IC Hosting

IC Hosting



Ervaringen van klanten met IC Hosting

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
0%011
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%101
Afhandeling van opzeggingen
0%011
Beschikbaarheid van de diensten
0%011
Kwaliteit van de diensten
0%011
De (telefonische) support
0%011
De prijs/kwaliteit verhouding
0%011
Totale waardering van de ISP
0%011
Tevreden klanten (>75% positief)
0%011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%43144
Afhandeling van opzeggingen
82%13316
Beschikbaarheid van de diensten
96%43245
Kwaliteit van de diensten
96%43245
De (telefonische) support
94%42345
De prijs/kwaliteit verhouding
96%42244
Totale waardering van de ISP
94%43346
Tevreden klanten (>75% positief)
94%43346

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met IC Hosting nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van IC Hosting (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 46 ervaringen met IC Hosting


Consument

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 07/06/2019 (82455)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vansever.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na 17 jaar klant te zijn: domeinnaam initieel geregistreerd en webhosting genomen bij IC-Hosting had ik de laatste paar jaar bij de verlenging van mijn domeinnaam steeds een uitval van een aantal weken. Ik had toen beter moeten weten maar ik dacht zomer, verlof,... zal wel toeval zijn. Tot ik vorig jaar plots mijn domeinnaam kwijt ben. En de nieuwe eigenaar 1000€ afkoopgeld wil.
    Mijn domeinnaam werd dus niet automatisch meer door IC Hosting verlengd en dit na 17jaar én terwijl de rekeningen wel reeds vooruit betaald waren via automatische incasso.
    Afgelopen maanden het Europees Centrum voor de Consument ingeschakeld omdat IC Hosting nooit reageert op mijn vraag wat er misgelopen is. Ook deze dienst vangt bot:
    "Beste,
    Onze collega's hebben verschillende keren geprobeerd om de verkoper te contacteren. Helaas reageert deze totaal niet. Wij hebben geen enkel antwoord van hem ontvangen."
    Toffe firma zou ik zeggen.


0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 27/12/2015 (26525)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Manufair
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Ik probeer al maanden mijn2 websites op te zeggen, maar contact met IC is na 2 e-mail contacten volledig eenzijdig door IC verbroken. Dit zonder enige aanleiding. Geen enkele mail wordt al vanaf september beantwoord.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ten tijde van het afsluiten van de contracten in 2008 ging IC Hosting zeer professioneel te werk en bij problemen werd acuut en accuraat actie ondernomen.

    Heden ten dage is men niet meer te bereiken. Ik wilde mijn 2 websites opzeggen, maar kreeg op vragen via e-mail hoe dit te doen, het antwoord dat dit via het klantenpaneel op hun website moest. Toen ik in de volgende mail aangaf nooit gegevens daarvoor te hebben ontvangen, maar die dan alsnog zou willen krijgen bleef het stil vanuit IC. Ook na herhaaldelijke verzoeken om contact op te nemen met mij om dit op te lossen kreeg ik geen enkel antwoord meer. Ik heb alle e-mail adressen van dit bedrijf aangeschreven, maar niets helpt. Ik krijg gewoon geen antwoord.

    Kortom: IC hosting...van topper naar flopper! Niet aan beginnen!!


0 100 37.50


Consument

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 09/09/2014 (24098)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.marinuske.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb hier enkele jaren gelden diensten gehad.
    naar dik 6 jaar kreeg ik eens een deurwaarder op de stoep
    op een adres waar ik al zeker heeeeeeel wat jaren niet meer woon.

    Wens nu graag alles met ze regelen, ging ook tot een bepaalde hoogte.
    Er werd me een voorstel gedaan, ga er maar mee accoord want heeft toch geen zin.
    Nu inmiddels vraag ik al langere tijd naar de betaal gegevens zodat ik er van af.

    Word niet gereageerd, maar klat ik op facebook dan krijg ik wel een rectie

    Er is een voorstel gedaan, ik ga akoord stuur hier een mail over dat ik de betaal gegevens wil hebben

    Maar op die mail is nog niet gereageerd,
    Vervolgens vandaag wer een mail van de deurwaarder dat ik in gebreken ben.
    apart want ik mail met hun en vraag al meerdere keren om de gegevens waarheen over te maken die krijg je niet.

    Maar wel weer een mail van de deurwaarder.

    Ik hoop dat ik snel van deze partij af ben.
    En raad ook niemand aan hier iets te nemen want reageren is toch moeilijk.

    Jaren klant geweest en heb daar niks slechts over kunnen zeggen.
    maar de administratie is blijkbaar niet zo snel fffffff

    Hoop jongens dat we nu snel de gegevens krijgen en dan kan ik dit ook wel aanpassen.
    Maar het klotte is dat het zo moet blijkbaar en anders niet gerageerd word enkel met weer mails van de deurwaarder

    jammer
    Marinus


0 100 0.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 01/12/2012 (19311)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wat een geluk dat IC-Hosting op mijn pad is gekomen. Mijn site lag bij mijn vorige 2 hosting bedrijven regelmatig uit de lucht. De laatste maakte er helemaal een potje van. Gelukkig kreeg ik hulp via het forum webhostertalk van ic-hosting. Nadat mijn site alweer 24 uur uit de lucht was, ben ik overgestapt naar IC HOSTING. Binnen een uur was mijn webwinkel ben weer in de lucht, perfect werkend en binnen 5 minuten alweer mijn eerste bestelling! Ik ben net een week over, maar door de snelle en fijne manier van communiceren ben ik voor meer dan 100% tevreden. Bovendien is mijn site nog nooit zo snel geweest. In een woord GEWELDIG!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 20/08/2011 (15634)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hallo allen.

    Ik ben nu ruim een maand klant.En het bevalt me heel goed..En waarom bevalt het me goed..

    Als er iets is heb je binnen een uur een email terug en dat is heel prettig voor de klant.

    Ik neem een stream pakket af en alles word netjes geregeld. En dit is wel eens anders bij andere bedrijven...Als je bij een ander een parket af neem krijg je gewoon geen antwoord... Maar bij ic-hosting word je heel netjes geholpen zonder dat je er lang op moet wachten op antwoord.

    Dus ic hosting ga zo door.

    Mvg
    John


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 30/07/2011 (15500)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Uitstekende service en inderdaad (wat hier al vaker genoemd wordt) bereid om veel extra te doen / mee te denken op gebieden die eigenlijk niet onder de verantwoordelijkheid van een hostingbedrijf vallen.

    Vragen worden altijd zeer vlot beantwoord, ook buiten kantooruren


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 26/05/2011 (15164)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Als beginnend reseller moet je alles nog leren. Hierbij heb ik zeer veel hulp gehad. Op het moment dat ik een vraag heb mail ik en dan heb ik ook in zeer korte tijd een duidelijk antwoord op mijn vraag. Op het moment dat ik ergens even een verkeerde afslag neem krijg ik een hand en wordt ik de goede kant op begeleidt. Mijn moeder en vriendin zijn al jaren klant en zeer tevreden. Dit heeft mij de stap doen zetten en ik vraag me af waarom niet jaren eerder. ;) Bedankt Kobus en collega's!!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 24/05/2011 (15150)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.datingsite.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima host. Wij hebben al onze domeinen hier draaien en ook de websites. Prima in orde. Aanrader.


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 30/01/2011 (14358)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.oranjeassen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zelfs op momenten dat je denkt 'ik wacht het wel af' (bijv. zondagavond) krijg je toch binnen een uur reactie. Perfect en boven verwachting.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Aanrader.
    Als de nood hoog is, is ook de redding nabij.
    Zelf je database 'vernaggeld', toch binnen 2 uur alles weer up-and-running gemaakt door support.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van IC Hosting

Geplaatst op 22/01/2011 (14309)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.onswebalbum.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Na aanvraag zeer snel de website in de lucht. Tevens verhuizing domein in no-time geregeld.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Merk nooit geen down-time. Heb een tijdje mijn mailhosting elders gehad en ben weer terug gekomen vanwege de beschikbaarheid bij IC-hosting.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Prima, alles beschikbaar wat nodig is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zeer snelle support. Altijd snel en professioneel reactie.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Prima hoster met een zeer goede en snelle support. Snelle en duidelijke reacties op vragen en prima beschikbaarheid van de diensten tegen een nette prijs.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 46 ervaringen met IC Hosting



  • IC Hosting

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    07-06-2019
  • Opgericht

    01-03-2003
  • Rechtsvorm

    Overig
  • Personeel Fulltime

    -
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    -
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    13 uit 100
  • Aantal ervaringen

    46
  • Deel uw ervaring met IC Hosting
  • Website van IC Hosting



> > > >


ISPGids.com ondersteunt al sinds 2006 bij de keuze voor de juiste hoster.
Copyright 2006-2019 - ISPGids.com. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.