DeHeeg

DeHeeg



Ervaringen van klanten met DeHeeg

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%808
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%808
Kwaliteit van de diensten
100%808
De (telefonische) support
100%808
De prijs/kwaliteit verhouding
100%808
Totale waardering van de ISP
100%808
Tevreden klanten (>75% positief)
100%808
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%808
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%808
Kwaliteit van de diensten
100%808
De (telefonische) support
100%808
De prijs/kwaliteit verhouding
100%808
Totale waardering van de ISP
100%808
Tevreden klanten (>75% positief)
100%808
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%21122
Afhandeling van opzeggingen
84%516
Beschikbaarheid van de diensten
91%20222
Kwaliteit van de diensten
82%18422
De (telefonische) support
91%20222
De prijs/kwaliteit verhouding
77%16521
Totale waardering van de ISP
87%19322
Tevreden klanten (>75% positief)
87%19322

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met DeHeeg nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van DeHeeg (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 22 ervaringen met DeHeeg


Consument

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 30/07/2019 (82525)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    psmits.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer betrouwbare hosting, en snelle antwoorden op vragen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 22/07/2019 (82513)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.intermediamakers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: NVT
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zijn al bijna 20 jaar klant bij deHeeg en kunnen niet anders zeggen dat de supersnelle en uitstekende support al die jaren onveranderd is gebleven. De uptime en kwaliteit van de services en servers is extreem hoog. Op naar de volgende 20 jaar.Het enige punt waarop ik een opmerking kan maken is de verouderde layout van het Controlpanel. Maar dat staat de werking ervan niet in de weg.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 15/07/2019 (82504)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    50+ Carrière
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.50pluscarriere.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden over deheeg.nl. Altijd iemand aanspreekbaar en ook een goede informatieve site. Dienstverlening die ik zeer waardeer.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 15/05/2019 (82412)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    PT Informatisering
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ptinfo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Bijzonder, uiterst competent, benaderbaar en snel
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een ouderwets fijne service, met een telefoonnummer, waar je meteen een competente medewerker aan de lijn hebt, snelle afhandeling (ook van mail- of formulieraanvragen). Zelf beheer ik zeker 15 websites van klanten die allemaal bij DeHeeg heb gehost. Er zijn andere providers met meer gadgets en misschien aantrekkelijkere opties voor mensen zonder technische kennis, maar is sinds 20 jaar de Heeg de beste.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 10/05/2019 (82403)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon zeer tevreden. Raakte eens een database kwijt. Binnen 5 minuten hebben ze een recente versie voor mij teruggezet. Telefoon wordt altijd snel opgenomen. Technische ondersteuning is zeer goed. Wilde eens wat zaken laten blokkeren en dat regelen ze gewoon voor je zonder extra kosten.

    Ben eens enorm over de datalimiet heengegaan. Door een ander mailadres te gebruiken kwamen de waarschuwingen niet bij ons aan. Daar zijn we prima uitgekomen. Het administratiepakket is kinderlijk eenvoudig. Map beveiligen of extra mailadres aanmaken is echt kinderwerk. Wij kunnen het echt iedereen, die het bereik van zijn website serieus neemt, aanraden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 10/05/2019 (82400)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    THID
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    [email protected]
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben een leek op gebied van webhosting maar heb mijn websites al meer dan 15 jaar bij DeHeeg ondergebracht. Ik heb eerlijk gezegd nauwlijks naar de prijs gekeken maar ik heb ondervonden dat die markt conform is. Waarom ik zo tevreden ben is de SUPER goede altijd aanwezige attente professionele servirce desk als ik weer eens een vraag heb. Perfect ga zo door.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 18/04/2019 (82365)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Hendriks IT/ Urbanhippies/ BeschermUwgegevens
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hendriks-it.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb meerdere klanten die startend ondernemer zijn of een webapplicatie moeten draaien. Bij bestelling op werkdagen ben ik binnen een halve dag operationeel en kan senl verder met mijn werkzaamheden.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: DeHeeg is altijd service gericht geweest. Ik heb zeker 200 klanten doorgestuurd naar hen als ISP. Met name omdat zij altijd prima te bereiken zijn in tegenstelling tot vele andere ISP's en altijd een kundige medewerker aan de lijn krijg.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Niet de goedkoopste maar veruit de beste provider voor webhosting, klant webapplicaties, service en bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Helaas veel te laat (na 10 jaren) deze review achtergelaten.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Niet de goedkoopste maar veruit de beste provider voor webhosting, klant webapplicaties, service en bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Helaas veel te laat (na 10 jaren) deze review achtergelaten.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 17/04/2019 (82363)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.silviapannone.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al ca. 10 jaar klant bij deHeeg en heb alleen lof en waardering voor hun diensten.
    Het is al een aantal keer gebeurd dat ik - als beginnende webbouwer - behoorlijke fouten heb gemaakt en belangrijke onderdelen heb verwijderd, een oudere versie terug moest zetten, hulp nodig had bij het installeren van bepaalde onderdelen etc.
    Altijd werd ik supersnel geholpen, op een zeer vriendelijke en professionele wijze.
    Vorige week werd mij zelfs zeer snelle hulp geboden op zaterdag avond: de nodige back-up was in no time, tijdens het weekend en in de avonduren snel weer hersteld en online. Dit had ik nooit durven hopen, ik was erop voorbereid tot maandag te moeten wachten. Grandioos!

    Voor iemand zoals ik, die een website wel kan bouwen dankzij een goede webbuilder, maar voor de rest heel afhankelijk is van de provider, kan ik mij geen betere ondersteuning voorstellen dan deHeeg.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 28/02/2014 (22975)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    particulier
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.bali-villa.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al heel veel jaren klant bij de Heeg. Ik heb er een behoorlijk aantal domeinnamen geparkeerd. En een vijftal gehost, waaronder recentelijk mijn eerste Wordpress site. En binnenkort ook een Magento-webshop. Als ik al problemen had (vooral in het begin), was dat aan mijn eigen onkunde te danken. Maar ik ben altijd keurig en geduldig geholpen door de helpdesk, ook als ik iets na een eerste reactie nog niet snapte.

    Ik heb een keer één site bij een andere provider (verplichting website developer) moeten hosten, maar daar had ik af en toe behoorlijk last van servers die plat gingen, en soms heel lastig weer aan de praat te krijgen waren. Je krijgt altijd keurig op tijd de vraag voorgelegd of je je contractduur wilt verlengen, en de enkele keer dat ik een (parkeer)domein opzegde, leverde dat geen enkel probleem op.

    Eerlijk gezegd heb ik nooit de moeite genomen om aan prijsvergelijking te doen. Ik vind dat soms zo'n naar soort kruideniersmentaliteit. Ik ga voor kwaliteit, niet voor een dubbeltje op het schellinkje. Maar ik heb nooit kunnen ontdekken dat de Heeg zo duur zou zijn.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 07/08/2013 (21454)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Computerhulp.net
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.computerhulp.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben meer dan 10 jaar klant geweest bij De Heeg. Ik heb meer dan 10 websites bij hun ondergebracht en heb nooit problemen ondervonden. Geen lange wachttijden bij de helpdesk, die bovendien deskundig en vriendelijk zijn.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 22 ervaringen met DeHeeg





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.