Antagonist

Ervaringen van klanten met Antagonist

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%2180218
Afhandeling van opzeggingen
100%59059
Beschikbaarheid van de diensten
100%2152217
Kwaliteit van de diensten
99%2124216
De (telefonische) support
100%2112213
De prijs/kwaliteit verhouding
100%2082210
Totale waardering van de ISP
99%2184222
Tevreden klanten (>75% positief)
99%2184222
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1100110
Afhandeling van opzeggingen
100%28028
Beschikbaarheid van de diensten
100%1080108
Kwaliteit van de diensten
100%1081109
De (telefonische) support
100%1081109
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1040104
Totale waardering van de ISP
100%1111112
Tevreden klanten (>75% positief)
100%1111112
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%112621128
Afhandeling van opzeggingen
100%2372239
Beschikbaarheid van de diensten
100%111071117
Kwaliteit van de diensten
100%1104101114
De (telefonische) support
99%90712919
De prijs/kwaliteit verhouding
100%109561101
Totale waardering van de ISP
100%1133101143
Tevreden klanten (>75% positief)
100%1132111143

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Antagonist nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Antagonist (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 1143 ervaringen met Antagonist


Non-profit

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 18/07/2017 (29421)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Stichting Team Running Blind
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    ceel***hee@hccnet.nl
  • Website

    www.roparunningblind.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb 2 websites draaien bij Antagonist en ben uiterst tevreden met gerealiseerde uptime en de support.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 17/07/2017 (29420)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.digitaleklus.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In een woord geweldig!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 12/07/2017 (29409)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.apbetten-leur.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle service en erg behulpzaam.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 07/07/2017 (29390)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima provider. Erg betrouwbaar. Reageert snel op issues met duidelijke instructies.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 05/07/2017 (29381)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.geertruida.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon een algemene goede ervaring.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 02/07/2017 (29369)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik word altijd goed geholpen over de mail. De medewerkers van Antagonist doen altijd hun best om je te helpen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Je krijgt echt waar voor je geld. Ik geef toe, ze zijn niet de goedkoopste, maar ze zijn altijd bezig om hun diensten te verbeteren. Laatst met SSL, dat is nu gratis!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al bijna 7 jaar bekent met Antagonist en heb er diverse websites gehad. Ze doen wat ze beloven en ze zijn altijd bezig met het verbeteren van hun diensten.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 28/06/2017 (29356)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Relaxxed
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.relaxxed.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al bijna vanaf de oprichting klant bij Antagonist. Ik heb ze zien groeien, zonder dat de kwaliteit / service achteruit ging. Sterker nog: alles wordt steeds maar beter en ze zijn inmiddels koploper op alle gebieden binnen Webhost-land.

    Ik raad iedereen aan deze provider te nemen!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 27/06/2017 (29353)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    domein voor mailverkeer
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Antagonist kan ik altijd terecht als ik vragen heb. Ik heb weinig ervaring met internet. Als ik vragen heb kijk ik altijd eerst bij de uitgebreide informatie die Antagonist op de website heeft staan. Maar eerlijk gezegd duizelt het me dan nog steeds. Ik probeer het wel, maar toch . . . DAn stuur ik een mail naar Antagonist en krijg dan prompt een antwoord en/of een advies. Altijd vriendelijk en duidelijk. Het ligt dan aan mij, vanwege mijn geringe kenneis (ik leer elke dag bij) dat ik het dan soms nog niet meteen snap. Dan stuur ik een verzoek om verdere uitleg. Dat krijg ik dan ook prompt. Het is ze nooit te veel om iets uit te leggen. Ook passen ze bij Antagonist voor mij soms instellingen aan om het voor mij gemakkelijker te maken. Dat is erg fijn. Het geeft mij een gerust gevoel dat ik altijd met mij vragen terecht kan. Ik heb nooit het gevoel dat ze denken: "Daar heb je haar weer." Ik krijg altijd een objectief en eerlijk advies. Ik raad dan ook met plezier mensen aan naar Antagonist te gaan.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 20/06/2017 (29332)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    dienjestad.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Op alle vragen via e-mail komt zeer snel een reactie, vaak al binnen een uur. De reacties zijn gericht op het zo snel mogelijk oplossen van de problemen met een hele duidelijke uitleg.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Voor een klein bedrag meerdere website's hosten die nog nooit offline zijn geweest en altijd goed en snel bereikbaar zijn. Bij vragen en problemen komt er snel een professionele reactie.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Meerdere producten aangeschaft en hulp gekregen bij het instellen en verhuizen van website's en databases. Kleine en grote problemen gehad met eigen instellingen en website's. Na het sturen van een e-mail met de vragen/problemen komt er altijd een snelle reactie die gericht is op het oplossen van de vragen en problemen. Beleefde benadering, duidelijke bronnen en een goede ondersteuning bij het instellen. Antagonist heeft zelf veel handleidingen die duidelijk omschrijven hoe iets gedaan moet worden. Al met al een zeer goede dienstverlening!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 14/06/2017 (29310)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Brossa
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    tbak***r94@live.nl
  • Website

    meerdere
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Antagonist staat gewoon voor service en dat merk je in elk contact! Ik heb meerdere websites bij Antagonist en altijd wordt ik vriendelijk geholpen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Antagonist raadt ik zeker iedereen aan die voor het eerst serieus aan de slag wilt met een eigen bedrijf of website. Antagonist heeft goede beveiliging, handelt preventief. Daarnaast helpt Antagonist je altijd op weg als je even vastloopt. Ook voor anderen overigens zeker de moeite waard! De service is coolblue waardig, en dat is een compliment. :)


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 1143 ervaringen met Antagonist





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.