Hosting2GO

Hosting2GO



Ervaringen van klanten met Hosting2GO

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%24024
Afhandeling van opzeggingen
85%10212
Beschikbaarheid van de diensten
94%22224
Kwaliteit van de diensten
92%22325
De (telefonische) support
94%23225
De prijs/kwaliteit verhouding
92%21324
Totale waardering van de ISP
91%22426
Tevreden klanten (>75% positief)
91%22426
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%15015
Afhandeling van opzeggingen
84%516
Beschikbaarheid van de diensten
95%16117
Kwaliteit van de diensten
95%16117
De (telefonische) support
95%16117
De prijs/kwaliteit verhouding
95%16117
Totale waardering van de ISP
95%16117
Tevreden klanten (>75% positief)
95%16117
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%1885193
Afhandeling van opzeggingen
85%51960
Beschikbaarheid van de diensten
95%17811189
Kwaliteit van de diensten
92%17816194
De (telefonische) support
85%14527172
De prijs/kwaliteit verhouding
93%17414188
Totale waardering van de ISP
89%17924203
Tevreden klanten (>75% positief)
89%17924203

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hosting2GO nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hosting2GO (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 203 ervaringen met Hosting2GO


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 18/04/2017 (29085)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ma***l@rogercremers.com
  • Website

    rogercremers.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snellere service dan verwacht en Hosting2go denkt me mee


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 20/03/2017 (28955)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Het Zimmertje
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    lenh***dam@kabelfoon.nl
  • Website

    www.hetzimmertje.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben al meer dan 10 jaar bij Hosting2Go, en ben zeer tevreden. Ik doe dan mijn website zelf maar ben een beginneling als het om technische dingen gaat, maar als ik in de problemen komt staan ze bij Hosting2Go direct voor je klaar. Ik ben ze dan ook zeer dankbaar daarvoor. Ik zou iedereen Hosting2Go aanraden.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 07/02/2017 (28708)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    trief.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: weinig/geen storingen. Werkt altijd en goed.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Heel goed geholpen met de update van mijn zeer oude Wordpress pagina! Inclusief de plug-ins. Top service van de helpdesk. Super! Helpdesk antwoord altijd en meestal binnen een paar uur. Duurt nooit langer dan een dag.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nooit problemen met de verbinding en helpdesk werkt super goed!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 06/02/2017 (28715)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Volder Managementondersteuning
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    iv***r@volderenco.nl
  • Website

    www.volderenco.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle reactie en altijd hulp, meer heb je niet nodig.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 31/01/2017 (28666)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Piece of Mind
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.praktijkpieceofmind.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer tevreden over Hosting2Go!
    Ik maak gebruik van hosting en sitebuilder pakket.
    Met dit laatste kan ik als digibeet prima overweg en heb mijn eigen site hiermee gebouwd. Dit is mooi voordelig en heeft als bijkomend voordeel dat ik de site ook zelf kan bijhouden/wijzigen.
    Je bent niet volledig vrij in de lay-out van je website, maar als er een lay-out bij zit die passend is bij wat je zoekt is de site builder ideaal.
    De nieuwsbrieven die ik van ze krijg bevatten goede, praktische tips en kom ik ergens niet uit, dan kan ik mijn vraag bij de klantenservice neerleggen waar ze snel en accuraat antwoorden en oplossingen verstrekken. Ook zijn ze niet te beroerd om iets even voor je op te lossen als je er zelf niet uitkomt.
    Daarnaast ook nog voordelig en in de 4,5 jaar dat ik er nu klant ben nog nooit een storing o.i.d. meegemaakt.
    Super!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 13/01/2017 (28582)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Analogue Audio Products
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@analogueaudio.nl
  • Website

    analogueaudio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vandaag ben ik prima geholpen door een medewerker an Hosting2Go voor het instellen van een Outlook account. Het foutje in de instelling leek onvindbaar, ik had werkelijk alles geprobeerd (dacht ik). maar de h2go medewerker is het gelukt.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 19/12/2016 (28468)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Geen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@hboekholt.nl
  • Website

    www.hboekholt.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zit echt al jaren bij Hosting2GO en daar ben ik meer dan tevreden over. Als er iets is en daar zijn problemen over, tot nu toe hebben ze mij nog steeds (snel) geholpen. Ik bouw mijn eigen website en dat vind ik ook leuk om te doen, maar ja, alles gaat zo snel dat het niet altijd bij te benen is. Deze slag mis ik dus, maar dat ligt aan mij...
    Als je snel iets wilt, dan zou een telefoon handig zijn, maar binnen een paar uur heb ik ook altijd antwoord gekregen op mijn vragen. Voordeel daarvan is, je kunt het allemaal weer terug lezen en dat vind ik heel erg handig.
    Ik ben zeer tevreden over Hosting2GO.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 14/12/2016 (28436)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Poveia - Assen
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    j.zi***tok@poveia.nl
  • Website

    www.poveia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekend bedrijf, waar ik al een aantal jaren zaken mee doe. Vlotte en adequate helpdesk. Een aanrader


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 14/11/2016 (28243)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    LedsBetter Green Solutions
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@ledsbetter.nl
  • Website

    www.ledsbetter.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • top service en geweldig product !


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hosting2GO

Geplaatst op 26/09/2016 (27994)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    SolsWebdesign
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.SolsWebdesign.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ze hebben (nog) geen VPS'en maar voor Shared Hosting zijn ze echt goed en goed betaalbaar. Ik ben al bijna 10 jaar een tevreden hosting afnemer en kan Hosting2Go aanraden.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 203 ervaringen met Hosting2GO



  • Hosting2GO

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    18-04-2017
  • Opgericht

    01-09-2005
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    10
  • Aantal klanten

    65000
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    93 uit 100
  • Aantal ervaringen

    203
  • Deel uw ervaring met Hosting2GO
  • Website van Hosting2GO



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.