Hostnet bv

Hostnet bv



Ervaringen van klanten met Hostnet bv

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
81%23629
Afhandeling van opzeggingen
57%8715
Beschikbaarheid van de diensten
88%22426
Kwaliteit van de diensten
88%24428
De (telefonische) support
79%20727
De prijs/kwaliteit verhouding
76%20828
Totale waardering van de ISP
79%22830
Tevreden klanten (>75% positief)
79%22830
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
84%15318
Afhandeling van opzeggingen
63%538
Beschikbaarheid van de diensten
89%15217
Kwaliteit van de diensten
89%16218
De (telefonische) support
84%15318
De prijs/kwaliteit verhouding
82%13316
Totale waardering van de ISP
84%15318
Tevreden klanten (>75% positief)
84%15318
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
87%19230222
Afhandeling van opzeggingen
70%622789
Beschikbaarheid van de diensten
80%17545220
Kwaliteit van de diensten
77%16752219
De (telefonische) support
77%18056236
De prijs/kwaliteit verhouding
77%16149210
Totale waardering van de ISP
73%18268250
Tevreden klanten (>75% positief)
73%18268250

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hostnet bv nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hostnet bv (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 250 ervaringen met Hostnet bv


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 02/11/2019 (82729)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • meestal werk ik via de chat en soms levert dat even wat ruis in de communicatie, maar wordt meestal snel opgelost antwoorden zijn kort en krachtig. Ze kijken mee met / in mijn omgeving waardoor je geen kastje naar de muur krijgt. Heel prettig en succesvol!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 29/10/2019 (82716)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    RF-Designs
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.rf-designs.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb al meer dan 4 jaar een hostingpakket bij Hostnet. Nog steeds zeer tevreden, hele goede service. Altijd snel geholpen en duidelijk. Kan het iedereen aanraden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 19/10/2019 (82700)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    humanz
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.scrumindeklas.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben elke keer weer aangenaam verrast door de fijne service die de mensen van Hostnet verlenen. Of het nu op een doordeweeksedag is of op een avond of in het weekend, het maakt niet uit. Altijd is er iemand die snel en kundig antwoord op mijn vragen heeft. Dat zorgt er mee dat ik zelden lang met een probleem te maken heb. Dat scheelt mij heel veel tijd en ergernis. Top provider die niet alleen kwaliteit levert maar deze ook ondersteunt met een team van professionals die je verder helpen!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 15/10/2019 (82689)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    videofabrique.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima. Flexibel en servicegericht.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 08/10/2019 (82680)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Octomm B.V
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    octomm.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Kundige vakmensen bij Hostnet. Wat vooral ervoor zorgt dat ik voor Hostnet kies is de uitstekende klantenservice die altijd voor je klaar staat.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 23/09/2019 (82643)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Uitdekoker.nl
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    uitdekoker.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goed bereikbaar en altijd behulpzaam


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 17/09/2019 (82633)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    acupunctuuregmonden.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ben als digibeet mijn eigen website aan het maken en dat lukt zeer goed, mede door de prima ondersteuning van de helpdesk.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 02/09/2019 (82600)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    independers.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: je kan niet eens opzeggen, ze hebben altijd een smoes dat je het verkeerd hebt opgezegd. Ik heb meerdere malen per telefoon een ook via account opgezegd maar zonder succes.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • slecht automatische verlengingen zonder daar van af te weten, je kan domeinnamen niet zomaar opzeggen. Als je opzegt dan gaan ze nog steeds afschrijven en dan niet voor 1 maand maar een jaar of half jaar.
    Hostnet domeinnamen zijn niet op te zeggen zowel telefonisch als via de website heb ik het meerdere malen geprobeert. In totaal heb ik betaald aan hostnet in een jaar: 1450 euro + 600 euro ULTIMO incasso kosten omdat het niet duidelijk is waneer er word afgerekend omdat er verschillende datums word afgeschreven.
    Als je ze belt dan ben jij zelf die fout is omdat je niet op de datum heb geannuleerd als wat hun willen ( ook niet waar) ik heb per mail en per telefoon opgezegd en ze laten alles gewoon doorlopen.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 03/08/2019 (82543)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De enige vragen die ik meestal heb zijn gebruikersvragen: hoe doe ik dit of dat. De diensten zelf hebben het nooit af laten weten. Het belangrijkste bij hosting van domein en site, is toch dat je online bent en blijft. Hostnet heeft me daarin nog nooit in de steek gelaten. De chat hulpfunctie helpt me met de technische vragen altijd voldoende op weg om weer verder te kunnen. De chat support is snel, kundig en vriendelijk. Prima service


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 31/07/2019 (82535)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    LAB-3
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    lab-3.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Als je een klein bedrijf runt en afhankelijk bent van mail en website dan is het fantastisch als je snel geholpen wordt mocht er iets niet werken. Hostnet doet dat heel erg goed.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We zaten eerder bij TransIP.
    Door een storing die anderhalve dag duurde en waar we uiteindelijk zelf achter de oorzaak zijn gekomen is het heel frustrerend als je niet gehoord en niet geholpen wordt.
    De overstap naar Hostnet was een verademing!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 250 ervaringen met Hostnet bv



  • Hostnet bv

  • Categorie: Big Hosting
  • Laatste update

    04-11-2019
  • Opgericht

    01-03-1999
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    140
  • Aantal klanten

    280000
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    810000
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    77 uit 100
  • Aantal ervaringen

    250
  • Deel uw ervaring met Hostnet bv
  • Website van Hostnet bv



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.