HostSlim BV

HostSlim BV



Ervaringen van klanten met HostSlim BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%14519
Afhandeling van opzeggingen
59%7512
Beschikbaarheid van de diensten
72%13619
Kwaliteit van de diensten
72%13619
De (telefonische) support
80%14519
De prijs/kwaliteit verhouding
78%13518
Totale waardering van de ISP
72%13619
Tevreden klanten (>75% positief)
72%13619
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
89%819
Afhandeling van opzeggingen
67%426
Beschikbaarheid van de diensten
78%729
Kwaliteit van de diensten
78%729
De (telefonische) support
89%819
De prijs/kwaliteit verhouding
88%718
Totale waardering van de ISP
78%729
Tevreden klanten (>75% positief)
78%729
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
88%13520155
Afhandeling van opzeggingen
52%333164
Beschikbaarheid van de diensten
77%11535150
Kwaliteit van de diensten
76%11538153
De (telefonische) support
76%12039159
De prijs/kwaliteit verhouding
80%12030150
Totale waardering van de ISP
74%12144165
Tevreden klanten (>75% positief)
73%12045165

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met HostSlim BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van HostSlim BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 165 ervaringen met HostSlim BV


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 09/01/2020 (82870)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    lieverniet
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer vriendelijke en kundige partij. Mij altijd goed bijgestaan in mijn 4 jaar als klant zijn. Tickets worden snel behandeld en opgelost. Al met al zeer tevreden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 09/01/2020 (82869)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.iloveapeldoorn.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: In april 2019 opgezegd via het online portal. Hier ook netjes mail van gekregen dat het in behandeling is genomen. In januari 2020 krijg ik een factuur en zie ik in het portal dat al mijn dienstenw eer op actief staan, de opzeggingen zijn hier verwijderd!
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Downtime kan gebeuren, dat iets niet werkt ook. Maar dat het uren niet werkt en dat minimaal 1x per week kan niet. mailserver staat continue op allerlei blacklists, mail komt dus eigenlijk nooit aan als je wat stuurt door deze blacklistings.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Ik had een jaarcontract, heb 2 maanden heel intensief contact gehad om zaken werkend te krijgen en heb toen toch besloten om alles weer weg te halen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Telefoon wordt eigenlijk nooit opgenomen, maar ik heb heel veel contact gehad via mail. De ondersteuning is hierbij prima. Snel antwoord doorgaans, en je merkt dat de medewerker echt zijn best voor je doet. Enkel een permanente oplossing voor de blacklists is niet haalbaar.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zoals ook eerder benoemd, de ondersteuning is prima.

    Meer dan 50 hosting accounts zijn door hun verhuisd naar Hostslim, de probleempjes die hierbij kwamen kijken werden snel opgelost. Maar de kwaliteit van de dienstverlening is droevig te noemen.

    Server was vaak niet bereikbaar, pas na melding van mij kwam er actie. Er is geen proactieve werking vanuit Hostslim, men handelt pas na meldingen van de klant.

    Ik ben na 2 maanden met gierende banden weg gegaan bij ze. Nu nog van ze af zien te komen aangezien ze ondanks de opzegging toch facturen blijven sturen. Dit omdat ze de producten in het klantportal weer gewoon op actief hebben gezet.

    De ondersteuning en het contact met de support heb ik zeker prettig ervaren. nadeel was dat we dagelijks meerdere keren contact hadden omdat de problemen die er waren niet opgelost werden, of na de oplossing vrijwel direct weer terug kwamen.

    Totaalbeeld, Hostslim heeft echt wel verstand van wat ze doen, maar de uitvoering blijft steken op hobby niveau. prima voor de website over de familiestamboom met 5 bezoekers per maand. Zakelijk gezien zeker een no go, aangezien je mail door alle blacklistst eigenlijk nooit bij de ontvanger binnen komt, los van de downtime die er te vaak is.


0 100 33.33


Consument

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 26/11/2019 (82797)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hostslim.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Barslechte diensverlening en communicatie!!!

    Van te voren heb ik mij laten informeren via de chat om gebruik te kunnen maken van Softaculous Auto Installer.
    Dit was allemaal mogelijk. Met deze informatie heb ik besloten om een reseller hosting pakket af te nemen.

    Na inloggen op het controle paneel bleek de Softaculous Auto Installer niet aanwezig te zijn.
    Ook had ik geen bevoegheid om met mijn reseller pakket onderliggen accounts aan te maken.

    Bij het openen van de chat staat er bovenaan de chat "We reply immediately"
    Dat is alles behalve waar, chats wordt totaal niet op gereageerd
    Telefonisch heb ik 1x iemand te pakken gekregen, alle andere pogingen direct voicemail.
    Tijdens dat telefoon gesprek zijn er beloftes gemaakt die niet nagekomen zijn.

    Tickets wordt in een regel op gereageerd met de mededeling dat het zou werken, wat wederom niet het geval is.
    Zojuist een annuleringsverzoek ingediend. Het is maar de vraag of daar wel wat mee gedaan wordt.

    Een tip voor mensen die overwegen bij Hostslim klant te worden: NIET DOEN!


0 100 0.00


Consument

Ervaring met streaming media van HostSlim BV

Geplaatst op 09/10/2019 (82684)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Streaming media

Beoordeling van streaming media

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitermate goede en snelle service (ook bij problemen),echt een bedrijf waar je op kunt bouwen voor nu en in de toekomst


0 100 100.00


Ervaring met streaming media van HostSlim BV

Geplaatst op 27/03/2019 (82325)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

     
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.radio-more.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Streaming media

Beoordeling van streaming media

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Een zeer fijne dienst, en erg klant vriendelijk.
    Ook als men een vraagt heeft, dan reageren ze erg snel en helpen ze je tot het probleem is opgelost.

    Ik zal het zeker aanraden binnen mijn vriendenkring.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met streaming media van HostSlim BV

Geplaatst op 26/03/2019 (82320)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Streaming media

Beoordeling van streaming media

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service en zeer klant vriendelijk


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 25/03/2019 (82318)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Winemates
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.winemates.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer kundige support. Hielp mij met het opzetten van de webshop geheel gratis. Heel blij met Hostslim!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 05/03/2019 (82261)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    venturafm
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.venturafm.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

     
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • ik had een fout gemaakt maar dat hebben ze heel netjes opgelost


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met virtual private server van HostSlim BV

Geplaatst op 02/02/2019 (82190)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.digi2go.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Snel en goed!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Uiteraard geen ervaring mee. Ook ga ik er vanuit dat dit zo blijft.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Tot nu toe prima in orde :-)
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Uitmuntend!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Zeer goed, ook in het weekend.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na een aantal ISP's te hebben gehad, vind ik HostSlim.nl een partij dat het gene biedt, daar waar het bij de meeste ISP'S aan tekort schiet. Goede hulp, ook in het weekend. Ze hebben me in een mum van tijd online gekregen met een VPS.

    Ook de hulp m.b.t. het instellen van de VPS ben ik HostSlim dankbaar voor!

    Op een leuke en vruchtbare samenwerking!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met managed server van HostSlim BV

Geplaatst op 08/01/2019 (82124)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    procurementadvies / Procurementnetwork / Procurementnetwerk
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.procurementnetwork.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Managed server

Beoordeling van managed server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Ik heb nog niets opgezegd, dus begrijp niet dat het verplicht is dit veld in te vullen.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Incredibly unprofessional, do not understand what is serious business. We hired a VPS at Hostslim and but in 3 years they managed to get our IP on the spamhaus blocklist, the hotmail blocklist and the gmail blocklist. After they got it removed, the same problem occured again within 2-3 weeks. They also had a migration, this caused my mail to be down for nearly 10 weeks in 2018. In other words, these guys don't understand their customers have work to do, they don't understand that no company in the world can survive these serious hickups and so much time you cannot do your work. After being down by migration for 8 weeks they delivered a new ip, which was at the spamhaus blocklist, they just keep on making such seriously damaging mistakes for your company, and keep on treating the serious problems they cause their customers as a bunch of guys in their puberty whom do not understand the importance of delivering a professional product. Seriously, these guys will never ever learn, as they just don't have a professional approach to their work. We have serious problems with our business due to them. Cannot recommend you to do business with guys whom do not take their work and customers seriously. The main problem is the company owner, as time after time he doesn't fix the problems they have, and keeps on treating his customers business as if it is of no importance to him.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Incredibly unprofessional, do not understand what is serious business. We hired a VPS at Hostslim and but in 3 years they managed to get our IP on the spamhaus blocklist, the hotmail blocklist and the gmail blocklist. After they got it removed, the same problem occured again within 2-3 weeks. They also had a migration, this caused my mail to be down for nearly 10 weeks in 2018. In other words, these guys don't understand their customers have work to do, they don't understand that no company in the world can survive these serious hickups and so much time you cannot do your work. After being down by migration for 8 weeks they delivered a new ip, which was at the spamhaus blocklist, they just keep on making such seriously damaging mistakes for your company, and keep on treating the serious problems they cause their customers as a bunch of guys in their puberty whom do not understand the importance of delivering a professional product. Seriously, these guys will never ever learn, as they just don't have a professional approach to their work. We have serious problems with our business due to them. Cannot recommend you to do business with guys whom do not take their work and customers seriously. The main problem is the company owner, as time after time he doesn't fix the problems they have, and keeps on treating his customers business as if it is of no importance to him.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: If you cannot run your business frequently because they deliver an inferior vps / ip, any customer service is completly unuseful. They don't fix the cause of the problems, and the cause is that they do not work professional nor take their customers business seriously.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: 10 weken geen mail kunnen gebruiken in 2018, server op spamhaus lijsten en hotmail blocks, ze leveren gewoon geinfecteerde vps'en en doen er niets aan om het structureel te verbeteren. iedere prijs is dan natuurlijk te duur, want je onderneming loopt schade op !
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Incredibly unprofessional, do not understand what is serious business.
    We hired a VPS at Hostslim and but in 3 years they managed to get our IP on the spamhaus blocklist, the hotmail blocklist and the gmail blocklist. After they got it removed, the same problem occured again within 2-3 weeks. They also had a migration, this caused my mail to be down for nearly 10 weeks in 2018.

    In other words, these guys don't understand their customers have work to do, they don't understand that no company in the world can survive these serious hickups and so much time you cannot do your work.

    After being down by migration for 8 weeks they delivered a new ip, which was at the spamhaus blocklist, they just keep on making such seriously damaging mistakes for your company, and keep on treating the serious problems they cause their customers as a bunch of guys in their puberty whom do not understand the importance of delivering a professional product.

    Seriously, these guys will never ever learn, as they just don't have a professional approach to their work.

    We have serious problems with our business due to them.
    Cannot recommend you to do business with guys whom do not take their work and customers seriously.

    The main problem is the company owner, as time after time he doesn't fix the problems they have, and keeps on treating his customers business as if it is of no importance to him.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 165 ervaringen met HostSlim BV





> > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.