Ikoula Nederland

Ikoula Nederland



Ervaringen van klanten met Ikoula Nederland

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%90090
Afhandeling van opzeggingen
100%24024
Beschikbaarheid van de diensten
98%89190
Kwaliteit van de diensten
98%87188
De (telefonische) support
98%87188
De prijs/kwaliteit verhouding
98%88189
Totale waardering van de ISP
98%89190
Tevreden klanten (>75% positief)
98%89190
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%606
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
84%516
Kwaliteit van de diensten
84%516
De (telefonische) support
84%516
De prijs/kwaliteit verhouding
84%516
Totale waardering van de ISP
84%516
Tevreden klanten (>75% positief)
84%516
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1231124
Afhandeling van opzeggingen
97%31132
Beschikbaarheid van de diensten
99%1222124
Kwaliteit van de diensten
99%1192121
De (telefonische) support
99%1202122
De prijs/kwaliteit verhouding
99%1212123
Totale waardering van de ISP
99%1222124
Tevreden klanten (>75% positief)
99%1222124

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Ikoula Nederland nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Ikoula Nederland (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 124 ervaringen met Ikoula Nederland


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 21/09/2016 (27939)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://wordxpression.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Tot de fusie / overname van Ermis door IKoula niets te klagen. Goed bedrijf, goede service... Ik heb zelfs tientallen klanten doorverwezen naar dit bedrijf. Sinds de fusie/ overname is het echter huilen met de pet op. Regelmatig liggen servers er uit en ingediende tickets hierover worden niet beantwoord: Je ontdekt na enige tijd dat je site het weer doet, maar wordt niet op de hoogte gesteld.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Daarnaast is de telefonische bereikbaarheid ook van 'heel goed' naar 'vrijwel onbereikbaar' wanneer ik met mijn bij hun bekende nummer bel. Bel ik met nummerherkenning uit, wordt direct opgenomen: Op het moment dat er een storing is, wil men klaarblijkelijk geen klanten die last hebben van deze storing spreken.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Vroeger was de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Maar ondanks dat de prijzen nog steeds laag zijn, staat er inmiddels geen kwaliteit meer tegenover. Alles wat je betaalt is eigenlijk te veel.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Helaas, een zoveelste voorbeeld van hoe een hoster 'uit zijn jasje groeit'. Klaarblijkelijk van ikoula de groei door de fusie niet aan en laat de klant hier de dupe van worden.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 07/01/2016 (26577)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    particulier
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    dr***s@xxga.nl
  • Website

    www.xxga.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Absoluut positieve ervaringen met Ermis. Niets aan toe te voegen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 02/01/2016 (26555)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Koekebiekids
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    In***o@koekebiekids.nl
  • Website

    Www.koekebiekids.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd open om vragen te beantwoorden of hulp te bieden.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 01/01/2016 (26551)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Na de eerste bestelling heb ik er geen meer gedaan.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service, snelle afhandeling bij gestelde vragen en geen onzin antwoorden.
    Beschikbaarheid van de geleverde diensten zijn top.
    Tot op heden geen behoefte aan een andere ISP en als het blijft zoals het nu is, blijf ik zeker klant bij Ermis.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 10/12/2015 (26455)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Healing Centre Beyond Medicine
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@ethealing.nl
  • Website

    www.ethealing.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ervaar de ondersteuning buitengewoon goed.
    Wij hadden onlangs een ernstig probleem met de website, veroorzaakt door te late updates van onze software en plugins (onze eigen verantwoordelijkheid) en Ermis heeft echt heel veel tijd gestoken in het zoeken van een oplossing en zijn net zolang doorgegaan tot de website weer helemaal in de lucht was.
    Het probleem was zeer hardnekkig en het heeft veel tijd gekost om de werkelijke oorzaak boven water te krijgen.
    In principe ben ik zelf nalatig geweest door de updates niet op tijd te verwerken, maar desondanks heeft Ermis me gewoon uit de brand geholpen met hun expertise ... en sturen me niet eens een factuur ("schrijf maar een mooie referentie").
    Ik ben echt blij met deze club.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 05/11/2015 (26312)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    n.v.t.
  • Soort

    Zakelijk (> 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://vaalsmdbureau.eu/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Zeer correct
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: Idem (soms moet je wel eens je URLs wijzigen)
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Uitstekend. Zo kort is ons Commentaar, we vullen het hier nog wat aan om deze Categorie vermeld te krijgen: alleen Uitstekend, was technisch te kort Commentaar.
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Als alles zo liep zoals Ermis eindelijk ook eens inclusief storing hier en daar, het zou saai worden.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Er zijn een paar Concurrenten, om en nabij de 20 % van het aantal Domeinnamen in Nederland. De beste 20 %. Kijk naar de Prijzenkast alleen al. Ermis is gigantisch goed technisch en ook nog fijn van sfeer.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Wij vinden al heel erg lang dat Ermis te weinig vraagt van wat best mag. Zojuist bij die bestaande Concurrenten weer veel meer zien staan voor dezelfde diensten. Twijfelen over de Brandweer-mogelijkheden van Ermis indien software of apparatuur-storingen door mindere leveranties zouden komen, er is zo veel foutief deze jaren en logisch ook, doen we dan ook totaal niet. Het zou wat zijn zeg, als onze topprestatie -leverancier Ermis nog ns een ietsepietsie meer ging vragen. Dan wordt ook dat vakkundig opgelost dat is onze besliste verwachting (en ervaring).
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Bibber ! Nu hebben wij als klanten van Ermis ook eens ervaren wat een foutje betekent. Misschien bestaat er een heel klein wiskundig getal dat uit kan drukken hoe veel schade wij allen hebben ondervonden. Vreselijk. Halloween is er echt niks bij. Probeer alle Providers gerust maar uit, dan snap je waarom er bijna niets te klagen is.

    Voor het lijkt of wij er voor betaald zijn om ook alweer super enthousiast te zijn, waar is de kritiek, is Ermis een Sekte gezien al die lovende klanten, dat is allemaal niet zo: geen sprake van !

    We zijn wel: verwend, als Ermisklanten. Dat is het engste dat we te melden hebben. Gelukkig is nu dan eindelijk een Missertje gebeurd. Het was bijna ongelofelijk, alle Scores. Moet ik dat geloven ? Die hebben toch wat geregeld met de Jury, dan ? Dat was afgelopen jaren die, begrijpelijke, outer-space argwaan. Gelukkig is het nu dan weer normaal de absolute topgroep van Nederland. Het zou ons niet verbazen als ze ook nog wel eens de grens oversteken met uitstekende Partners samen. Ook zo sociaal. Zoiets zou ons absoluut niet verrassen !


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 29/09/2015 (26152)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    nvt
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.certainfo.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Om te beginnen schrijf ik vrijwel nooit beoordelingen. Alleen als ik heel ontevreden ben of juist uitzonderlijk tevreden.
    In het verleden veel verschillende ISPs gehad. Alleen de duurdere hadden kwaliteit en telefonische ondersteuning. Goedkopere ISPs (nog steeds duurder dan Ermis!) uitsluitend contact via mail, vaak slechte kwaliteit service en allerlei technische beperkingen.
    De diensten van Ermis zijn van prima kwaliteit en de service is enorm goed! Ongelofelijk dat zoiets kan voor zo'n prijs!
    Veel keuzes uit verschillende hostingpakketten van extreem super-voordelig tot nog-steeds-heel-voordelig.
    Ik ben begonnen met het voordeligste pakket en verwachtte niet veel service voor die paar euro per jaar.
    Het tegendeel bleek: ik maakte de eerste dagen gelijk al 2 stomme foutjes die direct na mijn telefoontje keurig en supersnel voor mij opgelost werden (terwijl het 'eigen schuld' was)!
    Ik heb echt geen aandelen in Ermis maar ik zou iedereen deze fantastische ISP aanbevelen!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 22/09/2015 (26109)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    mccabe.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Hele fijne partij om mee te werken. Bijna nooit problemen, als als ze er zijn worden ze kundig opgelost door Dimitri! Dat is de reden dat ik al jaren producten afneem voor mijzelf en anderen bij Ermis.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 21/09/2015 (26115)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Avondbox
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    In***o@avondbox.nl
  • Website

    Www.avondbox.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Toelichting: In het verleden een andere domein naam opgezegd. Was zo geregeld.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd goed bereikbaar en hulpvaardig.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 19/09/2015 (26108)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Na ruim 2 jaar te hosten bij Ermis ben ik nog steeds super tevreden met mijn keuze. Bij vragen krijg je altijd ontzettend snel een reactie van Dimitri, zelfs laat op de avond en in het weekend. Ik kan Ermis van harte aanbevelen!


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 124 ervaringen met Ikoula Nederland





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.