Digitalus Webhosting



Ervaringen van klanten met Digitalus Webhosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%022
Afhandeling van opzeggingen
0%022
Beschikbaarheid van de diensten
0%022
Kwaliteit van de diensten
0%022
De (telefonische) support
0%022
De prijs/kwaliteit verhouding
0%022
Totale waardering van de ISP
0%022
Tevreden klanten (>75% positief)
0%022
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
65%13720
Afhandeling van opzeggingen
10%1910
Beschikbaarheid van de diensten
48%111223
Kwaliteit van de diensten
53%121123
De (telefonische) support
53%111021
De prijs/kwaliteit verhouding
50%101020
Totale waardering van de ISP
46%111324
Tevreden klanten (>75% positief)
46%111324

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Digitalus Webhosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Digitalus Webhosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 24 ervaringen met Digitalus Webhosting


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 29/04/2014 (23397)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Get.Noticed
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.getnoticed.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We zijn altijd met veel tevredenheid klant geweest van Digitalus. In 2004 / 2005 bij de start van (de toen nog) eenmanszaak bewust gekozen voor Digitalus vanwege de goede reviews en persoonlijke contact.

    Helaas is er in de jaren hierna veel veranderd en lijkt het erop dat Digitalus is veranderd naar een koud en onpersoonlijke facturen fabriek.

    We hebben in 2009 al besloten om verder te gaan met een nieuw hosting bedrijf maar de lopende zaken wel nog bij Digitalus te laten staan.

    Door keer op keer te worden behandeld als een domme onnozele klant besloten om per direct alles weg te verhuizen en te stoppen met Digitalus.

    Het was ooit een mooi bedrijf, tegenwoordig kan ik het niemand meer aanraden om hier zaken mee te doen. Ik adviseer iedereen eerst verder te zoeken en pas zaken te doen met Digitalus wanneer je echt geen andere mogelijkheid hebt.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 17/12/2013 (22575)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.caballo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Wij zijn simpelweg voorgelogen! Als 3e klant ooit hadden wij nog steeds het oude pakket voor een oude prijs (€65). Volgens de klantenservice zou het nieuwe pakket net zo duur zijn als het oude, maar er werd uiteindelijk bijna 2x zoveel (110!) afgeschreven. Schandalig!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Toen wij opeens 2x zoveel moesten betalen hebben wij Digitalus aangegeven dat dit niet de afspraak was. Dan moesten we maar opzeggen. Enige tegemoetkoming was geen optie. Na dit gedaan te hebben krijg ik 3/4 jaar na dato nog email over een aanstaande prijsverhoging.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: De installatie van een populair cms als wordpress geeft bij Digitalus al problemen en vereist contact met de klantenservice. En dat terwijl er nota bene mee geadverteerd wordt. Dat kan toch niet!?
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Sorry, maar 110 euro voor een hosting waar zelfs Wordpress niet zonder problemen op draait zonder aanpassingen door engineers e.d. is ver beneden peil.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het is ronduit schandalig dat trouwe klanten zo voorgelogen worden en dat Digitalus vervolgens hier geen verantwoordelijkheid voor neemt.

    Wij waren een van de eerste klanten (nr. 3). Wanneer je al zo lang klant bent en een goede prijs (65 euro!) hebt betaald voor een hostingpakket met specificaties van het jaar 2000 (+-250mb schijfruimte, zelfs zonder database) en nooit ondersteuning hebt gevraagd verwacht je een betere houding.

    Een goedkope partij als antagonist of hosting20 levert betere kwaliteit voor 1/3 van de prijs! 17.50 voor een domein die je bij transip voor 7.50 krijgt? Afzetters zijn het, wegblijven dus!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 17/09/2013 (21890)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.inisio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na de fusie ruim een jaar geleden was er een zware achteruitgang van de service.
    Geregeld problemen met de mail en website.
    En als ik mijn probleem meldde dan was het of opeens opgelost zonder terugkoppeling of ik werd het bos ingestuurd omdat het aan mij zou liggen en vervolgens bleek er dan toch weer iets bij hun aan de hand te zijn.
    Vervolgens werd Digitalus enige tijd geleden gehackt en was ik ca. 48 uur verstoken van mail en een website. Pas nadat ik na 6 uur storing op twitter een bericht zette kwam er reactie van Digitalus met een korte omschrijving van 'een probleem'. Pas uren later kwam er tekst over een hack. Kortom slechte tot geen communicatie.
    Toen besloten om op te zeggen en dit gedaan conform een op hun website te downloaden formulier. Na 3 dagen (en vlak voor de datum van het verlopen van de opzegtermijn) had ik nog steeds niks gehoord. Dus ik stuur een nieuw mailtje.... weer geen reactie.
    Dus toen maar gebeld. Inmiddels was de opzegtermijn wel verstreken.
    Ik kreeg toen een verwijtende dame aan de lijn die zei dat opzeggen niet kon met een formulier en dat ik nog geen reactie had gekregen kwam doordat de ik een reply had verstuurd en dan 'kwam de vraag weer achteraan' terecht.
    Ik moest ff inloggen op het klantscherm en dan kon ik wel opzeggen. Nou niet dus, want de opzegtermijn was verlopen. ;(
    Dus weer bellen en met wat aandringen werd alles direct geregeld door dezelfde dame.

    Ik was denk ik een van de eerste klanten van Digitalus en heb ook veel lokale ondernemers naar hun verwezen, maar momenteel zijn we allemaal bezig onze websites te verwijderen bij Digitalus.

    Jammer dat deze pionier zo weggezakt is en niet luistert naar kritiek en zo slecht communiceert.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 20/07/2013 (21254)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Heemskerk websites
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.rechtensite.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na jaren goed te zijn geholpen vanaf de zomer 2012 na overname van Digitalus opeens alleen maar problemen met onze hosting, bereikbaarheid, e-mailaccounts etc.
    Op een gegeven moment waren onze e-mailadressen op verboden lijsten gezet en werden al onze e-mails geblokkeerd bij cliënten en derde partijen.
    Alles bij elkaar zeer schadelijk voor de websites, google-ranking, vindbaarheid alles.
    Heeft veel geld en bezoekers gekost.
    Nu blijken er nog een paar domeinnamen in beheer te zijn waar ze geen overzicht van willen geven en niet de codes willen verschaffen.

    Ben vorig weggegaan en heel tevreden over onze nieuwe provider die ook nog eens veel voordeliger is.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 09/04/2013 (20435)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.jelletjuh.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: regelmatig downtime gehad. Ook slechte feedback daarna.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Erg duur voor de matige support die geleverd werd. In vergelijking met andere webhosters gewoon veel te duur.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Veel te duur, en regelmatig downtime. Ik wilde best wat meer betalen voor service maar dat was zelfs erg matig. Ik heb er goed aan gedaan om weg te gaan.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 27/03/2013 (20327)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.lsak.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al zo'n 10 jaar lid van Digitalus, heb een paar keer mijn abonnementsvorm veranderd (zwaarder qua databases). Heb altijd snel en meedenkend support gehad, ook in de avonduren, wanneer ik deze nodig had. Verder geen problemen, goed bereikbaar en uptime prima.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 19/01/2013 (19779)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Ivo
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.nalangstreven.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na jaren van hosten van een website, gebeurden er rare dingen.

    Onterechte facturen (met incasso!), misleidende productinformatie en verdwenen email alliassen.
    Om er achter te komen wanneer dit gebeurd was, kon ik een klacht indienen via mail. Netjes gedaan, maar na lange tijd (met 2 herinneringen) nog geen reactie.

    Drama dus en geen aanrader!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 07/10/2012 (18889)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.bartbosma.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Schijnbaar moet je een jaar betalen ook al zeg je het net na verlenging op, en krijg je geen geld terug.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De snelheid was niet afdoende, het ouderwetse admin paneel was enorm langzaam, de mysql database (phpmyadmin login) was echt bijzonder langzaam, 5 seconden wachten was niet ongewoon.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Bijzonder ouderwetse admin paneel met vervelende bugs, zo werkt het forwarden van email adressen soms wel, soms niet.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Als ik mn login kwijt was kreeg ik binnen 1 werkdag reactie.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: vergelijk de pakketten met bvb versio en dan zie je dat je bij versio veel meer krijgt voor minder geld, en minder rompslomp ivm het online kunnen regelen van alles i.p.v. zoals bij digitalus, per fax met papiertjes.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een ISP die geen boodschap aan vooruitgang heeft, en vrolijk verder sukkelt met hopeloos ouderwetse software. Deze mensen hebben in minstens 10 jaar geen bijschaaf cursus hedendaags ICTen gevolgd.


0 100 22.22


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 27/09/2011 (15950)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    dogrun
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    do***n@xs4all.nl
  • Website

    www.dogrun.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Waardeloos
    Ik kom er net achter dat ze mij gratis een belgisch domeinnaam hebben gegeven .BE om er een jaar later kosten voor te gaan rekenen...
    Heb nooit gevraagd om een belgisch domein naam Maar moet de volle prijs betalen en niet voor 1 maar voor 4 domeinnamen.
    De rekening bovendien wordt 3 maanden van te voren ge-incasseerd!
    Slecht behandeld aan de telefoon, ik zie ook dat ik meerdere klantnummers daar heb, ik zal uitzoeken of ze op deze twee klantnummmers ook dubbbel incasseren.
    ik betaal ook een spamfilter voor 170 euro per jaar waar ik ook nog nooit voor getekend en om gevraagd heb.

    Digitalus nooit meer
    Zeer slechte ervaring en ervaringen met Digitalus


0 100 11.11


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 22/12/2010 (14034)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: We verhuizen wekelijks domeinnamen van onze klanten naar onze eigen server. Maar er is serieus geen enkel ander bedrijf wat zo moeilijk doet over het verhuizen als Digitalus. Dan nog maar niet te spreken over de extra zaken waar je goed op moet letten, verhuizen is niet opzeggen. Dus je zit er zo nog een jaar aan vast. Dus niet 1 maar 2 documenten. En dan nog maar hopen dat hun fax het doet want niet iedere fax komt netjes aan. En ben je niet exact 3 maanden van te voren met opzeggen, gewoon nog een jaar. Daar doet Digitalus niet moeilijk over. Had je maar beter op moeten letten. Een telefoon abonnement opzeggen bij KPN is makkelijker!!
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Helpdesk support is super. Wordt je altijd netjes geholpen. Maar administratie is serieus een HEL. Ben blij als we dadelijk alle klanten netjes bij onze klanten bij ons hebben staan.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Begin 2005 klant geworden van Digitalus. Eerst met onze eigen website, later alle websites van onze klanten. Gewoon om de eenvoudige reden dat ze altijd beschikbaar waren, websites altijd netjes in de lucht waren en ons goed konden ondersteunen bij iedere uitdaging.

    Tot het moment dat we serieus begonnen te groeien en we opzoek waren naar een eigen server. Die zouden we graag bij Digitalus willen hosten. Reactie hierop was 0. Ook na twee weken en een tweede email 0 reactie. Er was voor ons nog maar een oplossing, een ander hostingbedrijf, welke wel mee kan groeien en ons serieus neemt.

    Helaas beginnen dan de problemen pas echt. De domeinnamen moesten verhuist worden naar de nieuwe provider. Vanaf dit moment wordt je echt op ieder mogelijk punt tegen gewerkt. En met de komst van het krijgen van de Token code heeft Digitalus helemaal het idee dat ze God zijn. Wat een ontzettend slechte organisatie is het geworden. Echt heel jammer, want we waren ooit meer dan tevreden.

    Wij zullen Digitalus aan iedereen afraden. Het spijt ons maar in deze tijd zul je toch echt wat meer mee moeten denken met je klanten.

    Wij moeten nog een paar domeinnamen laten verhuizen, dus helaas nog een paar dagen flink slechte zin. Jammer!


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 24 ervaringen met Digitalus Webhosting



  • Digitalus Webhosting

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    22-10-2014
  • Opgericht

    10-03-2001
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    15
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    11 uit 100
  • Aantal ervaringen

    24
  • Deel uw ervaring met Digitalus Webhosting
  • Website van Digitalus Webhosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.