Elitehosting B.V.

Elitehosting B.V.



Ervaringen van klanten met Elitehosting B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%303
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
75%213
Kwaliteit van de diensten
100%303
De (telefonische) support
100%303
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
100%303
Tevreden klanten (>75% positief)
100%303
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
75%27936
Afhandeling van opzeggingen
65%11617
Beschikbaarheid van de diensten
70%251136
Kwaliteit van de diensten
76%28937
De (telefonische) support
64%211233
De prijs/kwaliteit verhouding
82%26632
Totale waardering van de ISP
69%261238
Tevreden klanten (>75% positief)
69%261238

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Elitehosting B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Elitehosting B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 38 ervaringen met Elitehosting B.V.


Consument

Ervaring met webhosting van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 25/11/2016 (28311)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@tdagaming.eu
  • Website

    http://tdagaming.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vanaf het moment dat ik de bestelling deed hebben ze met ons meegedacht.

    Ik bestelde een VPS om in te richten als gameserver.
    Maar uiteindelijk bleek voor mijn doel een dedicated beter te zijn.

    Daarbij dachten ze zo mee dat de prijs van VPS en de dedicated qua prijs acceptabel was maar ik wel meer eruit kon krijgen.

    Problemen en meldingen worden vaak snel beantwoord. 1x niet door telefonie verstoringen, maar de klachten hebben ze netjes opgepakt en opgelost.

    Ik zal ze zeker aanraden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 20/02/2016 (26843)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    CityTijger Travel
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    tr***l@citytijger.com
  • Website

    https://citytijger.com/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • EliteHosting heeft voor mij een compleet nieuwe serveromgeving geregeld in slechts 24 uur. Zelfs om 5 s'nachts was een medewerker nog voor mij bezig zodat onze website in de ochtend weer perfect functioneerde.

    Toppers!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 30/11/2015 (26400)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ju***n@game-express.net
  • Website

    smarthotelnl.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Virtual Private Server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben zeer tevreden... ookal duurt het een tijdje voor je antwoord krijgt op je ticket.
    Maar voor de rest top!


0 100 88.89


Consument

Ervaring met virtual private server van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 30/12/2014 (24684)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ikgebruikhetIP
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik vind het zeer netjes. ook de werknemers zijn klantvriendelijk.
    Als het nodig is wordt ik goed geholpen.
    ik ben erg tevreden over de afgenomen diensten.
    Ik vind het een zeer goed bedrijf.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 30/12/2014 (24685)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super kwaliteit en optijd met alle services vragen of problemen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 30/12/2014 (24680)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Geenwebsite.nee
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik vind Elitehosting over het algemeen goede klantenservice hebben, en de services die geleverd worden zijn ook kwaliteit. Al met al ben ik er erg blij mee!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 29/12/2014 (24675)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://geendomein.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer kwalitatieve hosting met een mooie verhouding qua prijs kwaliteit. Ik huurde hier een virtuele server en deze ging al meteen super snel. Zeker een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 29/12/2014 (24674)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Elitehosting
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.elitehosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg prettig in omgang , ook de vps die werd geleverd bevalt uitmuntend.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 18/11/2014 (24482)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sobbahotel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: ik heb nog geen vps gekregen na 1 week en 5 dagen
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: zeer slecht nooit te bereiken via telefoon, live chat, als je niets negatief in je vraag heb staan dan reageren ze soms. en ze verwijzen je altijd naar een mail maar daar reageeren ze niet op.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: ik heb nooit iets gehad dus kwaliteit hebben ze niet
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ik heb na 1 week en 5 dagen nog geen vps.
    terwijl in de voorwaarde staat dat ze binnen 24 uur leveren,
    ze reageren alleen soms op vragen en op klachten nooit via de live chat,
    tickets kunnen ze beter eruit halen daar kijken ze nooit naar en emails ook niet.
    ik heb over deze hosting enkel positief woord
    ik zou er niets bestellen.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Elitehosting B.V.

Geplaatst op 07/10/2014 (24242)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: bestelling gedaan en na enkele uren konden wij al van de dienst gebruik maken
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: De diensten zijn goed bereikbaar lage ping en zover ik onze eigen CACTI graphs moet geloven die in een andere datacenter staan is er 99,90 uptime dus hier ben ik zeer tevreden over.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: voor weinig geld toch een krachtige Windows VPS enkel jammer van de harddisk ruimte.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Op dit moment ben ik zeer tevreden over Elitehosting
    ze hebben eind 2012 en begin 2013 best veel problemen gehad maar daar is al langere tijd niks meer van te merken tot nu toe is hun support sinds toen aanzienlijk goed verbeterd (beschikbaarheid via telefoon/tickets)


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 38 ervaringen met Elitehosting B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.