Antagonist

Ervaringen van klanten met Antagonist

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%2150215
Afhandeling van opzeggingen
100%58058
Beschikbaarheid van de diensten
100%2132215
Kwaliteit van de diensten
99%2094213
De (telefonische) support
100%2082210
De prijs/kwaliteit verhouding
100%2052207
Totale waardering van de ISP
99%2154219
Tevreden klanten (>75% positief)
99%2154219
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1080108
Afhandeling van opzeggingen
100%30030
Beschikbaarheid van de diensten
100%1070107
Kwaliteit van de diensten
100%1061107
De (telefonische) support
100%1061107
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1010101
Totale waardering van de ISP
100%1091110
Tevreden klanten (>75% positief)
100%1091110
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%111921121
Afhandeling van opzeggingen
100%2362238
Beschikbaarheid van de diensten
100%110471111
Kwaliteit van de diensten
100%1097101107
De (telefonische) support
99%90012912
De prijs/kwaliteit verhouding
100%108861094
Totale waardering van de ISP
100%1126101136
Tevreden klanten (>75% positief)
100%1125111136

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Antagonist nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Antagonist (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 1136 ervaringen met Antagonist


Consument

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 27/06/2017 (29353)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    domein voor mailverkeer
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Antagonist kan ik altijd terecht als ik vragen heb. Ik heb weinig ervaring met internet. Als ik vragen heb kijk ik altijd eerst bij de uitgebreide informatie die Antagonist op de website heeft staan. Maar eerlijk gezegd duizelt het me dan nog steeds. Ik probeer het wel, maar toch . . . DAn stuur ik een mail naar Antagonist en krijg dan prompt een antwoord en/of een advies. Altijd vriendelijk en duidelijk. Het ligt dan aan mij, vanwege mijn geringe kenneis (ik leer elke dag bij) dat ik het dan soms nog niet meteen snap. Dan stuur ik een verzoek om verdere uitleg. Dat krijg ik dan ook prompt. Het is ze nooit te veel om iets uit te leggen. Ook passen ze bij Antagonist voor mij soms instellingen aan om het voor mij gemakkelijker te maken. Dat is erg fijn. Het geeft mij een gerust gevoel dat ik altijd met mij vragen terecht kan. Ik heb nooit het gevoel dat ze denken: "Daar heb je haar weer." Ik krijg altijd een objectief en eerlijk advies. Ik raad dan ook met plezier mensen aan naar Antagonist te gaan.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 20/06/2017 (29332)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    dienjestad.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Op alle vragen via e-mail komt zeer snel een reactie, vaak al binnen een uur. De reacties zijn gericht op het zo snel mogelijk oplossen van de problemen met een hele duidelijke uitleg.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Voor een klein bedrag meerdere website's hosten die nog nooit offline zijn geweest en altijd goed en snel bereikbaar zijn. Bij vragen en problemen komt er snel een professionele reactie.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Meerdere producten aangeschaft en hulp gekregen bij het instellen en verhuizen van website's en databases. Kleine en grote problemen gehad met eigen instellingen en website's. Na het sturen van een e-mail met de vragen/problemen komt er altijd een snelle reactie die gericht is op het oplossen van de vragen en problemen. Beleefde benadering, duidelijke bronnen en een goede ondersteuning bij het instellen. Antagonist heeft zelf veel handleidingen die duidelijk omschrijven hoe iets gedaan moet worden. Al met al een zeer goede dienstverlening!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 14/06/2017 (29310)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Brossa
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    tbak***r94@live.nl
  • Website

    meerdere
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Antagonist staat gewoon voor service en dat merk je in elk contact! Ik heb meerdere websites bij Antagonist en altijd wordt ik vriendelijk geholpen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Antagonist raadt ik zeker iedereen aan die voor het eerst serieus aan de slag wilt met een eigen bedrijf of website. Antagonist heeft goede beveiliging, handelt preventief. Daarnaast helpt Antagonist je altijd op weg als je even vastloopt. Ook voor anderen overigens zeker de moeite waard! De service is coolblue waardig, en dat is een compliment. :)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 14/06/2017 (29307)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.rugakshop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Bij het installeren van mijn webshops liep ik tegen wat foutmeldingen en ingewikkelde instellingen aan. Behalve een snel en duidelijk antwoord heeft Antagonist in een aantal gevallen zelfs al het probleem voor mij opgelost zonder dat ze dit hoefde te doen. Het is een fijn gevoel te weten dat er een gedreven en kundige provider achter je webshop staat!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb voor Antagonist gekozen omdat ze als provider goed uit verschillende test kwamen. Inmiddels ben ikzelf ook een van de vele tevreden klanten.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Antagonist

Geplaatst op 13/06/2017 (29304)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Banyan
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.banyancommunicatie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren (zakelijke) klant van Antagonist. Ik heb een resellerpakket en daarnaast nog een aantal andere pakketten. Per e-mail wordt er altijd netjes en snel gereageerd op vragen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 12/06/2017 (29301)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Presentise
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.presentise.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over Antagonist. Heb 3 keer gemaild met een vraag en 3 keer binnen 20 minuten geantwoord en het probleem al pro-actief opgelost voordat ik een e-mail terug kreeg. Kwaliteit van de webhosting is super fijn en het reseller pakket is een leuke extra met veel mogelijkheden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 12/06/2017 (29300)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.trainspot.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijne dienstverlening, erg behulpzaam. Prettig dat je toegang hebt tot veel instellingen die bij andere hosts vaak niet beschikbaar zijn. Snel en betaalbaar!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 11/06/2017 (29297)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ProfAct
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.profact.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle, persoonlijke en goede ondersteuning! Prettige partners!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 09/06/2017 (29282)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Sovie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@sovie.be
  • Website

    www.sovie.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wanneer ik een vraag heb, wordt er altijd meteen hulp geboden.
    Fantastisch hoe ondersteund ik me voel door die klantenservice.
    De reactie is snel en de mails zijn super vriendelijk en duidelijk.
    Dat is me echt zeer veel waard. Bedankt aan het hele Antagonist team!! Keep spreading the good vibes.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Antagonist

Geplaatst op 31/05/2017 (29245)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    apol***usa@gmail.com
  • Website

    ov-ermeloo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een ISP met veel verantwoordelijkheidsbesef richting klant. Goede afhandeling van vragen door een persoonlijke afhandeling en goed afgestemde instructies. Snelheid van afhandelen is voldoende indien men met een reactietijd binnen "kantooruren" kan leven. Mijn motto in deze:"Liever kwaliteit dan snelheid".


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 1136 ervaringen met Antagonist





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.