Hosting2GO

Hosting2GO



Ervaringen van klanten met Hosting2GO

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%20020
Afhandeling van opzeggingen
86%10212
Beschikbaarheid van de diensten
93%18220
Kwaliteit van de diensten
90%18321
De (telefonische) support
93%19221
De prijs/kwaliteit verhouding
90%17320
Totale waardering van de ISP
89%18422
Tevreden klanten (>75% positief)
89%18422
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%12012
Afhandeling van opzeggingen
86%617
Beschikbaarheid van de diensten
93%13114
Kwaliteit van de diensten
93%13114
De (telefonische) support
93%13114
De prijs/kwaliteit verhouding
93%13114
Totale waardering van de ISP
93%13114
Tevreden klanten (>75% positief)
93%13114
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%1835188
Afhandeling van opzeggingen
85%51960
Beschikbaarheid van de diensten
95%17311184
Kwaliteit van de diensten
92%17316189
De (telefonische) support
84%14027167
De prijs/kwaliteit verhouding
93%16914183
Totale waardering van de ISP
88%17424198
Tevreden klanten (>75% positief)
88%17424198

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hosting2GO nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hosting2GO (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 198 ervaringen met Hosting2GO


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 13/01/2017 (28582)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Analogue Audio Products
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@analogueaudio.nl
  • Website

    analogueaudio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vandaag ben ik prima geholpen door een medewerker an Hosting2Go voor het instellen van een Outlook account. Het foutje in de instelling leek onvindbaar, ik had werkelijk alles geprobeerd (dacht ik). maar de h2go medewerker is het gelukt.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 19/12/2016 (28468)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Geen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@hboekholt.nl
  • Website

    www.hboekholt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zit echt al jaren bij Hosting2GO en daar ben ik meer dan tevreden over. Als er iets is en daar zijn problemen over, tot nu toe hebben ze mij nog steeds (snel) geholpen. Ik bouw mijn eigen website en dat vind ik ook leuk om te doen, maar ja, alles gaat zo snel dat het niet altijd bij te benen is. Deze slag mis ik dus, maar dat ligt aan mij...
    Als je snel iets wilt, dan zou een telefoon handig zijn, maar binnen een paar uur heb ik ook altijd antwoord gekregen op mijn vragen. Voordeel daarvan is, je kunt het allemaal weer terug lezen en dat vind ik heel erg handig.
    Ik ben zeer tevreden over Hosting2GO.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 14/12/2016 (28436)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Poveia - Assen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    j.zi***tok@poveia.nl
  • Website

    www.poveia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekend bedrijf, waar ik al een aantal jaren zaken mee doe. Vlotte en adequate helpdesk. Een aanrader


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 14/11/2016 (28243)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    LedsBetter Green Solutions
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@ledsbetter.nl
  • Website

    www.ledsbetter.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • top service en geweldig product !


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 26/09/2016 (27994)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SolsWebdesign
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.SolsWebdesign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ze hebben (nog) geen VPS'en maar voor Shared Hosting zijn ze echt goed en goed betaalbaar. Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden hosting afnemer en kan Hosting2Go aanraden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 20/08/2016 (27855)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bedrijfsfilm-brabant.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: opzeggen daar doen ze niet aan bij hosting2go.nl. Dat gaat altijd mis op een of andere manier. Je moet ze in de gaten houden, als je - net als ik - beetje lax of slordig bent met dit soort administratieve zaken, dan betaal je ze een paar jaar teveel bij deze gasten. Ze maken "heel veel foutjes" waardoor opzeggingen niet verwerkt zijn. Aanmelden is altijd vlekkeloos, dezelfde seconde is het bedrag al afgeschreven.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: een aantal keer is er spam op mijn domein gekomen (russisch, chinees). De firewall en bescherming lijkt mij iets voor de host. Dat doen ze dus erg slecht. Ze schakelen je domein gewoon uit op zo'n moment en sturen je een bericht dat je offline bent. Geen back-up, alles weg.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: een heel erg log en onduidelijk en onoverzichtelijk ticketsysteem. Je moet je klantcode erbij hebben en als je wilt opzeggen dan moet je een code ergens uit je bankuitschrift gaan lopen opzoeken. Ze hebben er alles aan gedaan om contact en opzeggen zo hoogdrempelig mogelijk te maken. En vervolgens komen ze hun toezeggingen niet na. Verschrikkelijk, veel verhalen met ze meegemaakt hierin. Het is af en toe echt tegen zwendel aan.... Ze weten dat mensen dit soort zaken slecht bijhouden en buiten dat uit lijkt het wel.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Het kan iets of wat goedkoper maar bovenal veel beter. Het enige dat goed is bij hen is de snelheid van der zwervers, die is prima, maar de rest is ouderwets en voldoet niet aan hedendaagse normen, imap functioneert niet, etc...
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben er al 8 jaar klant inmiddels met flink wat domeinen. Spreek uit ervaring: niet doen.
    Je maakt jezelf afhankelijk, je email en je database zit in het server, verhuizen is niet makkelijk, dus ls je eenmaal erbij zit dan blij je ook jaren daar waarschijnlijk. De email werkt niet met iPhone. Ze zeggen van wel, maar de beschrijving van aansluiten werkt helemaal niet. Imap lyncht absoluut geen verstuurde emails, concepten etc. En contact kan alleen via dat hoogdrempelige logge ticketsysteem. Opzeggen gaan steeds mis, ze incasseren gewoon door, is serieus zo vaak gebeurd dat het geen ongelukje meer genoemd kan worden, echt onbetrouwbaar. Ik heb me echt jaren gestoord aan hun diensten en heb nu eindelijk de knoop gehakt om al mijn domeinen te gaan verwijderen. Ik zal wel overal slechte reviews over hosting2go achterlaten, dat is het enige dat ik terug kan doen na 8 jaar gelazer met deze geldwolven.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 12/08/2016 (27831)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    foll***oot@gmail.com
  • Website

    www.vissenenzo.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ruim 20 jaar ervaring met hosting bedrijven, maar hosting2go steekt er ver boven uit. Prima uitleg op hun site en kom je er dan nog niet uit dan helpen de jongens je graag verder tot het probleem is verholpen. Top jongens ga zo door.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 27/07/2016 (27760)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In 20 jaar tijd diverse hostingproviders ontmoet en ieder had haar eigen wijze van werken. Ik hou van een goede prijs/kwaliteit verhouding en dat heb ik gevonden bij Hosting2Go. Een meer dan uitstekende webhoster, die kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan, de reactietijd via het ticketsysteem (online support) snel, vakkundig en persoonlijk is en waarbij de hostingpakketten (basis of premium) ook nog eens betaalbaar zijn. Kortom een aanrader als je door de bomen het bos niet meer ziet.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 06/07/2016 (27675)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben sinds enkele jaren een tevreden klant van Hosting2Go. Ik heb nooit problemen gehad met mijn website en wanneer ik hulp nodig had werd ik snel geholpen.

    Afgelopen week bleek mijn website gehackt te zijn. Hier heeft Hosting2Go mij uitstekend bij begeleidt waardoor mijn website snel weer online was.

    Door mijn beperkte kennis van zaken had ik zelf geen back-up gemaakt waardoor ik letterlijk met mijn handen in het haar zat. Dit is super goed opgepakt door de mannen van Hosting2Go.

    Met andere woorden, ik blijf ook in de toekomst zeker klant bij deze betrouwbare en behulpzame hostingprovider!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 27/06/2016 (27625)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle en vriendelijk hulp/advies via een ticketsysteem. Zelden tot nooit problemen betreffende de hosting. Het probleem met de website was snel verholpen terwijl het niet aan hosting2go lag maar in het gebruikte php systeem welke was gehackt.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 198 ervaringen met Hosting2GO



  • Hosting2GO

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    13-01-2017
  • Opgericht

    01-09-2005
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    10
  • Aantal klanten

    65000
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    92 uit 100
  • Aantal ervaringen

    198
  • Deel uw ervaring met Hosting2GO
  • Website van Hosting2GO



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.