i3D.net

i3D.net



Ervaringen van klanten met i3D.net

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%505
Afhandeling van opzeggingen
60%224
Beschikbaarheid van de diensten
25%235
Kwaliteit van de diensten
34%235
De (telefonische) support
45%325
De prijs/kwaliteit verhouding
24%246
Totale waardering van de ISP
24%246
Tevreden klanten (>75% positief)
24%246
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%022
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%022
Totale waardering van de ISP
0%022
Tevreden klanten (>75% positief)
0%022
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
95%19120
Afhandeling van opzeggingen
58%437
Beschikbaarheid van de diensten
72%15621
Kwaliteit van de diensten
72%15621
De (telefonische) support
67%14721
De prijs/kwaliteit verhouding
78%17522
Totale waardering van de ISP
69%15722
Tevreden klanten (>75% positief)
69%15722

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met i3D.net nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van i3D.net (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 22 ervaringen met i3D.net


ZZP

Ervaring met colocatie van i3D.net

Geplaatst op 24/01/2017 (28632)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    lifehosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nadat we hadden vernomen dat een groot IP-Block was genullroute waren alle diensten indirect offline en zijn deze pas na 48 uur hersteld, dit is onacceptabel en zeker niet professioneel afgehandeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat we na 8 uur direct nieuwe IP-Adressen moesten ontvangen om het probleem toch nog spoedig op te kunnen lossen. Ook zijn we bij een onbekend probleem met het blus-systeem in onze suite meerdere harde schijven moeten vervangen en deze werden vervolgens niet vergoed.


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met colocatie van i3D.net

Geplaatst op 23/01/2017 (28631)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.elitehosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    > 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Ze konden geld verdienen aan ons dus we waren vanaf het eerste moment direct welkom.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Ip adressen worden zonder pardon genull route. Wij hebben een shared webhosting omgeving en word dus door vele klanten gebruikt. (hierop had 1 van deze klanten een phishing website en zo zonder pardon werd alles de lucht uit gegooid en je krijgt daarna te horen je word morgen geholpen.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Vorige maand ging het brandalarm in onze suite af hierdoor zijn we totaal 10 schijven kwijtgeraakt. Op hun website beloven ze veel dat ze de schade vergoeden maar zodra je dit echter navraagt ben je verplicht schijven van hun af te nemen die al 345 dagen hebben aangestaan (SMART INFO)
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Vroeger was dit TOP tegenwoordig werken ze al het personeel eruit en word vervangen door mensen die hun vak niet of slecht verstaan.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik zie bij veel datacenters dat je bij afname van een volledig rack gratis stroom tot een max aantal amp. Echter bij i3d betaal je zowel voor de amps als de wattages die je gebruikt.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We hopen dat we snel onze paden kunnen scheiden van deze bizarre dienstverlener.


0 100 12.50


ZZP

Ervaring met colocatie en dedicated server van i3D.net

Geplaatst op 11/09/2015 (26084)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Hostio Solutions
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Hostio.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie
    Dedicated server

Beoordeling van colocatie en dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Ze doen erg hun best om alles zsm op te leveren.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Tot heden geen downtime mogen meemaken
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Alles wordt netjes opgeleverd en gecontroleerd.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ben zeker tevreden over i3D zij gaan net een stapje verder waar anderen stoppen. Ga zo door Philippe - Alanson - Bart - Jeroen - Rymomd - Bryan - Martijn - Arjen - en de rest :-)
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bij i3D is het altijd klant is koning.
    Ook is het het personeel erg persoonlijk en helpen je graag verder en zijn niet beroerd om iets extra's te doen


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met colocatie van i3D.net

Geplaatst op 24/02/2015 (25049)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    webruimtehosting.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    5.000 tot 10.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Colocatie

Beoordeling van colocatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Alles was mogelijk op dit punt, werd ook redelijk snel opgepakt door mijn account manager. Enkele maanden later moest ik continu achter de feiten aan lopen en ook continu vragen of het al geregeld was.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik moet helaas ontevreden aanvinken omdat ik tot twee keer toe in de datacenter in Heerlen een zeer grote storing had. Dit lag aan de verbinding die zij hadden geregeld. Wat ik eigenlijk niet snap is waarom in godsnaam I3d/smartdc maar 1 verbinding hadden aangelegd en er niet even werd gewacht op een tweede verbinding. Het probleem was tot twee keer aan toe dat de glasvezelkabel doormidden werd gehakt, hierdoor had ik bijna 48 uur storing. Dit was echt onacceptabel en hierdoor ben ik ook wat klanten kwijtgeraakt. Met pijn en moeite gaven ze mij slechts één maand 100% korting. Zeer slechte ervaring, ik had beter verwacht van I3d!


0 100 33.33


ZZP

Ervaring met webhosting van i3D.net

Geplaatst op 05/02/2015 (24937)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    N.v.t.
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    mart***aas@armourcraft.nl
  • Website

    http://www.armourcraft.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Bij vooruitbetaling ben je alsnog verplicht het in de laatste maand op te zeggen. Als je dit niet doet laten ze uw dienst gewoon doorlopen en betaal je dus nóg meer.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Lekker snel en behulpzaam. Krijg soms zelfs antwoord buiten de support uren.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • - Diensten worden snel geleverd
    - Snelle en goede support
    - Snelle en goede diensten

    - Opzeggingen zouden altijd moeten kunnen, behalve op het laatste moment


0 100 88.89


ZZP

Ervaring met gameserver van i3D.net

Geplaatst op 06/01/2015 (24715)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    gxw.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: De eerste maand van de gameserver was perfect, geen problemen en lage pings echter zodra de 2e maand aanbreekt dan beginnen de problemen server die continu crasht, server die niet terug online wil komen. Server is door i3D opnieuw geinstalleerd zonder overleg waardoor de configs weg waren Door deze onbereikbaarheid aangegeven dat ik de server wil opzeggen en een refund wil voor deze maand omdat de server al sinds begin deze maand niet goed functioneert. Helaas ook geen refund omdat het niet aan hun kant zou liggen.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: zoals in het eerdere antwoord aangegeven is aangegeven gaat het de eerste maand goed maar bij de 2e maand beginnen de problemen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Omdat ik helaas zelf heb moeten ervaren wat een kennis ook heeft gehad ben ik zeer ontevreden.

    De levering van de diensten is vrij snel en werken dan ook voor de 1e maand goed. bij de 2e maand komen de problemen en geven ze aan dat het niet bij heb zit maar bij EA.

    Er is ook een herinstallatie geweest zonder overleg waardoor ik mijn configs kwijt ben, hier is door i3D geen backup van gemaakt.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met gameserver van i3D.net

Geplaatst op 17/10/2012 (18956)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Gameserver

Beoordeling van gameserver

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Stiekeme regels , Alle diensten die niet binnen de gestelde opzegtermijn zijn opgesteld zijn automatisch stilzwijgend verlengd. Vind dit dan ook een zwaar belachelijke reden om zo wat geld bij elkaar de sprokkelen. Ben zwaar ontevreden met deze diensten ben 3 maanden naar new york geweest kreeg meteen een dikke rekening van 300 euro op de mat.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een slechte diensten gewoon om je voor te schamen , vind het maar pure oplichterij. Wie leest tegenwoordig 30 bladzijden tekst voordat hij een server huurt? Dacht als elk ander gewoon dat het automatisch zou verlopen niet dat je terug komt en dat de deurwaarder 300 euros bij je komt ophalen.


0 100 0.00


Consument

Ervaring met dedicated server van i3D.net

Geplaatst op 31/03/2010 (12466)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.webrail.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Op 23 december 2009 een dedicated server besteld, deze was binnen 24 uur al online. Top!
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Een simpel berichtje was voldoende, geen gezeur of proberen om je toch nog wat anders te verkopen.
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Helaas zijn er in de afgelopen maanden meerdere netwerkstoringen geweest, die veel downtime hebben veroorzaakt voor mijn server.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Een paar dagen na de set up merkte ik opeens op dat harddisk access de load van de server omhoog liet schieten. I3D gecontacteerd, schijf was aan het stuk gaan. Backups gemaakt, nieuwe schijf er in, en gaan dacht ik. Twee dagen later gebeurde precies het zelfde. De zelfde dag nog een nieuwe HD er in gezet door I3D, de volgende dag waren weer bestanden corrupt. Daarna naar een andere server over geplaatst, welke deze problemen niet leek te geven. Tot ongeveer twee en een halve maand later ook bij deze server de schijf stuk ging. I3D weer nieuwe schijf er in gezet, en de oude er nog bij laten draaien. Gelukkig de data nog kunnen redden. Kortom: de harde schijven die ze gebruiken zijn van slechte kwaliteit, en je kan zo je data kwijtraken.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Binnen kantooruren wordt je eigenlijk altijd direct geholpen, met een snelle responsetijd op zowel tickets als telefoon. Echter buiten kantooruren (zelfs als er storingen zijn) wordt je verder niet op de hoogte gehouden, en zijn ze een stuk lastiger te bereiken. Toch ben ik zeker tevreden over de ondersteuning, omdat ze in mijn ogen toch telkens de moeite namen om mijn vragen en problemen op te lossen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • I3D gebruikt in mijn ogen slechte hardware voor de servers (of in ieder geval slechte kwaliteit harde schijven), maar vanwege de ondersteuning, afhandeling van zowel de bestelling als de opzegging geef ik toch een tevreden.
    Je krijgt gewoon waar voor je geld, en helaas is in dit geval toch ook weer goedkoop is duurkoop. Weer een ervaring rijker!


0 100 77.78


Overheid

Ervaring met van i3D.net

Geplaatst op 03/12/2008 (9811)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    QWL
  • Soort

    Overheid
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.quakewarsleague.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen


Beoordeling van

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • i3d heeft gedurende een jaar naar volle tevredenheid onze website, teamspeak en 5 Ranked QuakeWars gameservers gehost.

    Beschikbaarheid en performance was perfect. Evenals de verleende service. Als we iets geregeld wilde hebben was dat altijd binnen no-time voor elkaar.

    Helaas is Quake Wars niet het succes geworden wat wij er van hoopten anders waren we zeker nog lang klant gebleven!

    Uitstekende provider!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met dedicated servers van i3D.net

Geplaatst op 25/08/2008 (9337)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    2.500 tot 5.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated Servers

Beoordeling van dedicated servers

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb hier nu enkele dedicated servers draaien, en ik moet zeggen dat het echt heel erg goed zit!

    Support is niet normaal, echt grandioos! ik heb nog nooit zo'n goede support gehad!

    De rest is ook allemaal super!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 22 ervaringen met i3D.net



  • i3D.net

  • Categorie: ? Hosting
  • Laatste update

    28-01-2017
  • Opgericht

    28-08-2002
  • Rechtsvorm

    B.V.
  • Personeel Fulltime

    35
  • Aantal klanten

    30000
  • Aantal servers

    11000
  • Aantal domeinen

    5000
  • Beoordeling

    32 uit 100
  • Aantal ervaringen

    22
  • HostingReview.nl

    3.29 uit 5, totaal 21 reviews
  • Deel uw ervaring met i3D.net
  • Website van i3D.net



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.