Easy IS / Bizway BV

Easy IS / Bizway BV



Ervaringen van klanten met Easy IS / Bizway BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%213
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
50%213
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
34%112
Totale waardering van de ISP
50%213
Tevreden klanten (>75% positief)
50%213
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%011
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%18119
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
100%18018
Kwaliteit van de diensten
95%18119
De (telefonische) support
100%16016
De prijs/kwaliteit verhouding
95%17118
Totale waardering van de ISP
95%18119
Tevreden klanten (>75% positief)
95%18119

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Easy IS / Bizway BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Easy IS / Bizway BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 19 ervaringen met Easy IS / Bizway BV


ZZP

Ervaring met virtual private server van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 12/05/2016 (27338)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Kwee IT
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kwee.it
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik maak al 2 maanden geen gebruik meer van hun diensten, voor alsnog verplichten zij mij dit te blijven betalen de afgelopen niet gebruikte maanden en de komende maand. Belachelijk.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ik kreeg ontzettend veel spam binnen, wanneer ik dit meldde moest ik meer betalen om het te laten stoppen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik ben overgestapt naar een andere ISP en kreeg ik voor een lager maandbedrag letterlijk het dubbele!
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De support is snel, maar ze doen niets. Dan krijg je een mail dat ze iets aan je server gaan doen zoals ik had gevraagd, mail ik een maand later en hebben ze het nog niet gedaan.

    De prijs kwaliteit vind ik niet in verhouding, je krijgt vrij weinig voor wat je betaald. Ook wanneer je weg wilt en verhuist verplichten ze je nog vele maanden te betalen, ik vind dit niet gehoord en zeer ouderwets. Nu betaal ik al maanden voor een dienst die ik heb opgezet en niet gebruik. Een domeinnaam kan ik begrijpen, maar een VPS hebben ze zo uitgeschakeld.

    GEEN aanrader.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 27/05/2015 (25583)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    GASOLINE
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.gasoline.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    SSL-Certificaat
    Managed server
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 3 Jaar geleden overgestapt omdat de partij waar ik toen al ruim 8 jaar naar zeer grote tevredenheid mee samen werkte werd overgenomen door een grote partij waar ik een nummer werd en voor elke piep een rekening kwam.
    Zoals wel vaker is administratie e.d. bij mijn vorige partij en Bizway een enkele keer beetje rommelig maar geen groot probleem. Wat betreft de service die is prima in orde. Op de meeste vragen/wensen komt heel snel antwoord/reactie. Enkele keer dat er echte problemen zijn worden deze snel en direct aangepakt.
    Sommige technische zaken kan ik niet beoordelen omdat ik daar niet voldoende kennis van heb. Maar ik zie dat ik ook bij Bizway al 3 jaar lang eigenlijk altijd online ben en de sites voldoende snel zijn. En daar gaat het uiteindelijk om.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 01/10/2014 (24215)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Wijzeronline.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een zeer betrouwbare partij die snel en vakkundig te werk gaat. Denkt graag mee en helpt je direct via telefoon of e-mail. Al jaren klant bij Bizway, de service wordt alleen maar beter!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 02/07/2009 (10964)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Jedo Webdesign
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.jedowebdesign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Perfecte en snelle afhandeling, vakkundige en persoonlijke hulp. Erg soepele transfer bij het verhuizen van mijn resellerpakket naar de server van Easy-IS.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ontzettend persoonlijke, snelle en vriendelijke communicatie!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De perfecte, snelle, vriendelijke en persoonlijke hulp in mijn zoektocht naar een nogal specifiek hostingpakket gaf vrijwel direct de doorslag om mijn volledige resellerpakket (50 hostingpakketten t.b.v. 100 domeinnamen) onder te brengen bij Easy-IS. Nog geen moment spijt van gehad! Zeker een aanrader.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 04/06/2009 (10826)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Wooning Aviation
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    wo***ing@waviation.nl
  • Website

    www.waviation.nl

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed en kundig persoonlijk contact. Super snel en een goede prijs.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 02/12/2008 (9809)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldig!

    Er zijn eigenlijk geen minpunten. Support is beter dan ooit. Altijd mogelijk een live contact via MSN messenger. Veel problemen verholpen en meteen.

    Site moest verhuisd worden, en ook dat zonder problemen!

    TOP!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 02/09/2008 (9406)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ArtigrafieRotterdam
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.artigrafierotterdam.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima verloop bestelling, snel online


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 20/08/2008 (9276)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Ontwerpstudio Koemans
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    re***o@koemans.eu
  • Website

    www.ontwerpstudiokoemans.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    Dedicated Servers

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij gebruiken zowel een Dedicated Server (incl. mail exchange) als Shared Hosting en zijn Reseller en zijn over al deze diensten zeer tevreden. Ook bij de grotere projecten waar veel kennis vereist is krijgen we veel goed advies en kundige service.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 13/06/2008 (8813)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    wieb***ees@planet.nl
  • Website

    http://www.mijndealergame.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    ADSL / SDSL
    ADSL / SDSL

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Geweldige support echt mijn beste hoster tot nu toe ik raad iedereen hem aan geweldig bedrijf.
    De hosting is goed alles is snel ze helpen je altijd en ze blijven netjes.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Easy IS / Bizway BV

Geplaatst op 07/02/2008 (7940)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al enige jaren wordt mijn site gehost bij Easy-IS (/BDConsult). Ook familieleden, vrienden en bekenden, zowel met als zonder bedrijf heb ik dit bedrijf aangeraden. Omdat ze niet alleen alles snel regelen, maar ook een vriendelijke en goede service bieden. Dit alles tegen uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.
    Ook de mensen die ik het bedrijf heb aangeraden zijn zeer tevreden!
    Wat mij betreft dus zeker een aanrader!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 19 ervaringen met Easy IS / Bizway BV



  • Easy IS / Bizway BV

  • Categorie: Medium Hosting
  • Laatste update

    12-05-2016
  • Opgericht

    01-01-2001
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    7
  • Aantal klanten

    1500
  • Aantal servers

    250
  • Aantal domeinen

    15000
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    52 uit 100
  • Aantal ervaringen

    19
  • Deel uw ervaring met Easy IS / Bizway BV
  • Website van Easy IS / Bizway BV



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.