bHosted Webhosting

bHosted Webhosting



Ervaringen van klanten met bHosted Webhosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%808
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%707
Kwaliteit van de diensten
100%808
De (telefonische) support
100%808
De prijs/kwaliteit verhouding
100%808
Totale waardering van de ISP
100%808
Tevreden klanten (>75% positief)
100%808
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%303
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%303
Kwaliteit van de diensten
100%303
De (telefonische) support
100%303
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
100%303
Tevreden klanten (>75% positief)
100%303
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%78280
Afhandeling van opzeggingen
95%19120
Beschikbaarheid van de diensten
97%76379
Kwaliteit van de diensten
97%76379
De (telefonische) support
96%70373
De prijs/kwaliteit verhouding
99%75176
Totale waardering van de ISP
97%77380
Tevreden klanten (>75% positief)
97%77380

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met bHosted Webhosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van bHosted Webhosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 80 ervaringen met bHosted Webhosting


ZZP

Ervaring met webhosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 10/07/2021 (83075)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MORGANFinch Investements
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.morganfinch.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb Bhosted reeds aanbevolen bij een aantal relaties en zij zijn klant geworden. Ik ben zeer tevreden met hun prijs/beschikbaarheid. Ik kan zelf veel maar heb ik hen nodig dan krijg ik heel snel response. Mijn dank voor de jarenlange relatie en betrouwbaarheid


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 15/01/2021 (83052)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Acupunctuur Den Blanken
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.acupunctuur-denblanken.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Heel tevreden. Ze hebben goed meegedacht en to the point gereageerd en problemen opgelost. En dat tussen kerst en oud & nieuw.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een wereld van verschil met mijn vorige host. Heel prettig om te merken dat het ook goed en communicatief kan.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 02/09/2020 (83030)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.paupau.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldige mensen, zeer kundig, 0 downtime.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 04/12/2019 (82823)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.metalworker.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: ik heb meerdere domeinnamen besteld in de afgelopen jaren en de bestliing werd altijd accuraat en op tijd doorgevoerd
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: ik heb ooit een aantal domeinnamen geschrapt en de afhandeling was perfect
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Er is nooit storing dus de beschikbaarheid is optimaal
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: het is een erg goed pakket wat ruim bemeten is
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: echt helemaal super geregeld. de mensen zijn zeer kundig en weten ook direct wat je situatie is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Gezien mijn beperkte budget is dit volgens mij de allerbeste prijs-kwaliteit die er bestaat. Ooit heb ik gratis domeinhosters geprobeerd maar dat is echt heel vervelend met onwerkbare beheerspakketen die je moet gebruiken. Ik zou iedereen aanraden om gewoon bij Bhosted te gaan.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het zijn echte toppers ! Als je ze nodig hebt zijn ze er en helpen ze het probleem op te lossen en ze vallen je niet lastig met spam en aanbiedingen..

    Op een gegeven moment had ik een database die plotseling wel 5x boven de max was gegroeid door diverse redenen.
    Ze hebben me ruim de tijd gegeven om het op te losssen en voor de rest van het ruimte probleem hadden ze zeer schappelijk aanbod voor extra ruimte.

    Ook de verhuizing naar de nieuwe servers van even geleden was ontzettend goed geregeld.

    Nooit problemen gehad met de email of bereikbaarheid van mijn site. Ook de https voorziening is gratis (als je dat zelf kunt) en werkt tadeloos.

    Hopelijk gaan we nog lang door op dezelfde voet.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 22/03/2019 (82315)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.wojisonbeauty.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb mijn website verhuist naar bhosted. Ik ben zeer tevreden over de support en de hulp bij het verhuizen.
    Een kundige helpdesk en zeer vriendelijk te wordt gestaan.

    De website draait meteen al een stuk sneller op hun platform.

    Aanrader!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 19/03/2019 (82303)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stichting Molens aan de Kralingse Plas
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.snuifmolens.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • verhuizing van website en email ging prima en bijzonder snel. Goede service!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van bHosted Webhosting

Geplaatst op 15/03/2019 (82291)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    familie-baars.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Verhuizen van mijn domein ging snel en vlekkeloos. Het aanpassen van de nameservers naar cloudflare kan niet via de webinterface, maar via een support ticket was het binnen een uur voor elkaar. Ook het aanmaken van een DS record voor DNSSEC werd direct en juist uitgevoerd.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 31/12/2018 (82106)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mvandenham.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben klant sinds dat bHosted nog echt klein was.
    Ik waardeer erg dat ik op de hoogte wordt gehouden van de afhandeling van storingen en van technische ontwikkelingen.
    De uptime is uitstekend, de enkele keer dat ik een vraag had werd ik goed geholpen.
    Ik heb nu geen website meer in de lucht, maar heb er wel een gehad. Dat ging prima.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam en e-mail hosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 04/07/2018 (81662)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Knipsels
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.knipsels.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    E-mail hosting

Beoordeling van domeinnaam en e-mail hosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al 15 jaar trouwe klant bij bHosted: bijna nooit problemen. Jaren een website bij ze onder gebracht, maar die heb ik niet meer nodig. Nu alleen e-mail, en dat werkt altijd.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van bHosted Webhosting

Geplaatst op 29/06/2018 (81652)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Natuurlijk in je Vel
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.natuurlijkinjevel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al vele jaren klant bij bHosted.nl. Ik neem een hostingpakket af en mijn e-mail haal ik daar op. Een paar maanden geleden is alles overgezet op een nieuw systeem en mijn website draaide meteen nog sneller. Deze week een nieuwe laptop waarop mijn mail gezet moest worden en ik kwam er niet uit. Helpdesk gebeld: namen mijn computer over en stelde het mailprogramma op afstand voor mij in. Echt een pluim voor de kwaliteit en behulpzaamheid van de helpdesk en de snelheid van mijn website.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 80 ervaringen met bHosted Webhosting





> > > >


Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.