Alphamega Hosting B.V

Alphamega Hosting B.V



Ervaringen van klanten met Alphamega Hosting B.V

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%404
Kwaliteit van de diensten
50%314
De (telefonische) support
50%314
De prijs/kwaliteit verhouding
50%314
Totale waardering van de ISP
50%314
Tevreden klanten (>75% positief)
50%314
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%8210
Afhandeling van opzeggingen
60%325
Beschikbaarheid van de diensten
75%9312
Kwaliteit van de diensten
67%8412
De (telefonische) support
64%7411
De prijs/kwaliteit verhouding
67%8412
Totale waardering van de ISP
67%8412
Tevreden klanten (>75% positief)
67%8412

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Alphamega Hosting B.V nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Alphamega Hosting B.V (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 12 ervaringen met Alphamega Hosting B.V


Non-profit

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 25/11/2015 (26372)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    janh***ans@hotmail.com
  • Website

    hestersart
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • .Ben jaren lang klant geweest, maar de klantvriendelijkheid laat zeer te
    wensen over. De slogan is je staat er niet alleen voor, maar in de praktijk is dat wel zo.
    Zeer slechte prijs kwaliteit verhouding.Ook de bereikbaarheid is vaak slecht.


0 100 25.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 15/09/2015 (26097)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Brands & Scents Consultants
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    fr***s@brandsandscents.com
  • Website

    www.creativebrandingindonesia.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede telefonische ondersteuning bij aanpassingen van website


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 29/10/2013 (22245)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik maak ruim 10 jaar gebruik van Alphamegahosting en op alle fronten is mijn volle overtuiging dat een 5 sterren beoordeling door mij gegeven niet overdreven is, integendeel!

    Joop Mol


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 03/10/2013 (22035)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.stemcompany.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb weinig contact met mijn provider, maar wanneer er contact is, ben ik daartevreden over


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 17/09/2013 (21893)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Praktijk voor inzichtbegeleiding
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    jhli***tdh@yahoo.com
  • Website

    www.eenvoudggelukkig.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben erg tevreden en heb daarom een tweede website bij Alpha Mega ondergebracht. Mijn man begint met een eigen bedrijf en zal waarschijnlijk ook voor Alpha Mega kiezen.
    "Je staat er niet alleen voor" zeggen ze en zo ervaar ik het ook.
    Een hoge kwaliteit van serviceverlening! En ik ben blij dat ik eenvoudig zelf een website kan maken en kan onderhouden. Voor deze kwaliteit betaal ik graag wat meer.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 16/08/2013 (21538)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Jacobs Fotografie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@jacobsfotografie.com
  • Website

    www.jacobsfotografie.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gelukkig weer met al mijn domeinnamen en hostingpakketen
    terug bij alphamega.
    alphamega is voor de allerbeste leverancier die wij als Jacobsfotografie hebben. Helpen je altijd goed, geduldig en vakkundig. en geven ook advies als ze zien dat je iets vergeet of beter kan.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 13/08/2013 (21528)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.eigenregiefriesland.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb zeer goede ervaringen met alphamega. Ik was voorheen ook klant bij hen en was hier zo tevreden over dat ik opnieuw klant ben geworden. De support afdeling is heel goed. Ze reageren zeer snel en voel me altijd serieus genomen wanneer ik tegen problemen aanloop. Ik maak nu ook gebruik van hun integrale software waarmee ik mij website gemaakt heb. Zeer gebruiksvriendelijk! Wat ik hier wel in mis, is dat hier geen (beveiligde) chatbox in geïntegreerd is. Ik ben mij bewust van de prijzen die zij vragen, maar dat staat in schril contract met de service die zij verlenen. Ik adviseer dan ook iedereen die gaat voor service en betrouwbaarheid om bij Alphamega klant te worden!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 08/07/2013 (21138)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    klein Azie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www,kleinazie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • PAS OP ALPHAMEGA HOSTING IS NEP BEDRIJF.
    HET ZIJN OPLICHTERS!!!!
    JE MOET DOMEIN NAAM BETALING DIE AL VERHUIST ZIJ NAAR ANDER HOSTING
    BEDRIJF.

    IK HEB 2 JAAR GELEDEN OPZEGT EN DOMEINNAMEN MEE VERHUIST ANDER HOSTING BEDRIJF. EN HET STAAND ZWART OP WIT.
    EN TWEE JAAR LATER STUUR ZE DE REKENING ER VAN.
    DOEN GEEN ZAKEN ERMEE. GAAN JE ALSTUBLIEFT NAAR ANDER HOSTING.
    NIET DOEN! NIET DOEN! NIET DOEN NIET DOEN.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 28/09/2012 (18841)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    diverse
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Toen mijn site besmet raakte, gooiden ze gewoon de site eraf. Geen hulp, geen support, geen steun, niks. Ik mocht het zelf uitzoeken. En dat terwijl ze altijd adverteren met 'je staat er niet alleen voor!'. Jaja.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Eerst (10 jaar terug) kreeg je binnen twee uur antwoord op je mail. Daarna werd het de volgende dag. Daarna werd het na twee dagen. Tenslotte ging je zelf maar bellen om te vragen of er nog een antwoord kwam. Tenslotte deden ze er vier dagen over. En op mijn klachtenbrief hebben ze helemaal nooit gereageerd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Bij Alphamega kreeg ik: Business Class Hosting webruimte: 1 GB dataverkeer: 20 GB voor: 227,77 euro's met service: 0,0 Bij mijn huidige hosting provider krijg ik: webruimte: 1,5 GB dataverkeer: 20 GB voor: 7,14 euro's met service: 10+
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Alphamega? Beunhazen, uitzuigers, oplichters!


    Ik was 10 jaar klant bij Alphamega. In het begin waren ze goed, maar ze zijn in de loop der jaren afgezakt tot niveau 0. In het begin kreeg je binnen een paar uur antwoord op je mail, later werd dat pas na een dag, nog later na een paar dagen zodat je zelf moest bellen om te vragen hoe of wat.
    Toen Alphamega begon, hadden zij een uptime van 99,9%. Heel uitzonderlijk toen omdat veel sites toen er om de haverklap uitlagen. Bij Alphamega niet. Maar nu hebben alle hosting providers een uptime van 99,9% dus Alphamega is geen uitzondering meer, maar ze gedragen zich nog wel zo.
    Alphamega heeft de hoogste prijzen, maar levert daarvoor 0,0 service. Ik betaalde al die jaren ruim 700 euro per jaar voor twee sites en wat domeinnamen. Voor één site betaalde ik 400 euro per jaar! Toen ze de prijzen halveerden, 'vergaten' ze dat te vertellen aan oude klanten zoals ik. Alleen de nieuwe klanten profiteerden ervan. Pas toen ik het per toeval ontdekte, en het meldde, kreeg ik voortaan ook de lagere prijs...


    Ik heb in al die jaren nog nooit een noodgeval gehad, maar op een dag werd een site geïnfecteerd. Dat was dus wel een noodgeval. Dus ik Alphamega gemaild, maar ze reageerden niet eens! Dus ze na een dag maar zelf gebeld. Wat denk je? Vervolgens trokken ze gewoon de stekker uit de site en maakten een nieuw account aan! Zo, probleem opgelost volgens Alphamega.
    Maar ik zat zonder site. En ik hoefde niet op hun hulp te rekenen. Nee, ze konden geen backup terugzetten. Nee, ze konden niet mijn oude site herstellen. Nee, ze konden niets doen. Het enige wat ze konden doen, was tegen nacalculatie een oude backup terugzetten omdat ze niet konden nagaan op welke datum de site geïnfecteerd was. Maar ze konden niet van te voren zeggen hoeveel dat ging kosten. Van een bedrijf dat al sinds 2001 bestaat, verwacht je meer expertise en meer ervaring.
    Maar ik moest dan WEL van te voren mijn akkoord geven. Ik was toen dus al 10 jaar klant van Alphamega en betaalde ieder jaar trouw ruim 700 euro - en dan moet ik mijn akkoord nog geven? Kwestie van weinig vertrouwen in de klant. Maar goed, ik zei dat ik akkoord ging. Maar nee, dat moest ik per e-mail doen als antwoord op de mail die zij zouden sturen. Ja, stel je voor dat ik zomaar zat te liegen! Ik had ze om 3 uur in de middag aan de telefoon op een vrijdagmiddag. En zij stuurden die mail pas om 17:01 diezelfde middag. Dus lekker NA 5 uur zodat ze naar huis konden en zich niets aan hoefden te trekken van die klant die zonder site zat (en die dus een noodsite moest beginnen en alle duizenden bezoekers uitleggen wat er aan de hand was). Want, nee, in het weekend werken ze niet, ook niet bij noodgevallen!
    Na vier (!) dagen mailden ze dat ze de backup niet hadden kunnen terugzetten en of ik maar even 95 euro wilde dokken! Inmiddels waren we anderhalve (!) week verder.


    Ik ben toen overgestapt naar een andere hosting provider. En wat bleek? Die hosting provider kon wel bepalen wanneer een site geïnfecteerd was! En zij plaatsen gewoon GRATIS een backup terug mocht dat nodig zijn. En bij hen had ik WEL binnen een paar uur een antwoord, in plaats van zelf te moeten bellen of vier dagen te moeten wachten! En ze werken gewoon in het weekend! En ze zijn ook nog eens spotgoedkoop!


    Bij Alphamega kreeg ik:
    Business Class Hosting
    webruimte: 1 GB
    dataverkeer: 20 GB
    voor: 227,77 euro's
    met service: 0,0


    Bij mijn huidige hosting provider krijg ik:
    webruimte: 1,5 GB
    dataverkeer: 20 GB
    voor: 7,14 euro's
    met service: 10+


    Ik bespaar dus 220,63 euro's per jaar! Voor 1 jaar bij Alphamega kan ik 30 (!) jaar bij mijn huidige hosting provider mijn site hosten!
    Ik vind het best om VEEL geld te betalen aan een bedrijf maar dan verwacht ik WEL service voor dat geld. Maar veel geld betalen en 0,0 service krijgen, is gewoon de klant uitzuigen. En de site er gewoon maar afgooien zodat de klant geen site heeft en zeggen 'zoek het zelf maar uit, klant!' is beunhazerij.
    Op de site van Alphamega staat overal "Hulp nodig? Wij maken er echt een punt van om jou verder te helpen" en "We beloven dat we goed voor je site zullen zorgen en dat we er altijd voor je zullen zijn". Ja ja. Grotere onzin heb ik nooit gehoord.
    Alphamega is helaas niets meer dan een stelletje beunhazen en uitzuigers.


    Ik ben heel kwaad erover geweest. Intussen zit ik goed bij mijn nieuwe hosting provider maar dat Alphamega een klant die er al 10 jaar zat, zo gigantisch in de kou laat staan... ik was er flink ziek van. Ze laten de klant in de kou staan, maar pikken wel lekker z'n geld in.
    Ik heb ze een klachtenbrief geschreven en verstuurd op zondag. Het is nu twee weken verder (!) en ik heb nog geen antwoord van ze ontvangen! Hoera voor de 0,0 service van Alphamega! NOT! :(


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Alphamega Hosting B.V

Geplaatst op 27/08/2008 (9264)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed

0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 12 ervaringen met Alphamega Hosting B.V



  • Alphamega Hosting B.V

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    25-11-2015
  • Opgericht

    01-06-2001
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    68 uit 100
  • Aantal ervaringen

    12
  • Deel uw ervaring met Alphamega Hosting B.V
  • Website van Alphamega Hosting B.V



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.