B-one Webhosting



Ervaringen van klanten met B-one Webhosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
86%12214
Afhandeling van opzeggingen
50%336
Beschikbaarheid van de diensten
54%7613
Kwaliteit van de diensten
24%31013
De (telefonische) support
50%6612
De prijs/kwaliteit verhouding
37%4711
Totale waardering van de ISP
36%5914
Tevreden klanten (>75% positief)
36%5914

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met B-one Webhosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van B-one Webhosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 14 ervaringen met B-one Webhosting


ZZP

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 10/06/2011 (15231)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    revolution70.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Ik heb diverse sites op moeten zeggen en dat gaat eigenlijk altijd vlekkeloos, je wordt prima geholpen.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: De website is eigenlijk altijd "bereikbaar".
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb jaren met diverse sites bij b-one / one.com gezeten. Vroeger voldeed dit prima. Als je tenminste niet te hoge eisen stelt aan de mogelijkheden.
    De laatste tijd zakt echter de performance enorm in. Dit merk je al als je met FTP zit te rommelen, je moet de bestanden bijna zelf stuk voor stuk door de lijn duwen. Handig als je een nieuwe release van 3000 bestanden moet uploaden.
    Maar als je dat al een probleem vind, dan heb je de PHP performance nog niet gezien. Een toch redelijk lichtgewicht pakket als Prestashop valt niet te draaien. De laatste week moest zelfs voor mijn nog veel eenvoudiger XT Commerce pakket een klant een nummertje trekken om de site te mogen bekijken, wachttijd van 30-60 seconden is geen enkel bezwaar voor one.com
    En dan stond ik al op een "high performance server", want op de gewone "sloeber servers" is het nog trager. De support afdeling van one.com is wel behulpzaam en kundig maar hier kunnen ze natuurlijk niets aan doen, de servers zijn gewoon te zwaar belast. Ze verplaatsen je site soms naar een andere server, maar veel soelaas biedt dat niet. (of alleen van korte duur).
    Nu mijn spulletje naar een nieuwe ISP IXL-Hosting verplaatst en het staat binnen 0,1seconde op je scherm.

    Misschien leuk voor de foto's van oma.. maar daar heb je tegenwoordig ook al gratis oplossingen voor. Jammer one.com ("Editors Choice" volgens PC Magazine)


0 100 50.00


Consument

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 21/01/2010 (12004)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www,redfakediary.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Snelle afhandeling. Dag (ochtend) er na al beschikbaar.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Af en toe zijn er wat problemen, maar dat is bij iedere host. Fijn dat er direct via chat contact gezocht kan worden.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Mijn site, blog, fotogalerij en mail werkt eigenlijk altijd erg goed! Makkelijk te delen met iedereen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: direct contact via de chat, en als het niet meteen opgelost kan worden, heb ik binnen 24 uur een antwoord met een oplossing. Prima dus.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Voor 1,25 per maand verwacht ik natuurlijk geen super hosting, maar het is voor deze prijs erg goed te doen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • One.com is een goedkope hosting, en zeer goed voor een beginner zoals ik. Af en toe offline is voor mij dan ook geen probleem.
    Doorgaans is dit slechts enkele malen voor gekomen in de afgelopen 3 jaar dat ik bij One.com host.
    Ik begrijp uit hun laatste reacties dat alle domeinen over gaan op een nieuwe server structuur, en deze na de aanpassingen een zeer goede performance zullen hebben. Ik kijk er naar uit, al is het voor mij nu ook al erg goed qua snelheid en hosting.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 29/10/2009 (11547)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ExtremeCity
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    webm***ter@extremecity.nl
  • Website

    www.extremecity.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Het is even uitzoeken hoe je moet opzeggen, maar dit kan dus heel eenvoudig via de live chat.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: in 4 jaar tijd even 2 kleine downtimes meegemaakt, geen ramp dus!
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: De reden waarom ik hier zeer ontevreden heb gekozen is dan je producten ZEER beperkt zijn. Denk vooral ook aan de PHP instellingen, een forum kan je met geluk nog wel draaien hier.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Livechat is altijd bereikbaar, maar de hulp die je krijgt is een beetje matig vind ik, maar toch een voldoende, omdat ze 8 van de 10 keer goed helpen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Beetje prijzig als je kijkt naar de "vrijheid" die je hebt..
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al met al toch een goeie host.
    Heeft hier en daar wat zwakke plekken, maar goed, niet iedereen kan perfect zijn.


0 100 77.78


Consument

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 09/02/2009 (10199)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    nvt
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://luukweb.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Snel geregeld, mijn website was na de betaling direct online.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik moet wachten tot mijn abonnement is afgelopen voordat ik kan verhuizen naar een andere hosting.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: 99,9% uptime?! ECHT NIET! Mijn website was soms uren lang offline!
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Sites laden te lang in, veel functies in PHP uitgeschakeld
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Chat Support snapt alle vragen niet en reageert met "stuur even een email naar de support".
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een grote vergissing was het om mijn website hier te hosten. Mensen, BEGIN ER NIET AAN want als je wilt opzeggen lukt dat bijna niet door de belabberde support!


0 100 12.50


Consument

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 18/01/2009 (10048)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    beet***tar@gmail.com
  • Website

    www.et-photo.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als je het mij vraagt en in tegenstelling to hier elders geplaatste meningen vind ik One.com zowat de beste provider die er is. De verschillende sites die ik er heb draaien, laden ontzettend snel en zijn ALTIJD online... Ook de online support is er altijd op de angegeven uren en ik wordst altijd goed geholpen. Bovendien heb je bij hen ontzettend veel webruimte (min 3 GB) en dat voor heel weinig geld. Subdomeinen maken is een ander paar mouwen maar dat weet je vanaf het begin. Net zoals de opzegtermijnen die automatisch worden verlengd en die moeten opgezegd worden tweee maand voor de hernieuwing plaatstvind... Gewoon even aan denken en op voorhand plannen. Ik heb zelf ooit één keer een site net te laat opgezegd en dan betaal je inderdaad één jaartje langer.. Stom maar anderzijds is dat met 35 euro nu ook weer geen ramp...
    Ik heb momenteel 4 sites hier draaien en ik ga dat niet veranderen...


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 03/01/2009 (9956)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.quirijnstok.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is goedkoop en meer dan dat is het niet. NIETS kan, tenzij je een simpel blogje wilt hebben. Abo wordt stilzwijgend en automatisch verlengd. Opzeggen staat in de kleine lettertjes beschreven. GEEN losse FTP accounts.

    Nee, wat leveren "De Heeg" en "Mijn droomdomein" dan een geweldige service!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met van B-one Webhosting

Geplaatst op 12/09/2008 (9453)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    site
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: In de algemene voorwaarden staat dat je enkel kan opzeggen per brief of fax. Het blijkt echter ook mogelijk te zijn om op te zeggen via mail of de live chat. Ik was daar niet van op de hoogte en moet daardoor een jaar extra betalen.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Bij drukkere internet momenten zoals 's avonds of tijdens de weekends was mijn website zeer slecht bereikbaar.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • one.com kan geschikt zijn voor mensen die zeer weinig eisen stellen aan een hostingprovider maar dan moet je wel zeer goed de kleine lettertjes lezen van de algemene voorwaarden.

    Als je echter een cms wil is de kans zeer groot dat je snel de grenzen van one.com ervaart. Zo kan het zijn dat je site zeer traag gaat en dat je over de php memory limit gaat die is ingesteld op 16mb.

    Van klantvriendelijkheid hebben ze bij one.com ook geen kaas gegeten. Dit heb ik mogen merken aan de stugge houding die ze aannamen bij het opzeggen van mijn hosting


0 100 12.50


Consument

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 18/06/2008 (8861)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Matig
Beschikbaarheid van de diensten
Slecht
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • Maak geen gebruik van deze gasten, het zijn oplichters!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 25/04/2008 (8478)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Matig
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Matig
Totale waardering
Matig
  • Ervaring in eigen woorden

  • De laatste maanden heb ik steeds meer last van de trage webserver. Het duurt soms wel 15 seconden voordat de website geladen wordt en 20-45 seconden voordat hij helemaal geladen is. Ik maak gewoon gebruik van Wordpress wat lekker zou moeten draaien. Zelfs het openen van het adminvenster kost al bijna een halve minuut. Overigens moet ik er wel bij zeggen dat dit op willekeurige momenten op de dag is, meestal tussen 17:00u en 22:00u.

    De afhandeling van de bestelling is goed, en de beschikbaarheid voor de support ook. Vooral de livechat is snel. Echter zetten ze je wel aan het werk door zelf te onderzoeken op welke momenten van de dag en hoelang de storing al bezig is. Hiervan moet je een rapportje schrijven en mailen. Dan is het maar de vraag of er wat aan gedaan wordt. In elk geval zoals ik eerder las is One.com gewoon traag.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van B-one Webhosting

Geplaatst op 23/10/2007 (7039)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • One.com levert haar producten wel goed maar de webservers zijn gewoon bagger. Ze suggereren telkens dat het aan me script ligt dat de webserver zo sloom is. maar dat is niet zo want ik heb ook php bb forums op de webserver van one gezet en nog steeds zo sloom. Andere kennisen die one.com hebben zijn er ook ontevreden mee, omdat het zo traag is.

    Support is ook slecht.

    Gevraagd om mod_rewrite aan te gooien in php ini maar hun beweren dat het al ingeschakeld is.

    Op php website gekeken, in php ini bestand moet mod_rewrite aan staan. Het staat niet aan. Aan technische collega\'s van me gevraagd, forums gepost. EN hun zeggen allemaal dat one.com mod rewrite aan moet gooien.


    In het kort ik ben er niet tevreden mee, ik kan er eerder zeggen wat is wel ingeschakeld.


0 100 25.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 14 ervaringen met B-one Webhosting



  • B-one Webhosting

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    10-06-2011
  • Rechtsvorm

    Buitenlands
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    50 uit 100
  • Aantal ervaringen

    14
  • Deel uw ervaring met B-one Webhosting
  • Website van B-one Webhosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.