Epsilon Hosting



Ervaringen van klanten met Epsilon Hosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
96%39140
Afhandeling van opzeggingen
91%16117
Beschikbaarheid van de diensten
83%35540
Kwaliteit van de diensten
84%36541
De (telefonische) support
82%35641
De prijs/kwaliteit verhouding
89%35338
Totale waardering van de ISP
82%36642
Tevreden klanten (>75% positief)
82%36642
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%39140
Afhandeling van opzeggingen
95%16117
Beschikbaarheid van de diensten
88%35540
Kwaliteit van de diensten
88%36541
De (telefonische) support
86%35641
De prijs/kwaliteit verhouding
93%35338
Totale waardering van de ISP
86%36642
Tevreden klanten (>75% positief)
86%36642

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Epsilon Hosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Epsilon Hosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 42 ervaringen met Epsilon Hosting


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Epsilon Hosting

Geplaatst op 22/02/2017 (28823)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    arjovelderman.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Colocatie
    Dedicated server
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede Host, voor zowel kleine dingen zoals een vps als colocatie.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting reselling van Epsilon Hosting

Geplaatst op 30/07/2016 (27774)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    CoreBlue
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    case***s26@gmail.com
  • Website

    coreblue.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting reselling

Beoordeling van webhosting reselling

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Toen Lucas de eigenaar nog was, toen was alles nog goed geregeld en nu zijn de servers vaak offline.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Epsilon Hosting

Geplaatst op 06/06/2016 (27496)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.flashspellen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Website is in geheel eraf gegooid. Geen backup over: niets!
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Zelfs bij een urgent probleem als het geheel verwijderen van een website, zonder backup, vindt meneer Epsilon het niet nodig even een belletje te geven.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Had te laat een factuur betaald, de eerste factuur ontving ik niet of is in spambox beland. Toen ontving ik een herinneringsmail dat als ik wilde dat Flashspellen.com weer live gezet werd ik snel de factuur moest betalen. Ik betaalde deze herinnering binnen 2 dagen. Toch was de backup al weg!!! Heb zelf ook geen backup dus dit is een flink drama waarbij Epsilon door de lakse houding zeker nog een rechtszaak kan verwachten. Telefonische herinnering was wel zo handig geweest bij dergelijke drastische en illegale handelingen van Epsilon. Ik spreek ze in de rechtbank!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting reselling van Epsilon Hosting

Geplaatst op 29/05/2016 (27445)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    alliumblue.epsilonhost.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting reselling

Beoordeling van webhosting reselling

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel erg slecht, mijn hele directadmin is gereset door ze en ik probeer al de hele dag contact te zoeken. Geen antwoord..


0 100 14.29


Consument

Ervaring met gameserver van Epsilon Hosting

Geplaatst op 28/10/2015 (26269)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb contact opgenomen met dit hosting bedrijf wat betreft een test server, heb ik netjes gekregen en op het punt dat ik bij de host wilde blijven hebben ze het netjes afgehandeld.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Server is voor de eerste maand dat ik bij hun zit niet 1x offline geweest, ziet er dus goed uit.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Server loopt heel stabiel en zonder problemen. Wel is er momenteel wat verwarring met de MySQL database, deze is namelijk niet zelf aan te maken momenteel omdat het al een tijdje in onderhoud is. Heb hierover contact genomen met de host en ze hebben mij wel keurig een tijdelijke MySQL database gegeven.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: De reacties van de supportafdeling zijn duidelijk en informatief. Soms misschien een wat late reactie, maar over het algemeen gewoon prima.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: De kwaliteit is goed en ze zijn redelijk goedkoop. De kwaliteit/prijs verhouding is dus prima en niets op aan te merken.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een aantal hosts gehad maar bij Epsilon Hosting heb ik totaal geen problemen. Server loopt stabiel en is nooit offline geweest. Over het algemeen gewoon een prima host en zeker om aan te raden!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met dedicated server en gameserver van Epsilon Hosting

Geplaatst op 13/09/2015 (26090)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    niet van toepassing
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server
    Gameserver

Beoordeling van dedicated server en gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Ben begonnen met een shared server, later naar een dedicated minecraft server van 16 GB uitgebreid. Oplevering was ongeveer 1-2 dagen zoals ze belooft hadden aan mij.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top hosting, denken graag met je mee en staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt.
    Nooit problemen met de Minecraft of dedicated minecraft servers gehad. Werkten altijd prima :)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting en gameserver van Epsilon Hosting

Geplaatst op 13/09/2015 (26088)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Freezy
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@freezycraft.nl
  • Website

    http://freezycraft.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting
    Gameserver

Beoordeling van webhosting en gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Je bestelling word goed afgerond, en je krijgt je product wel.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Dit is waarom ik weg ga bij Epsilon Hosting, je hebt laten we het zeggen: ' Garantie tot de stoep ' voor je iets wilt bestellen beloven ze je alles en zijn ze heel aardig maar wanneer je eenmaal je product hebt, verwaarlozen ze je gewoon.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Het kwaliteit op het product was echt zeer matig, ik had ongeveer maar een uptime van 70% terwijl op de site 99,95% word gegarandeerd..
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al met al, is het een redelijke host, alleen ik vind 't jammer dat je alleen echt goede hulp krijg voor je bestelling, dat snap ik ook wel want ze willen klanten aantrekken maar dat vind ik gewoon erg jammer.

    Verder zijn de Minecraft servers daar niet echt heel goed, dus de Minecraft servers raad ik aan ergens anders te hosten, over de webhost heb ik niks te zeggen die is gewoon goed!


0 100 25.00


Consument

Ervaring met managed server van Epsilon Hosting

Geplaatst op 23/07/2015 (25854)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Managed server

Beoordeling van managed server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zit ondertussen al een halve maand bij Epsilon, en ik ben er erg tevreden over. Ik heb een DirectAdmin server daar staan en de kwaliteit blijft me maar bewonderen.

    Als u naar zoiets op zoek bent dat kwaliteit en goedkope prijzen nodig heeft, is Epsilon zeker een aanrader.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Epsilon Hosting

Geplaatst op 15/06/2015 (25659)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    chan***jer@outlook.com
  • Website

    niet van toepassing
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Virtual Private Server
    VoIP-telefonie
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Dankzij de vriendelijke support kon ik binnen 2 werkdagen gebruik maken van al mijn diensten!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Voorheen op maat samengestelde e-mailpakket gedowngrade, was geen enkel probleem. Kon de dienst zonder gezeur direct downgraden.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Je wordt erg vriendelijk (op werkdagen) binnen 24 uur geholpen!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Zeer lage prijzen, met toch zulke support. Geweldig!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De support is geweldig. Alle problemen (als die er al zijn) worden direct voor je opgelost. Telefoonlijn is nooit offline geweest, email hosting is √©√©nmalig offline geweest i.v.m. een zogenaamde DDoS aanval. Werdt erg snel door deze jongens opgelost! Klasse, ga zo door!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Epsilon Hosting

Geplaatst op 02/06/2015 (25603)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Geen
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na een ticket hebben ingestuurd met de vraag mijn wachtwoord te resetten kreeg ik pas antwoord na 3 uur, na 19 uur is mijn wachtwoord nog steeds niet gereset en is de VPS onbruikbaar voor mij.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn korte tijd bij deze hosting was gewoon een ophoping van frustaties. Deze hosting is vrij te proberen voor mensen die veel tijd hebben, maar voor iemand die dringend een VPS zoekt en deze na 2 dagen nog niet kan bereiken is dit zeer frustrerend.

    Zoals eerder vermeld, is na 19 uur mijn aanvraag om een wachtwoordreset nog steeds "In behandeling".


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 42 ervaringen met Epsilon Hosting



  • Epsilon Hosting

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    22-02-2017
  • Opgericht

    01-12-2014
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    87 uit 100
  • Aantal ervaringen

    42
  • HostingReview.nl

    #71 Top 100
  • Deel uw ervaring met Epsilon Hosting
  • Website van Epsilon Hosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.