Ikoula Nederland

Ikoula Nederland



Ervaringen van klanten met Ikoula Nederland

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
92%89392
Afhandeling van opzeggingen
66%23427
Beschikbaarheid van de diensten
79%85893
Kwaliteit van de diensten
76%83992
De (telefonische) support
74%821092
De prijs/kwaliteit verhouding
81%84791
Totale waardering van de ISP
74%841094
Tevreden klanten (>75% positief)
74%841094
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
67%639
Afhandeling van opzeggingen
0%044
Beschikbaarheid van de diensten
20%2810
Kwaliteit van de diensten
19%2911
De (telefonische) support
10%11011
De prijs/kwaliteit verhouding
23%279
Totale waardering van de ISP
10%11011
Tevreden klanten (>75% positief)
10%11011
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
97%1274131
Afhandeling van opzeggingen
87%31536
Beschikbaarheid van de diensten
94%1239132
Kwaliteit van de diensten
93%12010130
De (telefonische) support
92%12011131
De prijs/kwaliteit verhouding
94%1228130
Totale waardering van de ISP
92%12211133
Tevreden klanten (>75% positief)
92%12211133

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Ikoula Nederland nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Ikoula Nederland (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 133 ervaringen met Ikoula Nederland


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Ikoula Nederland

Geplaatst op 12/01/2017 (28576)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Hare Maristeit
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.haremaristeit.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Managed server
    E-mail hosting

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Mijn site is aanzienlijk sneller dan bij vorige hostingpartij en vragen worden zowel telefonisch als per e-mail supersnel beantwoord. Ben erg tevreden!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 06/01/2017 (28557)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Atropos Visuele Vormgevers
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    visu***ers@gmail.com
  • Website

    Www.atropos.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De overgang van Ermis naar Ikuola heeft het bedrijf weinig goed gedaan. Facturatie en administratie zijn niet op orde en de afhandeling van nieuwe opdrachten en vragen loopt stroef. Terwijl deze punten bij Ermis juist erg goed werden opgepakt. Ik heb nu een verhuizing lopen die rvht vreemd verloopt en met gevolg dat mijn site nu offline is. Slechte zaak en dus geen aanbeveling terwijl ik Ermis vroeger wel vaak heb aanbevolen.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 28/12/2016 (28513)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.doordebenen.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Al mijn sites lagen eruit. Ik heb een ticket gemaakt. Na twee weken werd het ticket pas opgepakt door Ikoula. Te gek voor woorden dat in een dergelijke situatie pas na twee weken wordt gereageerd.
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Over Ermis was ik zeer goed te spreken. Ermis reageerde altijd direct en zeer adequaat op ticket. Sinds Ikoula het heeft overgenomen is de service echt heel slecht. Na twee weken worden tickets pas opgepakt. De helft van de site is nog in het Frans (terwijl ik Nederlands geselecteerd heb). Ik heb nooit toegang gekregen tot mijn eigen hostingaccount dus kan zelfs niets oplossen of instellen.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Over Ermis was ik zeer goed te spreken. Ermis reageerde altijd direct en zeer adequaat op ticket. Sinds Ikoula het heeft overgenomen is de service echt heel slecht. Na twee weken worden tickets pas opgepakt. Al mijn sites lagen eruit. Ik heb een ticket gemaakt. Na twee weken werd het ticket pas opgepakt door Ikoula. Te gek voor woorden dat in een dergelijke situatie pas na twee weken wordt gereageerd.
    De helft van de site en wiki is nog in het Frans (terwijl ik Nederlands of Engels geselecteerd heb).
    Ik heb nooit toegang gekregen tot mijn eigen hostingaccount dus kan zelfs niets oplossen of instellen.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 23/12/2016 (28489)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.leemshop.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na het zenden van email of indienen van een ticket duurt het de laatste maanden bijzonder lang voor er een reactie komt (als hij komt). Bij bellen wortd je altijd netjes te woord gestaan, maar als het echt technisch wordt dan moet het naar het "back-office" en dan, tsja wist ik het maar.
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Toelichting: Technische ondersteuning die onvoldoende gegeven wordt of niet vind ik een kernpunt van de hosting.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds Ermis veranderd is in Ikoula is hun service veranderd van no nonsens support op de zelfde dag naar vaak geen support in de eerste weken.
    Jammer, want ik wil niet weg naar een andere provider.


0 100 37.50


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 07/12/2016 (28408)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Lichthoek Foto
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Me***o@StudioMenno.nl
  • Website

    www.lichthoek.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Naar aanleiding van het huidige om zeep helpen van mijn websites heb ik per mail opgezegd. Moest wel even een ander emailadres gebruiken omdat dat bij hun gehost is niet werkt.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Websites werken al dagen niet meer. Mail komt druppelsgewijs binnen, maar vermoedelijk niet alles. Ik zal het nooit weten.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Goed werkende websites zijn om zeep geholpen en worden niet snel hersteld.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefonisch na vijf uur al niet meer bereikbaar. Voor vijf uur was de wachttijd onbepaald en vermoedelijk oneindig. Op mail wordt alleen maar gereageerd met een bevestiging van ontvangst.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Als je niets krijgt is elke cent te veel betaald.
Totale waardering
Ontevreden

0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 07/12/2016 (28406)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ikoula.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Beloven bevestiging van opzegging binnen een dag. Bevestiging na een week binnen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Te vaak, te lang offline. 2 of 3 dagen lang offline is niet meer van deze tijd. Zeer jammer.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Bij problemen duurt het zeker in het weekend heel erg lang voor dat dit opgelost is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Communicatie is HEEL ERG SLECHT!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Zonde van je geld. Niet aan beginnen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fout op fout op fout en daar vooral zo min mogelijk en traag mogelijk over communiceren. Van beste hosting van het land een dik jaar terug naar een hopeloos slecht presterend bedrijf. Ik was jaren tevreden klant van Ermis, de voormalige webhosting van Ikoula. Nu ben ik heel blij dat ik er bijna weg ben.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 05/12/2016 (28393)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Monkey Republic
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://ilovemonkey.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Wordt niet terug gebeld of gemaild. Heb zelf achteraan moet bellen en alsnog geen oplossing gekregen.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Communicatie sinds de overname van Ermis is HEEL ERG SLECHT!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 5 dagen terug heb ik een mail geschreven over de fout melding op Pinterest. Daarna heb ik 3x gebeld want ik kreeg hiermee geen antwoord op. Afgelopen vrijdag zou ik gebeld woorden en helaas het is nog niet gebeurt. Erg terugstellen.

    Ik was jaren tevreden klant van Ermis, de voormalige webhosting van Ikoula. Als web designer raadde ik mijn klanten aan om de dienst van Ermis te gebruiken.
    De toenmalige service van Ermis was erg goed. Ik kreeg binnen een paar uur (zelf een paar keer binnen 10 minuten) antwoord op mijn mail vragen.

    Sinds de overname van ikoula werd mijn mails zelden beantwoord, ik moest vaak bellen om te informeren de stand van zaken.
    Kortom ik herken de service van Ermis niet meer en ik ben gestopt om mijn klanten advies te geven om de dienst van ikoula te gebruiken.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 29/11/2016 (28348)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    VMZ
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vmzthuiszorg.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 06/11/2016 (28201)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.slagerijchris.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het laatste jaar is de site meer dan 100 uur offline geweest, door problemen bij de provider: foute backups op installatie, foutieve administratie, servers off line en nu alles gewoon onbeschikbaar. Meestal duurde het 24 tot 48 uur om te fout te verhelpen. We kunnen de status opvolgen op hun extranet, maar daar hebben we nooit een paswoord voor gekregen.. Gelukkig zijn de sites reeds gemigreerd naar een andere provider. Om met iets positiefs te eindigen: als ze online zijn, dan is zijn de response tijden van de site zeer goed.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met dedicated server van Ikoula Nederland

Geplaatst op 27/10/2016 (28147)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ikoula.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na betaling geen enkel bericht meer ontvangen dat bestelde en betaalde item(s) geleverd zijn.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zeer ontevreden, waren totaal niet beschikbaar voor mij (dedicated server)
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zeer ontevreden omdat er niets geleverd is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Support (documenten) over het algemeen alleen in het Frans beschikbaar, Engels minimaal. Nederlands niet. Algemene Voorwaarden etc. kreeg ik in het Frans.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: 100% betaald voor iets dat ik niet gebruiken kan.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voor het extern hosten van enkele ict diensten ben ik op zoek naar enkele dedicated servers.
    Via Ispgids terecht gekomen bij Ikoula.nl, leuk servertje daar besteld met de bedoeling een dienst daar te installeren
    en te testen.

    Bestelproces verliep makkelijk, betaling van mijn kant ook (Ideal) na de betalingsbevestiging niets meer vernomen.
    Na een tijd maar eens ingelogd op het klantenportaal en er was inderdaad een server toegewezen met ip adres.

    Heb geen bericht ontvangen dat de server inderdaad geleverd is, plus geen enkele informatie / inloggegevens
    voor administratieve toegang. Functies als reboot, dns, reverse dns, netboot zijn allemaal beschikbaar, server staat op aktief heb er echter geen toegang toe. Nog nooit bij de huur van een dedicated meegemaakt dat je geen bericht van oplevering krijgt, plus de bijbehorende credentials.


0 100 0.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 133 ervaringen met Ikoula Nederland





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.