Digitalus Webhosting



Ervaringen van klanten met Digitalus Webhosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
65%13720
Afhandeling van opzeggingen
10%1910
Beschikbaarheid van de diensten
48%111223
Kwaliteit van de diensten
53%121123
De (telefonische) support
53%111021
De prijs/kwaliteit verhouding
50%101020
Totale waardering van de ISP
46%111324
Tevreden klanten (>75% positief)
46%111324

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Digitalus Webhosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Digitalus Webhosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 24 ervaringen met Digitalus Webhosting


ZZP

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 27/10/2010 (13649)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@lutjebroeker.nl
  • Website

    www.onlineregio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: regelmatig is de mail niet binnen te halen ftp soms traag mysql database regelmatig traag. zo af en toe korte downtime.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit hosting bedrijf is alleen bereikbaar tijdens kantooruren ook voor Storingen. deze kantoor uren zijn van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Als er om 17:05 een storing is kan je wachten tot de volgende dag. Omgerekend is digitalus.nl dus meer dan 80% niet bereikbaar. Probeer ook niet binnen 5 minuten na 09:00 of 13:00 uur te bellen want dan werken ze nog niet. De storing die op hun website staat van maqandag 18-10-2010 is door hun gevonden om 08:82. Toen ze binnen kwamen waarschijnlijk. Deze storing was in werkelijkheid op zondag 17-10-2010 om +/- 15:30 uur ontstaan vanaf dat moment zijn alle websites/servers van digitalus nauwlijks maar eigenlijk vooral niet bereikbaar. Dit probleem was op maandag om 09:47 opgelost. Maar had als ze een 24/7 storinglijn hadden zondag middag al opgelost kunnen zijn. Het probleem van vandaag was een Downtime van de Dutch30 welke niet eens op de storingen en werkzaamheden pagina is opgenomen. zie: http://digitalus.nl/storingen_en_werkzaamheden
    Deze storing is door ons ondekt om 12:30u midden in hun middag pauze van 1 uur en 5 minuten. Dus niet bereikbaar! Deze storing is vervolgens rond 13:30uur. Dit is voor ons de druppel we gaan zsm. verhuizen naar een andere hostingbedrijf de domeinnamen nemen we in gedeeltes mee naar www.databoss.nl die ook de hosting gaat verzorgen voor ons. Tot conclusie veel geld voor hosting en domeinnaam gezien de bereikbaarheid van hun helpdesk ook voor storingen dus. We herhalen hierbij dat ze meer dan 80% van het jaar geheel niet bereikbaar zijn. Aangezien de storing van dutch 30 niet op hun storing en werkzaamheden pagina staat op de website hebben wij een vermoeden dat niet alle storingen op hun website worden genoteerd zo dat het lijkt dat ze een perfecte hosting hebben.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 27/10/2010 (13650)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.onlineregio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: regelmatig is de mail niet binnen te halen ftp soms traag mysql database regelmatig traag. zo af en toe korte downtime.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: voor storingen ook alleen maar bereikbaar tijdens kantooruren (totaal 7 uur p/dag) dus 80% van het jaar niet bereikbaar
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit hosting bedrijf is alleen bereikbaar tijdens kantooruren ook voor Storingen. deze kantoor uren zijn van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Als er om 17:05 een storing is kan je wachten tot de volgende dag. Omgerekend is digitalus.nl dus meer dan 80% niet bereikbaar. Probeer ook niet binnen 5 minuten na 09:00 of 13:00 uur te bellen want dan werken ze nog niet. De storing die op hun website staat van maqandag 18-10-2010 is door hun gevonden om 08:82. Toen ze binnen kwamen waarschijnlijk. Deze storing was in werkelijkheid op zondag 17-10-2010 om +/- 15:30 uur ontstaan vanaf dat moment zijn alle websites/servers van digitalus nauwlijks maar eigenlijk vooral niet bereikbaar. Dit probleem was op maandag om 09:47 opgelost. Maar had als ze een 24/7 storinglijn hadden zondag middag al opgelost kunnen zijn. Het probleem van vandaag was een Downtime van de Dutch30 welke niet eens op de storingen en werkzaamheden pagina is opgenomen. zie: http://digitalus.nl/storingen_en_werkzaamheden
    Deze storing is door ons ondekt om 12:30u midden in hun middag pauze van 1 uur en 5 minuten. Dus niet bereikbaar! Deze storing is vervolgens rond 13:30uur. Dit is voor ons de druppel we gaan zsm. verhuizen naar een andere hostingbedrijf de domeinnamen nemen we in gedeeltes mee naar www.databoss.nl die ook de hosting gaat verzorgen voor ons. Tot conclusie veel geld voor hosting en domeinnaam gezien de bereikbaarheid van hun helpdesk ook voor storingen dus. We herhalen hierbij dat ze meer dan 80% van het jaar geheel niet bereikbaar zijn. Aangezien de storing van dutch 30 niet op hun storing en werkzaamheden pagina staat op de website hebben wij een vermoeden dat niet alle storingen op hun website worden genoteerd zo dat het lijkt dat ze een perfecte hosting hebben.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 25/06/2010 (12913)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.trimsalonsnif.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: binnen 1 dag was mijn webhosting online, dus dat was prima!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: ik ben grotendeels afhnakelijk van mijn website daarom is het belangrijk dat mensen mij altijd kunnen vinden. En zo ver ik kan zien doet mijn internet het altijd.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: het totaal plaatje is voor mij goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: ik weet niet zo heel veel van computers, maar de mensen die ik aan de telefoon kreeg konden mij in redelijke jip-en-janneke telefoon verder helpen met een Frontpage
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: ik kwam bij een goedkopere webhosting weg. ik betaal nu wat meer, maar ik weet wel wat ik terug kan verwachten
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Net mijn nieuwe factuur weer voldaan, ik blijf nog wel even.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 20/06/2010 (12876)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bij de bestelling had ik een spellingsfout gemaakt in de domeinnaam. Digitalus heeft telefonisch contact met mij opgenomen om te vragen of het wel klopte.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: heb er na mijn weten nog nooit uitgelegen met mijn website.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: de helpdesk neemt de tijd voor je in duidelijke taal wat voor mij belangrijk is omdat ik op internet gebied nog redelijk nieuw ben
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • goede prijs voor de geleverde diensten.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 19/06/2010 (12873)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    hl***w@streksum.eu
  • Website

    www.streksum.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: 1 keer downtime gehad wegens (aangegeven) onderhoud, maar verder nooit problemen
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: werkt allemaal goed, als -punt zou ik het control panel kunnen noemen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • prima host. misschien niet de goedkoopste echter wel goede prijs/kwaliteits verhouding!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 05/02/2010 (12111)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Wanneer het opzeg-formulier netjes gebruikt wordt, heb je binnen een paar dagen al keurig een bevestiging in huis. Via het klantensysteem is een EPP-code aan te vragen, die binnen een werkdag wordt toegezonden. Keurige afhandeling, geen enkele poging tot 'lijmen'
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben er zo'n tien jaar klant geweest, naar meer dan volle tevredenheid (met meerdere domeinen/hostingpakketten).

    Het enige dat ik niet kon begrijpen, was dat ik voor iedere domein een eigen klantnummer kreeg. Zou gemakkelijker zijn om maar 1 nummer te hebben waar meerdere domeinen en pakketten achter zouden kunnen hangen. Maar he, laten we eerlijk zijn.. niet echt een reden tot klagen.

    Prima ISP! Niet te duur, erg goede kwaliteit.

    Voor de volledigheid, de reden van mijn verhuizing is geen slechte ervaring of iets dergelijks. Voor bepaalde domeinen hoef ik niet perse zo'n hoge beschikbaarheid te hebben. Daarom kon ik elders goedkoper mijn heil vinden.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 26/04/2008 (8486)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Matig
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Slecht
Prijs en kwaliteit verhouding
Slecht
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer slechte hosting. Trap niet in hun mooie woorden op hun website. Helpdesk denkt niet in oplossingen, maar komt alleen met onzinnige beschuldigingen. Zo zou mijn doodnormale website \'overlast\' veroorzaken. Complete onzin, maar ze zetten wel mijn site gewoon offline. Het gebeurde een keer dat ze m\'n site, zonder mij daarvan op de hoogte te brengen, een hele dag offline hebben gezet en ik nergens meer bij kon. Ongelofelijk. De helpdesk heeft geen enkele kennis van zaken als het niveau iets te hoog wordt voor ze. Een stel amateurs dus.

    Ook zit je vast aan een jaarcontract en krijg je geen cent terug als je vroeg in het jaar opzegt. Verder een waardeloos control-panel.

    Ik zit nu bij een andere host en die laat zien hoe het WEL moet. Vriendelijke helpdesk die je ALTIJD te woord staat, zeer goede service, 99,98% uptime... Dit zijn dingen die je bij Digitalus niet zult vinden.


0 100 12.50


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 05/02/2008 (7928)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Digiwacht Webdesign
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.digiwacht.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Goed
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekend contact. Kan me niet beter wensen


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 13/11/2007 (7178)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    Dedicated Servers

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Matig
Beschikbaarheid van de diensten
Matig
Kwaliteit van de diensten
Slecht
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Totale waardering
Slecht
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dedicated server moest teveel en altijd onverwacht worden vervangen en de te verwachten backups bleken van een oudere datum te zijn, waardoor data werd verloren.

    Digitalus verleent tegen vergoeding ook ict-diensten, maar hier zijn enorme fouten bij gemaakt. Gevraagde aanpassingen werden anders uitgevoerd en niet gewenste aanpassingen werden op eigen houtje toegepast. Essentiele zaken zoals robots.txt werden foutief uitgevoerd, idem ontbrak het ineens aan de juist descriptions waardoor op de perfekte positie bij de zoekmachines flink werd ingeleverd.

    Na het afscheid nemen, met toezegging van de directeur dat aan een soepele verhuizing zou worden meegewerkt, blijkt dat zij uitsluitend mee hebben gewerkt aan de verhuizing bij Sidn. Logisch, anders hadden zij immers te maken gehad met de boete die vanuit Sidn kan worden opgelegd. Voor het overige wordt tot heden niet meegewerkt aan een soepele verhuizing. Domeinnaamregistraties waarvoor door ons aan Digitalus is betaalt blijken op hun naam te staan en zij gijzelen deze namen als dwangmiddel, want zij verstuurden na het afscheid nemen een niet gespecificeerde factuur ad 600 euro, dus een spookfactuur en eisen nu eerst betaling voor hun wanprestatie.

    Harde bewijzen van het voorstaande kunnen uiteraard worden overgelegd.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van Digitalus Webhosting

Geplaatst op 23/06/2006 (3744)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • mijn ervaring met digitalus is zeer goed, vriendelijk personeel, snelle response op e-mails, de prijs/kwaliteit is ook zeker goed. de snelheid van de servers is altijd optimaal!!!


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 24 ervaringen met Digitalus Webhosting



  • Digitalus Webhosting

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    22-10-2014
  • Opgericht

    10-03-2001
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    15
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Deel uw ervaring met Digitalus Webhosting
  • Website van Digitalus Webhosting



> > > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2018 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.