belangrijk vind of soms nodig hebt, ga dan dus nooit naar Active24. Weggegooid geld.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Active 24

Geplaatst op 24/04/2014 (23350)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    11je
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    laur***ste@gmail.com
  • Website

    11je.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik probeer al enige tijd mijn abonnement op te zeggen maar omdat de token voor transfer van mijn domeinnaam nog niet geregeld is is dit moeilijk. Vandaag heb ik een token ontvangen, maar met een naam die niet van mij is. Ik ga proberen of het lukt.. .
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: meerdere keren niet bereikbaar. Verschillende virussen op de site geweest. (af en toe veelmails van bezoekers)
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: erg duur
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik probeer nu naar een andere provider te komen.
    Via een fusie vanaf Ladot ben ik bij Active24 gekomen. "U heeft nog een oud account" werd mij vaak verteld.

    Helpdesk is soms niet berijkbaar, maar wel vriendelijke mensen.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Active 24

Geplaatst op 23/07/2012 (18464)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    jann***012@gmail.com
  • Website

    www.sorrygeennaam.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na freehosting kwamen we uiteindelijk terecht bij active 24, bij de oplevering kregen we alleen maar een domeinnaam zonder webruimte terwijl we om een pakket hadden gevraagd, pas na heel lang bellen naar hun 0900KASSA nummer werd daar wat aangedaan maar niet bepaald met enig enthousiasme.

    Toen we een forumpje voor onze klanten wilden installeren bleek uiteidelijk zelf een sql server nog niet eens mogelijk te zijn.

    We hebben de service tijdig en schriftelijk opgezegd en zijn verhuisd naar een andere provider.

    Toen begon het feest pas echt, de ene rekening na de andere voor een dienst die we niet afnamen en hadden opgezegd, WIJ moesten bewijs leveren dat we hadden opgezegd, een hoop grote bekken van mevrouw Jessica Piek, incassoschorem en meer.
    We hebben ze allemaal de *****te en de *****ing toegewenst en hun incassohufters uitgedaagd de zaak voor de rechter te laten komen wat ze niet eens aandurfden, wel van die bedreigende brieven met jurische foetentaal.

    Wij maken onze domeinnaam en eigennaam niet bekend omdat we geen zin hebben in represaille, desgewenst kan er contact worden opgenomen via de e-mail naar een anoniem gmail adres.

    IEDEREEN, BLIJF ER WEG
    DIT ZIJN PURE OPLICHTERS, FRAUDEURS EN DIEVEN.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Active 24

Geplaatst op 19/02/2011 (14550)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Infinity
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@megashow.nl
  • Website

    www.megashow.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Nadat ik al het geknoei van Active 24 zat was en wilde opzeggen bleek dat een stuk lastiger dan ik dacht. Men reageert gewoon niet op brieven en ook e-mailos blijven onbeantwoord. Uiteindelijk heb ik na meerdere telefoontjes met de helpdesk de hosting bij een andere ISP kunnen onderbrengen. Goddank.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De uptimes van de website zijn niet geweldig. Erger nog is dat mijn "catch all" e-mail adres ineens niet meer door Active 24 werd ondersteund maar men het niet nodig vond mij dat mee te delen. Daardoor heb ik destijds enkele weken geen e-mail ontvangen. Ook waren er periodes dat de ftp-server langduring niet werkte, waardoor ik mijn website niet kon uploaden.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Bereikbaarheid is een groot probleem bij Active 24. Evenals hun administratie trouwens. Op brieven en e-mails wordt standaard niet gereageerd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Behalve dat Active 24 bepaald niet geweldig is zijn ze ook nog eens ontzettend duur. Ik betaal nu bij Antagonist voor meer diensten en betere service een fractie van de prijs van Active 24.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb mijn website in 1999 voor het eerst gehost bij Freehosting. Dat werd later Ladot en Active24. Die laatste maakt er echt een puinhoop van. FTP lag er in bepaalde periodes regelmatig uit, mijn "catch all" e-mailadres werkte ineens niet meer omdat Active24 dat niet meer ondersteunde maar het niet nodig vond mij dat mee te delen en de uptimes voor de website waren ook niet geweldig. Op e-mails over niet-werkende ftp-servers reageert men gewoon niet.

    Echt een probleem werd het pas toen Active24 mijn verhuizing niet verwerkte. Zelfs KPN en Ziggo hadden hier geen problemen mee, maar Active24 stuurde de rekening naar het oude adres en sloot -toen die dus niet betaald werd- prompt de website af. Een rekening of herinnering per e-mail is teveel werk, dat doet men niet.

    Vervolgens verschillende keren geschreven en ge-emailed om mijn hosting pakket op te zeggen en gevraagd mijn de rekening te sturen, maar Active24 vindt het niet nodig daarop te reageren. Op mijn vraag aan de helpdesk waarom men niet reageert op brieven noemde men de poststaking. Tja, die was 3 maanden geleden... En ook met e-mail doet men niks.

    Ondanks verschillende verzoeken heeft men mij nooit een kopie van de nota naar het goede adres toegestuurd. Enfin, nu de website maar bij Antagonist ondergebracht. Die biedt veel betere service en is ook nog eens een stuk goedkoper.

    Doe jezelf een plezier en blijf ver weg van deze dure en incompetente rommelaars.


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met van Active 24

Geplaatst op 05/10/2008 (9556)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.loaah.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen


Beoordeling van

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Telefonisch navraag gedaan omtrent factuur voor volgende termijn. Geconfronteerd met contractvoorwaarden (stilzwijgend jaar-verlenging) Gevraagd wat de reden is dat vergeleken met andere ISP'ers ik veel moet betalen voor weinig diensten (kleine schijfruimte, weinig webpaginadiepte, etc). Hierbij werd als antwoord gegeven dat dat het verschil is tussen een fiat en een porsch. Ik heb proberen duidelijk te maken dat ik het gevoel had dat ik in een oude lelijke eend zat met weinig confort. Helaas kwam dit niet over en was degene aan de telefoon aardig ingenomen met zijn antwoorden. Ik kreeg ook niet het gevoel dat hij mij als klant wou behouden. (Ik gaf aan dat n.a.v. zijn antwoorden ik mij ga beraden om bij een andere ISP te hosten. Reactie: Ik was hoe dan ook het abonnementsbedrag voor een jaar verschuldigd)


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Active 24

Geplaatst op 26/03/2008 (8284)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Slecht
Beschikbaarheid van de diensten
Slecht
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • één pluspuntje tussen al de ellende van active24.
    Heb al meer dan 4 jaar een domein met hosting maar nooit een rekening gekregen.
    Waarschijnlijk is tijdens de overname van Ladot het tussen wal en schip geraakt.
    Ik heb 3 jaar terug alles opgezegd en schriftelijk bevestigd gekregen. kan tot op de dag van vandaag nog steeds via ftp inloggen.
    Ze zijn echt een administratief wonder ??


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met webhosting van Active 24

Geplaatst op 01/03/2008 (8095)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.active24.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Slecht
Beschikbaarheid van de diensten
Slecht
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op zoek naar wat ervaringen over abo\'s surfen en bellen op het forum van Tros Radar kwam ik daar ook een post tegen over webhoster Active24. Spontaan kreeg ik jeuk op allerlei ongemakkelijke plekken (zeg maar een soort Pavlov-effect). Dat zoiets basaals als (de naam van een) webhoster zoveel emotionele impact kan hebben op een doorsnee mensenziel; de typering trauma gaat wat ver, maar toch. Het Europees opererende bedrijf heeft voorheen talloze overnames/naamsveranderingen ondergaan. Alweer jaren geleden was het pais en vree bij Freehosting, daarna idem dito LaDot, vervolgens alles nog in orde bij Active ISP, maar na een overname door Active 24 waren de rapen goed gaar. Al sinds januari 2001 had ik een klant van mij ondergebracht bij Freehosting, maar de ellende begon dus na de overname door het k**bedrijf (of zoals je wilt k****bedrijf) genaamd Active 24. Al gauw lag de website van mijn klant regelmatig plat en ook de emailafhandeling was vaak compleet ruk (emails uren/dagen te laat in de mailbox enzo). Als je ging klagen dan werd vervolgens door Active 24 gemaild of gezegd dat ze het probleem niet konden reproduceren en dat ze dus niets konden doen. Uiteindelijk heb ik mijn klant verhuisd naar een ander, wel goed hostingbedrijf. Als jullie nu denken dat de tragedie hiermee ophoudt dan kennen jullie het rampzalige Active 24 nog niet (Google even en/of lees ook alle andere posts hieronder, de honden lusten er geen brood van). In december 2004 was genoemde verhuizing afgerond, via het faxen van de gebruikelijke kafkaeske hoeveelheid documenten met handtekeningen en de hele rataplan. Ineens ruim twee jaar later, maart 2006, kwam mijn klant en/of zijn boekhouder erachter dat Active 24 nog steeds doodleuk automatisch zat te incasseren, voor een produkt dat dus al ruim twee jaar niet meer werd geleverd! Hemel en aarde hebben wij vervolgens moeten bewegen om de onterechte afschrijvingen, ik meen 2x 60 euro (excl. btw?), gerestitueerd te krijgen. Eerst werd door de klantonvriendelijke schaamteloze graaiers van Active 24 ijskoud beweerd dat de opzeggings- en verhuisdocumenten niet in hun archief voorkwamen (zelfs als dat zo is: dan ligt de fout dus bij ons?). Dus met andere woorden: u hebt geen recht op restitutie. Echter wie wat bewaart heeft wat: ik, webmaster, allang levenswijs geworden, had de opzeggingsdocumenten uit voorzorg bewaard en nog niet in de oudpapiercontainer gedumpt. Na het faxen van deze glasharde bewijzen heeft het bedrijf vervolgens zowaar de onrechtmatig geincasseerde gelden teruggeboekt. Active 24 eat your heart out! Google even Active 24 en lees alle andere posts op deze webpagina en huiver. Als je altijd dacht dat KPN en UPC hel op aarde zijn dan ben je nu voorgoed genezen en weet je welk bedrijf het werkelijke grote kwaad vertegenwoordigt. Google ook even \"Jessica Piek\"; destijds zwaaide zij bij Active 24 de scepter als, in goed Nederlands, \"Supervisor Customer Services\". Onbekend is of het kille zelfingenomen bedrijf nog steeds een opzegtermijn van 3 maanden hanteert. Jessica c.s., tot nooit meer ziens!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met losse domeinnaam van Active 24

Geplaatst op 27/07/2007 (6336)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam

Beoordeling van losse domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Matig
Beschikbaarheid van de diensten
Matig
Kwaliteit van de diensten
Matig
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • De ervaring van de laatste maanden leert mij dat ze daar ook niet meer weten waar ze mee bezig zijn. Ik krijg een aanmaning van Intrum Justitia voor een hoofdsom waar geen **** van klopt. Kontakt opgenomen met Active via het gezellige betaal je blauw nummer ook daar wisten ze het niet. Intrum weer gebeld en die hadden niet eens een dossier met gegevens waar het om zou gaan Deze hebben het nu dus terzijde geschoven, totdat er duidelijkheid is. Maar ondertussen moet ik wel verder met mijn bedrijfje. Ik heb een andere hosting provider gevonden, te weten vinzei-hosting die voor accepatble prijzen de boel regelt en wel snapt dat ik meerdere domeinen onder mijn beheer heb. Ik ga dus nu een mailing maken naar mijn huidige klanten dat we het hele circus gaan verhuizen!!!! Bye Bye Active 24.Het is er na al die overname\'s niet beter op geworden en dit gaat ze klanten kosten.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Active 24

Geplaatst op 08/07/2007 (6234)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hetgalerietje.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Slecht
Beschikbaarheid van de diensten
Slecht
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • De site is regelmatig erg traag en de email is niet op te halen omdat de server eruit ligt. De reacties van support via email zijn zééééér traag, als je al bericht krijgt. De afdeling sales reageert niet op email-vragen. De limit was voor mij dat de site plotseling uit de lucht gehaald werd omdat er vermeend werd dat er geen goed contract zou zijn. Geen enkele reactie of aankondiging vooraf via email of reguliere post. Geen enkele reactie op de twee emails met support verzoek hierover. En .... alléén tijdens kantooruren bereikbaar.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Active 24

Geplaatst op 17/04/2007 (5781)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.archengigi.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Slecht
Beschikbaarheid van de diensten
Slecht
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • Waarschuwing! Ga NIET in zee met dit geboefte! Ze wisselen van bedrijfsnaam, dan kan je ineens niet meer in je eigen control panel, tenzij je OPNIEUW betaald.. Anulleren? Ondanks schriftelijk bevestiging proberen ze nu al járen geld af te schrijven, en dreigementen via louche incassobureau\'s. Google even op de zoekterm \"ladot\" en je weet genoeg.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 15 ervaringen met Active 24



  • Active 24

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    16-01-2015
  • Opgericht

    01-01-2006
  • Rechtsvorm

    Buitenlands
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    0 uit 100
  • Aantal ervaringen

    15
  • Deel uw ervaring met Active 24
  • Website van Active 24



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.