Exsilia Internet Services

Exsilia Internet Services



Ervaringen van klanten met Exsilia Internet Services

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%16117
Afhandeling van opzeggingen
100%404
Beschikbaarheid van de diensten
95%16117
Kwaliteit van de diensten
95%16117
De (telefonische) support
95%16117
De prijs/kwaliteit verhouding
100%16016
Totale waardering van de ISP
95%16117
Tevreden klanten (>75% positief)
95%16117
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%505
Kwaliteit van de diensten
100%505
De (telefonische) support
100%505
De prijs/kwaliteit verhouding
100%505
Totale waardering van de ISP
100%505
Tevreden klanten (>75% positief)
100%505
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%31233
Afhandeling van opzeggingen
78%729
Beschikbaarheid van de diensten
88%29433
Kwaliteit van de diensten
91%30333
De (telefonische) support
94%31233
De prijs/kwaliteit verhouding
97%29130
Totale waardering van de ISP
89%31435
Tevreden klanten (>75% positief)
89%31435

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Exsilia Internet Services nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Exsilia Internet Services (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 35 ervaringen met Exsilia Internet Services


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 01/10/2018 (81871)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@geweldigespellen.nl
  • Website

    https://www.geweldigespellen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zo lang ik al klant ben bij Exsilia wordt ik keurig behandeld, en ook de dienstverlening is perfect! Dit is bij alle eerdere ISPs die ik had wel anders.

    Zeker een aanrader!!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 29/08/2018 (81785)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.loomanit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijn bedrijf om mee samen te werken. Telefonische bereikbaarheid is in vergelijking tot andere ISP's goed en per mail vrijwel altijd binnen 10 minuten een reactie.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 07/08/2018 (81735)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    prive
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    hend***dde@gmail.com
  • Website

    pkn-bladel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd snel geholpen bij problemen


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 12/02/2018 (30027)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    sensicopy
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sensicopy.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zijn al heel wat jaren klant bij Exsilia. Van voor de overname van Turtlehost. Gemiddeld doen we 1 keer per jaar een beroep op technische assistentie en die krijgen we ook altijd. We zijn erg tevreden en raden Exsilia graag aan.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 19/12/2017 (29898)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    rbnet.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Top service. Een mailtje gestuurd en in no time aanpassingen uitgevoerd. Gewoon perfecte service. Ik kan U zonder schroom Exsilia Internet Services ten sterkste aanbevelen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top service. Een mailtje gestuurd en in no time aanpassingen uitgevoerd. Gewoon perfecte service. Ik kan U zonder schroom Exsilia Internet Services ten sterkste aanbevelen. Wat een luxe om met hen samen te werken.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 17/10/2017 (29701)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://theyosh.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Domein aanvragen vaak binnen 24 uur verwerkt.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Neem alleen DNS af en domein registraties
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Omdat ik een kennis ben, kan het zijn dat er zaken makkelijker worden opgepakt. Maar tot nu toe heb ik geen problemen ervaren.

    Zeker ook omdat je technisch kunt communiceren is dat makkelijk schakelen. Heb 2 a 3 keer per jaar contact met de helpdesk, en meestal is alles gefixed in 24 uur. Soms 48 uur. Vaak kost het maar 1 mailtje als je je probleem goed omschrijft.

    Ook zeer technische problemen/vragen pakken ze goed op. Maar ook als er bugs zitten in hun gebruikte software wordt dit snel opgepakt als je dit meldt (PowerDNS).


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 22/09/2017 (29636)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    dobbel-beker.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Door de overname van mijn vorige provider ben ik bij Exsillia terechtgekomen.
    Bij alle vragen die ik stel krijg ik steeds een duidelijk antwoord.
    Men is steeds bereid om de probleemsituaties zo snel mogelijk op te lossen, ook al is de oorzaak er gekomen door mijn toedoen.
    Ik heb reeds verschillende providers gehad, deze is met stip de beste!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 10/08/2017 (29495)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Artistino
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    artistino.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Domeinregistraties/transfers duren erg lang.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Websites blijken geregeld onbereikbaar te zijn. Wanneer we om meer uitleg vragen negeert men de vraag.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Naast de downtime die we regelmatig opmerkten plaatst de support-afdeling ook zomaar je websites offline wanneer er sprake is van een probleem. Men geeft dan liever de klant de schuld in plaats van voor veilige servers te zorgen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Geen telefonische ondersteuning beschikbaar. Antwoord op vragen via e-mail kan soms erg lang duren en hun dienst is in het weekend of 's avonds gewoonweg niet bereikbaar. Verder krijg je grijze haren van de vaak onbehulpzame en groffe manier van antwoorden die op een vreemde manier inline in je bericht gezet worden waardoor er vaak zaken uit hun context gehaald worden.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Exsilia is enkel geschikt voor het hosten van wat kleine huis-tuin-en-keuken websites zonder commercieel belang, En zelfs dan zijn er betere oplossingen.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 25/07/2017 (29447)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Film en TV Geluid
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    pepi***ben@me.com
  • Website

    www.pepsound.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben bij Exsilia gekomen voordat het was overgenomen. De vorige eigenaar was prima, en met dezelfde "deal" ben ik overgegaan met de nieuwe eigenaar(en). Ik stel maximaal 2 vragen per jaar, en meestal gaan die over wachtwoord problemen of inlog gedoe. Daar krijg ik binnen een etmaal antwoord op, zodat ik (of zij) de problemen kunnen oplossen.
    Ik ben tevreden hoor ! Niets mis mee.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 30/06/2017 (29362)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    zjo.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ticket wordt snel via e-mail behandeld. Prima service!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 35 ervaringen met Exsilia Internet Services



  • Exsilia Internet Services

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    01-10-2018
  • Opgericht

    01-04-2002
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    92 uit 100
  • Aantal ervaringen

    35
  • Deel uw ervaring met Exsilia Internet Services
  • Website van Exsilia Internet Services



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.