Concepts ICT Holding BV

Concepts ICT Holding BV



Ervaringen van klanten met Concepts ICT Holding BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%022
Afhandeling van opzeggingen
0%022
Beschikbaarheid van de diensten
0%022
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%022
De prijs/kwaliteit verhouding
0%022
Totale waardering van de ISP
0%022
Tevreden klanten (>75% positief)
0%022
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
56%549
Afhandeling van opzeggingen
0%055
Beschikbaarheid van de diensten
50%448
Kwaliteit van de diensten
43%347
De (telefonische) support
38%358
De prijs/kwaliteit verhouding
34%369
Totale waardering van de ISP
30%3710
Tevreden klanten (>75% positief)
30%3710

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Concepts ICT Holding BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Concepts ICT Holding BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 10 ervaringen met Concepts ICT Holding BV

Zakelijk

Ervaring met webhosting van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 19/11/2014 (24487)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    reda***com@gmail.com
  • Website

    Racinginfo.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ze registeren adressen slecht ondanks diverse beloftes. Ze stoppen naar overname met hun diensten zonder dit tijdig door te geven. Ze helpen ook niet bij de verhuizing van je domeinnaam. Je kan alleen via mail reageren en niet telefonisch. Ze reageren niet op mails die ik gedwongen stuur via Gmail omdat zij mijn account hebben gestopt. WAARDELOOS BEDRIJF. even verder surfen voor een beter bedrijf absoluut een afrader!!!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met e-mail hosting van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 26/07/2014 (23892)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.vandongenbeheer.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    E-mail hosting

Beoordeling van e-mail hosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Werkelijk te schandalig voor woorden hoe dit bedrijf met klanten omgaat: je kunt bellen wat je wilt met vragen over onduidelijke facturen maar na 86 bandjes en keuzemenu's krijg je eindelijk een buitenlander aan de lijn die nauwelijks Nederlands spreekt en doodleuk weet te melden: we kennen u niet...."postcode, huisnummer en klantnummer bij ons niet bekend" Als er betaald moet worden kennen ze ons wel, vreemde zaak!

    We waren oorspronkelijk klant van Knoware, overgenomen door Ision, overgenomen door Concept ICT en vandaag krijgen we te horen dat ook zij overgenomen zijn: door Telfort. Ons email account wordt om die reden per 31-12 aanstaande afgesloten "en daar heeft u een brief over gehad" (niet dus!) en zoek het verder maar uit.....vage ICT jungle ten top, nooit meer!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met netwerk connectiviteit van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 09/01/2012 (16902)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    budgetautomatisering.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Netwerk connectiviteit

Beoordeling van netwerk connectiviteit

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik heb nog geen diensten van ze afgenomen en willen nu dat ik 150 euro boete betaal als ik dit wil annuleren, dit vind ik echt niet normaal.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik vind Concepts isp echt een slechte service provider.
    Raad mensen dan ook af om hier diensten af te nemen en pas op als je het wel doet.

    Zelfs in de periode dat je alleen de bestelling hebt gedaan van een product en deze wilt annuleren, verplichten ze je tot een boete van 150 euro voor administratieve werkzaamheden.

    Geloof mij, ik heb bij meerdere isp's gewerkt en het was niet meer dan een isp portering.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met breedband internet en voip-telefonie van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 21/08/2011 (15651)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.conceptict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Breedband internet
    VoIP-telefonie

Beoordeling van breedband internet en voip-telefonie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Concept ICT is een belachelijk bedrijf!
    Heb in eerste instantie internet + bellen bij ze afgesloten.
    Na 10 dagen zonder telefonie te hebben gezeten en tig keer gebeld te hebben is het waardeloos.

    Nu een half jaar verder hebben we continu (vanaf het begin) internet + bellen problemen. 5x per dag ligt het internet en telefonie eruit en kunnen we niet langer als 10 minuten bellen. Continu moet ik met die mensen bellen om het te laten oplossen.

    De oplossing is, dat ik zo snel mogelijk weg wil bij deze onder niveau presterende kwakzalvers. De klacht loopt al vanaf 11-08-2011 zal deze week teruggebeld worden, maar nee hoor. Elke dag moet ik bellen om te vragen of ze eindelijk eens willen opschieten met die klachtafhandeling. Krijg ik een automatisch gegenereerde brief dat de klacht in behandeling is. Zonder referentie, handtekening, persoon gerelateerd MET daarbij dat ze de brief hebben ontvangen met de klacht. Ik heb helemaal geen brief aan deze lui verzonden!!

    Wat een ontzettend slecht onserieus bedrijf!
    NOOIT NOOIT en dan ook NOOIT mee in zee gaan!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met breedband internet van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 16/11/2010 (13756)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    concepstict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Breedband internet

Beoordeling van breedband internet

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer slechte service! Ik wilde in Enschede een glasvezel abonnement afsluiten en overal al een jaar staat via hun website dat dit prima kan. Telefonisch contact ging erg snel! Ik heb paar keer duidelijk gevraagd of dit al kan want de kabels liggen wel in de straat maar nog niet in mijn meter kast.

    Dit was geen probleem en zou begin oktober worden gerealiseerd na eigenlijk al maanden van eerdere toezeggingen. Nu is het midden november en na tientallen telefoontjes en naar Glashart weten ze nog niet wanneer het kan zomaar 2012 zijn.

    Sterker nog Glashart die adviseert om geen aansluitingen via hen te doen maar via KPN dat ging dan sneller en direct.

    Nou ik vind het geen probleem om te wachten maar als iemand meerdere malen telefonisch toezegd dat het in oktober gereed is en hierop dan ook het abonnement hebt afgesloten. Maar nu achteraf eigenlijk zegd, ik heb je mooi opgelicht want we kunnen je helemaal niet aansluiten. Niets duid erop dat ze bezig zijn om het aan te sluiten op korte termijn zegt concepts ict en glashart.

    Prima! Dan wil ik er gewoon mijn contract opzeggen want men kan simpel wel niets leveren! En dat is ook wat iedereen daar zegt. Maar nu willen ze hier niet aan mee werken alleen tegen betaling!! In mijn ogen ben ik persoonlijk gewoon opgelicht!! Misschien zijn ze dat dan niet maar richting mij is dat wel gebeurd mij een contract laten tekenen gebaseerd onder valse feiten.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met breedband internet van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 08/07/2010 (12968)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Uwdiscounter.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Breedband internet

Beoordeling van breedband internet

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als het werkt, werkt het op zich goed. Als er echter problemen zijn, dan is de oplossing, vriendelijkheid en service zee ver te zoeken. Vragen worden argewimpeld B helpdesk, bellen nooit terug en geven geen update mbt status. Laten de klant maar wachten. Al dagen offline en maar in ontwetendheid of en hoe dit probleem wordt behandeld. Service van de Belastingdienst is super vergeleken met dit.
    U bent gewaarschuwd voor dit bedrijf. Een alternatief is altijd beter!


0 100 20.00


Consument

Ervaring met webhosting van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 26/07/2008 (9084)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Indertijd bestond in Utrecht de 'club' Knoware, met voorlichtings-dagen, e.d.. Inderijd een leuke, experimenterende 'club'; net zoals Digitale Stad Amsterdam (DDS). Vanuit het huidige zicht een grote blok nostalgie.
    Na Knoware schoof ik automatisch door naar Ision en vervolgens naar Concepts ICT. Nu heb ik er een uitermate (te) kleine Email-account. Ik zie nauwelijks ergens informatie en mijn, tijdelijk omgebouwde website, daarvan weet ik niet eens meer hoe ik ze moet benaderen. Schijnbaar zit ik ergens in een klein verdomhoekje van hun computer. Het zou fijn zijn om wat meer emailruimte te krijgen en info over de mogelijkheden wat betreft de grootte en bereikbaarheid van de eigen website.
    Uiteraard ben ik de mensen dankbaar, dat zij mijn stokoude emailadres en website niet op nonactief gezet hebben.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met adsl / sdsl van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 14/09/2007 (6727)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    ADSL / SDSL

Beoordeling van adsl / sdsl

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Matig
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Matig
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zou een goede snelle verbinding moeten hebben.
    Dat had ik ook in het begin ,maar nu heb ik vaker de helft van de downloadsnelheid en de ping is heel erg traag.


0 100 25.00


Consument

Ervaring met webhosting en adsl / sdsl van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 11/04/2007 (5741)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting
    ADSL / SDSL

Beoordeling van webhosting en adsl / sdsl

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn 12 Mbit/s verbinding werkt echt geweldig, nooit uitval van de verbinding.

    Het webhosting abonnement is gewoon goed. De website is altijd beschikbaar en het uploaden van bestanden en beheer van de MySQL database gaat heel goed via phpMyAdmin.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met adsl / sdsl van Concepts ICT Holding BV

Geplaatst op 11/04/2007 (5737)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    ADSL / SDSL

Beoordeling van adsl / sdsl

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij Concepts ICT is de helpdesk uitstekend. Telefoon wordt snel opgenomen, hulp is goed. Daarnaast is de verbindingssnelheid ok. Nooit traag, weinig tot geen storingen.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 10 ervaringen met Concepts ICT Holding BV


  • Concepts ICT Holding BV

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    19-11-2014
  • Opgericht

    01-01-1997
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    60
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    42
  • Aantal domeinen

    4000
  • Beoordeling

    0 uit 100
  • Aantal ervaringen

    10
  • Deel uw ervaring met Concepts ICT Holding BV
  • Website van Concepts ICT Holding BV



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.