CloudVPS B.V.

Ervaringen van klanten met CloudVPS B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
62%426
Kwaliteit van de diensten
91%516
De (telefonische) support
54%437
De prijs/kwaliteit verhouding
45%325
Totale waardering van de ISP
54%437
Tevreden klanten (>75% positief)
54%437
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
50%112
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
50%112
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
50%112
Tevreden klanten (>75% positief)
50%112
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%52254
Afhandeling van opzeggingen
77%16521
Beschikbaarheid van de diensten
95%50353
Kwaliteit van de diensten
91%50555
De (telefonische) support
84%47956
De prijs/kwaliteit verhouding
89%47653
Totale waardering van de ISP
87%51859
Tevreden klanten (>75% positief)
87%51859

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met CloudVPS B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van CloudVPS B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 59 ervaringen met CloudVPS B.V.


ZZP

Ervaring met webhosting van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 05/10/2016 (28054)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Userflow Interaction Design
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@userflow.nl
  • Website

    www.userflow.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Betrouwbare partij, maar wij vragen ons af of ze de concurrentie aan kunnen met de andere grote partijen.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 16/12/2015 (26477)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    secr***prc@veron.nl
  • Website

    www.veron.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Er zijn te vaak grote storingen. Dan praat ik niet over een verbreking van de verbinding, maar de provider heeft er meermaals uren uit gelegen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: De helpdesk geeft alleen standaard antwoorden waar je niet verder mee komt, als je al geholpen wordt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Wij betalen relatief veel. De prijzen van producten zijn in de loop van de tijd behoorlijk verlaagd, maar dit is nooit doorgerekend aan bestaande klanten. Gek genoeg worden prijsverhogingen in het voordeel van de provider wel meteen verwerkt en doorberekend.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik beheer een account voor ene vereniging. De vereniging betaald al jaren netjes de facturen. De oude beheerder is overleden. Het beheer is overgenomen. Met een volledig mandaat. De admin gegevens zijn bekend. Voor zowel de server als het Controlepaneel.

    Staat je eigen e-mail adres als admin, dus beheerder, krijg je geen hulp van de helpdesk omdat je geen 'technisch contact bent'. Betalen: graag. Helpen: Ho maar. Zet je het account om in technisch contact - en dat is niet mogelijk, hier moet je een nieuw e-mail adres voor aanmaken - dan wordt je ook niet geholpen.

    Dat laatste is steeds het standaard antwoord van de helpdesk. Als je vraagt wat wél nodig is om tot een constructieve oplossing te komen, komt er geen oplossing. Essentiële en standaard zaken zoals bijvoorbeeld domein beheer zijn niet te vinden in het klantenpaneel, waar dat bij iedere andere hoster in Nederland wel zo is. Looptijden en auth-codes zijn zo niet in te zien zonder hulp van de helpdesk die - whats in the name - je niet helpt.

    Daarnaast is er geen ondersteuning voor de Nederlandse taal in het CloudVPS panel. Waar iedereen in Nederland Nederlands spreekt, doet CloudVPS dit vooral niet. Ik heb zelf jaren bij providers (ISPI, CYSO en toeleveranciers als RIPE) gewerkt, maar dit is werkelijk on-ge-lo-ve-lijk beschamend. CloudVPS heeft me zelfs een baan-aanbieding gehad (die ik geweigerd heb). En hoe constructief dat gesprek met de directeur, Dhr. Zwart, was - leuke vent, goede visie! - vind ik dit totaal niet terug nu in aan de klantzijde sta.

    Ik kan echt niemand adviseren om zaken te doen met CloudVPS. Partijen als TransIP hebben het écht veel beter voor elkaar waar je wél goede support krijgt, als klant in plaats van hond behandeld wordt, zijn alle zaken wél online te vinden en spreken ze gewoon - zoals we dat in Nederland doen - Nederlands. Met dat laatste doel ik op het klantpaneel. En het is ook nog eens een keer stukken goedkoper dan wat we nu bij CloudVPS betalen.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 12/03/2015 (25134)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.cloudvps.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Nog nooit downtime gehad in bijna 3 jaar.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik draai nu al bijna 3 jaar meerdere VPS bij CloudVPS. In deze tijd nog nooit downtime gehad en zelfs met het lichtste VPS pakket voelt alles snel en vloeiend aan.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: De support afdeling is zeer behulpzaam en weten waar ze over praten. Ik heb de hulp van support nodig gehad bij een aantal migraties. Deze samenwerking verliep telkens zeer vloeiend.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De webinterface werkt fijn en geeft een compleet gevoel over de controle die je zelf over je VPS hebt.

    Samen met alle andere positieve punten, kan ik deze partij aanbevelen als het gaat om VPS (Virtual Private Server).


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 11/02/2015 (24982)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://emarky.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Zolang de VPS goed werkt, tevreden.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Pijnlijke ervaring.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • "Goede servers, slechte service" - dat is de meest gepaste samenvatting van mijn ervaring. Vooropgesteld: ik ben inmiddels bijna 5 jaar klant bij CloudVPS, en in die periode in de meeste tijden tevreden geweest over CloudVPS. Neem dit s.v.p. mee als u deze ervaring leest. CloudVPS levert namelijk een snelle VPS, een goede up-time en een prettig dashboard om alles in te beheren en statistieken (load etc) in te zien.
    Maar...
    ... zodra er hulp nodig is van de support desk, zet je dan schrap. Die ervaring is alles behalve fijn. En nee - dit is niet op één situatie gebaseerd waarbij ik als "gefrustreerde klant" mijn reactie uit als een ervaring, maar iets wat meermaals (door de jaren heen) heeft voorgevallen. De huidige situatie waar ik in zit bevestigd dit.
    Lang verhaal kort werkt de VPS al 3,5 week niet naar behoren en ben ik nog altijd dagelijks aan het "leuren" om stap-voor-stap verder te komen. Om enkele voorbeelden te noemen:

    - De response tijd is m.i. drastisch naar beneden gegaan. Sporadisch binnen enkele uren, maar doorgaans pas de volgende dag.
    - Inhoudelijk zijn de antwoorden niet bepaald sterk. Het lijkt erop dat ze tickets het liefst snel willen "wegwerken" - wat er voor zorgt dat er meer mailwisseling nodig is (met telkens een dag vertraging) voor er een eventueel antwoord is.
    - De manier van communiceren is ook niet al te sterk. Reacties als "Verder kan ik ehlaas ook neit zo 1 2 3 ies bedenken, " (copy-paste) zijn geen uitzondering. Afgezien dat ik een beter antwoord had verwacht, had het op zijn minst in ABN beschreven kunnen worden.
    - Collega's spreken elkaar op veel zaken tegen. Zowel op technische punten (waar de ene zegt "Uiteraard, dat is geen probleem" zegt de ander dat het niet mogelijk is). Om uitsluitsel te krijgen moet ik het nogmaals vragen (met wederom een dag vertraging).
    - Telefonisch werkt soms beter - maar er wordt duidelijk aangegeven dat dit niet gewaardeerd wordt. Terwijl ik aan de telefoon hing werd me letterlijk gevraagd gewoon te mailen. Bij een check ("we kunnen er snel even doorheen lopen?") was de reactie wederom "Nee, mail maar gewoon". Dat is an sich geen probleem, ware het niet dat de mail communicatie ontzettend stroef verloopt.
    - Verzoeken moeten vaak 3-4 keer worden gedaan voordat ze succes hebben. Enkele voorbeelden:
    - - Vragen om specificaties server te upgraden: 4 x moeten vragen (per mail + telefonisch) voordat men actie ondernam.
    - - Vragen om extra IPs aan server toe te voegen: 3 x moeten vragen (per mail + telefonisch)
    - - 4-tal vragen omtrent verhuizen server: na 2 x mailen en 1 x telefonisch contact de belofte krijgen "we komen er op terug" en vervolgens een mail ontvangen "welke vragen heeft u precies, wilt u ze nog één keer mailen".

    Of ik klant bij CloudVPS blijf? De tijd zal het leren.

    Of ik aanraad om klant te worden hangt van je eisen & verwachtingen af.
    - Ben je zeker dat je geen extra hulp nodig hebt (en dus server-expert bent), dan yes - prima partij!
    - Ben je geen server-expert, of wil je flexibel zijn (snel schakelen qua upgrades, extra resources etc) of verwacht je (naast de hosting zelf) ook prima service - dan zou ik doorzoeken.


0 100 20.00


Consument

Ervaring met webhosting van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 01/11/2014 (24404)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    thel***und@gmail.com
  • Website

    yuubabble.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Laatste maanden is mijn server niet beschikbaar, toen had ik 10000 bezoekers per maand. Eieren voor mijn geld gekozen en lichtere site neergezet en 90% van mijn verkeer afgekapt. Probleem is nog steeds niet verholpen !!
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Onstabiel/onbetrouwbaar en ik heb het gevoel. Eerst dacht ik dat het om DDOS aanvallen ging, maar nu heb ik een strenge vermoeden dat mijn server gewoon gedeeld wordt met anderen. Wat hun uitspoken, ik heb geen idee.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Extreem lang voordat je een reactie krijgt(gemiddeld 2.5 dagen). Ze hebben stilzwijgend mijn maandelijkse factuur verhoogt, meteen gemaild maar gewoon geen reactie.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Zeer slecht, zelfs Versio's standaard hosting pakketten (€0,50 EUR per maand) presteren nog beter.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ga zeker weg van Cloudvps.nl


0 100 12.50


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 11/10/2014 (24278)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    HETWORKS
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hetworks.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Stabiele omgeving, vrijwel geen problemen meegemaakt

    CloudVPS heeft goed meegedacht over sizing en schaalbaarhed


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 11/03/2014 (23046)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    jo***i@topitech.nl
  • Website

    https://topitech.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Momenteel hebben wij aantal Cloud servers draaien bij CloudVPS wij zijn tot heden erg tevreden over de dienstverlening en kwaliteit.

    Misschien betaal je wel meer vergeleken met andere partijen maar je krijgt ECHT kwaliteit voor je geld


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 05/11/2013 (22301)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    cloudvps.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb mijzelf aangemeld om het uit te proberen en opzoek ben naar een stabiele hoster.

    De console werkt gewoon niet om inteloggen met de aangemaakte user en password.

    Dit is de minste vereiste om aanpassingen te maken in de configuratie van debian wat belangrijk is voor mij.

    Heb nog geen contact gehad met de support, omdat ik net ben begonnen.

    Maar als ik een report aanvraag via de button krijgt ik dit bericht.

    Out of Memory

    This machine has encountered one or more situations where it completely ran out of memory. The culprit is unknown.

    Reboots

    The server is showing a number of reboots in the past 24 hours that could indicate system crashes.


    Dit is geen goed begin helaas.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server en online backup van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 13/09/2013 (21864)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    P. de Groot
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    cloudvps.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server
    Online backup

Beoordeling van virtual private server en online backup

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ondersteuning per e-mail en telefoon laat soms dagen op zich wachten. Super irritant. Vooral dat toontje van de medewerkers aan de telefoon, g$*#t
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op de ondersteuning na is dit een prima hostingbedrijf. Zeker niet duur in vergelijking met andere bedrijven en op technologie lopen ze vooruit.


0 100 85.71


Zakelijk

Ervaring met virtual private server en online backup van CloudVPS B.V.

Geplaatst op 24/06/2013 (21023)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.pw-webdevelopment.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server
    Online backup

Beoordeling van virtual private server en online backup

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Real-time setup van VPS, binnen paar minuten gebruiksklaar
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Een VPS dat ik besteld had om te testen en na een week opgezegd kon worden werd gelijk opgezegd en het resterende deel van het reeds betaalde bedrag werd op mijn account gestort.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede VPS-provider, verstand van zaken, real-time setup, goede prestaties.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 59 ervaringen met CloudVPS B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.