Davohost

Davohost



Ervaringen van klanten met Davohost

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%112
Afhandeling van opzeggingen
0%033
Beschikbaarheid van de diensten
0%044
Kwaliteit van de diensten
0%044
De (telefonische) support
0%044
De prijs/kwaliteit verhouding
0%033
Totale waardering van de ISP
0%044
Tevreden klanten (>75% positief)
0%044
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
75%21728
Afhandeling van opzeggingen
18%31417
Beschikbaarheid van de diensten
52%141327
Kwaliteit van de diensten
49%141529
De (telefonische) support
47%131528
De prijs/kwaliteit verhouding
44%111425
Totale waardering van de ISP
44%131730
Tevreden klanten (>75% positief)
44%131730

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Davohost nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Davohost (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 30 ervaringen met Davohost


Overheid

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 03/02/2016 (26705)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Mert Trading
  • Soort

    Overheid
  • E-mail

    in***o@ajaxnederland.nl
  • Website

    allfootball.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Als je een eenvoudige technische vraagt stelt - bv hoe kun je foto uploaden - merk je dat de persoon achter Davo net zo een leek als ikzelf! Dus absoluut ongeschikt als u weinig kaas heeft gegeten van ICT!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: In het verleden kreeg ik pas na meerdere - lees uiteindelijk na een minder vriendelijke e-mail - een antwoord.. en nu krijg ik na tig e-mails nog steeds geen antwoord!
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik raad dit 'bedrijf' ten zeerste af, tenzij je meent dat je geen enkele service nodig hebt en een heel dik schild hebt!
    Omdat ik de webshop sinds aanschaf - 5 jaar geleden nagenoeg niet heb gebruikt - en ik thans aan de slag wil, lukt het mij niet om in te loggen. Ik heb ondanks mijn 'smeekbedes' nog steeds geen antwoord gekregen, ook niet n.a.v. mijn sommatie en opzegging!
    Dus... u bent gewaarschuwd!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 27/03/2015 (25244)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    michel
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    kapp***hel@telfort.nl
  • Website

    kappermichel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ze proberen je nota bene nog 2 keer te laten betalen voor de afname.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ze geven Totaal geen gehoor en je krijgt bij opzegging niet eens je authorisatiecode toegestuurd terwijl ze dit wettelijk verplicht zijn.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Zwaar kut ! Soms online en soms niet!
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Als alles al niet goed is bestaat er ook geen kwaliteit.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: vals telefoonnummer er word totaal niet gecommuniceerd. Behalve als ze een open factuur voor je hebben.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Zwaar shit ze beloven van alles maar doen niet wat ze zeggen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon een dikke NUL , never , nooit beginnen aan deze web host
    dit is het meest zware klotebedrijf waarmee je in zee kunt gaan.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 19/02/2015 (25026)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.beautydoc.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Davhohost is slecht voor je zaken. Ik raad iedereen af die een webshop wil starten.

    ook al zijn ze goedkoop en beloven van alles. Maar door te vaak offline te zijn en de tijd die het kost om ze te bereiken en je probleem oplossen kost vaak erg veel meer dan. in hun geval is goedkoop echt duurkoop.
    Na 100 emails krijg je na 3 dagen reactie met antwoord dat het aan jou ligt, ook al heb je niks gewijzigd.
    davohost is veel frustratie, volgens mij is het een amateur die vanuit zijn zolderkamer werkt.
    Je zal hoe dan ook erg veel spijt krijgen als je ze ooit aanschaft.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 11/02/2015 (24985)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    4DK Internet Marketing
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    daan***ens@concepts.nl
  • Website

    http://redladyspassion.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ik heb meerdere malen gevraagd om toelichting om toegang te krijgen tot de FTP server omdat ik nog al wat data moet toevoegen aan mijn site maar tot op heden nog geen reactie of toegang.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Meerdere malen proberen contact te zoeken met Davohost op de verschillende e-mail adressen maar krijg geen reactie op de vragen die ik stelde.De live help desk werkt helemaal niet of word gewoon niet op gereageerd en telefonisch zijn ze al helemaal niet te bereiken omdat er geen telefoonnummer bekend is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Helaas heb ik weinig goeds te zeggen over Davohost, al vanaf aanvraag voor de services die ik afneem tot nu zijn er comunicatie problemen. Geen reacties op vragen of goede afhandeling van de problemen. enige wat wel goed loopt is de facturering en de uitgebreiden instalatie mogelijkheden van bepaalde aplicaties.

    Na het verlopen van de termijn die ik nu nog heb zal ik de domeinnamen en de website die ik er heb verhuizen naar een andere host waar ik inmiddels al mijn klanten al onderbreng en een nieuwe site aan het bouwen ben.


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 04/09/2014 (24081)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.2supportyou.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Geeft niet op tijd de tokens voor verhuizingen door. Ik wacht nu nog op de laatste.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Davohost is telefonisch niet bereikbaar. Via de mail is de support het laatste jaar heel slecht.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een paar jaar terug was Davohost nog een goed bedrijf om zaken mee te doen. Ik heb toen een positieve review geschreven.
    Echter is het laatste jaar alles veranderd. Er wordt niet of nauwelijks gereageerd op mailberichten. Domeinen worden ineens in quarantaine geplaatst of in het geval van buitenlandse domeinen gewoon vervallen. Ook blijven er facturen en herinneringen binnen komen over diensten die reeds zijn stop gezet.

    Op 1 domein na van de ca. 20 domeinen die ik daar had ben ik er nu weg. Nu alleen nog zien dat ik de laatste token nog binnen krijg.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 06/08/2014 (23933)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    opgeheven.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Davohost blijft rekeningen sturen terwijl er al jaren geen enkele dienst wordt geleverd.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Niet telefonisch bereikbaar en ze reageren niet op e-mail.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wie facturen blijft sturen naar ex-klanten is simpelweg een oplichter.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 23/07/2014 (23875)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.nooitmeeropdieet.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een ontzettend slechte service. Niet te bereiken via telefoon. Maar ook via de mail duurt het een aantal dagen. Vervolgens geen hulp of advies.
    Overgestapt naar sohosted, wat een enorm verschil. Werd nog duidelijk hoe ontzettend slecht de service van Davohost is.

    Na overstappen ze een mail gestuurd met feedback hoe ze hun service konden verbeteren, maar ook hier geen reactie op gehad.


0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 02/05/2014 (23422)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.visalicious.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Zolang er voor davohost iets te krijgen is zijn ze er als de kippen bij en word het allemaal erg snel geregeld.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Echt waardeloos.........het duurde erg lang voor de authorisation key verstuurd werd. ook de toon in de mails veranderde ineens naar een stuk onvriendelijker
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: prijs - kwaliteit is echt onder de maat aangezien je regelmatig een website hebt die uit de lucht is, daarbij hoef je ook niet te rekenen op enige hulp als je er niet uit komt.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Die ondersteuning is er helemaal niet! je krijgt of geen antwoord op mail of een standaard antwoord waarbij je vraag niet eens beantwoord word. ook krijg je bij die enkele zeldzame reactie een vraag op jouw vraag waar je dus ook niet verder mee komt. de online chat service is al heel lang niet meer bereikbaar en telefonisch is er geen contact mogelijk.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb mijn website al geruime tijd niet meer bij dit bedrijf onder gebracht. door het feit dat je gewoon echt niet geholpen word als dit nodig blijkt te zijn.

    nu krijg ik ook ineens na maanden geen enkel teken van leven een mail met een factuur, of ik even wil betalen voor mijn domeinnaam en hostingpakket.......wat erg raar is aangezien ik al van juni vorig jaar mijn hele hebben en houden ergens anders onder heb gebracht. op de vraag waar deze factuur op gebaseerd is heb ik pas na de 4x mail een reactie terug gehad.......dit was alleen een vraag dus niet een antwoord waar ik om vroeg. nu blijven de herinneringen binnen komen en blijf antwoorden dat ik deze niet ga betalen omdat ik geen gebruik meer van de diensten.....maar blijkbaar zijn dit standaard geprogrammeerde mails. het mail contact dat er sporadisch kan zijn is namelijk midden in de nacht en altijd hetzelfde.

    je krijgt pas antwoord van davohost als je een mail verstuurd naar alle mailadressen te gelijk die op de site vermeld staat. hierbij moet je wel rekening houden dat er gelijk niet klantvriendelijk terug gereageerd gaat worden. maar je moet iets wil je contact krijgen.


0 100 11.11


ZZP

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 01/05/2014 (23418)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MARC-O-GRAFIE
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    mltc***hts@kpnmail.nl
  • Website

    www.marc-o-grafie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Goed genoeg om je geld aan te nemen.. Daar zij zijn ze dan WEL goed in !!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: WAARDELOOS !! Heeft ons een hoop gezeik opgeleverd omdat meneer niet mee wilde werken...
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: WAARDELOOS !! Steeds storingen.. Soms de complete sites uit de lucht.. Vragen die gesteld werden , werden niet of onvoldoende en niet snel genoeg beantwoord !!
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: WAARDELOOS !! Prijs-kwaliteit verhouden !!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: WAARDELOOS !! Altijd onpersoonlijke mailtjes als : Geachte , of gewoon : Beste , en daarna de mail.. ZOOOOO onpersoonlijk en onprofessioneel !!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: WAARDELOOS !! Je krijgt GEEN waar voor je geld !! En al helemaal GEEN service !!
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben zoooooo blij dat ik bij deze gast weg ben..

    Waardeloze service , waardeloze dienst , niet te bereiken.

    En alstie al een keer antwoord , dan istie nog onvriendelijk
    en onpersoonlijk ook !!

    WAAR-DE-LOOS !!

    Gelukkig zijn er genoeg diensten die hun klanten WEL de behandelen zoals een klant behandeld dient te worden !!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Davohost

Geplaatst op 05/04/2014 (23226)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Twentegereedschap.nl
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    robi***dal@hotmail.nl
  • Website

    twentegereedschap.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb eerst een webwinkel Ć«lectric-tools.nl" gehad maar ik wou dat veranderen naar "twentegereedschap.nl". Daarvoor moest ik van davohost een nieuw pakket aanschaffen, want dat kon niet overgezet worden volgens hun. Na een jaar heb ik besloten om het op te zeggen dus heb ik april vorig jaar een mail gestuurd daarvoor. Ik krijg gewoon geen reactie. De chat op hun pagina reageren ze nooit op en je kunt mails sturen, maar daar reageren ze ook nooit op. Ben nu een jaar verder en de site's staan nog online. Zulke slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. Hoor graag van mensen wat wel een betrouwbare ISP is die hun zaken netjes afhandelen.


0 100 16.67


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 30 ervaringen met Davohost



  • Davohost

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    03-02-2016
  • Opgericht

    01-11-2010
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    100
  • Aantal servers

    2
  • Aantal domeinen

    250
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    17 uit 100
  • Aantal ervaringen

    30
  • Deel uw ervaring met Davohost
  • Website van Davohost



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.