EK-Hosting

EK-Hosting



Ervaringen van klanten met EK-Hosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%18018
Afhandeling van opzeggingen
100%12012
Beschikbaarheid van de diensten
100%18018
Kwaliteit van de diensten
100%18018
De (telefonische) support
100%18018
De prijs/kwaliteit verhouding
100%18018
Totale waardering van de ISP
100%18018
Tevreden klanten (>75% positief)
100%18018
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
100%404
Beschikbaarheid van de diensten
100%505
Kwaliteit van de diensten
100%505
De (telefonische) support
100%505
De prijs/kwaliteit verhouding
100%505
Totale waardering van de ISP
100%505
Tevreden klanten (>75% positief)
100%505
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1040104
Afhandeling van opzeggingen
100%29029
Beschikbaarheid van de diensten
99%1022104
Kwaliteit van de diensten
99%1022104
De (telefonische) support
100%93093
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1001101
Totale waardering van de ISP
100%1031104
Tevreden klanten (>75% positief)
99%1022104

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met EK-Hosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van EK-Hosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 104 ervaringen met EK-Hosting


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van EK-Hosting

Geplaatst op 09/01/2017 (28569)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Sibren Strategy & Design
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sibren.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: VPS met managed service. Het werkt gewoon zoals het moet werken en 'managed service' gaat bij EK Hosting verder dan bij andere providers.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Het werkt gewoon allemaal goed en snel, prijs is in verhouding laag als je naar de goede service kijkt.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds kort overgestapt na 10 jaar bij de vorige provider. We hebben in de loop van jaren meerdere providers getest en uitgeprobeerd maar nooit een goede match gevonden. Van providers die technisch zeer innovatief zijn maar van de gebruiker een hoog kennisniveau verwachten maar waarbij je alles zelf moet uitzoeken, tot providers die wel snel op tickets reageren maar alleen oppervlakkig antwoorden en alleen symptomen bestrijden waardoor onze wensen en het onderhoud elke keer weer te veel tijd kost.

    We hebben regelmatig hulp nodig op de VPS met DirectAdmin: ▒30 accounts voor onze webklanten, goede foutloze dagelijkse back-ups op onze externe nas, aanverwante netwerk set-up en diverse hosting-workflows stroomlijnen. EK Hosting geeft ook hierbij goed advies en denk mee om een duurzame oplossing te realiseren. Voor een ons is EK Hosting een heel goede combinatie van echt kunnen meedenken Ún goede techniek in een betrouwbaar datacenter Servirius. Van harte aanbevolen als je op zoek bent naar VPS'en die zonder zorgen en frustratie gewoon goed blijven draaien!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van EK-Hosting

Geplaatst op 06/12/2016 (28398)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    je***s@genocom.nl
  • Website

    genocom.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tevreden met Ek-Hosting geweest. Zover ik weet nooit downtime gehad, snelle servers en snel antwoord op vragen. Vermoeden dat het een kleinere partij is, en dat beschouw ik als een groot voordeel. Vaker sneller en persoonlijkere hulp dan bij enorme partijen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van EK-Hosting

Geplaatst op 13/09/2016 (27935)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.candycrush.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al heel wat jaren zijn wij klant bij EK Hosting. Zonder schaamte durf ik te zeggen dat dit mijn beste ISP ooit is geweest. Ek Hosting is Persoonlijk, lost problemen snel op en blijft op en top vriendelijk ondanks dat we soms het idee hebben dat we teveel vragen.

    We zijn intern bezig onze diensten uit te breiden waardoor onze IT infrastructuur zal meegroeien. Dit zullen we dan in de toekomst ook absoluut bij EK Hosting onderbrengen.

    Voor ons een top partij waar we hopelijk nog jaren prettig zaken mee kunnen doen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van EK-Hosting

Geplaatst op 06/08/2016 (27802)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    re***s@biosecurity.nl
  • Website

    www.biosecurity.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • EK-hosting is een betrouwbare hosting.
    Erik is 24/7 telefonisch bereikbaar en zijn support is uitstekend.
    Wij zijn al jaren klant en dat zullen we ook blijven.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van EK-Hosting

Geplaatst op 22/06/2016 (27611)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    za***i@mobiva.nl
  • Website

    mobiva.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede ervaring met EK-hosting. Klantenservice reageert snel op werkdagen en weekenden. Prima kwaliteit en prijs. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van EK-hosting. Super!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van EK-Hosting

Geplaatst op 11/02/2016 (26774)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.zoolac.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Ik kan me niet herinneren dat een van onze websites in de afgelopen 5 jaar enig moment last heeft gehad van downtime.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Korte laadtijden voor onze websites.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Erik is altijd bereikbaar en denkt goed mee als er iets opgelost moet worden.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed producten, geen downtime, korte laadtijden en goede support.
    Doordat EK-hosting een klein bedrijfje is, is het contact altijd persoonlijk en zijn de lijnen kort waardoor eventuele problemen snel opgelost kunnen worden.
    Wij kunnen iedereen EK-hosting aanbevelen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van EK-Hosting

Geplaatst op 29/11/2015 (26394)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    wsnp-hoger-beroep.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij EK-Hosting neem ik een (klein) reseller pakket af. De diensten zijn stabiel en snel.
    Het service-niveau is ongekend hoog. Zelfs in de weekenden staat Erik Koster voor je klaar, met direct een oplossing voor het probleem. De fout (zelf veroorzaakt) wordt snel getraceerd en hulp is helder en accuraat.

    Ik beveel EK-hosting aan iedereen aan!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server en online backup van EK-Hosting

Geplaatst op 19/09/2015 (26107)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.succeswebsites.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server
    Online backup

Beoordeling van virtual private server en online backup

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan niks anders zeggen dat wij reuze enthousiast en tevreden zijn met de dienstverlening van EK Hosting. Een geweldig goede uptime en een klantenservice die je niet snel bij andere partijen ziet. EK Hosting is accuraat en snel in de afhandeling van problemen.

    Wij bevelen EK Hosting absoluut aan bij andere partijen!

    Ga zo door EK Hosting!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van EK-Hosting

Geplaatst op 29/04/2015 (25450)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.nware-ict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op dit moment heb ik voor meerdere domeinen zaken gedaan met EK-Hosting. Tot op heden ben ik meer dan tevreden.
    Bij vragen via email krijg ik snel en duidelijk antwoord. Men denkt ook goed mee met de klant en is bereid net dat extra stapje te zetten om de klant goed te ondersteunen !


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van EK-Hosting

Geplaatst op 16/03/2015 (25167)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.wssa.info
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • EK-Hosting, in alle jaren dat wij klant zijn nooit klachten gehad. Top service, snel en direct. Korte communicatielijnen, vakkundig, meedenkend en leveren altijd naar verwachting.

    5/5 sterren wat ons betreft, een aanrader voor iedereen die zoekt naar een hostingbedrijf met stabiliteit en uitstekende ondersteuning.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 104 ervaringen met EK-Hosting





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.