Exsilia Internet Services

Exsilia Internet Services



Ervaringen van klanten met Exsilia Internet Services

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
79%11213
Afhandeling van opzeggingen
50%213
Beschikbaarheid van de diensten
95%11112
Kwaliteit van de diensten
95%11112
De (telefonische) support
79%11213
De prijs/kwaliteit verhouding
82%11112
Totale waardering van de ISP
79%11213
Tevreden klanten (>75% positief)
79%11213
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
50%112
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
50%112
De prijs/kwaliteit verhouding
50%112
Totale waardering van de ISP
50%112
Tevreden klanten (>75% positief)
50%112
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%33336
Afhandeling van opzeggingen
73%8311
Beschikbaarheid van de diensten
89%31435
Kwaliteit van de diensten
92%32335
De (telefonische) support
92%33336
De prijs/kwaliteit verhouding
94%31233
Totale waardering van de ISP
87%33538
Tevreden klanten (>75% positief)
87%33538

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Exsilia Internet Services nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Exsilia Internet Services (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 38 ervaringen met Exsilia Internet Services


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 03/03/2020 (82936)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.debascule.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: De support is erg klantonvriendelijk en denkt niet met je mee.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Vergeleken met andere aanbieders zijn de prijzen in de laatste jaren flink gestegen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De support van deze dure aanbieder is erg klantonvriendelijk en denkt niet met je mee.
    Alle reden om er te vertrekken.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 27/06/2019 (82482)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.atolye.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Exsilia is makkelijk bereikbaar en handels snel vragen af. Nog sterker zij nemen letterlijk mijn zorgen over. Gaan verder dan verwacht en dit verbaasd me elke keer. :-)


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 21/02/2019 (82237)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nog enkele maanden, dan zit ik 5 jaar bij dit bedrijf.
    Hun omgeving, draaiend op Linux en Plesk is erg vlot en up-to-date. Ik heb in deze 5 jaar maar een enkele keer een korte onderbreking gehad in de dienstverlening, en vaak was dit dan omdat er een update werd uitgevoerd waardoor de servers even herstart moesten worden bijvoorbeeld.

    Toen ik afgelopen maand de diensten in een Reseller pakket wilde veranderen en besloot om ook bij een andere hostingpartij te kijken wat zij te bieden hadden viel me meteen op dat ik een verkeerde keuze had gemaakt. Ik had op dat moment een reseller pakket bij Neostrada besteld en had meteen de eerste dag een MySQL storing die ruim een uur duurde. Dat was mogelijk toeval, maar wel op een heel onhandig moment omdat ik een klant aan het migreren was op dat moment.

    Ik heb dus snel weer een-en-ander teruggezet en heb nu een reseller pakket bij Exsilia.
    Het komt wel eens voor dat ik support nodig heb omdat er iets niet juist geconfigureerd is, maar zodra ik dan email of bel dan wordt ik ook vrijwel direct geholpen.

    Ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Rudy en het team.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 01/10/2018 (81871)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.geweldigespellen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zo lang ik al klant ben bij Exsilia wordt ik keurig behandeld, en ook de dienstverlening is perfect! Dit is bij alle eerdere ISPs die ik had wel anders.

    Zeker een aanrader!!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 29/08/2018 (81785)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.loomanit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fijn bedrijf om mee samen te werken. Telefonische bereikbaarheid is in vergelijking tot andere ISP's goed en per mail vrijwel altijd binnen 10 minuten een reactie.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 07/08/2018 (81735)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    prive
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    pkn-bladel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd snel geholpen bij problemen


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 12/02/2018 (30027)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    sensicopy
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    sensicopy.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij zijn al heel wat jaren klant bij Exsilia. Van voor de overname van Turtlehost. Gemiddeld doen we 1 keer per jaar een beroep op technische assistentie en die krijgen we ook altijd. We zijn erg tevreden en raden Exsilia graag aan.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 19/12/2017 (29898)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    rbnet.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Top service. Een mailtje gestuurd en in no time aanpassingen uitgevoerd. Gewoon perfecte service. Ik kan U zonder schroom Exsilia Internet Services ten sterkste aanbevelen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Top service. Een mailtje gestuurd en in no time aanpassingen uitgevoerd. Gewoon perfecte service. Ik kan U zonder schroom Exsilia Internet Services ten sterkste aanbevelen. Wat een luxe om met hen samen te werken.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 17/10/2017 (29701)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://theyosh.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Domein aanvragen vaak binnen 24 uur verwerkt.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Neem alleen DNS af en domein registraties
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Omdat ik een kennis ben, kan het zijn dat er zaken makkelijker worden opgepakt. Maar tot nu toe heb ik geen problemen ervaren.

    Zeker ook omdat je technisch kunt communiceren is dat makkelijk schakelen. Heb 2 a 3 keer per jaar contact met de helpdesk, en meestal is alles gefixed in 24 uur. Soms 48 uur. Vaak kost het maar 1 mailtje als je je probleem goed omschrijft.

    Ook zeer technische problemen/vragen pakken ze goed op. Maar ook als er bugs zitten in hun gebruikte software wordt dit snel opgepakt als je dit meldt (PowerDNS).


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 22/09/2017 (29636)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    dobbel-beker.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Door de overname van mijn vorige provider ben ik bij Exsillia terechtgekomen.
    Bij alle vragen die ik stel krijg ik steeds een duidelijk antwoord.
    Men is steeds bereid om de probleemsituaties zo snel mogelijk op te lossen, ook al is de oorzaak er gekomen door mijn toedoen.
    Ik heb reeds verschillende providers gehad, deze is met stip de beste!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 38 ervaringen met Exsilia Internet Services





> > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.