DeHeeg

DeHeeg



Ervaringen van klanten met DeHeeg

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%707
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%707
Kwaliteit van de diensten
100%707
De (telefonische) support
100%707
De prijs/kwaliteit verhouding
100%707
Totale waardering van de ISP
100%707
Tevreden klanten (>75% positief)
100%707
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%707
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%707
Kwaliteit van de diensten
100%707
De (telefonische) support
100%707
De prijs/kwaliteit verhouding
100%707
Totale waardering van de ISP
100%707
Tevreden klanten (>75% positief)
100%707
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%20121
Afhandeling van opzeggingen
84%516
Beschikbaarheid van de diensten
91%19221
Kwaliteit van de diensten
81%17421
De (telefonische) support
91%19221
De prijs/kwaliteit verhouding
75%15520
Totale waardering van de ISP
86%18321
Tevreden klanten (>75% positief)
86%18321

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met DeHeeg nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van DeHeeg (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 21 ervaringen met DeHeeg


Consument

Ervaring met domeinnaam van DeHeeg

Geplaatst op 17/03/2010 (12398)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.vantijn.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik ben overgegaan van complete hosting naar een redirect. (parkeerpakket) Dit gebeurde zonder enige weerzin oid.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zoals op 03/11/2008 hieronder aangegeven vind ik de prijs en kwaliteit verhouding voor 100 MB niet goed. Diskspace kost niet veel tegenwoordig.
    Andere ISP leveren beduidend grotere diskspace voor dat geld.
    Zou men de prijzen drastisch omlaag doen (bv. de helft) ben ik morgen weer terug voor complete hosting.

    Nu mijn internetprovider mij 250 MB 'gratis' levert heb ik daar mijn site neergezet en via een redirect daarheen laten verhuizen. (niet via een frame ivm. rating zoekmachines)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 29/12/2009 (11871)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik wilde mijn hosting verplaatsen naar een wat grote partij. Een oud-collega raadde mij deheeg aan.

    Dit is niet goed bevallen:
    1. deheeg heeft zelf een management console gemaakt (eatserver). Dit console ziet er bijhoorlijk ouderwets uit en werkt niet echt intiutief. Het meest vervelende is dat veel standaardfuncties die je vindt in DirectAdmin niet in dit zelfgemaakte console zitten.
    2. Loginnamen voor ftp en email worden genereert. Je krijgt loginnamen zoals 'pamisoft17' die je vervolgens niet kunt wijzigen.
    3. wachtwoorden zijn maximaal 8 karakters
    4. beveiligde email wordt niet ondersteund, hierhoor werkt deheeg niet samen met diensten zoals Gmail.
    5. erg duur (120 euro per jaar voor 100mb webruimte)

    Ik heb na 1 dag besloten over te stappen naar een andere provider. Deheeg bood aan om alleen de verhuis- en aansluitkosten te facturen. Dit is op zich prettig. Echter besloten ze de stekker uit mijn site te halen voordat de DNS servers naar mijn nieuwe hosting account wezen. Hierdoor was ik een paar uur offline.


0 100 22.22


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 25/04/2009 (10586)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het begin was ik tevreden en werd ook netjes te woord gestaan als ik belde, het laatste jaar ben ik zeer ontevreden en ga zeker verhuizen ik betaal meer dan € 500,00 voor mijn pakket maar de laatste tijd is mijn website té vaak off-line steeds problemen met de server waar te veel website`s op staan, je krijgt nu als reactie dat je maar een duurder pakket moet nemen, maar ook met een ( goedkoop???) pakket horen ze service te geven, ze werken schijnbaar alleen in kantoor uren, want nu in het weekend kun je ze niet bereiken, GEEN ENKELE service dus, alleen wat algemene vragen, op dit moment is weer mijn website niet bereikbaar en loop ik inkomsten mis.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 03/01/2009 (9955)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Topklasse. Alles staat in het teken van MIJN veiligheid. Snelle reacties per E-mail (ook 's avonds en in het weekend tot een uur of 11). ALLES is bespreekbaar. Men reageert op waarschuwingen van klanten.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met van DeHeeg

Geplaatst op 24/11/2008 (9780)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Prijs vind ik persoonlijk aan de wat duurdere kant vooral als ik het vergelijk met andere hosting bedrijven. Daar tegen is hun service super snel en zeer vakkundig. Omdat ik dit zeer op prijs stel en een hekel heb aan servers die plat liggen en lang moet wachten op hun reactie zal ik niet klagen over de prijs.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Naar mijn ervaring met meerdere bedrijven vind ik De Heeg toch een van de beteren.

    Ik heb een aantal keer telefonische contact gehad.
    Geen wachtrij en werd door een zeer vakkundige medewerker geholpen.
    Deze wist duidelijk waar zij het over had.

    Op mails reageren ze ook super snel.

    Hun administrator paneel vind ik toch wat minder.

    De prijs ondanks hun service iets aan de hoge kant.
    Maar je betaald ook voor de service.

    Na mijn weten geen downtime gehad.


0 100 87.50


Consument

Ervaring met van DeHeeg

Geplaatst op 03/11/2008 (9693)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.vantijn.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Ondanks de erg goede kwaliteit en betrouwbaarheid van de dienst vind ik 100MB voor tegenwoordig wat aan de matige kant gezien de kosten van de dienst.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg snelle service en helpdesk. (zonder wachttijd!) Erg betrouwbaar en erg goede kwaliteit van de dienst.
    Enige minpuntje is de voor deze tijd wel matige diskspace die je voor je geld krijgt. Wat kost tegenwoordig nu nog wat extra schrijfruimte... Dan zou ik wel een stuk ruimer willen zien.


0 100 87.50


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 03/06/2008 (8737)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ji***[email protected]
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Matig
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Matig
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na vele jaren bij de heeg gezeten naar volle tevredenheid is dit nu helaas omgeslagen.
    veel klanten aangebracht zonder extra kosten te vragen of wederdiensten omdat ik ze goed vond.
    helaas de laatste 2 jaar werd alles steeds slechter
    aantal keren downtime en naar mijn mening beveiligings problemen
    als je hierover contact hebt word je afgewimpeld met .........
    zoals probleem absoluut niet bij ons, alle problemen liggen bij u.
    als men weinig eisen heeft een goede hoster maar voor nu gaan er een X aantal klanten weg


0 100 37.50


ZZP

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 14/11/2007 (7188)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • De klantenbehandeling bij De Heeg is hoogst ongewoon. Het is net of je met vrienden contact hebt. Ze bellen of mailen terug. Ze zijn heel kundig. Geven altijd het juiste antwoord of helpen je dat te vinden. Als je met UPC of XS4ALL contact hebt, is het net of je met iemand van Uranus praat. Dat degene die je aan de lijn krijgt, meestal juffrouw op een callcenter, geen flauw idee heeft waar je het over hebt, hoogstens van computers en internet heeft gehoord zeg maar, dat kom je bij De Heeg niet tegen. Het zijn buitengewoon vriendelijke en competente mensen. Een echte aanrader. Ik ken ze overigens via een tip, tien jaar geleden alweer, van een docent op een professionele opleiding voor webdesigners aan mijn toenmalige computerman.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 23/10/2007 (7037)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Matig
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Matig
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tegenwoordig bij lange na niet meer een van de goedkoopsten. Service via mail is goed. Binnen 24u antwoord. Helaas hebben ze een zelfgemaakt beheer-panel. Soms wat lastig instellen of kleine foutjes of de instellingen vergen een half uur voordat ze doorgevoerd worden. Voor de bezoeker van de website valt dit echter niet op en de uptime is zeer goed.


0 100 75.00


Consument

Ervaring met webhosting van DeHeeg

Geplaatst op 11/04/2007 (5745)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op de service heb heb ik niks aan te merken.
    Deze is uitmuntend.
    De vragen die ik gesteld heb zijn binnen 24 uur opgelost.
    Ook als ik zelf iets fout gedaan heb, en ik kom er niet uit werd dit binnen 24 uur verholpen.

    Iedereen die een betrouwebare host met goede service zoekt: De Heeg.


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 21 ervaringen met DeHeeg





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.