BEEZ DESIGN

BEEZ DESIGN



Ervaringen van klanten met BEEZ DESIGN

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
82%36642
Afhandeling van opzeggingen
79%24529
Beschikbaarheid van de diensten
79%35641
Kwaliteit van de diensten
76%33841
De (telefonische) support
80%33740
De prijs/kwaliteit verhouding
83%35540
Totale waardering van de ISP
81%35742
Tevreden klanten (>75% positief)
76%34842
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
75%9312
Afhandeling van opzeggingen
70%7310
Beschikbaarheid van de diensten
67%8412
Kwaliteit van de diensten
67%8412
De (telefonische) support
73%8311
De prijs/kwaliteit verhouding
75%9312
Totale waardering van de ISP
75%9312
Tevreden klanten (>75% positief)
67%8412
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
88%44650
Afhandeling van opzeggingen
85%27532
Beschikbaarheid van de diensten
88%43649
Kwaliteit van de diensten
84%40848
De (telefonische) support
86%41748
De prijs/kwaliteit verhouding
90%42547
Totale waardering van de ISP
86%43750
Tevreden klanten (>75% positief)
84%42850

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met BEEZ DESIGN nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van BEEZ DESIGN (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 50 ervaringen met BEEZ DESIGN


ZZP

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 06/12/2018 (82057)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    niet van toepassing
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Fijne communicatie
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijne mensen, goede kwaliteit en een zachte prijs


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 27/11/2018 (82016)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Om het in het hollands te zeggen een kut bedrijf.
    Mensen doe het niet betaal liever iets duurder dat je goede service hebt dan dit bedrijf nou ja bedrijf voor mijn bestaan ze niet meer.
    Wij zijn in overleg met onze advocaat om een rechtzaak tegen ze te beginnen heeft U ook problemen met beezdisign meld je bij mijn aan dan kunnen we met zijn allen er wat tegen doen samen staan we sterk.


0 100 37.50


Zakelijk

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 27/11/2018 (82014)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    raym***ing@gmail.com
  • Website

    www.smaling.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Alles gaat ge geautomatiseerd dus afhandeling gaat zeer snel. mists op voorraad!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: opzeggen ging normaal. geen problemen met opzeggen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: zeer slecht echt te gek voor woorden. onbereikbaar totaal geen support bellen email en tickets aanmaken word pas naar dagen gereageerd. ze doen als of alles de normaalste zaak is van de wereld. vinden het niet gek dat je dagen offline bent en inkomsten mist loopt. is de normaalste zaak dat de server hardeschijf kapot gaat waardoor alle gegevens verloren zijn. geen vergoedingen. compensatie niks. alleen maar wan prestatie leveren ze. ik heb er totaal geen woorden meer voor. tot op heden steeds geen antwoord. inmiddels overgestapt. waar wel 24 uur per dag support is. alle servers die hun hosten zijn van OVH vps dedicated servers alles staat in Frankrijk verbindingen zeer slecht ms rond de 1200ms. is een eenmanszaak dit. zelf werkt die waardoor hij zelf totaal niet omkijkt naar zijn nep host bedrijf. als je belt krijg je computer te horen om zo te laten denken dat het een groot bedrijf is.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: zeer slecht echt te gek voor woorden. onbereikbaar totaal geen support bellen email en tickets aanmaken word pas naar dagen gereageerd. ze doen als of alles de normaalste zaak is van de wereld. vinden het niet gek dat je dagen offline bent en inkomsten mist loopt. is de normaalste zaak dat de server hardeschijf kapot gaat waardoor alle gegevens verloren zijn. geen vergoedingen. compensatie niks. alleen maar wan prestatie leveren ze. ik heb er totaal geen woorden meer voor. tot op heden steeds geen antwoord. inmiddels overgestapt. waar wel 24 uur per dag support is. alle servers die hun hosten zijn van OVH vps dedicated servers alles staat in Frankrijk verbindingen zeer slecht ms rond de 1200ms. is een eenmanszaak dit. zelf werkt die waardoor hij zelf totaal niet omkijkt naar zijn nep host bedrijf. als je belt krijg je computer te horen om zo te laten denken dat het een groot bedrijf is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: zeer slecht echt te gek voor woorden. onbereikbaar totaal geen support bellen email en tickets aanmaken word pas naar dagen gereageerd. ze doen als of alles de normaalste zaak is van de wereld. vinden het niet gek dat je dagen offline bent en inkomsten mist loopt. is de normaalste zaak dat de server hardeschijf kapot gaat waardoor alle gegevens verloren zijn. geen vergoedingen. compensatie niks. alleen maar wan prestatie leveren ze. ik heb er totaal geen woorden meer voor. tot op heden steeds geen antwoord. inmiddels overgestapt. waar wel 24 uur per dag support is. alle servers die hun hosten zijn van OVH vps dedicated servers alles staat in Frankrijk verbindingen zeer slecht ms rond de 1200ms. is een eenmanszaak dit. zelf werkt die waardoor hij zelf totaal niet omkijkt naar zijn nep host bedrijf. als je belt krijg je computer te horen om zo te laten denken dat het een groot bedrijf is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • zeer slecht echt te gek voor woorden. onbereikbaar totaal geen support bellen email en tickets aanmaken word pas naar dagen gereageerd. ze doen als of alles de normaalste zaak is van de wereld. vinden het niet gek dat je dagen offline bent en inkomsten mist loopt. is de normaalste zaak dat de server hardeschijf kapot gaat waardoor alle gegevens verloren zijn. ze hebben geen backups niks. geen vergoedingen. compensatie niks. alleen maar wan prestatie leveren ze. ik heb er totaal geen woorden meer voor. tot op heden steeds geen antwoord. inmiddels overgestapt. waar wel 24 uur per dag support is. alle servers die hun hosten zijn van OVH vps dedicated servers alles staat in Frankrijk verbindingen zeer slecht ms rond de 1200ms. is een eenmanszaak dit. zelf werkt die waardoor hij zelf totaal niet omkijkt naar zijn nep host bedrijf. als je belt krijg je computer te horen om zo te laten denken dat het een groot bedrijf is. emails en tickets worden pas naar dagen weken beantwoord. spijt van dat wij hier klant zijn geworden. ik wij zijn hier door behoorlijk wat inkomsten mis gelopen. bedrijven die hier willen gaan huren raad ik zeer af niet doen!


0 100 33.33


Zakelijk

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 21/11/2018 (81996)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Weert Telecom
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima diensten. Werkt snel.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 14/11/2018 (81980)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij de eerste keer dat alles offline was dacht ik nog, kan wellicht een keer gebeuren. IP-adres was niet omgezet tijdens een interne verhuizing van servers... Ik dacht kan gebeuren, no worries. Echter is nu alles al 10 dagen offline. Support niet te bereiken...

    Domeinnamen zijn gewoon automatisch verlengd en aan de betalingsverplichting is direct voldaan, echter blijken nu alle domeinnamen uit de lucht te zijn en niet verlengd te zijn door Beezdesign.

    Een telefonische helpdesk? Je bedoelt een antwoordapparaat die automatisch niet verder gaat. Reacties op het ticketsysteem zijn van de 10 webhosters waar we onze diensten gebruiken veruit het slechtst van allemaal.... Ik kan ook al deze reviews bij deze webhoster niet geloven.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 09/07/2018 (81675)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    nvt.
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Overgestapt van een andere hoster naar BEEZ DESIGN. Fijne en prettige partij die goed met je meedenken en een oplossing hebben voor complexe problemen.

    Goed geholpen met de verhuizing van de website en altijd gezellig om een praatje met ze te maken.

    Verstand van zaken en kwaliteit tip top in orde.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 29/05/2018 (81579)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    niet openbaar
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Onze huisstijl, website en complete infrastructuur bij BEEZ DESIGN ondergebracht. Wij zijn heel erg tevreden.

    Nooit geen problemen, geef ze een belletje en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast altijd goede antwoorden waar je iets mee kan.

    Ook heel belangrijk: een partij die echt met je meedenkt, en niet alleen in hun voordeel. Top partij!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 26/05/2018 (81566)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.beezdesign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Je wordt ALTIJD netjes en vakkundig te woord gestaan.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Gewoon ontzettend goed. Servers in een Nederlands datacenter en goed onderhouden.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Niks op aan te merken. Vriendelijk personeel. Erg persoonlijk, het voelt bijna alsof ik het team echt ken.

    Kwaliteit uitstekend.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 24/05/2018 (81547)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Helpen aan alle kanten met instellen zonder dat ze je een dikke rekening sturen.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Gelukkig niet hoeven te doen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Geen enkele storing gehad, 100% uptime. Er wordt proactief gewerkt aan de stabiliteit van de diensten. Onderhoud is alleen 's nachts en dan hoogstens enkele minuten. Hier wordt je vooraf netjes over ingelicht.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De kwaliteit is uitstekend. Wij maken nu voor een langere tijd gebruik van de webhosting en hebben daarnaast ook een VPS server. Beiden staan in Nederland en hebben een prima snelheid. De VPS reageert goed. Netwerksnelheid was voor ons een belangrijk punt. We halen makkelijk 700 MB/s up- en download. Erg tevreden!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Onze website moest verhuist worden. We hoefden hier niks aan te doen. BEEZ DESIGN heeft zonder extra kosten onze website verhuisd.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Niks op aan te merken. Je betaalt geen hoofdprijs maar krijgt wel een heel goed product. De support is uitstekend, reageert snel en hebben overal een juist antwoord voor.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben uitermate tevreden over BEEZ DESIGN. Alles draait probleemloos en wordt prima onderhouden.

    Support is uitstekend: ook vragen die niet direct raakvlak hebben met de server worden beantwoord en er wordt prima meegedacht.

    Wat mij vooral aanspreekt is de persoonlijkheid. Lekker losjes maar toch professioneel. Een aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van BEEZ DESIGN

Geplaatst op 15/05/2018 (81517)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    niet van toepassing
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Direct na betaling opgeleverd
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Had bij mijn vorige host last van een trage website. Verhuizing naar BEEZ DESIGN was de oplossing. Website is razendsnel. Ze hebben zelfs wat optimalisaties uitvoerd aan mijn website.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Reageren erg snel op e-mail
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede hoster, reageren heel snel op e-mails en de snelheid is heel erg goed.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 50 ervaringen met BEEZ DESIGN



  • BEEZ DESIGN

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    06-12-2018
  • Opgericht

    01-01-2015
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Certificeringen

    ISO 27001
  • Personeel Fulltime

    3
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    82 uit 100
  • Aantal ervaringen

    50
  • HostingReview.nl

    4.65 uit 5, totaal 20 reviews
  • Deel uw ervaring met BEEZ DESIGN
  • Website van BEEZ DESIGN



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.