DutchGameHosting

DutchGameHosting



Ervaringen van klanten met DutchGameHosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
74%8210
Afhandeling van opzeggingen
34%112
Beschikbaarheid van de diensten
74%8210
Kwaliteit van de diensten
74%8210
De (telefonische) support
85%819
De prijs/kwaliteit verhouding
74%8210
Totale waardering van de ISP
74%8210
Tevreden klanten (>75% positief)
74%8210
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
85%11213
Afhandeling van opzeggingen
80%415
Beschikbaarheid van de diensten
79%11314
Kwaliteit van de diensten
85%11213
De (telefonische) support
93%12113
De prijs/kwaliteit verhouding
86%12214
Totale waardering van de ISP
86%12214
Tevreden klanten (>75% positief)
86%12214

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met DutchGameHosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van DutchGameHosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 14 ervaringen met DutchGameHosting


Consument

Ervaring met webhosting van DutchGameHosting

Geplaatst op 31/01/2018 (29999)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Eerst webhosting besteld en geen problemen. Wat later een domein en wederom geen problemen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer beschikbaar en nog geen enkel probleem ondervonden of gehad.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Hier ben ik ook zeer tevreden over.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Al meerdere vragen gesteld per ticket. Nog geen enkele keer negatief benaderd in welke vorm dan ook.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Aangezien ik net gestart ben met de server met kennis van nul, Ben ik er zeer tevreden over.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de afhandelingen van bestellingen en vragen die ik heb.
    Met vragen wordt je netjes te woord gestaan.
    De snelheid van antwoorden is gewoonweg super.
    En zelfs met de domste noob vraag (in mijn geval) krijg je gewoon netjes antwoord terug.
    Er lukte mij iets niet en werd zelfs aangeboden dat ze het voor me wilde instellen.
    Dus in mijn geval heb ik er totaal geen slechte ervaring met DutchGameHosting.
    Ga vooral zo door.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van DutchGameHosting

Geplaatst op 16/11/2016 (28273)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    arjenpro.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb contact opgenomen met de support en ze zitten gewoon te liegen waar ik zelf bij sta.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een offerte aangevraagd voor een goedkope webhosting, deze werd ook geaccepteerd en ik heb de factuur betaald. Dutchgamehosting is blijkbaar overgenomen door een andere eigenaar en nu ineens wordt mijn contract verbroken, terwijl ik wel voor 1 jaar heb betaald.

    Mijn website is 17u offline geweest, waar ze geen reden voor wouden geven. Na deze downtime meost ik blijkbaar mijn IP changen in de dns van mijn domeinen, nadat ik weer op mijn website kon was er een oude backup opgezet, dit betekent waarschijnlijk 1 ding, een nieuwe server/dc en ze hebben niet de nieuwste backup erop gezet/ nooit gemaakt, dit heeft voor file loss gezorgd bij mij. Hier heb ik geen vergoeding voor gekregen.

    De eigenaar & co weten zelf ook niks af hoe een zaak runnen eigenlijk werkt. Hij heeft nu 2 overgenomen zonder enige ervaring volgens mij. Ze doen alle twee precies hetzelfde.

    Veel succes voor verdere klanten, NIET aan te raden.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met gameserver van DutchGameHosting

Geplaatst op 28/09/2016 (28008)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een Gameserver gekocht Via DutchGameHosting ik word uitgescholden en heel kinderachtig geholpen via de lifechat en toen ik op de Heer zijn plichten ging inspelen werd ik geblokt via de livechat
    Vervolgens heeft een vriend van mij de chat overgenomen maar die word op de zelfde manier behandeld


0 100 0.00


Consument

Ervaring met gameserver van DutchGameHosting

Geplaatst op 07/01/2016 (26563)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    play.skygrid.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb een mooie minecraft server en die verdient een goede host!
    Ik had eerst nog nooit gehoord van DutchGameHosting maar het is zeker het proberen waard!
    Ik kreeg een vette korting toen ik er om vroeg :D 10/10 Ik zou het zeker aanbevelen!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van DutchGameHosting

Geplaatst op 25/12/2015 (26522)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    -
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://hebikniet.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dikke 10, geen woorden voor!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met gameserver van DutchGameHosting

Geplaatst op 25/11/2015 (26373)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede en betrouwbare host. Goede customer support, snelle en nette reacties. Top!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van DutchGameHosting

Geplaatst op 12/07/2015 (25786)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.opkankeren.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer goede hostingprovider die kwaliteit leveren


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van DutchGameHosting

Geplaatst op 27/06/2015 (25701)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.bjarn.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top, vpsje afgenomen en draait zoals die moet doen :)


0 100 100.00


Consument

Ervaring met gameserver van DutchGameHosting

Geplaatst op 27/06/2015 (25703)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    pj***nis@opkankeren.eu
  • Website

    zombiekraft.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: De prijzen zijn goedkoper dan andere hostingbedrijven en de kwaliteit is super
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb een goede ervaring met dit hostingbedrijf. Heb altijd zonder lagg mijn minecraft server kunnen hosten, +1 dutchgamehosting!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van DutchGameHosting

Geplaatst op 27/06/2015 (25702)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://minepact-mc.cm
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Virtual Private Server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heb mijn website's hier onder gebracht en het draait perfect! De VPS'en werken ook uitstekend en je krijgt kwalitatieve diensten voor je geld.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 14 ervaringen met DutchGameHosting





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.