Aleto Internet

Aleto Internet



Ervaringen van klanten met Aleto Internet

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
0%022
Beschikbaarheid van de diensten
0%022
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%022
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
0%022
Tevreden klanten (>75% positief)
0%022
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%93699
Afhandeling van opzeggingen
64%7411
Beschikbaarheid van de diensten
87%8714101
Kwaliteit van de diensten
90%891099
De (telefonische) support
87%731184
De prijs/kwaliteit verhouding
91%9110101
Totale waardering van de ISP
89%9112103
Tevreden klanten (>75% positief)
87%8914103

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Aleto Internet nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Aleto Internet (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 103 ervaringen met Aleto Internet


Consument

Ervaring met webhosting van Aleto Internet

Geplaatst op 16/10/2015 (26221)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    eatfree.info
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Verkopen kletspraat. Berichten zijn tegenstrijdig en lijken als je eenmaal betaald hebt weinig meer voor je te doen.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik probeer contact op te nemen, maar kom steeds bij ene Dave Wijnhoven uit. Zal verder een aardige jongen zijn, maar communicatief en behulpzaam kun je hem niet noemen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zou een andere provider kiezen.


0 100 14.29


Non-profit

Ervaring met webhosting van Aleto Internet

Geplaatst op 10/07/2015 (25781)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.donboscoleunen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Bij opzegging gevraagd om EPP code. Deze hoort men wettelijk binnen 5 dagen toe te sturen, maar in dit geval duurde het 14 dagen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Website was met regelmaat offline (nergens een melding over te vinden), mail was regelmatig offline, webmail programma was op het laatst helemaal niet beschikbaar.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Tot 2 jaar geleden, nauwelijks tot geen problemen gehad en ook de supportdesk reageerde vrij vlot, echter de laatste jaren was de website regelmatig offline en er werd nergens meer op gereageerd.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ticket aangemaakt met de vraag waarom de webmail niet meer toegankelijk was en waarom de website vaak offline was. Na een week en 2 herinneringen nog geen reactie via mail. Geprobeerd telefonisch contact te zoeken, maar het enige nummer dat ik kon vinden was van Uitgaansbus.nl. In eerste instantie werd er stellig ontkent dat ze iets met Sity hadden te maken. Nadat dat wel werd toegegeven en ik vroeg om een telefoonummer of dat ze me door konden verbinden, werd me aangegeven dat ze alleen via het ticketsysteem bereikbaar waren en werd de verbinding verbroken.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Je verwacht dat je website online is en het webmail programma het doet. Als dat het niet doet, is elke euro teveel.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik weet niet wat er bij Sity is gebeurd, maar jaren naar volle tevredenheid klant geweest. Maar het technisch lijken er steeds meer problemen te zijn en wordt er niet meer gereageerd op support aanvragen.
    Vervolgens op Facebook moeten lezen dat meer klanten problemen hebben en dat ze daar een work-around voor de webmail aangeven, vind ik een wat vreemde manier van communiceren.


0 100 11.11


ZZP

Ervaring met webhosting van Aleto Internet

Geplaatst op 24/06/2013 (21019)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    revolute
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    timv***ren@gmail.com
  • Website

    www.revolute.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jarenlang een fijne en goedkope hosting provider.
    Af en toe wel downtime maar deze werd vaak snel opgelost.
    Toch een andere provider gekozen die meer op mijn behoeften aansluit.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Aleto Internet

Geplaatst op 05/12/2012 (19382)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://tadp.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren zeer tevreden klant en dat is nog steeds zo. Dat mag best een keer herhaald worden zodat anderen dat ook te horen krijgen. Nog altijd complimenten voor de goede service en dienstverlening!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Aleto Internet

Geplaatst op 04/07/2012 (18340)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.daniel-brands.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede en snelle provider!

    Ik ben zeer tevreden over de producten/services die dit bedrijf verkoopt/verhuurt en de support die ze erbij leveren. Wanneer ik een vraag heb word hier snel op gereageerd. Aangekochte services worden snel geactiveerd waardoor ik altijd snel aan de slag kan met mijn product/service.

    De Website is simpel en overzichtelijk. Als klant van Sity/Aleto ben ik zeer tevreden en Sity kan dan ook op mij rekenen als klant in de komende jaren.

    Klein side-note'tje. Ik mis alleen SSL certificaten verkoop. Dat zou misschien nog wel interessant zijn.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Aleto Internet

Geplaatst op 24/01/2012 (17056)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    mdgd***ing@gmail.com
  • Website

    www.mdgdiving.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben er meer dan tevreden over, 1 mail en dingen worden zeer netjes en zeer goed geregeld.
    Wil je webhosting? Dan kan ik Sity-Hosting aanbevelen!
    Voor mij al jaren een dikke 10


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Aleto Internet

Geplaatst op 16/05/2011 (12893)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    s0-caprici0us.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super ISP, klantvriendelijk


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Aleto Internet

Geplaatst op 01/04/2011 (14829)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    New Media Inspiration
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    stef***ege@newmedia.nl
  • Website

    www.newmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting reselling
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sity is een partij waar je goed terecht kunt met je ideeen. Support en ondersteuning daarbij is erg goed. Ze proberen je niet iets aan te smeren maar je iets te verkopen waar je echt iets aan hebt.

    Voor mij geen andere partij meer!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met managed server van Aleto Internet

Geplaatst op 31/03/2011 (14822)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Diverse
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Managed server

Beoordeling van managed server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Aleto doet het onderhoud voor onze (elders geplaatste) servers. Dit doen ze goed en correct, waarbij er altijd direct actie wordt ondernomen. De kennis en responstijd is erg goed.

    Omdat wij slechts de kennis inkopen en geen ervaring hebben met de fysieke hosting kan ik geen direct oordeel geven over de kwaliteit van de hostingpaketten. Overigens hebben we wel één shared hosting pakket op de servers van Aleto staan, draait zonder problemen.

    Prima bedrijf, zeker geen zolderkamer.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Aleto Internet

Geplaatst op 01/07/2010 (12936)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Wijan - Internet Service
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@wijan.nl
  • Website

    http://www.wijan.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Dit bedrijf denkt met je mee als je meerdere producten af neemt. Men neemt automatisch bij iedere bestelling mijn standaard instellingen over.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Natuurlijk zijn er wel eens storingen. Deze worden over het algemeen goed opgelost en duidelijk gecommuniceerd.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Mijn mening in dit segment is dat de goedkopere prijsstunters een slecht tot matig product afleveren. Je kunt beter iets duurder inkopen en daardoor stabiel je werk te kunnen doen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik neem reseller hosting pakketten af bij dit bedrijf en kan zeggen dat deze pakketten 100% scoren met de werking van Joomla. In ieder geval tot versie 1.5.x en de beta versies van 1.6.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 103 ervaringen met Aleto Internet



  • Aleto Internet

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    16-10-2015
  • Opgericht

    20-03-1998
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    9
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    70
  • Aantal domeinen

    12000
  • Beoordeling

    63 uit 100
  • Aantal ervaringen

    103
  • Deel uw ervaring met Aleto Internet
  • Website van Aleto Internet



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.