Directvps

Ervaringen van klanten met Directvps

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%404
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%404
Kwaliteit van de diensten
100%404
De (telefonische) support
100%404
De prijs/kwaliteit verhouding
100%404
Totale waardering van de ISP
100%404
Tevreden klanten (>75% positief)
100%404
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%60060
Afhandeling van opzeggingen
100%17017
Beschikbaarheid van de diensten
100%59059
Kwaliteit van de diensten
100%59059
De (telefonische) support
99%58159
De prijs/kwaliteit verhouding
100%58058
Totale waardering van de ISP
100%60060
Tevreden klanten (>75% positief)
100%60060

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Directvps nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Directvps (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 60 ervaringen met Directvps


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 22/10/2017 (29711)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    KoekHosting
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@koekhosting.com
  • Website

    www.koek.cc
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Binnen DirectVPS een perfecte mogelijkheid gehad om zaken in de praktijk uit te testen. Daarbij deskundig advies en hulp gekregen om omgeving in te richten. Denken met je mee in het zoeken van mogelijkheden en oplossingen voor je eindgebruikers.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: DirectVPS biedt een scala aan mogelijke configuraties en systemen. Specifiek voor ons voor een klant waarbij de omgeving schaalbaar moet zijn biedt DirectVPS perfecte oplossingen voor.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: DirectVPS kan middels schaalbare oplossingen precies dat leveren wat je verwacht in je dienstenpakket. Door de flexibiliteit van DirectVPS kan ik niet anders zeggen dan top kwaliteit.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Geen vraag is te veel voor DirectVPS. Ook indien mijn kennis te kort schiet in bepaalde zaken wordt hier door DirectVPS perfect op ingesprongen. Zaken worden deskundig uitgelegd en volledige medewerking door DirectVPS om te komen tot de doelstellingen. Zowel telefonisch als per email correct geholpen en vooral ook zeer snel en adequaat. Hierbij wil ik tevens Larry van DirectVPS complimenteren voor zijn enorme toewijding, kennis, begrip en professionaliteit bij het tot stand brengen van de oplossingen voor onze eindgebruikers.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Het mooie binnen DirectVPS is dat alles duidelijk geprijsd is. Diensten kunnen dynamisch aangepast worden en zelfs per uur kun je zaken opschalen waarbij je alleen betaald voor de daadwerkelijk afgenomen diensten. In vergelijking lijkt DirectVPS iets wat prijziger te zijn dan een aantal andere aanbieders, maar wie verder kijkt dan de prijs alleen komt er achter dat je bij deze dienstverlener echt kwaliteit krijgt voor de prijs. Zeker als je in ogenschouw neemt dat DirectVPS er ook echt is voor de klant en ook daadwerkelijk met je meedenkt in problematieken en daarvoor de juiste oplossingen/diensten. Veel aanbieders kunnen nog leren van DirectVPS als het gaat om Service met de hoofdletter S. En nee, ik heb geen aandelen in DirectVPS!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik denk dat het meeste al wel uitgesproken is hierboven.
    Ik ben blij dat ik na goed zoeken deze juiste aanbieder gevonden heb.
    Heb nog een aantal zaken draaien bij andere aanbieders voordat ik bij DirectVPS uit kwam, maar zal zeker t.z.t. de overstap gaan maken met al mijn diensten!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 10/04/2017 (29058)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Future Vision
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://future-vision.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik word altijd snel, doeltreffend en enthousiast geholpen ook als je eigenlijk zelf net een paar dagen te laat bent om iets door te geven waardoor ze je gerust mogen houden aan een nieuwe termijn. Ondanks dat er niet specifiek een SLA is afgesproken zijn ze erg divers in het aanbieden van hulp bij problemen. Niks dan lof voor deze provider, een absolute aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 20/08/2015 (25978)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.woonideeshop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb sinds 10-2014 na wat zoeken gekozen voor een VPS bij DirectVPS. Heden dag (08-2015) voor het eerst een keer gemaild voor support.

    En dat zegt eigenlijk genoeg, alles werkt dermate vlekkeloos & betrouwbaar dat ik nimmer contact op heb hoeven nemen. Uiterst tevreden!

    Vandaag contact opgenomen, na nieuwe imports (affiliate websites) liep het één en ander drastisch terug. Ik vermoedde simpelweg te weinig geheugen. Maar om nu even up te graden om dat alleen te testen was ook weer zo wat. Dus er een mailtje aan gespendeerd met het verzoek of dit even zou kunnen testen (vrijblijvend).

    Reactie per email binnen 1 uur, vriendelijk en klantgericht (was geen probleem).

    Ik kan niet anders dan DirectVPS van harte aanbevelen!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 03/08/2015 (25901)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://nvt
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super dienstverlener! Alles snel en vakkundig geregeld. Support is snel (en tot laat?) aan het werk om alles goed te laten verlopen. Dik tevreden!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 31/10/2014 (24398)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Erotic-Wear
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    erotic-wear.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Eerst een week getest, maar naar 3 dagen was ik al helemaal om. Inmiddels heb ik 4 servers draaien bij Direct VPS
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Bij problemen is er altijd een snelle oplossing. Heb nooit veel problemen gehad.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Het is natuurlijk altijd te duur voor een ondernemer. Maar gezien de service en mogelijkheden wel realistisch.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben van Versio Overgestapt naar Direct VPS.
    Dit is echt een wereld van verschil.
    Bij de een niets dan storingen, slechte service, en je wordt altijd maar doorverwezen naar een andere helpdesk.

    Bij Direct VPS is het een directe aanpak.
    Ik heb een SLA bij hun waardoor eea wel sneller gaat, en dus een verhoogde service, maar ik heb nagenoeg altijd met de zelfde persoon contact, deze helpt mij direct verder 24/7 en dat vind ik belangrijk.

    Voor mij echt geen andere meer dan Direct VPS.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 12/10/2014 (24280)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    HETWORKS
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hetworks.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Geautomatiseerd, dus snel online. Daarbij de mogelijkheid om zonder kosten een server online te brengen voor een week. Maakt het mogelijk om te testen
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Hoge beschikbaarheid en als er toch eens iets is een correcte afhandeling
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Altijd snel antwoord per mail en goede ondersteuning wanneer nodig
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een prima hoster voor je VPS!
    Interessant zou zijn als er ook managed VPS-en aangeboden zouden worden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 18/07/2014 (23842)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    DotComMedia
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.dotcommedia.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Na een storing van DirectVPS raakte data op mijn VPS beschadigt en was ik genoodzaakt een systeembeheerder in te huren om deze data te herstellen om niks te verliezen, gelukkig had ik backups want DirectVPS geeft aan dat ik een andere VPS had moeten nemen wil ik een garantie dat ik veilig ben van storingen. De support op dat gebied was zwak maarja.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een goede ISP voor VPSjes etc.
    Overzichtelijke CP en geen rare dingen meegemaakt op een storing na dat me data van me VPS heeft beschadigt.
    Vooral snelle support, antwoorden binnen uur tijd bijna altijd.


0 100 88.89


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 29/01/2014 (22806)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    AB Service
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    al***x@amor.nl
  • Website

    www.erotic-wear.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer snelle en zeer goede service, meestal binnen een uur bericht op de mails
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De service die geboden wordt is zeer goed. Ook de extra service is zeer goed.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Gewoon Super. Zeer tevreden en voor iedereen een aanrader om als ISP te gaan gebruiken
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer goede service, tegen een zeer schappelijke prijs
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na mijn problemen bij versio gezocht naar een nieuwe ISP
    Na wat google zag ik directvps.
    hier een test account van een week afgenomen, maar na ± 4 dagen was ik al verkocht.
    Ik kan het iedereen aanbevelen.
    De snelle en correcte service en ondersteuning heb ik nog niet eerder gehad.

    Larry, ga zo door, ik heb 100% vertrouwen in jou.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 16/01/2014 (22738)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ww***1@hotmail.com
  • Website

    www.weesenbeek.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • na problemen met transip wederom weer terug gekeerd en zeker geen spijt van. top jongens ga zo door.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 28/12/2013 (22623)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    COVS
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.covs.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Overgestapt van Versio, dat een drama was. En dan dus toch even met dichtgeknepen billen of het ergens anders wel goed gaat.

    Tot op heden niets dan lof: de servers zijn stukken sneller en alle vragen worden snel beantwoord. Ook het feit dat de vragen met status in een helpdesksysteem te volgen zijn, is een groot voordeel.

    Klein minpuntje: de domeinnamen zijn relatief duur. Maar die heb ik dus niet afgenomen en ergens anders ondergebracht. Geen probleem.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 60 ervaringen met Directvps





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.