DeployServer



Ervaringen van klanten met DeployServer

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
86%617
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
86%617
Kwaliteit van de diensten
86%617
De (telefonische) support
100%606
De prijs/kwaliteit verhouding
84%516
Totale waardering van de ISP
86%617
Tevreden klanten (>75% positief)
86%617
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
86%617
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
86%617
Kwaliteit van de diensten
86%617
De (telefonische) support
100%606
De prijs/kwaliteit verhouding
84%516
Totale waardering van de ISP
86%617
Tevreden klanten (>75% positief)
86%617
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
86%617
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
86%617
Kwaliteit van de diensten
86%617
De (telefonische) support
100%606
De prijs/kwaliteit verhouding
84%516
Totale waardering van de ISP
86%617
Tevreden klanten (>75% positief)
86%617

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met DeployServer nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van DeployServer (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 7 van de totaal 7 ervaringen met DeployServer

ZZP

Ervaring met webhosting van DeployServer

Geplaatst op 11/08/2018 (81747)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    7Daysonline
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@7daysonline.nl
  • Website

    www.7daysonlime.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van DeployServer

Geplaatst op 30/07/2018 (81719)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    NekoIT
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ma***l@nekoit.xyz
  • Website

    nekoit.xyz
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Colocatie
    Virtual Private Server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik heb contact met de eigenaar via meerdere mediums dus als er iets mis gaat hoor ik het meteen en als er iets gedaan moet worden wordt het snel geregeld.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb bij veel plekken gekeken voor co-locatie en hier was het bij lange na het goedkoopste en beste.
    De prijs is goed en de offerte was heel snel gemaakt, voor afname van de co-locatie eerst een VPS afgenomen om te testen hoe de diensten zijn en hoe de ondersteuning is. Alle downtime die we hebben gehad was door geplande onderhoud dat was doorgegeven en was hoogstens 5 minuten. De VPS draai nog steeds en is vrij snel.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van DeployServer

Geplaatst op 07/06/2018 (81604)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    vana***max@gmail.com
  • Website

    geendomein.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Bestellen via de website was niet mogelijk. Maar een email gestuurd duurde erg lang voor een reactie bleek dus zijn email in mijn spam te komen dat gaf me al geen fijn gevoel. Nog een mail gestuurd toen kreeg ik een email van een ander bedrijf Webmedia-ede. Overigens word er ook meteen software geinstalleerd zodat ze kunnen zien wat je op je VPS doet en dit word niet vermeld aan je maar stellen je wel voor om een pakket te nemen zodat je kan zien wat op je vps gebeurt dat noem ik oplichterij!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Had dag 1 al downtime ( een paar uur later) en het klantenpaneel ook dus ik kan niet eens een storing aanmaken of het melden.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: De vps is ontzettend traag enorm slecht internet verbinding met veel packet loss. Overigens is de I/O ook veel te traag en werkt mijn oude laptop hdd nog sneller dan de afgenomen
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Slecht want je betaald een behoorlijk prijs voor veel downtime en slome trage rotzooi
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit zou ik al helemaal niet aanbevelen bij bedrijven en zelf voor een hobbyist is dit veel te duur voor deze bagger trage troep stop hier direct mee. Vond ook dat er erg opdringerig mailtje krijg om meteen het factuur te voldoen. "Beste Max,
    Graag zie ik dat het factuur netjes betaald wordt zoals afgesproken. "

    Jammer dat er niet eerst een oplossing voorgesteld word naar mijn klachten via de mail.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeployServer

Geplaatst op 13/03/2018 (30142)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SeralStudios
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://seralstudios.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Trots klant van DeployServer, nooit geen problemen gehad en ik zal zeker nog klant blijven. Ben ook blij met de support, snelheid van hun website en uiteraard de webhosting. Zeker een aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van DeployServer

Geplaatst op 07/03/2018 (30117)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://jestinhoogeveen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • DeployServer levert servers van goede kwaliteit. Ik heb nu een server voor mijn test websites en deze werkt perfect.

    Ook is de klantenservice erg goed!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van DeployServer

Geplaatst op 27/02/2018 (30078)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.officesoftware.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle en correcte service.

    Bij een bestelling is alles zeer snel opgeleverd op een correcte manier en bij vragen kan je steeds contact opnemen via tickets en telefonisch zodat je snel geholpen bent.

    Denkt mee in je bedrijfsproces en zal je de correcte tools aanleveren om nog vlotter te kunnen laten werken.

    Voor mij niemand anders meer!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van DeployServer

Geplaatst op 27/02/2018 (30077)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.lexdevelopment.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Deployserver is op dit moment nog nieuw, maar tot nu toe een goeie ervaring gehad!
    Ben benieuwd waar Deployserver over een jaar is.

    Ga zo door!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 7 van de totaal 7 ervaringen met DeployServer


  • DeployServer

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    20-09-2018
  • Opgericht

    23-02-2018
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Certificeringen

    ISO 9001
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    50
  • Aantal servers

    3
  • Aantal domeinen

    200
  • Beoordeling

    86 uit 100
  • Aantal ervaringen

    7
  • Deel uw ervaring met DeployServer
  • Website van DeployServer



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.