Hostingwalk

Hostingwalk



Ervaringen van klanten met Hostingwalk

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
83%9312
Afhandeling van opzeggingen
86%8210
Beschikbaarheid van de diensten
79%8412
Kwaliteit van de diensten
70%6612
De (telefonische) support
74%7512
De prijs/kwaliteit verhouding
85%639
Totale waardering van de ISP
70%6612
Tevreden klanten (>75% positief)
70%6612
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%303
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
100%303
Kwaliteit van de diensten
100%303
De (telefonische) support
100%303
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
100%303
Tevreden klanten (>75% positief)
100%303
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%31334
Afhandeling van opzeggingen
87%20323
Beschikbaarheid van de diensten
88%29433
Kwaliteit van de diensten
82%27633
De (telefonische) support
82%26632
De prijs/kwaliteit verhouding
87%26430
Totale waardering van de ISP
80%27734
Tevreden klanten (>75% positief)
80%27734

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hostingwalk nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hostingwalk (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 34 ervaringen met Hostingwalk


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 08/08/2016 (27810)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Gino Brugman Design
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.ginobrugman.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Super geholpen!

    Ik had specifieke wensen en dit was geen enkel probleem. Dezelfde dag alles nog geregeld en geinstalleerd. Zeker een aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 21/06/2016 (27593)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Weet.Mobielemuziekles.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Site soms niet bereikbaar DNS settings waren dan ineens gewist.lekker handig
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Site soms niet bereikbaar DNS settings waren dan ineens gewist. Hoezo betrouwbaar?
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Reageren niet op chat Hun Whatsappwerkt niet Blijkt dat ze een ander app nummer gebruiken dan op hun site vermeld dat wel werkt. Staat elders op hun site. Erg onhandig. Reageren wel op app maar beloven dingen die ze niet nakomen en als je aandringt waarom de site nog steeds offline is reageren ze ineens met halfslachtige antwoorden. Zeer onprofessioneel.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn site was wel eens down, bleek dat DNS settings zomaar gewist waren. Hoezo?

    De laatste X was onlangs. Ze reageren echter niet accuraat op Whatsapp en op chat helemaal niet
    Whatsapp nummer op hun site is onjuist en offline, dus dat kost sowieso een halve dag.

    Komen beloftes niet na

    Alleen ticket aanmaken werkt

    Zijn ook niet aan te spreken op hun slechte service
    Vandaar deze beoordeling.


0 100 14.29


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 29/10/2015 (26275)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Steebon opleidingsinstituut voor voet- & uiterlijke verzorging
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***[email protected]
  • Website

    www.steebon.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: je wordt ALTIJD netjes en vakkundig te woord gestaan en men doet er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben super tevreden!!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 24/10/2015 (26259)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kwaliteit prijsverhouding 2013 zeer goed

    Kwaliteit prijsverhouding 2015 veel te duur.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 18/04/2015 (25373)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.homanict.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben in contact gekomen met Hostingwalk na een zoektocht voor een Reseller webhosting. Na lang zoeken ben ik uiteindelijk bij Hostingwalk uitgekomen en dit leek mij een prima keus. Na bestelling van mijn Reseller heb ik afgelopen jaar ook al mijn domeinnamen hier geregistreerd, wat allemaal soepel en prima verliep. Ben nogaltijd tevreden over de geleverde diensten van Hostingwalk. Over het algemeen is dit een prima bedrijf, ook voor de startende ondernemer.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Hostingwalk

Geplaatst op 17/04/2015 (25366)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server
    SSL-Certificaat
    Online backup
    Managed server
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Vanaf vrijwel het begin klant bij Hosting Walk. Hosting Walk blijft innoveren en vernieuwen. De prijzen voor hun diensten is zeer scherp. Service en support snel en kundig. Kortom Uitmuntend!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 10/09/2014 (24100)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    UWKM
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.uwkm.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Er werd vanaf het begin af aan met ons mee gedacht. Niet gelijk dure VPS'en aansmeren, maar gewoon eerlijk advies over welke specificaties afdoende zijn.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: We hebben ook wel eens een VPS teveel gehad, opzeggingen verlopen altijd heel soepel.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Zover ik het kan beoordelen hebben we in anderhalfjaar tijd nauwelijks downtime gehad. 1 malig vanwege een rack upgrade, maar over het algemeen halen ze dik de beloofde uptime.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: In het begin stokte de performance nog wel eens, met name op het gebied van MySQL. Ik heb dit gemeld en hier werd adequaat op gehandeld. Geert Jan Sloos (eigenaar Hostingwalk) beloofde beterschap en nog geen maand later werden de vpsen gratis voorzien van SSD schijven. Nu is de performance en kwaliteit/prijs verhouding meer dan voldoende.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Dit is wellicht nog het meest sterke punt van Hostingwalk. Geen smoesjes van: "We zijn nu buiten kantoortijd dus de teller gaat lopen". Geert Jan Sloos (eigenaar Hostingwalk) is nooit te beroerd om bij te springen, ook al zijn de vragen/punten vaak niet heel kritiek. Skype, WhatsApp, niets is te gek.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: De prijs en kwaliteit verhouding is uitermate goed. Ze zijn scherp geprijsd, maar leveren wel goede stabiele VPS'en. Ook de performance is uitstekend dankzij de SSD schijven. Geen SSD caching maar dedicated SSD opslag.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al met al ben ik uitermate tevreden over mijn zakelijke relatie met Hostingwalk. Zoals ik eerder aangaf is de kwaliteit en stabiliteit uitmuntend. Support krijg je nergens beter (althans ben ik nog niet tegengekomen).

    De performance is dankzij de dedicated SSD opslag uitmuntend.

    Ook voor maatwerk kijken ze niet raar op. Heb je een VPS nodig met afwijkende specificaties? Of heb je hulp nodig bij het tweaken/optimaliseren van je VPS?
    Daar helpen ze je graag mee.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 16/07/2014 (23826)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Websitekanjer
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.websitekanjer.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer slecte ISP. Ziet klanten liever gaan dan komen. Wilde er iets bestellen, alles bleek mogelijk. Toen bleek dat ik al klant was, ging de deur dicht.

    Ben door een bedrijf waar ik klant ben nog nooit zo behandeld. Voor ons niet nog eens in elk geval.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 12/01/2014 (22686)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    gamers4ever.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik was op zoek naar een nieuwe host en na een slechte ervaring bij een andere ben ik bij Hostingwalk beland en tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Wel heb ik spijt dat ik voor mijn werk met 36 domein namen deze niet eerder gevonden heb.
    Kan Hostingwalk goed aanbevelen en directadmin met installatron WERKT!!! zonder aanpassingen. Met iets meer dan 100 programma's zo te installeren zonder upload een geweldige tijdwinst (ik heb geen glasvezel).
    Hostingwalk mijn keuze voor 2014 en de rest!!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostingwalk

Geplaatst op 28/11/2013 (22455)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.bargainlab.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zoveel deskundige service voor een relatief laag budget kom je niet snel ergens anders tegen. Technische vragen worden vrijwel onmiddellijk beantwoord en daar waar nodig opgelost. Wij hebben meerdere websites bij hen ondergebracht en tot nu toe zijn we zeer tevreden over deze ISP, wij zouden hem dan ook zeer zeker van harte aanbevelen!


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 34 ervaringen met Hostingwalk





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.