HostSlim BV

HostSlim BV



Ervaringen van klanten met HostSlim BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
60%10616
Afhandeling van opzeggingen
40%459
Beschikbaarheid van de diensten
59%9615
Kwaliteit van de diensten
59%9615
De (telefonische) support
59%9615
De prijs/kwaliteit verhouding
59%9615
Totale waardering van de ISP
58%9716
Tevreden klanten (>75% positief)
58%9716
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
58%437
Afhandeling van opzeggingen
25%134
Beschikbaarheid van de diensten
58%437
Kwaliteit van de diensten
58%437
De (telefonische) support
58%437
De prijs/kwaliteit verhouding
58%437
Totale waardering van de ISP
58%437
Tevreden klanten (>75% positief)
58%437
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
87%12719146
Afhandeling van opzeggingen
50%292958
Beschikbaarheid van de diensten
77%10833141
Kwaliteit van de diensten
75%10836144
De (telefonische) support
75%11238150
De prijs/kwaliteit verhouding
80%11329142
Totale waardering van de ISP
74%11442156
Tevreden klanten (>75% positief)
73%11343156

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met HostSlim BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van HostSlim BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 156 ervaringen met HostSlim BV


Consument

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 05/10/2016 (28052)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    euromaniak.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zocht naar een goede en stabiele hosting voor mijn sites. Na enig zoeken erachter gekomen dat HostSlim de beste was. Ze reageren supersnel op vragen en kunnen alles oplossen. The hosting speed was very fast and uptime was for my sites 100%.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 08/09/2016 (27919)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ON Grafisch Ontwerpbureau
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.thisison.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 06/05/2016 (27283)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ITC
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ha***s@itc-amsterdam.nl
  • Website

    www.taxibestellen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Het blijkt dat er geen contact met externe database worden toegelaten. Nu kunnen mijn klanten dus niets bestellen!
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het blijkt dat er geen contact met externe database worden toegelaten. Nu kunnen mijn klanten dus niets bestellen! Ik heb meerdere website's en nooit geen problemen met externe databases. Dit is me ook nooit van te voren vermeld.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 16/03/2016 (27003)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    skyhosting
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    j.va***eek@ziggo.nl
  • Website

    www.skyhosting.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Duurde Te Lang :)
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • dit bedrijf is snel met mensen helpen
    ook al hebben ze het druk dan proberen ze je toch te helpen

    en het denk werk, dat proberen ze toch

    ik raat iedereen aan dit bedrijf erg prettig om bij hun te zitten


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 05/03/2016 (26778)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    mart***ers@gmail.com
  • Website

    geenmeer.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Meerdere malen geprobeerd op te zeggen. Heb ze ook verteld dat ze tegen de wet handelen maar ook hierop was geen interesse. Ik heb zowel via de website als per email opgezegd. Via de website heb ik eerst een bevestiging gehad maar deze hebben ze even later gewoon ongedaan gemaakt in hun systeem. (huh opzegging???)
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: De uptime was eigenlijk niet eens toelaatbaar maar de mail was nog dramatischer. Het IP van de server stond op zoveel blacklisten dat veel mail niet eens meer aankwam. Dit kan bedrijfstechnisch natuurlijk rampzalige gevolgen hebben.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Op de telefoon wordt zelden gereageerd. Als je een belangrijke mail stuurt krijg je vaak 1 reactie met daarin een korte vraag. Deze beantwoorde ik vaak binnen een paar uur maar een reactie volgde helaas in geen enkel geval.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: De prijs lijkt prima maar er wordt al maanden niet meer geleverd terwijl hiervoor wel betaald is. Dus dan is goedkoop best duurkoop.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Even kort door de bocht:
    Als er niet binnen 5 werkdagen goed wordt gehandeld voel ik mij genoodzaakt een incassobureau in te schakelen op het teveel betaalde bedrag. Tevens voel ik mij verplicht aangifte te doen bij de politie.

    Hier volgt een citaat van de ingebrekestelling:
    "Hierbij zet ik het verhaal voor de laatste keer op papier. Graag maak ik u kenbaar dat er vanuit mij geen betalingen meer plaatsvinden.

    De factuur: 217749 kon niet juist betaald worden omdat de site niet werkte op het moment dat ik met de facturatie bezig was. Dit overschreed jullie (niet juridisch kloppend) betalingstermijn. Vanwege de "betalingsachterstand" was het account gedeactiveerd. Om schade te voorkomen betaalde ik direct via IDEAL. Na betaling bleef de factuur op onbetaald staan maar de sites moesten wel weer online dus heb ik opnieuw dezelfde factuur via ideal betaald.
    Weer niks gehoord dus nam ik telefonisch contact op. De betaling was handmatig verwerkt en het account zou worden vrijgegeven. Het teveel betaalde bedrag zou worden verrekend met de volgende factuur. De volgende factuur: 217936 kon ik als niet verzonden beschouwen wat ik dus ook gedaan heb.

    Wat blijkt dat de betaling op factuur: 217936 helemaal niet wordt verwerkt en wederom alles op zwart (en nu nog steeds!).
    Op dat moment heb ik met onmiddellijke ingang het contract willen ontbinden waar ik heb volste recht op heb/had. Er waren namelijk op meerdere manieren duidelijk gemaakt dat er niet juist gehandeld was en dat ook de diensten niet naar behoren functioneerde.

    Ondanks de opzegging kwam factuur: 218109 toch nog in de inbox. Om toch een activatie te krijgen heb ik deze toch betaald via een handmatige overboeking.
    En wederom werd deze betaling niet verwerkt en blijven de diensten op non actief. Dit is dan al maand 2 dat er wel degelijk betaald is maar dat er geen levering plaatsvind.

    Op mijn eerste ingebrekestelling is 1 maal gereageerd met de vraag wanneer de betaling gedaan zou zijn en naar welk rekeningnummer. Deze informatie heb ik toen gegeven maar hierop heb ik nooit een reactie mogen ontvangen. Ook bleef de betaling op onverwerkt.
    In de ingebrekestelling heb ik ook verzocht het teveel betaalde bedrag te retourneren binnen het wettelijke termijn van 30 kalenderdagen. Deze betaling is uitgebleven en hierbij verzoek ik u binnen 48 uur deze alsnog te retourneren. Als dit niet het geval is ben ik genoodzaakt dezelfde vervolgstappen te ondernemen die u tegen mij wilt ondernemen.

    Door dit alles ben ik dan ook niet van plan op de nieuwste factuur: 218265 te betalen want er is dan ook al in tijden niet meer geleverd en buiten dit is er al een geruime tijd geleden ontbinding aangevraagd.
    Alle andere facturen zijn volgens mijn administratie dan ook voldaan.

    Tevens heb ik inmiddels voldoende tijd en energie gestoken om dit probleem meerdere malen kenbaar te maken. Ik zal dan ook geen inspanningen meer leveren om dit probleem kenbaar te maken."


    Hierna heb ik zelfs nog een herinnering gestuurd toen ze begonnen met dreigen qua incassokosten.


0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 03/03/2016 (26906)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na dat ik al meerdere malen mijn domein heb stopgezet blijven de facturen en herrineringen binnen komen. Geprobeerd te bellen maar na 2 keer ruim een uur in de wacht gestaan te hebben de hoop opgegeven. Vervolgens meerdere mails verzonden wat na inmiddels 3 maanden nog niet beantwoord is! Nooit meer!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefoon word niet opgenomen, mail word niet beantwoord.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na dat ik al meerdere malen mijn domein heb stopgezet blijven de facturen en herrineringen binnen komen. Geprobeerd te bellen maar na 2 keer ruim een uur in de wacht gestaan te hebben de hoop opgegeven. Vervolgens meerdere mails verzonden wat na inmiddels 3 maanden nog niet beantwoord is!

    Nooit meer!


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 03/09/2015 (26039)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    iphone5sscreenprotector.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik heb nota bona in hun eigen systeem via een ticket schriftelijk opgezegd en bevestiging gehad. Een jaar later alsnog een aanmaning gekregen wegens het niet betalen van het hostingpakket. Kan natuurlijk gebeuren, maar terwijl ik in de wacht hing bij de klantenservice heb ik letterlijk 9 online ervaringen gezien met hetzelfde verhaal: wel schriftelijk hebben opgezegd en toch een factuur krijgen. Het ging om een oorspronkelijk factuurbedrag van €9,99 de moeite dus niet waard maar wel een uur mee bezig geweest om hier van af te komen. Drama.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Ik belde en wilde graag schriftelijk bevestiging dat de aanmaning ongedaan was gemaakt. Dit zou echt dezelfde dag gebeuren. Je raad het al: een dag later kon ik terugbellen omdat ik de bevestiging niet had gehad. DE volgende dag werd het wel netjes geregeld.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het hosting verhaal is allemaal prima en niet duur. Opzeggen daarentegen is vrij lastig bij deze provider als ik mijn eigen ervaring en die van anderen mag geloven.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 24/04/2015 (25411)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.targetvision.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Toelichting: Duurde erg lang de oplevering en hostingpanel reageerd traag, Installatron doet het niet, ook niet na zeker 5 x de support hierover te berichten. Krijg steeds te horen dat het nu werkt maar dat doet het dus niet. Ook veel problemen met rechten die niet goed staan waardoor Wordpress niet lekker werkt qua updaten en installeren plugins, sites die vastlopen etc.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: goedkoop maar duurkoop, de tijd die ik kwijt ben aan support tickets overstijgt de besparing enorm. Beter vragen ze wat meer geld voor iets dat wel werkt.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Duurde erg lang de oplevering en hostingpanel reageerd traag, Installatron doet het niet, ook niet na zeker 5 x de support hierover te berichten. Krijg steeds te horen dat het nu werkt maar dat doet het dus niet. Ook veel problemen met rechten die niet goed staan waardoor Wordpress niet lekker werkt qua updaten en installeren plugins, sites die vastlopen etc. Goedkoop maar uiteindelijk duurkoop, de tijd die ik kwijt ben aan support tickets en niet goed werkende sites overstijgt de besparing enorm. Beter vragen ze wat meer geld voor iets dat wel werkt.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 08/04/2015 (25311)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Meerveld Fotografie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.meerveldfotografie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle support bij vragen. Goed bereikbaar per email en telefoon.
    Een goede prijs voor een fijne service.


0 100 100.00


Overheid

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 10/02/2015 (24973)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Kamiel
  • Soort

    Overheid
  • E-mail

    Kami***tra@gmail.com
  • Website

    www.lichtopnatuur.org
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Pas op met Hostslim
    De kwaliteit van hosting is matig, maar het meest vervelende was dat na opzeggen men rekenigen blijft sturen en waarschuwingen dat de domeinnaam verstrijkt. Een onterecht verstuurde rekening die ik per abuis betaalde is nog steeds niet terugbetaald ondanks de belofte dat wel te doen.

    Ik zit intussen bij Wned en die is qua hosting bovendien echt veel beter!


0 100 0.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 156 ervaringen met HostSlim BV





> > > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster. Lees hier over de belangen van de eigenaar van ISPGids.com
Copyright 2006-2018 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.