Exsilia Internet Services

Exsilia Internet Services



Ervaringen van klanten met Exsilia Internet Services

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%18119
Afhandeling van opzeggingen
100%404
Beschikbaarheid van de diensten
92%17118
Kwaliteit van de diensten
92%18119
De (telefonische) support
92%19120
De prijs/kwaliteit verhouding
100%18018
Totale waardering van de ISP
92%19120
Tevreden klanten (>75% positief)
92%19120
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
86%617
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
86%617
Kwaliteit van de diensten
86%617
De (telefonische) support
86%617
De prijs/kwaliteit verhouding
100%606
Totale waardering van de ISP
86%617
Tevreden klanten (>75% positief)
86%617
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
93%26228
Afhandeling van opzeggingen
75%628
Beschikbaarheid van de diensten
86%24428
Kwaliteit van de diensten
90%25328
De (telefonische) support
93%26228
De prijs/kwaliteit verhouding
96%24125
Totale waardering van de ISP
87%26430
Tevreden klanten (>75% positief)
87%26430

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Exsilia Internet Services nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Exsilia Internet Services (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 30 ervaringen met Exsilia Internet Services


Consument

Ervaring met domeinnaam van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 17/10/2017 (29701)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://theyosh.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Domein aanvragen vaak binnen 24 uur verwerkt.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Neem alleen DNS af en domein registraties
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Omdat ik een kennis ben, kan het zijn dat er zaken makkelijker worden opgepakt. Maar tot nu toe heb ik geen problemen ervaren.

    Zeker ook omdat je technisch kunt communiceren is dat makkelijk schakelen. Heb 2 a 3 keer per jaar contact met de helpdesk, en meestal is alles gefixed in 24 uur. Soms 48 uur. Vaak kost het maar 1 mailtje als je je probleem goed omschrijft.

    Ook zeer technische problemen/vragen pakken ze goed op. Maar ook als er bugs zitten in hun gebruikte software wordt dit snel opgepakt als je dit meldt (PowerDNS).


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 22/09/2017 (29636)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    dobbel-beker.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Door de overname van mijn vorige provider ben ik bij Exsillia terechtgekomen.
    Bij alle vragen die ik stel krijg ik steeds een duidelijk antwoord.
    Men is steeds bereid om de probleemsituaties zo snel mogelijk op te lossen, ook al is de oorzaak er gekomen door mijn toedoen.
    Ik heb reeds verschillende providers gehad, deze is met stip de beste!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 10/08/2017 (29495)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Artistino
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    artistino.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Domeinregistraties/transfers duren erg lang.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Websites blijken geregeld onbereikbaar te zijn. Wanneer we om meer uitleg vragen negeert men de vraag.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Naast de downtime die we regelmatig opmerkten plaatst de support-afdeling ook zomaar je websites offline wanneer er sprake is van een probleem. Men geeft dan liever de klant de schuld in plaats van voor veilige servers te zorgen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Geen telefonische ondersteuning beschikbaar. Antwoord op vragen via e-mail kan soms erg lang duren en hun dienst is in het weekend of 's avonds gewoonweg niet bereikbaar. Verder krijg je grijze haren van de vaak onbehulpzame en groffe manier van antwoorden die op een vreemde manier inline in je bericht gezet worden waardoor er vaak zaken uit hun context gehaald worden.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Exsilia is enkel geschikt voor het hosten van wat kleine huis-tuin-en-keuken websites zonder commercieel belang, En zelfs dan zijn er betere oplossingen.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 25/07/2017 (29447)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Film en TV Geluid
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    pepi***ben@me.com
  • Website

    www.pepsound.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben bij Exsilia gekomen voordat het was overgenomen. De vorige eigenaar was prima, en met dezelfde "deal" ben ik overgegaan met de nieuwe eigenaar(en). Ik stel maximaal 2 vragen per jaar, en meestal gaan die over wachtwoord problemen of inlog gedoe. Daar krijg ik binnen een etmaal antwoord op, zodat ik (of zij) de problemen kunnen oplossen.
    Ik ben tevreden hoor ! Niets mis mee.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 30/06/2017 (29362)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    zjo.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ticket wordt snel via e-mail behandeld. Prima service!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 16/01/2017 (28600)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Protestantse Gemeente Oosterhout
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    arie***erk@casema.nl
  • Website

    pgoosterhout.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: NOOIT problemen gehad!
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Uitstekende hulp bij migratie van onze wordpress site naar een ander domein.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een uitstekende provider met kundige en snelle hulp


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 15/12/2016 (28447)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Frisko
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    mini***tor@gmail.com
  • Website

    www.friskogroep.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Beste web bouwers en webmasters denk eens aan Exsilia,

    Het is U misschien niet bekend dat er jongens zijn in Groningen die fantastische goed werk leveren. Ik heb diverse hosting bedrijven meegemaakt waar onder hosting2Go de slechtste was mijn website had 15 seconden nodig om te laden en ze zijn onbereikbaar geen telefonische contact mogelijk alles per mail ze gaven ook geen informatie als de hosting verliep. Als je opgezegd had werd gewoon je hosting weer af geschreven met veel dreigementen ben ik van ze afgekomen. Ik betaalde daar
    € 49,95 per jaar incl. btw nu ik bij EXSILIA mijn websites host betaal ik € 7,25 per jaar en mijn website laat binnen 3 seconden. Dus X15 zo snel en 7X goed koper. Ik heb nog nooit een hosting mee gemaakt die zoveel service verlenen en ook nog eens met de snelheid van het licht.
    De tweede slechte hosting die ik heb meegemaakt is Hosting4ever vreselijke asociaal buffels ze konden mijn site www.ledercreme.com niet eens verhuizen wel betalen maar niets voor je doen. En diverse keren mee gemaakt dat ze een domein dubbel incasseerden en als je daar iets van zij kon je oprotten.

    Mijn naam is Jan Kok van fiskogroep.nl


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 24/05/2016 (27401)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Ronin Outdoor
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    roni***oor@live.nl
  • Website

    www.roninoutdoor.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede prijs kwaliteit verhouding en goede snelle service bij problemen.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 15/04/2016 (27157)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    breedijk.nu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Service gericht, prima gasten en kwaliteit.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Exsilia Internet Services

Geplaatst op 08/04/2016 (27121)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Caroga.net
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Caroga.net

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon goed. Kan er weinig anders over zeggen. Altijd behulpzaam, nooit problemen en bezit goede en kundige mensen in huis.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 30 ervaringen met Exsilia Internet Services



  • Exsilia Internet Services

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    17-10-2017
  • Opgericht

    01-04-2002
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Beoordeling

    90 uit 100
  • Aantal ervaringen

    30
  • Deel uw ervaring met Exsilia Internet Services
  • Website van Exsilia Internet Services



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.