E-Dentify Internet Diensten

E-Dentify Internet Diensten



Ervaringen van klanten met E-Dentify Internet Diensten

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
45%134
Afhandeling van opzeggingen
0%033
Beschikbaarheid van de diensten
56%224
Kwaliteit van de diensten
72%213
De (telefonische) support
0%044
De prijs/kwaliteit verhouding
0%044
Totale waardering van de ISP
0%044
Tevreden klanten (>75% positief)
0%044
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
65%573289
Afhandeling van opzeggingen
46%101222
Beschikbaarheid van de diensten
61%533588
Kwaliteit van de diensten
59%503686
De (telefonische) support
50%394079
De prijs/kwaliteit verhouding
65%573188
Totale waardering van de ISP
60%543791
Tevreden klanten (>75% positief)
60%543791

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met E-Dentify Internet Diensten nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van E-Dentify Internet Diensten (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 91 ervaringen met E-Dentify Internet Diensten


Consument

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 22/12/2015 (26507)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    particulier
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    pat.***ijk@gmail.com
  • Website

    geen website meer
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een onterechte factuur ontvangen, met name omdat het betreffende domein is overgedragen en ik mijn abonnement heb gestopt.

    OP geen enkele manier wordt gereageerd op de support tickets (low, critical). Bovendien is het telefoonnummer wat gepresenteerd wordt op de website onjuist en niet te bereiken.

    Nu heb ik de dreiging ontvangen van een deurwaarder.


0 100 33.33


Consument

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 07/08/2015 (25923)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bulletrage.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Ze smeren je producten aan die je niet besteld hebt en dat is verboden volgens de consumentenwetgeving. Idem dito voor de spookfacturen waarin de producten zitten verwerkt. Dit zijn ernstige misdrijven.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Als je aangetekend opzegt ondanks dit juridisch correct is, halen ze nog alles uit de kast: - Ze gaan gewoon door. - Ze houden voet bij stuk.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: In communicatie zijn ze zéér zwak; Er wordt traag beantwoord of soms niets. Soms moet je weken wachten. De antwoorden zijn vrij kort en ze hebben altijd gelijk volgens hun inhoud. Ook als ze proberen hun' verliezende' strijd thuis te halen doen ze aan intimidatie.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ga nooit in zee met hun, eenmaal ze de vis beet hebben, kan je je verwachten aan:

    - Spookfacturen + aanmaningen omdat je ze niet betaald
    - Incorrecte communicatie of geen communicatie (opzettelijk)
    - Intimidatie, soms ook bedreigen om iemand te doen betalen
    - Hun favoriete incassobureau komt wel in actie als je ook de nepaannamingen niet betaald.
    - Ze schilderen de consument af als degene die in fout is, maar het omgekeerde is waar.
    - Ze kunnen ook bij eb en vloed, de domeinnamen en hosting accounts manipuleren en saboteren.

    Op internet vind je enorm veel slachtoffers en hun verhaal van deze oplichtersbende. Er is maar een synoniem voor hun: Oplichters! En de vriendjes die ze omkopen om positieve reacties hier te zetten spreken duidelijk ter verbeelding.


0 100 0.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 22/01/2015 (24851)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Grindfeast Events
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.grindfeast.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: De heer Ijnema (directeur van dit ellendige gepruts), weet niet hoe hij klanten fatsoenlijk te woord behoort te staan. Mocht je (bij Gods gratie) dan éindelijk toch iemand telefonisch te pakken krijgen, dan wordt je bijna afgesnauwd als je een vraag stelt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De eerste paar maanden heb ik niet echt problemen gehad met deze host. (Behalve in het begin bij het opzetten van de site en het informeren naar alle precieze gegevens.)
    Nu, een jaar verder, probeer ik opnieuw mijn inloggegevens voor de FTP te verkrijgen (schijf met inlogegevens was gecrasht), en blijkbaar begint nu dus alle ellende waar ik al heel veel verhalen over lees. Het opzeggen en niemand te pakken kunnen krijgen, facturen die niet tijdig verstuurd worden... ik hou me hart vast. Volgens mij gaat dit nog een enorme bult gezeik opleveren!


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 24/03/2014 (23124)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.postbus.us
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Er wordt gewoon niet gereageerd op mailtjes, telefonisch onbereikbaar, om gek van te worden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Ik ben nog gebleven vanwege de prijs maar als dit zo doorgaat moet ik dit zinkende schip verlaten
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Waardeloze organisatie, zaakjes absoluut niet op orde, beste bewijs is hun eigen sterk verouderde website....


0 100 25.00


Consument

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 20/02/2013 (20044)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima Bedrijf, Prima Diensten. Tot nu toe een zeer positief ervaring met dit bedrijf.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 01/12/2012 (19309)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Hipheid
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    sjor***jes@gmail.com
  • Website

    http://www.hipheid.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Deze pruts organisatie moet worden gesloten! Erg goedkoop, leuk en aardig totdat je opzegt (per post) en vervolgens spookfacturen en aanmaningen ontvangt. Nadat ik had aangegeven dat ik al een jaar geen klant meer was niks gehoord. Jaar erna gebeurde hetzelfde. Vervolgens sturen ze een incassobureau op je dak.

    GA NIET IN ZEE MET DEZE PARTIJ.

    Leuk ook dat zelf of vriendjes telkens positieve ervaringen laten plaatsen.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 21/08/2012 (18627)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Men is op de hoogte gesteld dat men het domein niet goed heeft ingevoerd en dat een andere aanbieder het wel heeft geregistreerd. Doet er vervolgens niets mee! En gaat wel spookfacturen sturen. En vervolgens nog zeggen dat je binnen 30 dagen had moeten reageren. 2009 verteld, 2012 nog steeds niet begrepen! Dit soort partijen zouden geen bestaansrecht mogen hebben!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zie hier boven! Men stuurt facturen voor een domein dat ik bij hen aan heb gevraagd, maar wat ze vervolgens nooit hebben geregistreerd.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Elke prijs voor een niet geleverde dienst is te veel!
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Naar mijn mening een groep van mensen die geen idee hebben wat 'klant is koning' inhoud. Administratie van gegevens hebben ze niet goed in orde en dat blijkt over en over!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 13/07/2012 (18398)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.innovationdj.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dieven zijn het. Ze zijn goedkoop inderdaad, op die manier lokken ze vele klanten. Totdat je gaat verhuizen of opzeggen, dan komt het gezeik, en dan komen de spookfacturen, aanmaningen en incasso's. Op die manier beroven ze je letterlijk van je geld. Als je portemonnee je lief is, dan laat je deze host links liggen.

    PS. Erg jammer dat ze zelf constant overal goede ervaringen neerzetten, puur om hun eigen praktijken te verbergen. Een schande is het.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 05/10/2011 (16029)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ace-auto.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik lees veel slechte verhalen rond deze jongens. Maar zelf nog geen slechte ervaring gehad met e-dentify. Ik gebruik hun diensten al bijna vier jaar, en bestel de aangeboden paketten ook voor mijn klanten.

    Sterker nog, ik heb ook andere ISPs een kans gegeven. Maar ben er snel vanaf gaan zien toen ik werd geintroduceerd met onduidelijke systemen als Plesk, verplichte mail verificatie en beperkte php functionaliteit.

    Kortom, een prima bedrijf.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van E-Dentify Internet Diensten

Geplaatst op 22/04/2011 (14963)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Na diverse opzeggingen (al 2 jaar terug) nog steeds facturen in de bus met incassodreigingen.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De websites waren meer off- dan online
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: 9 van de 10 mailtjes worden niet beantwoord, vooral wanneer deze om opzeggingen gaan.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Helaas plaatst de onderneming zelf regelmatig positieve reviews. Trap hier niet in! Na een opzegging (mits ze deze volgens hen ontvangen) krijg je zeker nog 4 jaar lang spookfacturen en incassobureau's achter je aan. 5 woorden: NIET MEE IN ZEE GAAN!


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 91 ervaringen met E-Dentify Internet Diensten



  • E-Dentify Internet Diensten

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    22-12-2015
  • Opgericht

    22-06-2004
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    26 uit 100
  • Aantal ervaringen

    91
  • Deel uw ervaring met E-Dentify Internet Diensten
  • Website van E-Dentify Internet Diensten



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.