Hostnet bv

Hostnet bv



Ervaringen van klanten met Hostnet bv

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
76%26834
Afhandeling van opzeggingen
56%11920
Beschikbaarheid van de diensten
69%231033
Kwaliteit van de diensten
77%25934
De (telefonische) support
64%221133
De prijs/kwaliteit verhouding
61%211334
Totale waardering van de ISP
65%241236
Tevreden klanten (>75% positief)
65%241236
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
72%527
Afhandeling van opzeggingen
50%224
Beschikbaarheid van de diensten
67%426
Kwaliteit van de diensten
84%516
De (telefonische) support
50%336
De prijs/kwaliteit verhouding
58%437
Totale waardering van de ISP
58%437
Tevreden klanten (>75% positief)
58%437
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
87%17426200
Afhandeling van opzeggingen
72%562278
Beschikbaarheid van de diensten
79%15743200
Kwaliteit van de diensten
76%14849197
De (telefonische) support
76%16352215
De prijs/kwaliteit verhouding
77%14544189
Totale waardering van de ISP
73%16463227
Tevreden klanten (>75% positief)
73%16463227

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hostnet bv nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hostnet bv (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 227 ervaringen met Hostnet bv


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 23/11/2017 (29826)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Wildlife Spotten
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@wildlifespotten.nl
  • Website

    www.wildlifespotten.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben vanaf maart 2017 klant van Hostnet. Er is geen enkel moment geweest dat de services niet beschikbaar waren, ben tevreden over de hosting - communicatie en het gebruiksgemak op de website.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Hostnet bv

Geplaatst op 22/11/2017 (29817)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bar Sawadee
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.sawadee.bar
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik zeg mijn domein, sawadee.bar, 29 dagen van te voren op. 6 uur later ontvang ik plotseling een factuur voor een verlenging van een nieuw jaar. Ik dacht dit zal wel een misverstand zijn dus ik neem contact op met Hostnet bv. Nadat een zeer onkundige csr mij te woord heeft gestaan ben ik doorverbonden met iemand die er meer verstand van zou hebben. Deze persoon meld mij dat zij gewoon een doorverkoper zijn van domeinen, en niet zelf de registrar zijn. Om deze reden hanteren zij een opzegtermijn voor domeinen van een maand. Ik meld dat ik dan alsnog op tijd heb opgezegd, namelijk op 30-10 en het domein zou pas op 28-11 vernieuwd worden. Hostnet bv had hier geen boodschap aan en wilde de factuur niet ongedaan maken. Ik sta echt versteld van deze gang van zaken.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Het enige wat ze doen is hun eigen wanbeleid goed praten, ze zullen je niet tegemoetkomen, op geen enkele manier.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zeg mijn domein, sawadee.bar, 29 dagen van te voren op. 6 uur later ontvang ik plotseling een factuur voor een verlenging van een nieuw jaar. Ik dacht dit zal wel een misverstand zijn dus ik neem contact op met Hostnet bv. Nadat een zeer onkundige csr mij te woord heeft gestaan ben ik uiteindelijk doorverbonden met iemand die er zogenaamd meer verstand van zou hebben.

    Deze persoon meld mij dat zij gewoon een doorverkoper zijn van domeinen, en niet zelf een registrar zijn. Om deze reden hanteren zij een opzegtermijn voor domeinen van een maand. Ik meld hem dat ik dan alsnog op tijd heb opgezegd. Namelijk op 31-10 om 2 uur in de nacht, en het domein zou pas op 28-11 vernieuwd worden. Hostnet bv had hier geen boodschap aan en wilde de factuur niet ongedaan maken.

    Ik sta echt versteld van deze gang van zaken en zal iedereen dan ook sterk afraden om bij dit bedrijf, Hostnet bv, domeinen onder te brengen. Zoek liever naar een fatsoenlijke domein registrar en niet een bedrijf dat doet alsof.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 01/11/2017 (29749)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Learn2apply
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.learn2apply.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: We nemen naast hosting en domeinnaam ook de dienst Hostnet App Suite af. Op de website wordt de indruk gewekt dat je 1000 GB opslag krijgt voor de App Suite. Echter geldt dit alleen voor het onderdeel "Drive", maar niet voor de mail-, agenda-, contactenopslag. Deze wordt gewoon zomaar van het hostingpakket afgetrokken. Dit staat niet vermeld, maar omdat al veel gegevens op de App Suite staat, is zomaar opzeggen ook niet de fijnste keuze. Daarnaast heeft net de eerste 2 weken de mail- en agenda synchronisatie op mobiel gewerkt, daarna stopte het ineens. Ze zijn nu al dik een week bezig om het probleem op te lossen, maar nog steeds niet opgelost.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Over het synchronisatie probleem zou ik na een week elke werkdag een update krijgen. Nou deze bevat steeds dezelfde berichtgeving. Ze zijn er druk mee bezig wordt vermeld, maar als je steeds alleen hetzelfde bericht stuurt, vraag ik mij af of ze wel druk bezig zijn. Over hun App Suite dienst geven ze tegenstrijdige informatie. De een vermeld dat de mailopslag van het hostingpakket afgaat en de ander geeft aan dat alle mail-, agenda-, driveopslag, etc. van de 1000 GB afgaat. Ze weten niet eens hoe hun eigen product werkt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Nou nu met al die problemen, vind ik het nogal duur. Omdat de mailopslag van de hostingopslag afgaat i.p.v. de App Suite opslag, heb ik alweer extra kosten moeten maken voor de upgrade hiervan moeten maken. Ga deze week sowieso de jurist eens raadplegen of ik iets kan ondernemen, want wil graag weg, maar dat maakt weer extra (hoge) kosten met zich mee, maar ook tijd, want alles moet weer over na een nieuwe provider.
Totale waardering
Ontevreden

0 100 25.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 20/08/2017 (29530)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Excellent Bid
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    bas.***uin@outlook.com
  • Website

    https://excellent-bid.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer positief over de support en het meedenken. Best een complexe combi van meerdere domeinen en Office 365. Zelf meegedacht tot aan de clinet (Outlook) configuratie.

    Zowel via chat, mail als telefonisch een prima support.

    Dank!!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 11/05/2017 (29171)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Porn4yuh.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jij zal altijd meer betalen dan wat het geadverteerd is.
    Als je vergeet om een domeinnaam te verlengen gaan ze dit direct in quarantine zetten om extra 89 euro + BTW betalen. En dit met meerdere domeinnaam gehad te hebben bij hostnet.

    Ook als je afspraken maakt met de helpdesk wordt het verkeerd in hostnet systeem gezet. Waardoor jij voor hun fouten mag opdraaien als klant van hostnet.

    En jou NAW gegevens komen online te staan in de search engine. Terwijl ik een privacy pakket heb afgesloten om te voorkomen dat mijn NAW gegevens online bekend staan.

    Slechte dienst levering. Absolute afrader. Hostnet was 4 tot 5 jaar geleden een goed bedrijf. Naarmate je langer als klant bij hostnet zit des te harder je afgedankt wordt door hostnet.

    Absolute afrader.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 20/04/2017 (29097)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Op en Top Zwanger
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@opentopzwanger.nl
  • Website

    www.OpEnTopZwanger.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd zeer goed geholpen en dingen snel geregeld.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 20/04/2017 (29095)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    TimmerbedrijWP
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    wp***p@willem.pro
  • Website

    www.willem.pro
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Had een klein probleem maar werd netjes opgelost
    Hebben veel geduld


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 02/10/2016 (28032)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    in***o@forumsomalia.nl
  • Website

    forumsomalia.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Shared hosting is op bepaalde tijdstippen verschrikkelijk traag met laadtijden van >30 sec. Hostnet lijkt om de dag met een nieuwe storing te kampen
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 503 Fouten,verschrikkelijke laadtijden en meerdere storingen per week dit is hoe ik hostnet zou samenvatten.


0 100 14.29


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 14/07/2016 (27706)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    DJ OP UW BRUILOFT
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    deej***cor@gmail.com
  • Website

    www.djopuwbruiloft.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een professioneel bedrijf die snel voor oplossingen zorgt ook in het weekend en in de avond uren, de life Chat is dan ook echt geweldig.
    Ik kan dan ook iedereen dit bedrijf aanbevelen


0 100 100.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Hostnet bv

Geplaatst op 05/07/2016 (27668)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    boyk***hnl@outlook.com
  • Website

    knockoutracers.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb ongeveer 1 jaar geleden een domein bij Hostnet BV besteld.
    Het domein was zeer langzaam geleverd en de DNS was ook zeer traag.
    Ik was dus niet van plan dit domein bij hun te houden dus heb er voor gekozen automatisch verlengen uit te schakelen. Zij hebben naar der hand dit weer aangezet zonder mij hier over op de hoogte te brengen. Niet netjes dus. Vervolgens kreeg ik spook facturen van ze via de post terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik dit alleen wou via E-Mail.

    Al met al is Hostnet een slechte partij om een domeinnaam te registreren.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 227 ervaringen met Hostnet bv





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.