Ber|Art Visual Design V.O.F.

Ber|Art Visual Design V.O.F.



Ervaringen van klanten met Ber|Art Visual Design V.O.F.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%41041
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%41041
Kwaliteit van de diensten
100%41041
De (telefonische) support
100%38038
De prijs/kwaliteit verhouding
100%40040
Totale waardering van de ISP
100%41041
Tevreden klanten (>75% positief)
100%41041

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Ber|Art Visual Design V.O.F. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Ber|Art Visual Design V.O.F. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 41 ervaringen met Ber|Art Visual Design V.O.F.


ZZP

Ervaring met webhosting van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 20/06/2016 (27595)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    PC Hulp Gemert
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.pchulpgemert.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vanuit Flexwebhosting verhuist naar Ber-Art, waar wij een jaar hebben gezeten. Prijstechnische vonden wij het te duur, en hebben 2 maanden bij een andere partij gezeten. Deze heeft ons eruit gezet, omdat wij te veeleisend waren voor hun.

    Wij bellen met Ber-Art, wij konden terugkomen, wat natuurlijk geweldig was.
    Nu sinds vandaag weer terug bij Ber-Art, en nu gaan we ook niet meer weg. Wel iets duurder, maar er is veel kennis in huis bij deze partij, en de support is gewoon goed, dus ja dan mag er een prijs tegen oer staan.

    Super bedankt dat we weer met onze website bij jullie mogen staan, en bedankt voor alle goede services de afgelopen dagen, en wat natuurlijk nog moet komen.

    Een aanrader voor iedereen die een behoorlijke website heeft en best veeleisend is, net als ons!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 21/11/2008 (9766)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Randstedelijk Zanginstituut
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.randstedelijkzanginstituut.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Berrie heeft ons geweldig ondersteund!!!

    Allereerst bij overgang van Active24 naar Ber-art en nu bij het aanschaffen en installeren van een mailing-manager. Hij reageert direct op mailtjes; belt je indien nodig; helpt je verder en zoekt naar oplossingen die zo goedkoop mogelijk zijn. Site is vrijwel altijd beschikbaar.

    Kan je zéér aanrader je site bij hem te laten hosten.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 24/04/2008 (8051)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    ocbi
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ocbi.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed

0 100 100.00


ZZP

Ervaring met co-locatie van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 28/02/2008 (8067)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Co-locatie

Beoordeling van co-locatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 08/02/2008 (7945)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Design 2 Chill
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Be***t@design2chill.nl
  • Website

    www.design2chill.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ber-Art (Berrie Pelser)

    Is altijd goed te bereiken denkt en lost problemen op voordat je het probleem zelf ziet.
    Aanvragen en afwikkeling hiervan gaat in een razend tempo en zonder veel moeilijke procedures.

    Wij zijn bijzonder tevreden.
    Bert Rijkers


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 08/02/2008 (7939)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TXTmatch
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    st***n@txtmatch.com
  • Website

    www.txtmatch.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dat ik zo enthousiast ben komt enerzijds door de goede diensten en snelle service van Ber Art, anderzijds door de dramatische ervaring die ik heb met mijn vorige provider. Eindelijk kan ik mijn klanten zorgeloze, betrouwbare service aanbieden. Het kost wat meer, maar dan krijg je ook wat.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 06/02/2008 (7935)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Content Power
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.contentpower.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam Groothandel
    Co-locatie
    Dedicated Servers

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al vele jaren maken wij met volle tevredenheid gebruik van de diensten van Ber-Art.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 06/02/2008 (7931)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een zeer snelle en professionele afhandeling, met ruim meedenken van de provider.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 11/01/2008 (7746)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    tomm***ire@gmail.com
  • Website

    praktijknovell.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hastikke goeie host ik ben er echt heel blij mee.
    Toen ik mijn website aanvroeg was hij al tot mijn verassing binnen 2 uur online. De snelheid van de servers zijn daarbij erg goed en ik heb daarbij tot nu toe ook nog totaal geen downtime ondervonden.
    Als ik een email verstuur word hij vaak al binnen 2 uur beantwoord ook krijg ik deskundig advies wat ik wel fijn vind!
    ALs je een keer een probleempje hebt en als ik een vraag heb word het vaak snel en goed opgelost dus de helpdesk en service is echt heel goed. Er word daarbij ook veel flexibiliteit getoond want er word nooit moeilijk gedaan. Ber-art is daarbij absoluut niet streng en dat is erg fijn, als je bijv een keer over je limiet van opslag heen bent krijg je gewoon een aantal mb er bij.

    Helpdesk en service vind ik nog het allerbelangrijkste, ik had hosts die dat niet hadden en ook al waren hun servers vrij snel waren hun echt hastikke lax en dat koste hun ook klanten.

    Deze heeft het allemaal, service, helpdesk, speed en prijs/qualiteit. Al hoe wel vind ik als je bijv 1 gb dataverkeer er bij wilt hebben wel vrij duur vind qua extra maandelijkste kosten krijg je er wel hele goeie qualiteit voor terug. Opzich als die extra bijbestelling wat goedkoper word zou ik wel wat extra MB bij bestellen.

    Kortom een hele goeie host waar ik echt heel blij over ben. Alles is en gaat gewoon heel snel met een flinke dosis deskundigheid en kennis wat ik totaal niet over een groot aantal andere web hosters kan zeggen.

    9.7/10

    Deze zelfde review heb ik ook geplaatst op webhosters.nl


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Ber|Art Visual Design V.O.F.

Geplaatst op 02/01/2008 (7673)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    StartMenus.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@startmenus.nl
  • Website

    http://www.startmenus.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ber-Art onderscheidt zich door een uitmuntende persoonlijke service. Snelle bereikbaarheid en problemen worden snel opgelost. Ook wordt er meegedacht door bv testservers ter beschikking te stellen indien er upgrades plaatsvinden (zoals bv PHP migratie). Kortom: Uitstekende provider die verder gaat dan de gebruikelijke webhosting!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 41 ervaringen met Ber|Art Visual Design V.O.F.



  • Ber|Art Visual Design V.O.F.

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    20-06-2016
  • Opgericht

    01-06-1999
  • Rechtsvorm

    V.O.F.
  • Personeel Fulltime

    2
  • Aantal klanten

    600
  • Aantal servers

    12
  • Aantal domeinen

    3000
  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    41
  • Deel uw ervaring met Ber|Art Visual Design V.O.F.
  • Website van Ber|Art Visual Design V.O.F.



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.