Directvps

Ervaringen van klanten met Directvps

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%707
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
100%707
Kwaliteit van de diensten
100%707
De (telefonische) support
100%707
De prijs/kwaliteit verhouding
100%707
Totale waardering van de ISP
100%707
Tevreden klanten (>75% positief)
100%707
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%505
Kwaliteit van de diensten
100%505
De (telefonische) support
100%505
De prijs/kwaliteit verhouding
100%505
Totale waardering van de ISP
100%505
Tevreden klanten (>75% positief)
100%505
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%65065
Afhandeling van opzeggingen
100%19019
Beschikbaarheid van de diensten
100%64064
Kwaliteit van de diensten
100%64064
De (telefonische) support
99%63164
De prijs/kwaliteit verhouding
100%63063
Totale waardering van de ISP
100%65065
Tevreden klanten (>75% positief)
100%65065

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Directvps nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Directvps (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 65 ervaringen met Directvps


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 12/10/2014 (24280)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    HETWORKS
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hetworks.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Geautomatiseerd, dus snel online. Daarbij de mogelijkheid om zonder kosten een server online te brengen voor een week. Maakt het mogelijk om te testen
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Hoge beschikbaarheid en als er toch eens iets is een correcte afhandeling
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Altijd snel antwoord per mail en goede ondersteuning wanneer nodig
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een prima hoster voor je VPS!
    Interessant zou zijn als er ook managed VPS-en aangeboden zouden worden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 18/07/2014 (23842)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    DotComMedia
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.dotcommedia.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Na een storing van DirectVPS raakte data op mijn VPS beschadigt en was ik genoodzaakt een systeembeheerder in te huren om deze data te herstellen om niks te verliezen, gelukkig had ik backups want DirectVPS geeft aan dat ik een andere VPS had moeten nemen wil ik een garantie dat ik veilig ben van storingen. De support op dat gebied was zwak maarja.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een goede ISP voor VPSjes etc.
    Overzichtelijke CP en geen rare dingen meegemaakt op een storing na dat me data van me VPS heeft beschadigt.
    Vooral snelle support, antwoorden binnen uur tijd bijna altijd.


0 100 88.89


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 29/01/2014 (22806)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    AB Service
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    al***x@amor.nl
  • Website

    www.erotic-wear.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer snelle en zeer goede service, meestal binnen een uur bericht op de mails
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De service die geboden wordt is zeer goed. Ook de extra service is zeer goed.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Gewoon Super. Zeer tevreden en voor iedereen een aanrader om als ISP te gaan gebruiken
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer goede service, tegen een zeer schappelijke prijs
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na mijn problemen bij versio gezocht naar een nieuwe ISP
    Na wat google zag ik directvps.
    hier een test account van een week afgenomen, maar na ± 4 dagen was ik al verkocht.
    Ik kan het iedereen aanbevelen.
    De snelle en correcte service en ondersteuning heb ik nog niet eerder gehad.

    Larry, ga zo door, ik heb 100% vertrouwen in jou.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 16/01/2014 (22738)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ww***1@hotmail.com
  • Website

    www.weesenbeek.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • na problemen met transip wederom weer terug gekeerd en zeker geen spijt van. top jongens ga zo door.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 28/12/2013 (22623)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    COVS
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.covs.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Overgestapt van Versio, dat een drama was. En dan dus toch even met dichtgeknepen billen of het ergens anders wel goed gaat.

    Tot op heden niets dan lof: de servers zijn stukken sneller en alle vragen worden snel beantwoord. Ook het feit dat de vragen met status in een helpdesksysteem te volgen zijn, is een groot voordeel.

    Klein minpuntje: de domeinnamen zijn relatief duur. Maar die heb ik dus niet afgenomen en ergens anders ondergebracht. Geen probleem.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 24/10/2013 (22205)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    diversen
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle reacties, snelle service, snelle oplossingen kortom: betrouwbaar.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 21/07/2013 (21261)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Firmusol
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.firmusol.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: De VPS was na het bestellen direct online. Binnen 3 minuten had ik via SMS de inloggegevens ontvangen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Vrijwel geen last gehad van downtime. De afgelopen tijd zijn de servers maar enkele minuten down geweest. Uptime van >99.99%. Top dus.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De servers zijn snel en stabiel. Ook worden er gratis backups gemaakt.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Altijd goede en snelle ondersteuning via mail, zelfs buiten kantooruren en op feestdagen. Ze denken ook goed met de klant mee.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Een veel scherpere prijs/kwaliteit verhouding zul je nergens anders vinden.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede VPS host voor een scherpe prijs. De servers zijn snel en functioneren prima. De support is goed en altijd vriendelijk. Ook heb ik geheel gratis een snellere server mogen proberen om zo te kunnen besluiten of ik dat pakket nodig had. Goede service dus!

    Al met al een prima VPS host.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 03/06/2013 (20835)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kishanchamman.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestelling was binnen 5 minuten online. Rootwachtwoord meteen via SMS binnengekregen!
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: VPS is zeer snel beschikbaar, en bijna geen last van downtime (laatste 6 maanden was de uptime >99.99%).
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ondersteuning via de mail is extreem snel, vaak ook in de avonduren en het weekend binnen een uur weer reactie, top!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super VPS hoster, zeer vriendelijk met vragen, bij downtime altijd snel een melding met een uitgebreide reden en updates van de werkzaamheden.
    Hebben mij zelfs geholpen met het omzetten van mijn oude VPS naar een nieuwer/sneller model welke niet in de (automatische) upgradelijst stond. Zonder moeilijk te doen hebben zij dit handmatig voor mij opgezet en binnen enkele minuten was alles overgezet!

    Al met al zeer, zeer tevreden!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 03/06/2013 (20828)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vps2644
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Ging uitermate snel, had binnen no-time mijn VPS/directadmin gegevens ontvangen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Bereikbaarheid van de diensten zijn erg goed te noemen. Het controlepaneel bied veel opties, zoals kernel bijwerken en OS aanpassen, maar ook backups inzien. Klasse!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: VPS die ik heb afgenomen (basic VPS), erg snel en stabiel. Meer kan ik er niet van maken, dik in orde.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: De bereikbaarheid via mail, is zeer goed! Al test je een VPS, ik stond verbaast te kijken hoe goed ze reageren op je mail! Echt geweldig, heb toen meteen besloten om me account om te zetten naar een betaalde account en nog is de support vanuit DirectVPS uitstekend!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb alles al een beetje uitgelegd hierboven, maar toch nog een extra stukje.

    De afgenomen VPS is zeer snel en stabiel, ben zeer tevreden over de dienstverlening van DirectVPS. Zeker een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 14/02/2013 (20009)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    XL-Network
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://xl-network.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Ik had initieel gebruik gemaakt van een actie waarbij je voor 3 euro per maand een VPS met 256 MB geheugen (DirectVPS Basic 1) kreeg. Hiermee ben ik aan het experimenteren geweest maar kwam er al snel achter dat ik meer geheugen nodig had. Ze hebben mij daarop gratis naar 1 GB geheugen (DirectVPS Basic 3) geupgrade wat ik een week lang uit kon proberen. Als het niet beviel kon ik kostenloos terug. Uiteindelijk heb ik besloten om op 1 GB te blijven en het pakket te houden.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik heb een aantal keren contact gehad met hun helpdesk en ben altijd snel en (technisch) correct geholpen. Soms zelfs buiten kantoortijden. Ze hebben mij onder andere goed geholpen met het instellen / configureren van mijn IPv6-reeks.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een prima partij, niet duur en het draait sinds bijna 2 jaar prima.


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 65 ervaringen met Directvps





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.