Combell

Combell



Ervaringen van klanten met Combell

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%14014
Afhandeling van opzeggingen
100%505
Beschikbaarheid van de diensten
100%14014
Kwaliteit van de diensten
100%14014
De (telefonische) support
100%14014
De prijs/kwaliteit verhouding
100%13013
Totale waardering van de ISP
100%14014
Tevreden klanten (>75% positief)
100%14014
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%37138
Afhandeling van opzeggingen
100%15015
Beschikbaarheid van de diensten
100%38038
Kwaliteit van de diensten
98%37138
De (telefonische) support
100%37037
De prijs/kwaliteit verhouding
98%35136
Totale waardering van de ISP
100%38038
Tevreden klanten (>75% positief)
98%37138

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Combell nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Combell (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 38 ervaringen met Combell


Consument

Ervaring met webhosting van Combell

Geplaatst op 10/08/2016 (27822)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    shaun.gent
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Wat voor product je ook hebt en hoeveel je ook betaald per jaar, Combell zal je 24/24 7/7 deskundig en Nederlandstalig te woord staan voor alle webhosting gerelateerde problemen. Dat zoals per e-mail als telefonisch!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben enorm tevreden over de diensten van Combell. Ze zijn niet de goedkoopste maar prijs/kwaliteit zijn ze veruit de beste op de markt! Nooit problemen met gehad en steeds bereikbaar voor alle vragen. Een aanrader!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domein reselling en webhosting reselling van Combell

Geplaatst op 29/10/2014 (24389)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    WACO Webdesign
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.wacowebdesign.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domein reselling
    Webhosting reselling

Beoordeling van domein reselling en webhosting reselling

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De support is geweldig. Steeds telefonisch of via email bereikbaar en bijna onmiddellijk actie. 24/24 en 7/7. Niet via supportticket om dan 24u te moeten wachten. Dit is ongezien, en al vele jaren zo.
    Ik ben reseller en was ervoor bij een andere hosting, waar ik zeer slechte ervaringen mee had. Het bleek uiteindelijk geen firma te zijn maar een malafide éénmanszaak in USA. Ik ben bij Combell terecht gekomen via een kennis op Facebook die me zei dat de service ongelooflijk is. Ik kan dit enkel maar beamen.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Combell

Geplaatst op 28/10/2014 (24379)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    So***Aid@oplossing.be
  • Website

    www.oplossing.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Excellente service, goede duidelijke respons binnen zeer korte tijd. Persoonlijk contact, en hulp (en geduld) bij moeilijke vragen of problemen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Onze vereniging is nu al 13 jaar klant bij Combell, en wij zouden voor geen geld ter wereld willen ruilen.
    Dit bedrijf verdient het om in de bloemetjes te worden gezet, alsook al de medewerkers.
    Speciale dank voor de goede ondersteuning gaat naar Joachim, Melissa, Veerle en de hele crew van Combell.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Combell

Geplaatst op 28/10/2014 (24376)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Wielerbond Vlaanderen
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    davi***ker@wielerbondvlaanderen.be
  • Website

    www.dewielerbond.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We zijn als Wielerbond Vlaanderen al enkele jaren een tevreden klant van Combell. We hebben nauwelijks problemen met onze hosting en als we al eens een vraag hebben, dan wordt die heel snel en accuraat beantwoord. We kunnen Combell als hostpartner dan ook enkel maar aanraden aan anderen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Combell

Geplaatst op 14/10/2014 (24296)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    TheCatalyst
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.thecatalyst.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De producten en diensten zijn duidelijk beschreven op hun website, en de verkopers geven de nodige uitleg indien nodig. De bestelling en levering verloopt enorm vlot. Voor je het beseft staat je server te draaien en kan je beginnen. Je persoonlijke login met al je diensten is ook knap. Je ziet al je producten in één dashboard.

    Waar ze zeker in uitblinken is hun support. Geen call centers, maar een persoonlijke service. Een duidelijke email van een medewerker met naam, zodat je kan antwoorden voor eventuele extra vragen. Alle support vragen die ik indiende waren binnen een paar uren (!!) opgelost. Soms nog met enig advies voor verdere stappen.

    Je zou het niet meer verwachten, maar echte service bestaat nog en dit is voor mij de reden om hier te blijven.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Combell

Geplaatst op 14/10/2014 (24295)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TVserieshop.be
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@tvserieshop.be
  • Website

    www.tvserieshop.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    SSL-Certificaat

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Combell is de beste ISP van België, komende van zo een supergoedkope hosting als one was dit een enorme verademing. Ik kan iedereen die met een e-commerce site start aanraden om direct te gaan voor een serieuze partij ipv voor het goedkoopste te gaan.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Combell

Geplaatst op 06/10/2014 (24239)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Omegavia
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@omegavia.be
  • Website

    www.omegavia.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    SSL-Certificaat
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Samenwerken met Combell is heel aangenaam. 24/24, 7/7 support die de problemen ook effectief kunnen oplossen.
    Ze zijn niet de goedkoopste maar je hebt er wel veel (vriendelijke, doelgerichte) service voor in de plaats!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Combell

Geplaatst op 06/10/2014 (24236)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Lumecore
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@toongrobet.be
  • Website

    www.toongrobet.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Combell lijkt het alsof je door een gepassioneerd ambachtsman wordt geholpen. Een kleine zelfstandige voor wie topkwaliteit en een snelle, perfecte en correcte dienstverlening het belangrijkste zijn. 100 % klantgericht.
    Dat is ook mijn eigen streven is als architectuurfotograaf. Daarom voel ik me bij Combell al meer dan 10 jaar thuis !


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domein reselling en webhosting reselling van Combell

Geplaatst op 17/09/2014 (24147)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Design in Motion Webdesign
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@designinmotion.be
  • Website

    www.designinmotion.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domein reselling
    Webhosting reselling

Beoordeling van domein reselling en webhosting reselling

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Super service, 24/24 7/7. Zels op zondag krijg ik binnen de paar uur antwoord op mijn vraag.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Combell is niet de goedkoopste ISP, maar voor de service die geboden wordt heb ik dat ervoor over.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Combell is een aangename partner om mee samen te werken. De website en de interface voor resellers is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden. Het aantal mogelijkheden om hostingpaketten te configureren is heel uitgebruid. Per pakket kunnen allerlei instellingen zoals de PHP-versie, geheigenlimiet e.a. eenvoudig ingesteld worden. De support is uitstekend. Altijd snelle en to the point antwoorden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Combell

Geplaatst op 03/09/2014 (24076)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bestco
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://antiek-expert.be/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fantastische support. Niet de goedkoopste dienst die je kan vinden, maar eens je ze nodig hebt kan je zelf vaststellen waarom alle reviews zo goed zijn. Een absolute aanrader!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 38 ervaringen met Combell



  • Combell

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    10-08-2016
  • Rechtsvorm

    N.V.
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    38
  • Deel uw ervaring met Combell
  • Website van Combell



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.