Hosted

Hosted



Ervaringen van klanten met Hosted

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%415
Afhandeling van opzeggingen
100%404
Beschikbaarheid van de diensten
80%415
Kwaliteit van de diensten
80%415
De (telefonische) support
80%415
De prijs/kwaliteit verhouding
80%415
Totale waardering van de ISP
84%516
Tevreden klanten (>75% positief)
84%516
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
94%29231
Afhandeling van opzeggingen
77%10313
Beschikbaarheid van de diensten
94%29231
Kwaliteit van de diensten
94%29231
De (telefonische) support
87%25429
De prijs/kwaliteit verhouding
87%25429
Totale waardering van de ISP
85%28533
Tevreden klanten (>75% positief)
85%28533

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hosted nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hosted (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 33 ervaringen met Hosted


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hosted

Geplaatst op 30/10/2013 (22257)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    De Kievit Verhuizingen
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.de-kievit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle en goede service. Gemakkelijk bestellen.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hosted

Geplaatst op 21/08/2013 (21611)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    M-STUDIO
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.m-studio.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Bestellingen worden steeds quasi onmiddellijk verwerkt! Je kan er echt van op aan dat je order dezelfde dag (indien mogelijk) nog verwerkt en actief is
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Opzeggen van producten gaat vlot. Af en toe loop ik even tegen een opzegtermijn aan waar ik geen rekening mee gehouden had. Maar is nog nooit onoverkomelijk geweest
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Door de jaren heen hebben we absoluut kunnen vaststellen dat de beschikbaarheid en de kwaliteit van de diensten er absoluut op vooruitgegaan is. Wij hebben bijna geen last van pannes of uitval
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Prijs / Kwaliteit absoluut correct. Je vindt altijd en overal goedkoper, maar daar gaat het in onze visie niet om.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Steeds vlotte ondersteuning per email en telefoon. De ene keer wat sneller als de andere, maar steeds binnen de 24uur!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Zoals hierboven aangegeven werkt hosted volgens een zeer correcte verhouding prijs/kwaliteit. Je mag ze ook gerust uitdagen met de prijs van een concurrent. Ze bekijken wat mogelijk is, zonder zichzelf de das om te doen.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij hebben Hosted mee mogen zien evolueren van een klein bedrijfje naar een KMO met intussen toch flink wat mankracht.
    Het is absoluut fijn om te merken dat ze het goed doen, en om (onrechstreeks) mee te kunnen bijdragen hieraan.

    Nergens ter wereld gaat alles altijd van de eerste keer goed, maar het verdient wel gezegd te worden dat ze steeds openstaan voor dialoog en niet te fier zijn om een fout toe te geven en recht te zetten.

    Oprecht samenwerken met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hosted

Geplaatst op 09/07/2013 (21141)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hockeystickontwerpen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: De ISP doet nog aan stilzwijgende verlengingen voor bedrijven. Elke ISP tegenwoordig stuurt een mailtje ter herinnering dat het verlengd wordt. Helaas doet Hosted dat niet, en dat verbaast me en stelt mij zeer teleur.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De ISP doet nog aan stilzwijgende verlengingen voor bedrijven. Elke ISP tegenwoordig stuurt een mailtje ter herinnering dat het verlengd wordt. Helaas doet Hosted dat niet, en dat verbaast me en stelt mij zeer teleur.


0 100 44.44


Consument

Ervaring met webhosting van Hosted

Geplaatst op 04/06/2013 (20841)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    DJY-Studios
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.djystudios.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een super bedrijf, zeer professioneel en alles wordt dan ook vakkundig afgehandeld. Men spreekt uit ervaring en weet wat hij/zij doet. Een goede support service. En tegen relatief lage prijzen worden top services aangeboden. Kortom: Een top bedrijf! Zeker een aanrader!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Hosted

Geplaatst op 30/05/2012 (18037)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.leerlingvolgen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting reselling
    Virtual Private Server

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ben begonnen met een domeinnaam om dit vervolgens uit te breiden met meerdere domeinnamen en een reseller pakket. Dit naar wens, de support is zeer snel en het controle paneel op de website biedt erg veel mogelijkheden. Ook al een VPS geprobeerd om weer verder uit te breiden, hier is het controlepaneel helemaal geweldig van.

    Wat mij betreft een blijver.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosted

Geplaatst op 30/05/2012 (18036)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.profit-computers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: De jongens bij Hosted.nl reageren zeer snel. Ook in het weekend en tijdens feestdagen. Zelfs voor de simpele zaken helpen ze je vooruit.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn ervaringen met Hosted.nl zijn zeer positief. Gedurende de tijd dat ik nu klant ben wordt ik altijd keurig snel en professioneel geholpen. Voor elk probleem hebben zijn een dienst of een oplossing. Top service jongens, ga zo door.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosted

Geplaatst op 28/02/2012 (17375)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Wellesteyn
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.wellesteyn.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Mijn probleem ging niet over een bestelling.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Geïrriteerde reactie van Hosted.nl
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Door een samenloop van omstandigheden heb ik een maand geen digitale factuur ontvangen van Hosted.nl (over €17,00), 5 weken na die eerste factuurdatum kreeg ik meteen een schriftelijke aanmaning van een incassobureau verhoogd met incassokosten. Hosted.nl was niet voor rede vatbaar en bleef op incasso met kosten staan. Onbegrijpelijk!! Door die zeer klantonvriendelijke behandeling heb ik veel kosten gemaakt om alle contracten af te kopen, om van ze af te zijn.
    Enkele maanden later weer een incasso van een vermeende niet betaalde factuur. Na mijn weerlegging stopte de incasso, geen enkele reactie.
    Tot mijn grote verbazing en ergenis ontving ik afgelopen week wederom een aanmaning tot betaling van een (al lang betaalde) factuur. Dat was voor mij de druppel om dit stuk te schrijven.


0 100 16.67


Consument

Ervaring met domeinnaam van Hosted

Geplaatst op 19/01/2012 (17006)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bedrijfsdetail.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb 5 domeinen 1 maand geparkeerd bij hosted.nl en deze direct doorverhuisd naar transip.nl ( waar ik trouwens zeer tevreden over ben ) en dus GEEN domeinen meer gehost heb bij hosted.nl. 1 jaar later ( nu ) krijg ik emails met facturen dat ik de domeinen moet betalen. Na mail contact word door 1 medewerker 1 factuur gecrediteerd en de andere die aan de zelfde voorwaarden voldoen gebeurt dit niet bij. Wanneer ik vraag waarvoor ik moet betalen.. De domeinen staan niet meer bij hosted maar bij transip toch word mij verteld dat ik de domeinen moet opzeggen in het adminpanel van hosted.nl ( welke door een verandering in het systeem op dat moment niet goed werkte en ik een nieuw wachtwoord had zonder dat ik hierover van op de hoogte was gesteld ) anders kunnen zij niet weten dat ik ze op heb verplaatst... in andere woorden.. het systeem werkt niet goed ( in hun voordeel ).. Het gaat niet om een hoog bedrag maar het is meer een princiepe kwestie.. Ik ga nu de facturen betalen omdat er zoals bij elk bedrijf wat zijn gelijk afdwingt een incasso procedure volgt... Slechte zaak voor hosted.nl omdat deze nu voor altijd een klant kwijt zijn + zeker geen nieuwe klanten krijgen via mij.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zie toelichting op hoe ontevreden ik ben


0 100 28.57


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Hosted

Geplaatst op 03/04/2010 (12479)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Succes 2 Design
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.succes2design.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting
    Breedband internet
    VoIP-telefonie
    Online backup

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekende hosting provider, met kennis van zaken en voldoende expertise om problemen en complexe oplossingen te voorzien.

    Wij nemen nu naast de webhosting van de website ook de internet verbinding en VoIP telefonie af bij deze partij en dit levert ons een leuke besparing op. Zeer tevreden en absoluut aan te raden!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hosted

Geplaatst op 31/08/2009 (11240)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.rdkmedia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle service. Snelle afhandeling bij problemen (wanneer deze er zijn). Zeer vriendelijk en kundig personeel.
    Ga zo door!


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 33 ervaringen met Hosted





> > > > >


Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.