Hosting2GO

Hosting2GO



Ervaringen van klanten met Hosting2GO

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%13013
Afhandeling van opzeggingen
100%505
Beschikbaarheid van de diensten
100%14014
Kwaliteit van de diensten
100%13013
De (telefonische) support
100%14014
De prijs/kwaliteit verhouding
100%13013
Totale waardering van de ISP
100%14014
Tevreden klanten (>75% positief)
100%14014
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%1925197
Afhandeling van opzeggingen
86%54963
Beschikbaarheid van de diensten
95%18211193
Kwaliteit van de diensten
92%18116197
De (telefonische) support
85%14927176
De prijs/kwaliteit verhouding
93%17714191
Totale waardering van de ISP
89%18324207
Tevreden klanten (>75% positief)
89%18324207

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hosting2GO nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hosting2GO (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 207 ervaringen met Hosting2GO


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 11/09/2019 (82624)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    webline-studio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij mijn bedrijf klanten komen en klanten gaan en bij Hostin2go kan ik makkelijk opgezegde webhostingen opzeggen en nieuwe bestelde aanvragen. Alles gaat heel snel. Heb ik zojuist een nieuwe domeinnaam en webhosting aangevraagd voor een nieuwe klant en binnen 2 uurtjes ben ik al bezig om de site bestanden te uploaden. Beter kun je niet hebben.
    Hosting2go bedankt.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 26/06/2019 (82480)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    BenCreatief
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bencreatief.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede en betrouwbare hosting provider, als webdesigner heb ik heb met mijn bedrijf BenCreatief inmiddels ongeveer 80 sites van klanten en mijn eigen sites hier ondergebracht, zelden een probleem en is er een dan wordt het snel en goed opgelost! Snelle service duidelijke handleidingen en een zeer nette prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen aanraden bij deze provider zijn hosting onder te brengen.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 13/10/2017 (29694)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ShortGolf
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Shortgolftubbergen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren meerdere sites geplaatst. SUPER tevreden!!!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 12/06/2017 (29299)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Luchtvaartclub Maastricht
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.lvcmaastricht.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Luchtvaartclub Maastricht maakt al jaren gebruik van de Hosting2Go diensten. Bij technische problemen en ondersteuning staan de medewerkers ons op een klantgerichte, professionele en proactieve manier te woord. Onlangs werden wij geconfronteerd met een rekening van bijna 700 euro als gevolg van een oneigenlijke overschrijding van de datalimiet. Een en ander was het gevolg van een verkeerde FTP verbinding die wij hadden opgezet. In een schrijven heb ik Hosting2Go om coulance gevraagd. Aangenaam verrast was ik toen Hosting2Go in een snelle reactie liet weten de factuur te laten vervallen. Hiervoor geeft Luchtvaartclub Maastricht een oprechte pluim aan alle medewerkers van Hosting2Go.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 18/04/2017 (29085)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    rogercremers.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snellere service dan verwacht en Hosting2go denkt me mee


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 20/03/2017 (28955)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Het Zimmertje
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hetzimmertje.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al meer dan 10 jaar bij Hosting2Go, en ben zeer tevreden. Ik doe dan mijn website zelf maar ben een beginneling als het om technische dingen gaat, maar als ik in de problemen komt staan ze bij Hosting2Go direct voor je klaar. Ik ben ze dan ook zeer dankbaar daarvoor. Ik zou iedereen Hosting2Go aanraden.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 07/02/2017 (28708)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    trief.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: weinig/geen storingen. Werkt altijd en goed.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Heel goed geholpen met de update van mijn zeer oude Wordpress pagina! Inclusief de plug-ins. Top service van de helpdesk. Super! Helpdesk antwoord altijd en meestal binnen een paar uur. Duurt nooit langer dan een dag.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nooit problemen met de verbinding en helpdesk werkt super goed!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 06/02/2017 (28715)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Volder Managementondersteuning
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.volderenco.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle reactie en altijd hulp, meer heb je niet nodig.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 31/01/2017 (28666)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Piece of Mind
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.praktijkpieceofmind.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden over Hosting2Go!
    Ik maak gebruik van hosting en sitebuilder pakket.
    Met dit laatste kan ik als digibeet prima overweg en heb mijn eigen site hiermee gebouwd. Dit is mooi voordelig en heeft als bijkomend voordeel dat ik de site ook zelf kan bijhouden/wijzigen.
    Je bent niet volledig vrij in de lay-out van je website, maar als er een lay-out bij zit die passend is bij wat je zoekt is de site builder ideaal.
    De nieuwsbrieven die ik van ze krijg bevatten goede, praktische tips en kom ik ergens niet uit, dan kan ik mijn vraag bij de klantenservice neerleggen waar ze snel en accuraat antwoorden en oplossingen verstrekken. Ook zijn ze niet te beroerd om iets even voor je op te lossen als je er zelf niet uitkomt.
    Daarnaast ook nog voordelig en in de 4,5 jaar dat ik er nu klant ben nog nooit een storing o.i.d. meegemaakt.
    Super!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 13/01/2017 (28582)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Analogue Audio Products
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    analogueaudio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vandaag ben ik prima geholpen door een medewerker an Hosting2Go voor het instellen van een Outlook account. Het foutje in de instelling leek onvindbaar, ik had werkelijk alles geprobeerd (dacht ik). maar de h2go medewerker is het gelukt.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 207 ervaringen met Hosting2GO



  • Hosting2GO

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    11-09-2019
  • Opgericht

    01-09-2005
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    10
  • Aantal klanten

    65000
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    95 uit 100
  • Aantal ervaringen

    207
  • Deel uw ervaring met Hosting2GO
  • Website van Hosting2GO



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.