Fxw.nl

Fxw.nl



Ervaringen van klanten met Fxw.nl

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
91%516
Afhandeling van opzeggingen
88%314
Beschikbaarheid van de diensten
91%516
Kwaliteit van de diensten
91%516
De (telefonische) support
91%516
De prijs/kwaliteit verhouding
91%516
Totale waardering van de ISP
91%516
Tevreden klanten (>75% positief)
91%516
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%101
Kwaliteit van de diensten
100%101
De (telefonische) support
100%101
De prijs/kwaliteit verhouding
100%101
Totale waardering van de ISP
100%101
Tevreden klanten (>75% positief)
100%101
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
83%14317
Afhandeling van opzeggingen
75%628
Beschikbaarheid van de diensten
75%12416
Kwaliteit van de diensten
67%12618
De (telefonische) support
75%12416
De prijs/kwaliteit verhouding
72%10414
Totale waardering van de ISP
73%13518
Tevreden klanten (>75% positief)
73%13518

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Fxw.nl nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Fxw.nl (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 18 ervaringen met Fxw.nl


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Fxw.nl

Geplaatst op 06/11/2017 (29763)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Unique Design
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Ry***n@unique-design.nl
  • Website

    unique-design.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Online backup

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Snel opschalen, snel leveren, snel aanpassen en adequaat handelen!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Opzeggingen van domeinnamen gaan prima. Het verlengen ook. Wellicht een tip om email alerts te versturen wanneer een domein dreigt te verlopen, zit zelf niet dagelijks in de admin van fxw :-)
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het verleden altijd Hostnet gebruikt; heel zakelijk, geen betrokkenheid, denken niet mee etc. Na uitgebreid telefonisch contact werden in het begin al mijn vragen netjes beantwoord. Ik vind het geweldig, fijn en goed dat FXW denkt in oplossingen en niet in meer betalen voor meer service. Zij erkennen meteen wat wel/niet opgelost kan worden en waarop ze geen support leveren.

    Wel een tip: Neem een plesk dev aan, dan kunnen jullie ook dedicated support leveren op Plesk!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Fxw.nl

Geplaatst op 13/09/2016 (27933)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hetrooster.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben sinds jaren klant bij fxw, inmiddels met een aantal managed VPS'en. Support is snel en adequaat. Er wordt goed meegedacht en dat is een enorme meerwaarde.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Fxw.nl

Geplaatst op 24/03/2016 (27048)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Sacrome
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    tv***ser@sacrome.com
  • Website

    http://sacrome.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server
    Online backup

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In eerste instantie begon ik FXW naast mijn oude ISP te gebruiken. Zo kon ik de partijen goed met elkaar vergelijken. Die vergelijking werd al snel duidelijk; Bij FXW kreeg ik zeer snelle reacties op mijn vragen en is de klantenservice uitermate goed bereikbaar via e-mail, maar ook via telefoon en chat. De chat is naar mijn mening vooral erg handig, omdat je voor een korte vraag snel geholpen kan worden.

    De prijzen zijn scherp en de servers draaien als een zonnetje. Inmiddels zit ik meer dan een jaar bij FXW en heb ik nog nooit last gehad van downtime, terwijl dat bij mijn andere ISP minstens een paar minuten per maand het geval was.

    Toevallig kwam ik voor mijn werk eens in een datacenter waar FXW ook servers heeft staan. Daarvan kan ik bevestigen dat er zorgvuldig en professioneel wordt gehandeld en dat ik een veilig gevoel krijg bij de locatie waar FXW voor heeft gekozen.

    Tot slot is het fijn dat FXW veel voor je kan regelen. Het is erg handig om het werk voor het opzetten van een failover server uit handen te kunnen geven, en je kunt zeer eenvoudig je VPS upgraden als daar vraag naar is. Ook vind ik het handig dat er colocatie mogelijk is. Zo kan ik, mocht een klant dat graag willen, zijn of haar server bij FXW neerzetten. Zo houd ik het overzicht en heb ik voor alles 1 plek om mijn servers te beheren en vragen te stellen.


    Kortom, zeer tevreden.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met domeinnaam van Fxw.nl

Geplaatst op 09/09/2015 (26069)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Artenweb.nl
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    artenweb.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij FXW stond een domein van 1 van onze klanten zeer terecht geblokkeerd. Ondanks een aanzienlijk openstaand bedrag in onderling overleg tot een voor beide partijen passende oplossing gekomen.

    Hulde voor de aanpak en afhandeling. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van Fxw.nl

Geplaatst op 27/07/2015 (25870)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Quadfun
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    wi***m@quadfun.be
  • Website

    www.quadfun.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Bijna 1 jaar later ontvang ik een factuur van FXW en totaal onterecht. Nooit hebben wij deze factuur eerder gezien. Deze sturen ze dan nog via een incassobureel !! Hoe durven ze!!! Wij hebben alles opgezegd in augustus/september 2014. En in Juli 2015 ontvang ik een factuur die zogezegd is opemaakt in Feb 2015. Bedrag is dan nog verkeerd, periode is ook nog verkeerd. En toch blijven ze volhouden dat ik deze factuur moet betalen. Dit voor diensten die er niet zijn geweest. Ik denk dat ze gewoon in hun gat gepikt zijn omdat ik bij een ander ben gegaan. Ik ben trouwens bij een andere gegaan omdat er altijd iets is bij FXW. Denk er goed over na als in zee gaat met FXW !!!! Ik ga het niemand aanbevelen.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bijna 1 jaar later ontvang ik een factuur van FXW en totaal onterecht.
    Nooit hebben wij deze factuur eerder gezien.
    Deze sturen ze dan nog via een incassobureel !!
    Hoe durven ze!!!
    Wij hebben alles opgezegd in augustus/september 2014.
    En in Juli 2015 ontvang ik een factuur die zogezegd is opgemaakt in Feb 2015.
    Bedrag is dan nog verkeerd, periode is ook nog verkeerd.
    Nooit een brief gehad hierover, nooit een aangetekend schrijven.
    En toch blijven ze volhouden dat ik deze factuur moet betalen.
    Dit voor diensten die er niet zijn geweest.
    Ik denk dat ze gewoon in hun gat gepikt zijn omdat ik bij een ander ben gegaan.
    Ik ben trouwens bij een andere gegaan omdat er altijd iets is bij FXW.

    Denk er goed over na als in zee gaat met FXW !!!!
    Ik ga het niemand aanbevelen.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Fxw.nl

Geplaatst op 10/07/2015 (25778)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    HardstyleUnited.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server
    Managed server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Bij het aanmaken van de bestelling. Was de enige verassing dat je als nieuwe Klant direct moest betalen IPV de 14 dagen die per mail verstuurd wordt. Dit echter is geheel te begrijpen. En zeker geen bottleneck.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Wij hebben aardig wat providers versleten. en altijd opzoek naar een betere. Echter aangekomen bij FWX konden wij een diepe zucht slaken. En snappen de negative ervaringen hier Qua het moeilijke contact dan ook niet helemaal. Zelfs al mailen wij om 23:00 uur dan hebben wij na 5 min een mail terug.? Zelfs advies betreft de opzet kregen wij nog even mee. Zonder dat wij hier om vroegen. Als dat geen service is weten wij het ook niet meer. Natuurlijk snappen wij dat soms de omstandigheden er niet naar zijn. Echter als je binnen het uur een antwoord hebt is er helemaal niets aan de hand. Wij zijn meer dan tevreden met de support/ondersteuning en nee dit is geen omkoop praatje! Soms mag dit ook wel eens gezegd worden. En nodig u allen graag uit voor enige toelichting. Indien gewenst.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Prijs is gewoon goed. Zeker voor het persoonlijke maar zeer professionele contact en kennis!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed. En nooit veranderen in support FWX. Voor ons werkt dit super en hebben niets te klagen. Mochten wij in de buurt zijn trakteren wij op een drankje (naar keuze)


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met dedicated server van Fxw.nl

Geplaatst op 10/01/2015 (24755)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Webzo
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    je***r@webzomedia.nl
  • Website

    webzomedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Erg ontevreden met de diensten van FXW. Jaren lang klant verschillende servers en pakketten gehad.

    Server is regelmatig slecht bereikbaar, klantenservice besluit dan ook onbereikbaar te zijn. Daarnaast betaal je voor een managed server terwijl er geen pakketupdates uitgevoerd worden.

    Zeer verouderde hardware waar de servers overigens op draaien. Dus al met al zeer ontevreden dat is ook de reden dat ik nu kies voor een duurdere hosting partij waar ik zeker weet dat ik de service krijg die ik kan verwachten na 3 maanden nog steeds erg tevreden met mijn andere keuze.


0 100 25.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van Fxw.nl

Geplaatst op 18/07/2014 (23843)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Cyberfusion
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    wi***iam@conisqi.nl
  • Website

    http://cyberfusion.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: De VPS is voor zover ik weet ongeveer drie keer down gegaan, waaronder een keer een hele dag door een storing in het datacenter...
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fxw is een goede hoster. Ik heb hier ongeveer een jaar een VPS gehad. Support is kundig en snel. Prijs is wel een beetje hoog, op de processor na heb ik nu een veel betere dedicated server bij een ander bedrijf (daar zijn dedicated veel goedkoper dan bij Fxw). Opzeggen ging snel, even mijn klantnummer doorgeven en in het klantenpaneel zag ik de einddatum.

    Zeer aan te raden!


0 100 87.50


ZZP

Ervaring met virtual private server van Fxw.nl

Geplaatst op 07/06/2014 (23644)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    md-desgn.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: uptime op pingdom is 99,84% ( bijna 14 uur downtime) na net 1 jaar mede door groot incident eind vorig jaar in data centrum met de stroomvoorziening daar konden ze dus ook niet aan doen gevolgd een kleine maand later door een ddos aanval hoop dat ze het nu dus terug kunnen opkrikken naar de beloofde 99,9% sinds begint dit jaar 1 uur en 26 minuten down 99,96% wat ik nog niet eens had gemerkt zonder pingdom snachts door onderhoud dus al bij al tevreden maar het kan altijd beter :-)
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: op de kwaliteit van de vps niks aan te merken draait vlot
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: 1 keer nodig gehad voor advies over email spam snel geantwoord geen probleem hier
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • kwaliteit top voor de prijs. uptime in ieder geval pakke beter dan waar ik het jaar ervoor zat

    dus algemeen tevreden over FXW wat vps betreft


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van Fxw.nl

Geplaatst op 31/05/2014 (23613)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@mytechneut.nl
  • Website

    www.mytechneut.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Momenteel in afwachting. Heb een mail gestuurd voor opzegging ze mogen de eerst maand van mij factureren heb niet eens een dag gebruik kunnen maken van de diensten die ze leveren.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Totaal miskoop Ik zou iedereen aanraden om hier niks af te nemen. Ze doen heel aardig tot dat je wat hebt afgenomen via de chat maar als je klant bent doen ze niks voor je
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb een VPS basic genomen en de VPS is verkeerd geconfigureerd geleverd. Alle beloftes en informatie op de website klopt niet! Ik heb een VPS afgenomen en zou de VPS met ns1.domein.nl en ns2.domein.nl geleverdt worden echter werd de VPS geleverd in met namservers uit hun eigen DNS nameservers ns1.anony.nl ns2.anony.nl

    De server is gewoon onbereikbaar voor mijn domeinnamen omdat de naamservers niet kloppen.

    En paar keer hier over een ticket geopend en werd niet geholpen.

    Ook een domeinnaam aangeschaft eerst jaar 1,95 exbtw per jaar en dan reguliere tarief en naar mijn verbazing krijg ik gewoon een factuur van 7,20

    Ook de server factuur wordt 3 maanden voor uit gefactureerd TOTAAL GEEN product afnemen hier. Er wordt niks vermeld je kunt zogenaamd per maand betalen nee hoor.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 18 ervaringen met Fxw.nl





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.