Ikoula Nederland

Ikoula Nederland



Ervaringen van klanten met Ikoula Nederland

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
82%31435
Afhandeling van opzeggingen
50%8412
Beschikbaarheid van de diensten
61%26935
Kwaliteit van de diensten
55%261137
De (telefonische) support
51%251237
De prijs/kwaliteit verhouding
59%26935
Totale waardering van de ISP
51%251237
Tevreden klanten (>75% positief)
51%251237
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
67%213
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
50%112
Kwaliteit van de diensten
34%123
De (telefonische) support
34%123
De prijs/kwaliteit verhouding
34%123
Totale waardering van de ISP
34%123
Tevreden klanten (>75% positief)
34%123
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%1275132
Afhandeling van opzeggingen
86%30535
Beschikbaarheid van de diensten
93%12210132
Kwaliteit van de diensten
91%11912131
De (telefonische) support
91%11913132
De prijs/kwaliteit verhouding
93%12110131
Totale waardering van de ISP
91%12113134
Tevreden klanten (>75% positief)
91%12113134

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Ikoula Nederland nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Ikoula Nederland (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 134 ervaringen met Ikoula Nederland


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 06/04/2018 (30239)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Power Quality Europe
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    henk***aar@pq-eu.com
  • Website

    www.kubie.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Nagenoeg alle producten zijn aangeschaft in de periode dat Ikoula nog Ermis was. Toen was het bedrijf nog behulpzaam en bereikbaar.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Sinds Ikoula het heeft overgenomen van Ermis is de kwaliteit van de service enorm teruggelopen. Het is nagenoeg onmogelijk nog om telefonisch support te krijgen. Zelfs als je al een tijd in de wacht hangt wordt je er gewoon uit gegooid met de mededeling dat het te druk is en je niet kan worden geholpen. Ermis was echt een goed bedrijf maar het is nu waardeloos sinds het Ikoula is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Toelichting: Sinds Ikoula het heeft overgenomen van Ermis is de kwaliteit van de service enorm teruggelopen. Het is nagenoeg onmogelijk nog om telefonisch support te krijgen. Zelfs als je al een tijd in de wacht hangt wordt je er gewoon uit gegooid met de mededeling dat het te druk is en je niet kan worden geholpen. Ermis was echt een goed bedrijf maar het is nu waardeloos sinds het Ikoula is.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: De prijzen van Ikoula zijn redelijk maar ook niet spectaculair laag. De service is echter zeer slecht waardoor de prijs kwaliteit verhouding slecht is.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Dit is een duidelijk voorbeeld hoe een heel goed bedrijf om zeep wordt geholpen door een overname. Sinds de overname van Ermis door Ikoula is het goed mis.
    Het is nagenoeg onmogelijk nog om telefonisch support te krijgen of uberhaubt iemand aan de lijn te krijgen. Zelfs als je al een tijd in de wacht hangt wordt je er gewoon uit gegooid met de mededeling dat het te druk is waardoor je niet kan worden geholpen en de boodschap om maar een emailtje te sturen.
    Ermis was echt een heel goed bedrijf, waar wij heel erg tevreden over waren en ook aan veel andere klanten hebben doorgegeven maar het is nu echt waardeloos sinds het Ikoula is en zou ik het aan niemand kunnen adviseren.
    Jammer, maar je ziet gewoon aankomen dat dit klanten gaat kosten als de service zo blijft en dan zal het heel snel met het bedrijf gebeurd zijn.


0 100 14.29


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 02/09/2017 (29548)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    po***bus@bhoogeboom.nl
  • Website

    kaarderijwollust
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Niet alleen de website wat volgens hun nog betaald moest worden(het was betaald) maar al mijn andere websites werden geblokkeerd en tevens alle email


0 100 0.00


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 10/05/2017 (29168)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik woon sinds 2014 in Amerika. Er zijn goedkopere hostingbedrijven hier, maar ik durf geen afscheid te nemen van Ikoula omdat ik weet dat de kans klein is dat ik hier een beter bedrijf vind om mijn websites te hosten.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Ikoula Nederland

Geplaatst op 12/01/2017 (28576)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Hare Maristeit
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.haremaristeit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Managed server
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn site is aanzienlijk sneller dan bij vorige hostingpartij en vragen worden zowel telefonisch als per e-mail supersnel beantwoord. Ben erg tevreden!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 06/01/2017 (28557)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Atropos Visuele Vormgevers
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    visu***ers@gmail.com
  • Website

    Www.atropos.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De overgang van Ermis naar Ikuola heeft het bedrijf weinig goed gedaan. Facturatie en administratie zijn niet op orde en de afhandeling van nieuwe opdrachten en vragen loopt stroef. Terwijl deze punten bij Ermis juist erg goed werden opgepakt. Ik heb nu een verhuizing lopen die rvht vreemd verloopt en met gevolg dat mijn site nu offline is. Slechte zaak en dus geen aanbeveling terwijl ik Ermis vroeger wel vaak heb aanbevolen.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 28/12/2016 (28513)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.doordebenen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Al mijn sites lagen eruit. Ik heb een ticket gemaakt. Na twee weken werd het ticket pas opgepakt door Ikoula. Te gek voor woorden dat in een dergelijke situatie pas na twee weken wordt gereageerd.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Over Ermis was ik zeer goed te spreken. Ermis reageerde altijd direct en zeer adequaat op ticket. Sinds Ikoula het heeft overgenomen is de service echt heel slecht. Na twee weken worden tickets pas opgepakt. De helft van de site is nog in het Frans (terwijl ik Nederlands geselecteerd heb). Ik heb nooit toegang gekregen tot mijn eigen hostingaccount dus kan zelfs niets oplossen of instellen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Over Ermis was ik zeer goed te spreken. Ermis reageerde altijd direct en zeer adequaat op ticket. Sinds Ikoula het heeft overgenomen is de service echt heel slecht. Na twee weken worden tickets pas opgepakt. Al mijn sites lagen eruit. Ik heb een ticket gemaakt. Na twee weken werd het ticket pas opgepakt door Ikoula. Te gek voor woorden dat in een dergelijke situatie pas na twee weken wordt gereageerd.
    De helft van de site en wiki is nog in het Frans (terwijl ik Nederlands of Engels geselecteerd heb).
    Ik heb nooit toegang gekregen tot mijn eigen hostingaccount dus kan zelfs niets oplossen of instellen.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 23/12/2016 (28489)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.leemshop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na het zenden van email of indienen van een ticket duurt het de laatste maanden bijzonder lang voor er een reactie komt (als hij komt). Bij bellen wortd je altijd netjes te woord gestaan, maar als het echt technisch wordt dan moet het naar het "back-office" en dan, tsja wist ik het maar.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Technische ondersteuning die onvoldoende gegeven wordt of niet vind ik een kernpunt van de hosting.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds Ermis veranderd is in Ikoula is hun service veranderd van no nonsens support op de zelfde dag naar vaak geen support in de eerste weken.
    Jammer, want ik wil niet weg naar een andere provider.


0 100 37.50


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 07/12/2016 (28408)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Lichthoek Foto
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Me***o@StudioMenno.nl
  • Website

    www.lichthoek.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Naar aanleiding van het huidige om zeep helpen van mijn websites heb ik per mail opgezegd. Moest wel even een ander emailadres gebruiken omdat dat bij hun gehost is niet werkt.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Websites werken al dagen niet meer. Mail komt druppelsgewijs binnen, maar vermoedelijk niet alles. Ik zal het nooit weten.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Goed werkende websites zijn om zeep geholpen en worden niet snel hersteld.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefonisch na vijf uur al niet meer bereikbaar. Voor vijf uur was de wachttijd onbepaald en vermoedelijk oneindig. Op mail wordt alleen maar gereageerd met een bevestiging van ontvangst.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Als je niets krijgt is elke cent te veel betaald.
Totale waardering
Ontevreden

0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 07/12/2016 (28406)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ikoula.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Beloven bevestiging van opzegging binnen een dag. Bevestiging na een week binnen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Te vaak, te lang offline. 2 of 3 dagen lang offline is niet meer van deze tijd. Zeer jammer.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Bij problemen duurt het zeker in het weekend heel erg lang voor dat dit opgelost is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Communicatie is HEEL ERG SLECHT!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Zonde van je geld. Niet aan beginnen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fout op fout op fout en daar vooral zo min mogelijk en traag mogelijk over communiceren. Van beste hosting van het land een dik jaar terug naar een hopeloos slecht presterend bedrijf. Ik was jaren tevreden klant van Ermis, de voormalige webhosting van Ikoula. Nu ben ik heel blij dat ik er bijna weg ben.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 05/12/2016 (28393)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Monkey Republic
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://ilovemonkey.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Wordt niet terug gebeld of gemaild. Heb zelf achteraan moet bellen en alsnog geen oplossing gekregen.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Communicatie sinds de overname van Ermis is HEEL ERG SLECHT!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 5 dagen terug heb ik een mail geschreven over de fout melding op Pinterest. Daarna heb ik 3x gebeld want ik kreeg hiermee geen antwoord op. Afgelopen vrijdag zou ik gebeld woorden en helaas het is nog niet gebeurt. Erg terugstellen.

    Ik was jaren tevreden klant van Ermis, de voormalige webhosting van Ikoula. Als web designer raadde ik mijn klanten aan om de dienst van Ermis te gebruiken.
    De toenmalige service van Ermis was erg goed. Ik kreeg binnen een paar uur (zelf een paar keer binnen 10 minuten) antwoord op mijn mail vragen.

    Sinds de overname van ikoula werd mijn mails zelden beantwoord, ik moest vaak bellen om te informeren de stand van zaken.
    Kortom ik herken de service van Ermis niet meer en ik ben gestopt om mijn klanten advies te geven om de dienst van ikoula te gebruiken.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 134 ervaringen met Ikoula Nederland





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.