Hostnet bv

Hostnet bv



Ervaringen van klanten met Hostnet bv

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
69%12618
Afhandeling van opzeggingen
34%4711
Beschikbaarheid van de diensten
75%10515
Kwaliteit van de diensten
79%12517
De (telefonische) support
57%8715
De prijs/kwaliteit verhouding
59%10919
Totale waardering van de ISP
59%10919
Tevreden klanten (>75% positief)
59%10919
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
72%527
Afhandeling van opzeggingen
34%123
Beschikbaarheid van de diensten
84%516
Kwaliteit van de diensten
86%617
De (telefonische) support
67%426
De prijs/kwaliteit verhouding
72%527
Totale waardering van de ISP
72%527
Tevreden klanten (>75% positief)
72%527
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
87%17929208
Afhandeling van opzeggingen
69%572683
Beschikbaarheid van de diensten
79%16244206
Kwaliteit van de diensten
76%15451205
De (telefonische) support
76%16755222
De prijs/kwaliteit verhouding
76%15048198
Totale waardering van de ISP
72%16967236
Tevreden klanten (>75% positief)
72%16967236

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Hostnet bv nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Hostnet bv (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 236 ervaringen met Hostnet bv


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 11/04/2019 (82352)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Maarn Consult
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.veterino.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer deskundig, altijd bereid om te helpen en ook zeer in de dienstverlening.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 11/04/2019 (82351)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.cameleonconsult.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Eens je geboekt hebt en jarenlang klant bent, wordt enkel en alleen nog naar het geldgewin gekeken en wordt je via sluwe verkoopsvoorwaarden in de tang gehouden


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 07/03/2019 (82267)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede ondersteuning, ervaring met wat vragen via de Chat, medewerkers hebben vragen goed opgelost. Zelfs als ik iets niet helemaal goed gedaan had werd dat opgelost.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam en virtual private server van Hostnet bv

Geplaatst op 16/01/2019 (82139)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Virtual Private Server

Beoordeling van domeinnaam en virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: De bestelling gaat goed, de stappen die je moet volgen en de contracten wat je aan gaat zijn gelogen!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Je kan je VPS niet eens herinstalleren bij deze provider. Ik heb meerdere VPS-sen bij verschillende providers, maar elke provider biedt een VPS die geherinstalleerd kan worden, behalve Hostnet!
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Man man man, je wordt verkeerd voorgelicht (en tevens opgelicht), dan nemen ze contact met je op en wordt je afgesnauwd door een medewerker en onprofessioneel behandeld. Mensen denk a.u.b. tweemaal na voordat je hiermee in zee gaat. U bent gewaarschuwd! Er zijn betere providers in NL gelukkig!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Zijn ook nog eens duurder dan andere VPS-sen bij andere providers. En doordat ik ben opgelicht ben ik ook meer geld kwijt aan mijn domeinnaam dan dat hij waard is (geregistreerd voor een maand bij Hostnet i.p.v. de 2 jaar die ik bestelt heb) geweest bij Hostnet.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zie het verhaal bij de bovenstaande punten. Mensen denk echt goed na voordat je met hun in zee gaat. Duurkoop = duurkoop bij deze provider!


0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 22/08/2018 (81772)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: De ondersteuning is perfect. voor iedere korte of lange vraag wordt de tijd voor je genomen. zowel via chat als via de telefoon.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima hosting. Nog nooit problemen gehad. Goede uptime en ondersteuning is een pluim waard.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 02/08/2018 (81726)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://www.de6.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede ervaring met Hostnet. Kundig en behulpzaam wanneer nodig.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 03/07/2018 (81660)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima ervaring. Altijd goede kwaliteit, en zeer behulpzame klantenservice. Je kunt er voor iedere kleine vraag terecht. Zou dit aanbevelen bij anderen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met domeinnaam van Hostnet bv

Geplaatst op 15/04/2018 (81423)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Bij het opzeggen van enkele domeinregistratie ontving ik geen EPP codes.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Het duurt lang voordat je een doeltreffend antwoord krijgt.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Bekijk de tarieven bij Versio en stel vast dat ze 10 keer zoveel vragen voor het eerste jaar van een domeinregistratie. Versio vraagt 1 euro voor een domeinregistratie (1e jaar) en Hostnet vraagt daar 10 euro voor. (aanbieding is 5 euro)
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hostnet hanteert hogere prijzen voor bijvoorbeeld domeinregistraties
    Bij het schrijven van deze review rekent Hostnet 10 euro voor een registratie, terwijl Versio slechts 1 euro vraagt.
    Er is een aanbieding van 5 euro voor een domeinregistratie maar dat is nog steeds substantieel te duurder.
    De diensten die Hostnet levert zijn niet veel anders dan bij branchegenoten zoals Strato, Yourhosting of Versio.

    Erger vind ik de houding die Hostnet zich aanneemt in het verlies van een domeinnaam.
    Voor de domeinnaam in kwestie is een quarantaineperiode ingesteld van 30 dagen.
    Op de voorlaatste dag vroeg ik Hostnet om betreffend domeinnaam weer te reactiveren.
    Hostnet gaf aan dat dit geen probleem was en nadat ik mijn goedkeuring had gegeven voor de kosten zijn ze aan de slag gegaan.
    Enkele dagen later ontving ik een mailtje met de mededeling dat het domein niet uit quarantaine gehaald kon worden
    omdat het domein niet meer in mijn bezit was maar in bezit van een domeinbroker.
    Ik was toch op tijd met de mijn opdracht om het domein uit quarantaine te halen?
    Hostnet gaf als reden dat het te kort dag was om betreffend domein uit quarantaine te halen.
    Wanneer ik toch wilde beschikken over de verloren domeinnaam dan zou ik mezelf in verbinding moeten stellen met de domeinbroker.
    De domeinbroker vroeg enkele duizenden euro's voor betreffend domein.
    Dit riekt naar domeinkaping, alsof Hostnet samenwerkt met die domeinbroker.
    Hostnet betreurde het verlies van het domein en bood een 2 jarige gratis domeinregistratie aan.
    De werkelijke schade was hoger.
    Hostnet was in gebreke gebleven maar namen geen verantwoording.

    Maanden later heb ik het domein kunnen terugkopen voor 150 euro.
    Het leek me wel legitiem om Hostnet te vragen voor de helft van deze kosten op te draaien.
    Als antwoord kreeg ik dat ze bij hun eerdere aanbod bleven van een 2 jarige gratis registratie.
    Die arrogante houding van Hostnet valt me zwaar.
    Hostnet stuurde mij de leveringsvoorwaarden van hun leveranciers; wat heb ik daarmee te maken?

    Ik twijfel ernstig aan de manier waarop Hostnet de domeinnamen beheren van hun klanten en of er sprake van domeinkaping is geweest.
    Zoals al eerder benoemd, ben ik van mening dat de houding van Hostnet zeer arrogant is te noemen.

    De mate van servicegerichtheid kan men pas bepalen nadat je aanspraak wilt maken op de servicegerichtheid en dat zit niet goed bij Hostnet


0 100 0.00


Consument

Ervaring met domeinnaam van Hostnet bv

Geplaatst op 16/03/2018 (30163)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    miracastro.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Hostnet bv

Geplaatst op 23/11/2017 (29826)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben vanaf maart 2017 klant van Hostnet. Er is geen enkel moment geweest dat de services niet beschikbaar waren, ben tevreden over de hosting - communicatie en het gebruiksgemak op de website.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 236 ervaringen met Hostnet bv



  • Hostnet bv

  • Categorie: Big Hosting
  • Laatste update

    07-05-2019
  • Opgericht

    01-03-1999
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    140
  • Aantal klanten

    280000
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    810000
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    71 uit 100
  • Aantal ervaringen

    236
  • Deel uw ervaring met Hostnet bv
  • Website van Hostnet bv



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.