DeHeeg

DeHeeg



Ervaringen van klanten met DeHeeg

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%10010
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%10010
Kwaliteit van de diensten
100%10010
De (telefonische) support
100%10010
De prijs/kwaliteit verhouding
100%10010
Totale waardering van de ISP
100%10010
Tevreden klanten (>75% positief)
100%10010
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%10010
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%10010
Kwaliteit van de diensten
100%10010
De (telefonische) support
100%10010
De prijs/kwaliteit verhouding
100%10010
Totale waardering van de ISP
100%10010
Tevreden klanten (>75% positief)
100%10010
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%23124
Afhandeling van opzeggingen
84%516
Beschikbaarheid van de diensten
92%22224
Kwaliteit van de diensten
84%20424
De (telefonische) support
92%22224
De prijs/kwaliteit verhouding
79%18523
Totale waardering van de ISP
88%21324
Tevreden klanten (>75% positief)
88%21324

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met DeHeeg nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van DeHeeg (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 24 ervaringen met DeHeeg


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 17/10/2019 (82699)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.autobandenservicevanderaar.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: zelden een betere klantenondersteuning meegemaakt
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ondanks dat we zelden of nooit gebruik maken van de klantenservice/support afdeling,
    kan ik zeggen die keren dat we ze nodig hadden zijn ze er ook en snel.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 12/10/2019 (82688)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.wiesknapen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle en goede service.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 30/07/2019 (82525)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    psmits.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer betrouwbare hosting, en snelle antwoorden op vragen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 22/07/2019 (82513)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.intermediamakers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: NVT
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zijn al bijna 20 jaar klant bij deHeeg en kunnen niet anders zeggen dat de supersnelle en uitstekende support al die jaren onveranderd is gebleven. De uptime en kwaliteit van de services en servers is extreem hoog. Op naar de volgende 20 jaar.Het enige punt waarop ik een opmerking kan maken is de verouderde layout van het Controlpanel. Maar dat staat de werking ervan niet in de weg.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 15/07/2019 (82504)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    50+ Carrière
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.50pluscarriere.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden over deheeg.nl. Altijd iemand aanspreekbaar en ook een goede informatieve site. Dienstverlening die ik zeer waardeer.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 15/05/2019 (82412)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    PT Informatisering
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ptinfo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Bijzonder, uiterst competent, benaderbaar en snel
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een ouderwets fijne service, met een telefoonnummer, waar je meteen een competente medewerker aan de lijn hebt, snelle afhandeling (ook van mail- of formulieraanvragen). Zelf beheer ik zeker 15 websites van klanten die allemaal bij DeHeeg heb gehost. Er zijn andere providers met meer gadgets en misschien aantrekkelijkere opties voor mensen zonder technische kennis, maar is sinds 20 jaar de Heeg de beste.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 10/05/2019 (82403)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon zeer tevreden. Raakte eens een database kwijt. Binnen 5 minuten hebben ze een recente versie voor mij teruggezet. Telefoon wordt altijd snel opgenomen. Technische ondersteuning is zeer goed. Wilde eens wat zaken laten blokkeren en dat regelen ze gewoon voor je zonder extra kosten.

    Ben eens enorm over de datalimiet heengegaan. Door een ander mailadres te gebruiken kwamen de waarschuwingen niet bij ons aan. Daar zijn we prima uitgekomen. Het administratiepakket is kinderlijk eenvoudig. Map beveiligen of extra mailadres aanmaken is echt kinderwerk. Wij kunnen het echt iedereen, die het bereik van zijn website serieus neemt, aanraden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 10/05/2019 (82400)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    THID
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    [email protected]
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben een leek op gebied van webhosting maar heb mijn websites al meer dan 15 jaar bij DeHeeg ondergebracht. Ik heb eerlijk gezegd nauwlijks naar de prijs gekeken maar ik heb ondervonden dat die markt conform is. Waarom ik zo tevreden ben is de SUPER goede altijd aanwezige attente professionele servirce desk als ik weer eens een vraag heb. Perfect ga zo door.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 18/04/2019 (82365)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Hendriks IT/ Urbanhippies/ BeschermUwgegevens
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hendriks-it.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb meerdere klanten die startend ondernemer zijn of een webapplicatie moeten draaien. Bij bestelling op werkdagen ben ik binnen een halve dag operationeel en kan senl verder met mijn werkzaamheden.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: DeHeeg is altijd service gericht geweest. Ik heb zeker 200 klanten doorgestuurd naar hen als ISP. Met name omdat zij altijd prima te bereiken zijn in tegenstelling tot vele andere ISP's en altijd een kundige medewerker aan de lijn krijg.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Niet de goedkoopste maar veruit de beste provider voor webhosting, klant webapplicaties, service en bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Helaas veel te laat (na 10 jaren) deze review achtergelaten.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Niet de goedkoopste maar veruit de beste provider voor webhosting, klant webapplicaties, service en bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Helaas veel te laat (na 10 jaren) deze review achtergelaten.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 17/04/2019 (82363)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.silviapannone.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al ca. 10 jaar klant bij deHeeg en heb alleen lof en waardering voor hun diensten.
    Het is al een aantal keer gebeurd dat ik - als beginnende webbouwer - behoorlijke fouten heb gemaakt en belangrijke onderdelen heb verwijderd, een oudere versie terug moest zetten, hulp nodig had bij het installeren van bepaalde onderdelen etc.
    Altijd werd ik supersnel geholpen, op een zeer vriendelijke en professionele wijze.
    Vorige week werd mij zelfs zeer snelle hulp geboden op zaterdag avond: de nodige back-up was in no time, tijdens het weekend en in de avonduren snel weer hersteld en online. Dit had ik nooit durven hopen, ik was erop voorbereid tot maandag te moeten wachten. Grandioos!

    Voor iemand zoals ik, die een website wel kan bouwen dankzij een goede webbuilder, maar voor de rest heel afhankelijk is van de provider, kan ik mij geen betere ondersteuning voorstellen dan deHeeg.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 24 ervaringen met DeHeeg





> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.