Futureweb

Ervaringen van klanten met Futureweb

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%404
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%404
Kwaliteit van de diensten
100%404
De (telefonische) support
100%404
De prijs/kwaliteit verhouding
100%404
Totale waardering van de ISP
100%404
Tevreden klanten (>75% positief)
100%404
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%61061
Afhandeling van opzeggingen
89%15217
Beschikbaarheid van de diensten
99%57158
Kwaliteit van de diensten
99%58159
De (telefonische) support
99%56157
De prijs/kwaliteit verhouding
99%59160
Totale waardering van de ISP
99%60161
Tevreden klanten (>75% positief)
97%59261

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Futureweb nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Futureweb (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 61 ervaringen met Futureweb


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 15/04/2015 (25339)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    dig-It Services
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.dig-it.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Eerlijke, snelle service! Flexibiliteit is groot


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 26/03/2015 (25231)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.carni.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dries staat √°ltijd binnen een minimum van tijd klaar om te helpen. Prima bedrijf.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 19/01/2015 (24819)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    toonijn.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Een zeer snelle en heldere communicatie. Futureweb staat je steeds zeer snel te woord en probeert je te helpen in al je noden. Een absolute aanrader.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goedkope hosting. Sublieme service. Vele opties.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 18/10/2012 (18959)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.dragonwings.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bestelling geplaatst en betaald, nog geen 24 uur daarna online.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Aangezien we de website niet meer gebruikte en nodig hadden hebben we deze opgezegd, zonder enig probleem. Alles vlot verlopen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Bij mij weten is de website geen enkele keer offline geweest, noch problemen gehad.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Alles werkte vlot, dus geen negatieve commentaar hierover!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb nooit telefonisch geprobeerd, dus hiervan weet ik het niet. Maar via mail had ik steeds binnen de 24 uur antwoord! Ook waren ze toen vaak online op MSN, was best handig.. Maar helaas, niet meer van toepassing.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Kan zijn dat er goedkopere zijn, maar qua kwaliteit heb ik hier ZEKER NIET te klagen gehad!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Alles is goed verlopen van A tot Z..
    Als ik een vraag had werd die binnen de 24 uur beantwoord.
    Wel even melden dat dit intussen toch wel 3 a 4 jaar geleden is.
    Toen hadden ze wel een account op MSN om "Live Help" te bieden, maar dit is helaas niet meer van toepassing.. Het was toch best wel handig!
    Verder is er volgens mij niet veel veranderd, behalve dat je nu nog meer MB's krijgt voor dezelfde prijs van toen..
    Mijn website is niet meer online/toegankelijk.
    aangezien we die niet meer nodig hadden heb ik die opgezegd,
    ook hier geen probleem om geweest.
    Via mail opzeg gedaan en binnen 24 uur ook weer antwoord gekregen dat het in orde was.
    In mijn geval is het zeker een aanrader..
    Binnenkort heb ik hoogstwaarschijnlijk een host nodig voor m'n portfolio en deze zal ook hier weer besteld worden!

    Raad ik deze aan iedereen aan? Ja, toch wel.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 28/12/2011 (16752)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Headshop Vision
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.headshopvision.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben uitermate tevreden over de service en product kwaliteit van futureweb.be, al jaren klant en nog nooit technische problemen ondervonden. Vragen die ik heb met betrekking tot producten en of services worden altijd snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast zijn ze niet te beroerd met je mee te denken waar het om uitbreiding en/of speciale installaties gaat. A+ krijgen ze van mij!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 04/09/2011 (15788)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.iwebdevelopment.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na zo'n 5 maanden tevreden bij Futureweb te zitten waren ineens al mijn sites onbereikbaar geworden, mijn domeinen heb ik bij een externe partij staan en de hosting bij futureweb.
    Na contact te hebben opgenomen blijkt dat alle websites die op een bepaald ip-adres stonden zijn overgezet naar een nieuw ip-adres zonder dit te laten weten aan haar klanten. Dit aangezien volgens hen ik de enige klant was die zelf haar namesevers beheerde en "U begrijpt dat het voor ons niet mogelijk is om iedereen op de hoogte te brengen van dit soort zaken, vele mensen begrijpen niet eens waarover het gaat of zijn gewoon in orde met dit soort zaken.". Dit doet er natuurlijk niet toe, een simpele nieuwsbrief naar alle klanten die op dat betreffende ip aanwezig zijn lijkt mij maar een kleine moeite?


0 100 14.29


ZZP

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 13/06/2011 (15246)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Glasreinigingveghel
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.maffiasnextkill.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefoon word gewoon niet opgenomen, sterker nog je wordt gewoon weg gedrukt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 3 jaar klant geweest bij Futureweb.be en stuurde een aantal weken een bericht dat ik een betalingsachterstand had en dit zsm in orde zou maken.
    aantal dagen terug stuur ik een mail dat de 20ste van deze maand de gehele achterstand overgemaakt op rekening van futureweb.be.

    Vervolgens twee dagen later gooien ze mijn site online, na veel bellen krijg ik dan eindelijk de eigenaar Dries aan de lijn, en vraag wat hier de bedoeling van is.
    Krijg als antwoord: heb er geen vertrouwen in als jij zegt dat je de 20ste van deze maand betaald.
    Komen uiteindelijk tot een overeenkomst dat als ik nu 1 maand overmaak de site weer terug online komt.
    Bedrag netjes overgemaakt en een screenshot gestuurd.
    Site komt terug online alleen met beperkte bevoegdheden geen database, geen ftp helemaal niets.
    Nu heb ik een maffiaspel waar mensen die dag omdat site er niet was onbeschermd waren.
    Dus vermoord toen de site online kwam.
    Normaal had ik deze mensen veilig kunnen geven en waren ze niet vermoord geweest.
    ook hebben leden recht op nog wat andere vergoedingen die ik dus zonder database en frp niet kan vergoeden.

    Maar tot mijn grote schrik vandaag weer de site ofline en nu komt die pas online als het volledige bedrag is betaald, terwijl ik de dag ervoor afspreek nu 1 maand en de rest de 20ste.
    Vind dit een beetje heel erg triest en wil hier dan dus ook de rest voor waarschuwen


0 100 57.14


Consument

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 13/01/2010 (11942)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.djdescoen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Voor zover ik weet heb ik heb nog geen downtime meegemaakt.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Toen ik bestelde nam ik contact op via msn, wat dus een directe reactie betekend en nu neem ik contact op met de telefoon voor de directe hulp die ik nodig heb bij een tweede pakket voor mijn school.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Niet duur, voor een goede kwaliteit van een snelle server.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een tophosing! Allereerst totaal niet duur, een zeer goede kwaliteit en een goede service. Ik heb mijn domein en hosting besteld, maar aangezien de bank de betaling pas later kon verwerken kon ik de hosting niet direct gebruiken. Totaal geen probleem voor futureweb, ze activeerde mijn hosting direct waardoor ik gelijk aan de slag kon. Nu heb ik ook een pakket gekocht voor de site van een MUN van mijn school daarbij hadden we wat problemen met het verhuizen van het domein, maar door goede telefonische service komt dat helemaal goed. Kortom ik heb futureweb nu aangeraden en in de toekomst zal ik dat gewoon blijven doen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 18/07/2009 (11034)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    L&S-events
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.lensevents.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een prima host met een prima service


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Futureweb

Geplaatst op 11/03/2009 (10355)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    netleren
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.netleren.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Scherp geprijsde webhosting met een prima service.
    Kan iedereen Futureweb aanraden.
    Reeds meer dan een jaar klant en dit kan nog lang zo blijven.

    Vragen om technische info worden snel beantwoordt en de zaakvoerder is steeds bereikbaar om informatie te vragen.

    Niet twijfelen !


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 61 ervaringen met Futureweb





> > > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.