Freaze Hosting

Freaze Hosting



Ervaringen van klanten met Freaze Hosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
82%314
Afhandeling van opzeggingen
67%112
Beschikbaarheid van de diensten
82%314
Kwaliteit van de diensten
82%314
De (telefonische) support
67%112
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
82%314
Tevreden klanten (>75% positief)
82%314
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
81%17421
Afhandeling van opzeggingen
70%9413
Beschikbaarheid van de diensten
81%17421
Kwaliteit van de diensten
72%15621
De (telefonische) support
75%15520
De prijs/kwaliteit verhouding
85%17320
Totale waardering van de ISP
82%18422
Tevreden klanten (>75% positief)
82%18422

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Freaze Hosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Freaze Hosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 22 ervaringen met Freaze Hosting


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Freaze Hosting

Geplaatst op 09/10/2018 (81890)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    crazytutorials.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Beste host ever!, Heb hier een aantal diensten, Support is fantastisch, Prijzen zijn geweldig!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server en gameserver van Freaze Hosting

Geplaatst op 09/11/2017 (29778)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    185.114.157.56
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server
    Gameserver

Beoordeling van virtual private server en gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon een goede host


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van Freaze Hosting

Geplaatst op 28/11/2016 (28342)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.inveron.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Vanaf zondag 27 november 2016 22.22 uur is mijn VPS down en op het moment van schrijven nog steeds niet opgelost. Ik heb ze gebeld, gemaild (ticket systeem) maar reactie blijft uit! Volgens mij willen ze niemand helpen.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Er word niet tot laat gereageerd... 's nachts om 01.30 uur werd er een reactie gegeven waarop ik heb geantwoord. Tot op heden heb ik nog geen reactie terug gehad, waardeloos dit!
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Eerder ook al problemen gehad met deze ISP i.v.m. DDoS aanvallen e.d.
    Nu is het definitief afgelopen de service is verschrikkelijk!

    Weet waar je aan begint (als je met ze begint)!


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met gameserver van Freaze Hosting

Geplaatst op 04/04/2016 (27097)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    KasGamingNL
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    kashosts.yohosts.info
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Alleen Mijn MineCraft server is om de 4 dagen doordat ik te veel plugins heb :) offline Maar dat maakt niet uit!
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Gewoon goed.
    Gewone Intel Xeon processors niet overclocked (werkt in mijn mening het beste!)
    Goede SSD van intel
    Ik geef het een 10 omdat het simpelweg simpel en Goede kwaliteit is!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Freaze Hosting

Geplaatst op 16/07/2015 (25809)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    troy***nte@hotmail.com
  • Website

    http://www.villagercity.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb lang getwijfeld voor een minecraft server te huren bij een bedrijf. Toen ik dit toch gedaan heb was ik direct verkocht aan Freaze. Nergens goedkoper te vinden!

    Achteraf ook nog eens een website en domeinnaam bijbesteld voor de server.
    Alles was supersnel online na de aankoop en werkt perfect.

    Ook als er problemen zijn kan je altijd een help ticket maken en daar is altijd antwoord op!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Freaze Hosting

Geplaatst op 08/05/2015 (25492)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben erg tevreden over de Freaze Hosting. Ik heb Freaze gevonden via mijn vriend. En ik ben tot nu nog erg tevreden daarmee. Hun zijn erg behulpzaam. Alleen de support is heel traag. Je moet best lang gaan wachten wanneer je snelle antwoord wilt. Maar hun zoeken altijd naar de oplossing, en daarmee ben ik wel tevreden. Ik ben ook erg blij over de Anti-Ddos die ik bij de Hosting pakket heb bijgekregen. Bij mijn vorige provider " Versio" had ik dat niet, en mijn website was heel veel geddost. Over Versio was ik totaal niet tevreden. Daarom ben ik ook bij Freaze overgestapt.

    Ik zou er fijn vinden als er in de toekomst een live-chat komt.


0 100 85.71


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Freaze Hosting

Geplaatst op 13/04/2015 (25345)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    GalaxyProd.nl
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    g.va***eek@galaxyprod.nl
  • Website

    galaxyprod.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Gameserver
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: De webhosting + domeinnaam moest ik eerst bevestigen d.m.v. een kopie van mijn paspoort, dit was binnen een half uur geregeld. De Minecraft server kwam binnen 10 seconden na betaling.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: In de afgelopen maanden pas één keer downtime gehad van langer dan 2 minuten, dat was i.v.m. onderhoud.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: De webhosting is goed te beheren via DirectAdmin. De mailserver en de FTP doen het ook goed. Minecraft is te beheren via Freaze's eigen control panel en via Multicraft, zeer fijn! Net als de app.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ik heb tot nu toe het langst 1 uur op een ticket gewacht, en dat was omdat ik veel vragen stelde in dat ticket. Support is zeer kundig!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Onbeperkt databases, dataverkeer, E-mail adressen en subdomeinen! Ook een goed werkende anti-DDOS
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden over Freaze, inmiddels alweer een half jaar klant en ik ben heel erg tevreden, ook is er nu een prima app voor Android en iOS die nog in productie is maar waar je al heel veel mee kan doen! Mogen er nog veel maanden komen Freaze!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Freaze Hosting

Geplaatst op 21/07/2014 (23852)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mindception
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik heb mijn server afgezegd maar het staat nog tussen vacatures
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Servers zijn vaak offline, Ik ben zelfs een keer alle bestanden kwijt geraakt. En de vergoeding was ook al niet zo goed.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: reacties op support vragen duren lang en naar mijn ervaring hebben ze weinig kennis.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zat eerst bij een andere hosts maar door omstandigheden kon diegene zijn minecraft servers niet meer runnen waardoor freaze hosting het overnam, slechte kus want hun servers zijn onstabiel en de support is zeer slecht.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met gameserver van Freaze Hosting

Geplaatst op 04/06/2014 (23629)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    MaloenGaming
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    a.kn***ben@xs4all.nl
  • Website

    www.maloengaming.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een kwalitatieve, goede host. Freaze bied goede kwaliteit, geen lag o.i.d. Ook zijn de prijzen niet heel duur. Verder zijn er veel opties die voor de klant zijn in te stellen: een subdomein, doneerpaneel, eigen controlepaneel, Multicraft, FTP..

    De support is ook heel goed! Altijd bereikbaar via Skype en beter nog, het ticketsysteem. Snelle reactie!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met dedicated server van Freaze Hosting

Geplaatst op 11/05/2014 (23490)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg netjes en goed geregeld.
    +1


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 22 ervaringen met Freaze Hosting



  • Freaze Hosting

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    09-10-2018
  • Opgericht

    01-07-2013
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    82 uit 100
  • Aantal ervaringen

    22
  • Deel uw ervaring met Freaze Hosting
  • Website van Freaze Hosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2018 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.