Ikoula Nederland

Ikoula Nederland



Ervaringen van klanten met Ikoula Nederland

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%91192
Afhandeling van opzeggingen
75%24327
Beschikbaarheid van de diensten
83%87794
Kwaliteit van de diensten
83%85792
De (telefonische) support
83%85792
De prijs/kwaliteit verhouding
85%86692
Totale waardering van de ISP
83%87794
Tevreden klanten (>75% positief)
83%87794
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
88%718
Afhandeling van opzeggingen
0%033
Beschikbaarheid van de diensten
30%3710
Kwaliteit van de diensten
30%3710
De (telefonische) support
30%3710
De prijs/kwaliteit verhouding
34%369
Totale waardering van de ISP
30%3710
Tevreden klanten (>75% positief)
30%3710
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%1252127
Afhandeling van opzeggingen
89%31435
Beschikbaarheid van de diensten
94%1218129
Kwaliteit van de diensten
94%1188126
De (telefonische) support
94%1198127
De prijs/kwaliteit verhouding
95%1207127
Totale waardering van de ISP
94%1218129
Tevreden klanten (>75% positief)
94%1218129

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Ikoula Nederland nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Ikoula Nederland (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 129 ervaringen met Ikoula Nederland


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 07/12/2016 (28408)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Lichthoek Foto
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Me***o@StudioMenno.nl
  • Website

    www.lichthoek.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Toelichting: Naar aanleiding van het huidige om zeep helpen van mijn websites heb ik per mail opgezegd. Moest wel even een ander emailadres gebruiken omdat dat bij hun gehost is niet werkt.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Websites werken al dagen niet meer. Mail komt druppelsgewijs binnen, maar vermoedelijk niet alles. Ik zal het nooit weten.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Goed werkende websites zijn om zeep geholpen en worden niet snel hersteld.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Telefonisch na vijf uur al niet meer bereikbaar. Voor vijf uur was de wachttijd onbepaald en vermoedelijk oneindig. Op mail wordt alleen maar gereageerd met een bevestiging van ontvangst.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Als je niets krijgt is elke cent te veel betaald.
Totale waardering
Ontevreden

0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 07/12/2016 (28406)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ikoula.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw opzegging(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Beloven bevestiging van opzegging binnen een dag. Bevestiging na een week binnen.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Te vaak, te lang offline. 2 of 3 dagen lang offline is niet meer van deze tijd. Zeer jammer.
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Bij problemen duurt het zeker in het weekend heel erg lang voor dat dit opgelost is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Communicatie is HEEL ERG SLECHT!
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Zonde van je geld. Niet aan beginnen.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Fout op fout op fout en daar vooral zo min mogelijk en traag mogelijk over communiceren. Van beste hosting van het land een dik jaar terug naar een hopeloos slecht presterend bedrijf. Ik was jaren tevreden klant van Ermis, de voormalige webhosting van Ikoula. Nu ben ik heel blij dat ik er bijna weg ben.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 05/12/2016 (28393)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Monkey Republic
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://ilovemonkey.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Wordt niet terug gebeld of gemaild. Heb zelf achteraan moet bellen en alsnog geen oplossing gekregen.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Toelichting: Communicatie sinds de overname van Ermis is HEEL ERG SLECHT!
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • 5 dagen terug heb ik een mail geschreven over de fout melding op Pinterest. Daarna heb ik 3x gebeld want ik kreeg hiermee geen antwoord op. Afgelopen vrijdag zou ik gebeld woorden en helaas het is nog niet gebeurt. Erg terugstellen.

    Ik was jaren tevreden klant van Ermis, de voormalige webhosting van Ikoula. Als web designer raadde ik mijn klanten aan om de dienst van Ermis te gebruiken.
    De toenmalige service van Ermis was erg goed. Ik kreeg binnen een paar uur (zelf een paar keer binnen 10 minuten) antwoord op mijn mail vragen.

    Sinds de overname van ikoula werd mijn mails zelden beantwoord, ik moest vaak bellen om te informeren de stand van zaken.
    Kortom ik herken de service van Ermis niet meer en ik ben gestopt om mijn klanten advies te geven om de dienst van ikoula te gebruiken.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 29/11/2016 (28348)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    VMZ
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    vmzthuiszorg.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Ontevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden

0 100 11.11


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 06/11/2016 (28201)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.slagerijchris.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Ontevreden
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Ontevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Ontevreden
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • In het laatste jaar is de site meer dan 100 uur offline geweest, door problemen bij de provider: foute backups op installatie, foutieve administratie, servers off line en nu alles gewoon onbeschikbaar. Meestal duurde het 24 tot 48 uur om te fout te verhelpen. We kunnen de status opvolgen op hun extranet, maar daar hebben we nooit een paswoord voor gekregen.. Gelukkig zijn de sites reeds gemigreerd naar een andere provider. Om met iets positiefs te eindigen: als ze online zijn, dan is zijn de response tijden van de site zeer goed.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met dedicated server van Ikoula Nederland

Geplaatst op 27/10/2016 (28147)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    ikoula.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    11 tot 20 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer ontevreden
Toelichting: Na betaling geen enkel bericht meer ontvangen dat bestelde en betaalde item(s) geleverd zijn.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zeer ontevreden, waren totaal niet beschikbaar voor mij (dedicated server)
Kwaliteit van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Zeer ontevreden omdat er niets geleverd is.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Support (documenten) over het algemeen alleen in het Frans beschikbaar, Engels minimaal. Nederlands niet. Algemene Voorwaarden etc. kreeg ik in het Frans.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: 100% betaald voor iets dat ik niet gebruiken kan.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Voor het extern hosten van enkele ict diensten ben ik op zoek naar enkele dedicated servers.
    Via Ispgids terecht gekomen bij Ikoula.nl, leuk servertje daar besteld met de bedoeling een dienst daar te installeren
    en te testen.

    Bestelproces verliep makkelijk, betaling van mijn kant ook (Ideal) na de betalingsbevestiging niets meer vernomen.
    Na een tijd maar eens ingelogd op het klantenportaal en er was inderdaad een server toegewezen met ip adres.

    Heb geen bericht ontvangen dat de server inderdaad geleverd is, plus geen enkele informatie / inloggegevens
    voor administratieve toegang. Functies als reboot, dns, reverse dns, netboot zijn allemaal beschikbaar, server staat op aktief heb er echter geen toegang toe. Nog nooit bij de huur van een dedicated meegemaakt dat je geen bericht van oplevering krijgt, plus de bijbehorende credentials.


0 100 0.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 21/09/2016 (27939)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://wordxpression.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Nee
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer ontevreden
Toelichting: Tot de fusie / overname van Ermis door IKoula niets te klagen. Goed bedrijf, goede service... Ik heb zelfs tientallen klanten doorverwezen naar dit bedrijf. Sinds de fusie/ overname is het echter huilen met de pet op. Regelmatig liggen servers er uit en ingediende tickets hierover worden niet beantwoord: Je ontdekt na enige tijd dat je site het weer doet, maar wordt niet op de hoogte gesteld.
Kwaliteit van de diensten
Ontevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer ontevreden
Toelichting: Daarnaast is de telefonische bereikbaarheid ook van 'heel goed' naar 'vrijwel onbereikbaar' wanneer ik met mijn bij hun bekende nummer bel. Bel ik met nummerherkenning uit, wordt direct opgenomen: Op het moment dat er een storing is, wil men klaarblijkelijk geen klanten die last hebben van deze storing spreken.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer ontevreden
Toelichting: Vroeger was de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Maar ondanks dat de prijzen nog steeds laag zijn, staat er inmiddels geen kwaliteit meer tegenover. Alles wat je betaalt is eigenlijk te veel.
Totale waardering
Ontevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Helaas, een zoveelste voorbeeld van hoe een hoster 'uit zijn jasje groeit'. Klaarblijkelijk van ikoula de groei door de fusie niet aan en laat de klant hier de dupe van worden.


0 100 12.50


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 07/01/2016 (26577)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    particulier
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    dr***s@xxga.nl
  • Website

    www.xxga.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Absoluut positieve ervaringen met Ermis. Niets aan toe te voegen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 02/01/2016 (26555)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Koekebiekids
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    In***o@koekebiekids.nl
  • Website

    Www.koekebiekids.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Altijd open om vragen te beantwoorden of hulp te bieden.


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Ikoula Nederland

Geplaatst op 01/01/2016 (26551)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Na de eerste bestelling heb ik er geen meer gedaan.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede service, snelle afhandeling bij gestelde vragen en geen onzin antwoorden.
    Beschikbaarheid van de geleverde diensten zijn top.
    Tot op heden geen behoefte aan een andere ISP en als het blijft zoals het nu is, blijf ik zeker klant bij Ermis.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 129 ervaringen met Ikoula Nederland





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.