Hostnet bv

Hostnet bv



Ervaringen van klanten met Hostnet bv

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
73%17522
Afhandeling van opzeggingen
48%9817
Beschikbaarheid van de diensten
70%14620
Kwaliteit van de diensten
74%16622
De (telefonische) support
54%13821
De prijs/kwaliteit verhouding
50%131023
Totale waardering van de ISP
52%141024
Tevreden klanten (>75% positief)
52%141024
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
67%426
Afhandeling van opzeggingen
40%235
Beschikbaarheid van de diensten
75%314
Kwaliteit van de diensten
80%415
De (telefonische) support
40%235
De prijs/kwaliteit verhouding
43%347
Totale waardering van de ISP
43%347
Tevreden klanten (>75% positief)
43%347
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
87%17527202
Afhandeling van opzeggingen
71%572481
Beschikbaarheid van de diensten
79%15843201
Kwaliteit van de diensten
75%14950199
De (telefonische) support
76%16453217
De prijs/kwaliteit verhouding
77%14646192
Totale waardering van de ISP
72%16565230
Tevreden klanten (>75% positief)
72%16565230

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hostnet bv nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hostnet bv (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 230 ervaringen met Hostnet bv


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 03/07/2018 (81660)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima ervaring. Altijd goede kwaliteit, en zeer behulpzame klantenservice. Je kunt er voor iedere kleine vraag terecht. Zou dit aanbevelen bij anderen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Hostnet bv

Geplaatst op 15/04/2018 (81423)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@acgminvent.nl
  • Website

    www.acgminvent.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Bij het opzeggen van enkele domeinregistratie ontving ik geen EPP codes.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Het duurt lang voordat je een doeltreffend antwoord krijgt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Bekijk de tarieven bij Versio en stel vast dat ze 10 keer zoveel vragen voor het eerste jaar van een domeinregistratie. Versio vraagt 1 euro voor een domeinregistratie (1e jaar) en Hostnet vraagt daar 10 euro voor. (aanbieding is 5 euro)
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hostnet hanteert hogere prijzen voor bijvoorbeeld domeinregistraties
    Bij het schrijven van deze review rekent Hostnet 10 euro voor een registratie, terwijl Versio slechts 1 euro vraagt.
    Er is een aanbieding van 5 euro voor een domeinregistratie maar dat is nog steeds substantieel te duurder.
    De diensten die Hostnet levert zijn niet veel anders dan bij branchegenoten zoals Strato, Yourhosting of Versio.

    Erger vind ik de houding die Hostnet zich aanneemt in het verlies van een domeinnaam.
    Voor de domeinnaam in kwestie is een quarantaineperiode ingesteld van 30 dagen.
    Op de voorlaatste dag vroeg ik Hostnet om betreffend domeinnaam weer te reactiveren.
    Hostnet gaf aan dat dit geen probleem was en nadat ik mijn goedkeuring had gegeven voor de kosten zijn ze aan de slag gegaan.
    Enkele dagen later ontving ik een mailtje met de mededeling dat het domein niet uit quarantaine gehaald kon worden
    omdat het domein niet meer in mijn bezit was maar in bezit van een domeinbroker.
    Ik was toch op tijd met de mijn opdracht om het domein uit quarantaine te halen?
    Hostnet gaf als reden dat het te kort dag was om betreffend domein uit quarantaine te halen.
    Wanneer ik toch wilde beschikken over de verloren domeinnaam dan zou ik mezelf in verbinding moeten stellen met de domeinbroker.
    De domeinbroker vroeg enkele duizenden euro's voor betreffend domein.
    Dit riekt naar domeinkaping, alsof Hostnet samenwerkt met die domeinbroker.
    Hostnet betreurde het verlies van het domein en bood een 2 jarige gratis domeinregistratie aan.
    De werkelijke schade was hoger.
    Hostnet was in gebreke gebleven maar namen geen verantwoording.

    Maanden later heb ik het domein kunnen terugkopen voor 150 euro.
    Het leek me wel legitiem om Hostnet te vragen voor de helft van deze kosten op te draaien.
    Als antwoord kreeg ik dat ze bij hun eerdere aanbod bleven van een 2 jarige gratis registratie.
    Die arrogante houding van Hostnet valt me zwaar.
    Hostnet stuurde mij de leveringsvoorwaarden van hun leveranciers; wat heb ik daarmee te maken?

    Ik twijfel ernstig aan de manier waarop Hostnet de domeinnamen beheren van hun klanten en of er sprake van domeinkaping is geweest.
    Zoals al eerder benoemd, ben ik van mening dat de houding van Hostnet zeer arrogant is te noemen.

    De mate van servicegerichtheid kan men pas bepalen nadat je aanspraak wilt maken op de servicegerichtheid en dat zit niet goed bij Hostnet


0 100 0.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Hostnet bv

Geplaatst op 16/03/2018 (30163)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    miracastro.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 23/11/2017 (29826)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Wildlife Spotten
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@wildlifespotten.nl
  • Website

    www.wildlifespotten.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben vanaf maart 2017 klant van Hostnet. Er is geen enkel moment geweest dat de services niet beschikbaar waren, ben tevreden over de hosting - communicatie en het gebruiksgemak op de website.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Hostnet bv

Geplaatst op 22/11/2017 (29817)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bar Sawadee
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.sawadee.bar
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik zeg mijn domein, sawadee.bar, 29 dagen van te voren op. 6 uur later ontvang ik plotseling een factuur voor een verlenging van een nieuw jaar. Ik dacht dit zal wel een misverstand zijn dus ik neem contact op met Hostnet bv. Nadat een zeer onkundige csr mij te woord heeft gestaan ben ik doorverbonden met iemand die er meer verstand van zou hebben. Deze persoon meld mij dat zij gewoon een doorverkoper zijn van domeinen, en niet zelf de registrar zijn. Om deze reden hanteren zij een opzegtermijn voor domeinen van een maand. Ik meld dat ik dan alsnog op tijd heb opgezegd, namelijk op 30-10 en het domein zou pas op 28-11 vernieuwd worden. Hostnet bv had hier geen boodschap aan en wilde de factuur niet ongedaan maken. Ik sta echt versteld van deze gang van zaken.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Het enige wat ze doen is hun eigen wanbeleid goed praten, ze zullen je niet tegemoetkomen, op geen enkele manier.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zeg mijn domein, sawadee.bar, 29 dagen van te voren op. 6 uur later ontvang ik plotseling een factuur voor een verlenging van een nieuw jaar. Ik dacht dit zal wel een misverstand zijn dus ik neem contact op met Hostnet bv. Nadat een zeer onkundige csr mij te woord heeft gestaan ben ik uiteindelijk doorverbonden met iemand die er zogenaamd meer verstand van zou hebben.

    Deze persoon meld mij dat zij gewoon een doorverkoper zijn van domeinen, en niet zelf een registrar zijn. Om deze reden hanteren zij een opzegtermijn voor domeinen van een maand. Ik meld hem dat ik dan alsnog op tijd heb opgezegd. Namelijk op 31-10 om 2 uur in de nacht, en het domein zou pas op 28-11 vernieuwd worden. Hostnet bv had hier geen boodschap aan en wilde de factuur niet ongedaan maken.

    Ik sta echt versteld van deze gang van zaken en zal iedereen dan ook sterk afraden om bij dit bedrijf, Hostnet bv, domeinen onder te brengen. Zoek liever naar een fatsoenlijke domein registrar en niet een bedrijf dat doet alsof.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 01/11/2017 (29749)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Learn2apply
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.learn2apply.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: We nemen naast hosting en domeinnaam ook de dienst Hostnet App Suite af. Op de website wordt de indruk gewekt dat je 1000 GB opslag krijgt voor de App Suite. Echter geldt dit alleen voor het onderdeel "Drive", maar niet voor de mail-, agenda-, contactenopslag. Deze wordt gewoon zomaar van het hostingpakket afgetrokken. Dit staat niet vermeld, maar omdat al veel gegevens op de App Suite staat, is zomaar opzeggen ook niet de fijnste keuze. Daarnaast heeft net de eerste 2 weken de mail- en agenda synchronisatie op mobiel gewerkt, daarna stopte het ineens. Ze zijn nu al dik een week bezig om het probleem op te lossen, maar nog steeds niet opgelost.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Over het synchronisatie probleem zou ik na een week elke werkdag een update krijgen. Nou deze bevat steeds dezelfde berichtgeving. Ze zijn er druk mee bezig wordt vermeld, maar als je steeds alleen hetzelfde bericht stuurt, vraag ik mij af of ze wel druk bezig zijn. Over hun App Suite dienst geven ze tegenstrijdige informatie. De een vermeld dat de mailopslag van het hostingpakket afgaat en de ander geeft aan dat alle mail-, agenda-, driveopslag, etc. van de 1000 GB afgaat. Ze weten niet eens hoe hun eigen product werkt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Nou nu met al die problemen, vind ik het nogal duur. Omdat de mailopslag van de hostingopslag afgaat i.p.v. de App Suite opslag, heb ik alweer extra kosten moeten maken voor de upgrade hiervan moeten maken. Ga deze week sowieso de jurist eens raadplegen of ik iets kan ondernemen, want wil graag weg, maar dat maakt weer extra (hoge) kosten met zich mee, maar ook tijd, want alles moet weer over na een nieuwe provider.
Totale waardering
Ontevreden

0 100 25.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 20/08/2017 (29530)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Excellent Bid
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    bas.***uin@outlook.com
  • Website

    https://excellent-bid.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer positief over de support en het meedenken. Best een complexe combi van meerdere domeinen en Office 365. Zelf meegedacht tot aan de clinet (Outlook) configuratie.

    Zowel via chat, mail als telefonisch een prima support.

    Dank!!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 11/05/2017 (29171)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Porn4yuh.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jij zal altijd meer betalen dan wat het geadverteerd is.
    Als je vergeet om een domeinnaam te verlengen gaan ze dit direct in quarantine zetten om extra 89 euro + BTW betalen. En dit met meerdere domeinnaam gehad te hebben bij hostnet.

    Ook als je afspraken maakt met de helpdesk wordt het verkeerd in hostnet systeem gezet. Waardoor jij voor hun fouten mag opdraaien als klant van hostnet.

    En jou NAW gegevens komen online te staan in de search engine. Terwijl ik een privacy pakket heb afgesloten om te voorkomen dat mijn NAW gegevens online bekend staan.

    Slechte dienst levering. Absolute afrader. Hostnet was 4 tot 5 jaar geleden een goed bedrijf. Naarmate je langer als klant bij hostnet zit des te harder je afgedankt wordt door hostnet.

    Absolute afrader.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 20/04/2017 (29097)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Op en Top Zwanger
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@opentopzwanger.nl
  • Website

    www.OpEnTopZwanger.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd zeer goed geholpen en dingen snel geregeld.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 20/04/2017 (29095)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TimmerbedrijWP
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    wp***p@willem.pro
  • Website

    www.willem.pro
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Had een klein probleem maar werd netjes opgelost
    Hebben veel geduld


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 230 ervaringen met Hostnet bv





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.