HostSlim BV

HostSlim BV



Ervaringen van klanten met HostSlim BV

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
80%14519
Afhandeling van opzeggingen
59%7512
Beschikbaarheid van de diensten
72%13619
Kwaliteit van de diensten
72%13619
De (telefonische) support
80%14519
De prijs/kwaliteit verhouding
78%13518
Totale waardering van de ISP
72%13619
Tevreden klanten (>75% positief)
72%13619
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
89%819
Afhandeling van opzeggingen
67%426
Beschikbaarheid van de diensten
78%729
Kwaliteit van de diensten
78%729
De (telefonische) support
89%819
De prijs/kwaliteit verhouding
88%718
Totale waardering van de ISP
78%729
Tevreden klanten (>75% positief)
78%729
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
88%13520155
Afhandeling van opzeggingen
52%333164
Beschikbaarheid van de diensten
77%11535150
Kwaliteit van de diensten
76%11538153
De (telefonische) support
76%12039159
De prijs/kwaliteit verhouding
80%12030150
Totale waardering van de ISP
74%12144165
Tevreden klanten (>75% positief)
73%12045165

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met HostSlim BV nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van HostSlim BV (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 165 ervaringen met HostSlim BV


Zakelijk

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 14/12/2018 (82075)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.krepel.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: De hosting lag er geregeld uit. Je krijgt geen enkele melding dat dit zo was, je moet er zelf maar achterkomen
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Je kan ze gewoon niet bereiken en op de mail reageren ze niet. Ze sturen alleen maar facturen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: je kan ze gewoon niet bereiken en op de mail reageren ze niet. Ze sturen alleen maar facturen terwijl ik allang geen klant meer ben.....
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Tja wat kan ik er over zeggen. Het is allemaal zo frustrerend. Probeer al 2 jaar afscheid van die club te nemen en het lukt niet. Vreselijk bedrijf, dus denk 3 maal na voordat je zaken met dit bedrijf doet


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 23/10/2018 (81915)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    ON_
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.thisison.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al 9 jaar klant, geen enkele problemen of issues gehad als hieronder beschreven. Mocht ik hulp nodig hebben, dan word ik ook altijd meteen geholpen door de support afdeling (php updaten, e-mail verstuur limieten verwijderen etc etc)


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 25/09/2018 (81856)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    xxxxxxxx.xx
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer kundige support. Bij vragen over mijn website krijg ik vaak binnen een half uur antwoord. Heel blij met deze partij.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met virtual private server van HostSlim BV

Geplaatst op 30/07/2018 (81714)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    OxyHosting
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    oxyhosting.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service. Het enige was dat de kvm vps een dag duurde aangezien de extra dingen zoals cpanel etc. Maar het was het wachten voor 1 dag wel waard aangezien wat je er voor krijgt is echt super goed materiaal.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 29/07/2018 (81709)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    dokterklik.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nooit problemen gehad. Kundige en nette levering van diensten


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 10/07/2018 (81679)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Julysis
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Www.julysissattva.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Compleet shit en je komt nooit meer van ze af.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met dedicated server van HostSlim BV

Geplaatst op 09/11/2017 (29776)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    onlydedicatedserver.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Simple, reliable service. We use HostSlim VPS machines as monitoring nodes within our Monitive uptime monitoring network and HostSlim is a hosting company that will exceed your expectations.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met virtual private server van HostSlim BV

Geplaatst op 14/09/2017 (29610)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hostslim.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Virtual Private Server

Beoordeling van virtual private server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Great service, reliable and extra friendly! Been a customer for several years and was never disappointed with the service!
    5/5 will recommend!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 12/09/2017 (29595)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    modieslab.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Mijn ervaring met Hostslim is dat ze domeinen die betaald zijn alsnog laten verlopen. Deze verdwijnen via de quarantaine in handen van derden.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Niet makkelijk te bereiken, veel moeilijkheden mee.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Je wil als ondernemer geen hinder ondervinden van je website. Bij Hostslim is de ervaring dat je alleen maar hinder ondervindt en zelf overal achter kan.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Iedereen die voornemens is met Hostslim in zee te gaan, raad ik aan: doe het vooral niet. Ze zijn je geld niet waard. Het is een uiterst onprofessioneel bedrijf. Om de haverklap word je lastig gevallen met berichten dat je website uit de lucht is. Op tickets wordt niet gereageerd. En mocht er dan - nadat je vijf tot tien keer een ticket heropend hebt - een reactie komen, dan is je bericht niet serieus gelezen.

    Er zijn teveel andere partijen op de markt om je te verlagen tot het gebruik van Hostslim.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van HostSlim BV

Geplaatst op 05/10/2016 (28052)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    euromaniak.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik zocht naar een goede en stabiele hosting voor mijn sites. Na enig zoeken erachter gekomen dat HostSlim de beste was. Ze reageren supersnel op vragen en kunnen alles oplossen. The hosting speed was very fast and uptime was for my sites 100%.


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 165 ervaringen met HostSlim BV





> > > > >


ISPGids.com zorgt al sinds 2006 voor perfecte matches tussen afnemers en aanbieders van digitale infrastructuur.
Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.