Its Hosted



Ervaringen van klanten met Its Hosted

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%000
Afhandeling van opzeggingen
0%000
Beschikbaarheid van de diensten
0%000
Kwaliteit van de diensten
0%000
De (telefonische) support
0%000
De prijs/kwaliteit verhouding
0%000
Totale waardering van de ISP
0%000
Tevreden klanten (>75% positief)
0%000
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
0%0
Afhandeling van opzeggingen
0%0
Beschikbaarheid van de diensten
0%0
Kwaliteit van de diensten
0%0
De (telefonische) support
0%0
De prijs/kwaliteit verhouding
0%0
Totale waardering van de ISP
0%0
Tevreden klanten (>75% positief)
0%00
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%808
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%808
Kwaliteit van de diensten
100%808
De (telefonische) support
100%707
De prijs/kwaliteit verhouding
100%808
Totale waardering van de ISP
100%808
Tevreden klanten (>75% positief)
100%808

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Its Hosted nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Its Hosted (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 8 van de totaal 8 ervaringen met Its Hosted

ZZP

Ervaring met meerdere diensten van Its Hosted

Geplaatst op 13/12/2010 (13949)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Technolords
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    mi***e@technolords.net
  • Website

    www.technolords.net
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Colocatie
    Virtual Private Server
    Online backup

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Heel simpel, de kwaliteit staat hoog (van netwerk + kennis) en prijs wat daar tegen over staat is uitstekend.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met meerdere diensten van Its Hosted

Geplaatst op 30/09/2007 (6871)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    MCG IT- Solutions & Services
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    in***o@mcgitsolutions.nl
  • Website

    www.mcgitsolutions.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting
    Co-locatie
    Dedicated Servers
    VOIP
    Domeinnaam Groothandel

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Goed
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Service provider die nakomt wat hij belooft! Absolute aanrader. Verbinding is erg stabiel en snel. Ondersteuning is perfect!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Its Hosted

Geplaatst op 21/06/2007 (6145)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Beeksnetwork
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.beeksnetwork.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Sinds ik bij Its Hosted ben gekomen heb ik nooit meer het probleem gehad dat mijn site/domain niet of slecht bereikbaar is geweest.

    De prijs kwaliteit die je hier krijgt is echt uitmuntend.

    Met vriendelijke groet,

    Mark


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met co-locatie van Its Hosted

Geplaatst op 22/03/2007 (5601)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    W3SERVE
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    ba***s@weserve.nl
  • Website

    www.weserve.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Co-locatie

Beoordeling van co-locatie

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Begin februari hebben wij alle servers overgezet naar 1/4 rack van Its Hosted. We zijn hierbij perfect geholpen, Its Hosted is er de hele verhuizing bij geweest, en heeft het rack keurig ingericht. Ook hierna is de service prima gebleven. Goed persoonlijk contact, en voortdurend bezig met verbeteren. Ga zo door!


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met webhosting van Its Hosted

Geplaatst op 05/03/2007 (5464)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Easy
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    in***o@coolkidweb.com
  • Website

    easy.coolkidweb.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Losse Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Its Hosted raad ik ieder aan, dit bedrijf staat er echt voor zijn klanten.
    Wij zijn nu zo\'n kleine 18 maanden bij dit bedrijf, en we ondervinden geen enkel probleem.
    Uptime is gewoon top te noemen.
    En dit is er belangrijk voor onze website.
    Dus denk jij aan een goede hoster twijvel gewoon niet.

    vriendelijke groet
    YepYep


0 100 100.00


Consument

Ervaring met dedicated servers en gameservers van Its Hosted

Geplaatst op 04/03/2007 (5444)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    thom***nen@hotmail.com
  • Website

  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated Servers
    Gameservers

Beoordeling van dedicated servers en gameservers

Afhandeling van uw bestelling(en)
Goed
Beschikbaarheid van de diensten
Goed
Kwaliteit van de diensten
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Goed
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb met It\'s hosted een prima ervaring. Ik had helemaal geen verstand van dedicated servers maar zij waren bereid om dat tegen een kleine vergoeding prima uit te leggen. Zij installeerden wat ik wilde en ik kreeg er prima support op als iets een keer niet lukte. Ze hebben zelfs een complete handleiding voor me geschreven. Nou dit zie ik echt niet bij andere bedrijven gebeuren. Ook de kwaliteit van de server was uitstekend. Ik kon er meer op draaien dan ik had verwacht en alles werkte nog prima ook. Dit was boven mijn verwachting.
    Echt als je een goede dedicated server wil en daarop wat gameservers wil hosten hier moet je zijn !!!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met meerdere diensten van Its Hosted

Geplaatst op 04/03/2007 (5443)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    shag***122@hotmail.com
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting
    ADSL / SDSL
    ADSL / SDSL

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Uitmuntend
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • We hebben bij verschillende providers gezeten, en hier is de kwaliteit gewoon perfect en te vinden, ideale mooie prijs, site is 24 uur perdag online, en de service kan gewoon niet beter, 24 uur perdag bereikbaar. via helpdisk / msn en telefoon. mocht er dus ooit een klacht komen, zal dat ook direct worden verholpen, wij wensen itshosted veel succes met het verder groeien. want dat is iets wat ze echt verdienen, dikke pluim voor itshosted:D

    Groetjes,
    Patrick van schaik


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting en dedicated servers van Its Hosted

Geplaatst op 04/03/2007 (5442)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    ad***n@dvdusenet.nl
  • Website

    www.dvdusenet.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting
    Dedicated Servers

Beoordeling van webhosting en dedicated servers

Afhandeling van uw bestelling(en)
Uitmuntend
Beschikbaarheid van de diensten
Uitmuntend
Kwaliteit van de diensten
Uitmuntend
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Goed
Prijs en kwaliteit verhouding
Uitmuntend
Totale waardering
Uitmuntend
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goedemorgen

    Its Hosted is een uitstekende ISP heb alleen maar goede ervaring
    met Its Hosted
    als je problemen hebt kan je altijd bij hun terecht ze helpen je uitstekend en kundig

    Als je een zeer goede isp wilt hebben dan is Its Hosted een uitstekkende keuze ben 200% tevreden over hun service en de kwaliteit wat ze leveren


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 8 van de totaal 8 ervaringen met Its Hosted


  • Its Hosted

  • Categorie: Small Hosting
  • Laatste update

    07-07-2015
  • Opgericht

    01-08-2004
  • Rechtsvorm

    Eenmanszaak
  • Personeel Fulltime

    1
  • Aantal klanten

    -
  • Aantal servers

    -
  • Aantal domeinen

    400
  • Aanbiedingen

  • Beoordeling

    100 uit 100
  • Aantal ervaringen

    8
  • Deel uw ervaring met Its Hosted
  • Website van Its Hosted



> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.