Directvps

Ervaringen van klanten met Directvps

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%19019
Afhandeling van opzeggingen
100%909
Beschikbaarheid van de diensten
100%19019
Kwaliteit van de diensten
100%19019
De (telefonische) support
100%18018
De prijs/kwaliteit verhouding
100%19019
Totale waardering van de ISP
100%19019
Tevreden klanten (>75% positief)
100%19019
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%606
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%606
Kwaliteit van de diensten
100%606
De (telefonische) support
100%606
De prijs/kwaliteit verhouding
100%606
Totale waardering van de ISP
100%606
Tevreden klanten (>75% positief)
100%606
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%79079
Afhandeling van opzeggingen
100%26026
Beschikbaarheid van de diensten
100%78078
Kwaliteit van de diensten
100%78078
De (telefonische) support
99%76177
De prijs/kwaliteit verhouding
100%77077
Totale waardering van de ISP
100%79079
Tevreden klanten (>75% positief)
100%79079

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Directvps nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Directvps (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 79 ervaringen met Directvps


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 31/12/2018 (82107)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Merkx Brillen vof
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.merkxbrillen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede isp! Niet op aan te merken.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 30/12/2018 (82104)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De service is altijd goed geweest. VPS was goed beschikbaar en wanneer ik een supportvraag had werd deze snel beantwoord. Vanuit het controlepaneel was de VPS goed te beheren (en verder via ssh).


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 22/12/2018 (82095)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    woordenraden.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Ik ben overgestapt naar DirectVPS omdat ik over de VPS bij hosting provider waar ik hiervoor zat (Versio) niet zo tevreden was (erg traag en storingen). Mijn VPS bij DirectVPS draait al bijna 4 jaar als een zonnetje. Nooit storingen of problemen gehad.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik heb weinig gebruik gemaakt van ondersteuning (want alles werkt zoals het zou moeten). Slechts enkele keren gebruik gemaakt van de support. Met name omdat ik zelf onhandig bezig was. Telkens netjes en vooral erg snel geholpen. Top!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben inmiddels bijna 4 jaar klant en erg tevreden over mijn VPS bij DirectVPS. Onlangs ben ik overgestapt op een VPS met hogere capaciteit en hogere performance. Alles werkt zoals het hoort. Performance van de VPS is top. De ondersteuning vanuit DirectVPS was, die enkele keer dat ik het nodig had, snel en goed geregeld. Ga zo door!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 18/12/2018 (82084)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.alten.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: De support afdeling is fenomenaal, responstijden zijn altijd binnen een uur op e-mails en zelfs bij spoed is midden in de nacht nog voor ons een server opgezet zonder problemen. Geweldig!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Directvps

Geplaatst op 04/12/2018 (82046)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SitiWeb
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Sitiweb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Managed server
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Contact verloopt hoofdzakelijk via de mail. Dit is geen nadeel, in vrijwel de meeste gevallen hebben we binnen een paar uur antwoord. In het zeldzame geval van problemen kun je vrijwel dag en nacht terecht bij hen, zo heb ik ze al eens om 23 uur s'avonds aan het werk gezien.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Perfecte service/kwaliteit/prijs verhouding!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 06/11/2018 (81944)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Informatieraadgevers bv
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.informatieraadgevers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We zijn bijzonder tevreden over de geleverde diensten: Goed, snel, adequaat en tegen een goede prijs.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 31/10/2018 (81935)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vermaat.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Prima service met goede en zeer snelle response tijden.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • DirectVPS is een stabiele provider waar we jarenlang probleemloos een VPS gehost hebben.

    Hun service en ondersteuning is altijd erg goed geweest, en dit met een supersnelle reactie tijd!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 26/10/2018 (81925)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.skribi.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede kwaliteit, goede en doelgerichte support.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Directvps

Geplaatst op 17/06/2018 (81622)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    VOF ditiswijk.nl
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ditiswijk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wanneer er storingen zijn worden deze snel opgelost ongeacht tijdstip. Contact en terugkoppeling zijn altijd prettig en wanneer nodig uitgebreid. Voorstellen om naar de toekomst toe eventuele onregelmatigheden te voorkomen worden pro-actief gegeven.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Directvps

Geplaatst op 22/10/2017 (29711)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    KoekHosting
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.koek.cc
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Binnen DirectVPS een perfecte mogelijkheid gehad om zaken in de praktijk uit te testen. Daarbij deskundig advies en hulp gekregen om omgeving in te richten. Denken met je mee in het zoeken van mogelijkheden en oplossingen voor je eindgebruikers.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: DirectVPS biedt een scala aan mogelijke configuraties en systemen. Specifiek voor ons voor een klant waarbij de omgeving schaalbaar moet zijn biedt DirectVPS perfecte oplossingen voor.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: DirectVPS kan middels schaalbare oplossingen precies dat leveren wat je verwacht in je dienstenpakket. Door de flexibiliteit van DirectVPS kan ik niet anders zeggen dan top kwaliteit.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Geen vraag is te veel voor DirectVPS. Ook indien mijn kennis te kort schiet in bepaalde zaken wordt hier door DirectVPS perfect op ingesprongen. Zaken worden deskundig uitgelegd en volledige medewerking door DirectVPS om te komen tot de doelstellingen. Zowel telefonisch als per email correct geholpen en vooral ook zeer snel en adequaat. Hierbij wil ik tevens Larry van DirectVPS complimenteren voor zijn enorme toewijding, kennis, begrip en professionaliteit bij het tot stand brengen van de oplossingen voor onze eindgebruikers.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Het mooie binnen DirectVPS is dat alles duidelijk geprijsd is. Diensten kunnen dynamisch aangepast worden en zelfs per uur kun je zaken opschalen waarbij je alleen betaald voor de daadwerkelijk afgenomen diensten. In vergelijking lijkt DirectVPS iets wat prijziger te zijn dan een aantal andere aanbieders, maar wie verder kijkt dan de prijs alleen komt er achter dat je bij deze dienstverlener echt kwaliteit krijgt voor de prijs. Zeker als je in ogenschouw neemt dat DirectVPS er ook echt is voor de klant en ook daadwerkelijk met je meedenkt in problematieken en daarvoor de juiste oplossingen/diensten. Veel aanbieders kunnen nog leren van DirectVPS als het gaat om Service met de hoofdletter S. En nee, ik heb geen aandelen in DirectVPS!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik denk dat het meeste al wel uitgesproken is hierboven.
    Ik ben blij dat ik na goed zoeken deze juiste aanbieder gevonden heb.
    Heb nog een aantal zaken draaien bij andere aanbieders voordat ik bij DirectVPS uit kwam, maar zal zeker t.z.t. de overstap gaan maken met al mijn diensten!


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 79 ervaringen met Directvps





> > > > >


Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.