iXL hosting B.V.

Ervaringen van klanten met iXL hosting B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%43144
Afhandeling van opzeggingen
93%12113
Beschikbaarheid van de diensten
99%43144
Kwaliteit van de diensten
99%43144
De (telefonische) support
99%43144
De prijs/kwaliteit verhouding
99%42143
Totale waardering van de ISP
99%43144
Tevreden klanten (>75% positief)
99%43144
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%16016
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
100%16016
Kwaliteit van de diensten
100%16016
De (telefonische) support
100%16016
De prijs/kwaliteit verhouding
100%16016
Totale waardering van de ISP
100%16016
Tevreden klanten (>75% positief)
100%16016
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1251126
Afhandeling van opzeggingen
93%38341
Beschikbaarheid van de diensten
100%1261127
Kwaliteit van de diensten
100%1261127
De (telefonische) support
100%1251126
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1241125
Totale waardering van de ISP
99%1262128
Tevreden klanten (>75% positief)
99%1262128

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met iXL hosting B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van iXL hosting B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 128 ervaringen met iXL hosting B.V.


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 14/12/2016 (28444)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ja***e@analyria.com
  • Website

    www.analyria.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik beheer al jaren een paar eenvoudige websites. Wat ik nodig heb is dus niet zoveel: een werkend basispakket - de situatie van eigenlijk elke hobbyist, blogger, eenmanszaak en MKB'er. Maar hoe simpel dit ook mag klinken, er blijken (in mijn ervaring) niet veel ISP's te zijn die hun zaakjes voor elkaar hebben. Trage sites, storingen, fouten in de administratie, slechte communicatie en onkundige helpdeskmedewerkers waren eerder regel dan uitzondering. Ik heb de afgelopen jaren dan ook een handjevol ISP's versleten (waaronder 2 grotere/bekendere).

    Nu ik bij iXL zit heb ik eindelijk het gevoel: zie je wel, het kan wel! Goede prijs-/kwaliteitverhouding, goede uptime en een fijne service. Waar ze je pro-actief informeren over zaken (waar zie je dat nog tegenwoordig, tenzij ze je iets willen verkopen). En een goede helpdesk: altijd vlot antwoord van medewerkers die weten waar ze het over hebben. Ik raad iXL van harte aan!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 07/11/2016 (28204)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij maken al enkele jaren met volle tevredenheid gebruik van de diensten van IXL hosting. De support doet altijd hun uiterste best om ons zo mogelijk te helpen. De uptime van onze websites ligt altijd bovengemiddeld hoog. Wij zijn absoluut niet van plan om gebruik te maken van een andere hosting aanbieder!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 23/09/2016 (27983)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    BeterGoed
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    rrie***vld@caiway.nl
  • Website

    www.betergoed.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Geweldige service op momenten dat dit nodig is. Ben zelf niet heel bekend met het website gebeuren maar de mensen van IXLhosting helpen je graag.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nogmaals een zeer prettige hosting die mij nog nooit teleurgesteld hebben.
    Bij problemen worden wij goed geholpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 22/09/2016 (27974)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.logo4life.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren klant bij iXL hosting met ondertussen +/- 40 hostingpakketten en +/- 60 domeinnamen. Niets anders dan lof voor deze jongens. Toen ik jaren geleden klant werd waren ze nog een stukje kleiner, maar ondanks de groei is de support nog steeds buitengewoon snel en goed. Met zoveel hostingpakketten kom je er niet onderuit dat je ze af en toe nodig hebt, maar aan de kwaliteit van de diensten ligt het absoluut niet. Het kan tegenwoordig wel goedkoper, maar ik betwijfel of ik ergens zo zorgeloos mijn klanten onder kan brengen als hier. Ga zo door guys!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 15/08/2016 (27837)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Convincent Language Education
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@convincent.eu
  • Website

    www.convincent.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Snelle afhandeling en deskundig advies!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: 100% uptime!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Installatron, een applicatie gaf problemen bij mijn setup. Dit werd snel bekeken en opgelost.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Deskunfige, vriendelijke en servicegerichte begeleiding en ondersteuning ook als het probleem achteraf bij mezelf bleek te liggen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Voor deze service een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • IXL hosting is een goede webhost waar service nog steeds belangrijk is. Een aanrader!

    Denk je erover om over te stappen naar deze webhost, open dan eens een chat met een van de medewerkers. Stel al je vragen en laat je verrassen door het positieve gevoel achteraf!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 11/08/2016 (27827)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.pe2bz.nl/hamradio
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ondersteuning is zeer snel en ter zake kundig
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede, duidelijke instructies. 0 % offline tijd. Goede prijs / prestatie verhouding. Bij vragen wordt altijd snel en correct gereageerd.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 09/08/2016 (27813)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.mustang24.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle antwoordservice en perfecte up-time


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 08/08/2016 (27807)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Beuningen IT
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@beuningen.it
  • Website

    www.beuningen.it
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Een 'zeer tevreden' is haalbaar, maar dan moet een domeinverhuizing altijd goed gaan. Nu is dat nog niet altijd het geval en dient het handmatig door de supportafdeling gedaan te worden, iets wat overigens zeer snel (binnen een uur) opgepakt wordt.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Hier kunnen veel partijen nog wat van leren. De telefoon wordt gelijk opgepakt en je hebt altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken. Op de e-mail wordt vaak binnen een half uur gereageerd. Ook het terugkoppelen (zowel via telefoon als e-mail) wordt perfect gedaan.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Prijs-/kwaliteitverhouding is ontzettend goed! Ken geen enkele partij die dit beter doet (en ik heb ervaring met ongeveer tien partijen).
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 14/06/2016 (27564)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Zakelijkesoftware.com
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    be***r@zakelijkesoftware.com
  • Website

    http://zakelijkesoftware.com/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Het snelle handelen bij de support afdeling van IXL spreekt mij enorm aan! Wij als internet onderneming zijn dagelijks afhankelijk van diensten als webhosting, zelden meegemaakt dat je zo snel kunt schakelen met een hostingpartij. Bij eventuele probleemgevallen wordt er direct op correcte wijze geantwoord waardoor ook deze problemen snel verholpen kunnen worden.

    De snelheid van de website is uitermate goed te noemen voor de prijs die daarvoor betaald wordt.

    Mede door bovenstaande punten zullen wij nog lange tijd klant blijven bij IXL Hosting


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 21/04/2016 (27196)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.storyspecialist.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    100 tot 150 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Met name dit punt is voor mij belangrijk, en met name op dit punt blinkt iXL Hosting uit.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • iXL Hosting is precies hoe een hostingprovider moet zijn. Na jarenlang gedoe met andere providers was iXL een openbaring: betrouwbare hosting, uitstekende service, en ook nog eens zeer betaalbaar. Ik heb, verspreid over een aantal jaar, gebruik gemaakt van zowel de Personal Hosting als de Business Hosting – bij die laatste kreeg ik een plan op maat dat paste bij mijn benodigdheden. Beide pakketen zijn mij uitstekend bevallen en hebben een goed prijs-kwaliteitratio.

    De klantenportal is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor facturen en andere gegevens snel bereikbaar zijn. De interfaces voor de hosting zelf zijn eveneens toegankelijk, en mijn websites draaien snel en probleemloos. Waar mijn vorige hostingproviders hun helpdesk uitbesteedden – en ik te maken kreeg met mensen die nauwelijks goed luisterden – kom je bij iXL direct terecht bij de juiste mensen die weten waar ze het over hebben en ook goed met je meedenken. De weinige keren dat ik echt hulp nodig had, werd ik direct en deskundig geholpen en kreeg ik zelfs tips over hoe ik b.v. mijn Wordpress-installatie beter kon beveiligen.

    Kortom: iXL Hosting is de ideale hostingprovider die ik graag aanraad aan iedereen die op zoek is naar zorgloze hosting.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 128 ervaringen met iXL hosting B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.