iXL hosting B.V.

Ervaringen van klanten met iXL hosting B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
98%40141
Afhandeling van opzeggingen
90%9110
Beschikbaarheid van de diensten
98%40141
Kwaliteit van de diensten
98%40141
De (telefonische) support
98%40141
De prijs/kwaliteit verhouding
98%40141
Totale waardering van de ISP
98%40141
Tevreden klanten (>75% positief)
98%40141
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%909
Afhandeling van opzeggingen
100%101
Beschikbaarheid van de diensten
100%909
Kwaliteit van de diensten
100%909
De (telefonische) support
100%909
De prijs/kwaliteit verhouding
100%909
Totale waardering van de ISP
100%909
Tevreden klanten (>75% positief)
100%909
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1321133
Afhandeling van opzeggingen
93%39342
Beschikbaarheid van de diensten
100%1331134
Kwaliteit van de diensten
100%1331134
De (telefonische) support
100%1321133
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1311132
Totale waardering van de ISP
99%1332135
Tevreden klanten (>75% positief)
99%1332135

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met iXL hosting B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van iXL hosting B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 135 ervaringen met iXL hosting B.V.


Consument

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 12/09/2017 (29592)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    https://wpsnelheid.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    250 tot 500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • iXL-hosting is een hostingprovider naar mijn hart. De support is erg kundig, ze weten wat ze doen. Ze helpen zelfs met zaken waar de meeste hostingproviders geen expertise in hebben. De hosting is enorm snel en de Redis-cache zorgt echt voor een snelle website. Samengevat: een top hostingprovider in zakelijke hosting.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 31/08/2017 (29555)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Website4All
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    fe***y@carlier.eu
  • Website

    Website4All.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik maak al een paar jaar gebruik van deze provider voor de hosting van enkele websites en voor de afhandeling van mijn mail. En ik ben al die tijd heel tevreden geweest. Niet alleen over de kwaliteit van de producten, maar ook over de support bij vragen. Altijd snel een duidelijk antwoord. En als dat niet helemaal de oplossing geeft, is het vervolg net zo snel en adequaat.
    Een aanrader dus als je een goede provider zoekt!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 03/08/2017 (29477)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.excellentonline.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer vriendelijke, hulpvaardige en snelle service! Altijd makkelijk bereikbaar en goede prijzen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 25/06/2017 (29350)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Geertjanjansen.com
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.geertjanjansen.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 24/04/2017 (29101)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.kwfbeverwijk.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • iXL is een zeer fijne provider die snel reageert en een goede mix tussen prijs en kwaliteit bied.

    Tevens waren zij zo vriendelijk het KWF in Beverwijk te sponsoren wat wij zeer waarderen!

    Top provider


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 27/03/2017 (29002)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Onbeperkt Online
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    he***n@onbeperktonline.nl
  • Website

    http://www.onbeperktonline.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb inmiddels meerdere websites bij iXL en ben erg tevreden. Er wordt snel gereageerd op problemen en ze helpen vakkundig en vriendelijk.

    Inmiddels ben ik op het punt beland, dat ik nieuwe klanten aanbeveel om direct naar iXL te gaan, nog voordat ik een nieuwe website maak. Dan weet ik zeker dat er later geen problemen ontstaan.
    iXL Hosting is echt een fijn bedrijf!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 20/03/2017 (28954)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    molvries.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Deze ging zeer vlot. Makkelijke aanvraagprocedure
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Eigenlijk had hier supertevreden mogen staan. Zowel telefonisch als schriftelijk. Hoewel ik best wel het e.e.a. weet zit je soms met vragen waar je niet direct uitkomt. De helpdesk is zeer behulpzaam en altijd vriendelijk. Kortom: houden zo.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De ervaringen met IXL Hosting zijn boven verwachting. De medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en zeer behulpzaam. Je krijgt snel antwoord. Soms binnen enkele minuten (afhankelijk van de drukte) maar ik heb nooit langer hoeven te wachten dan 15 minuten voor een reactie op mijn mail. En dat is meer dan je tegenwoordig bij diverse bedrijven krijgt. Kijk maar eens naar een willekeurige helpdesk/servicedesk van een bank of telecomprovider. Wachttijden van een half uur(telefonisch) zijn geen uitzondering en je mag blij zijn als je mail binnen 24 uur wordt beantwoord.. En dan nog heb je vaak het gevoel dat je geen antwoord heb gekregen op je vraag. Dat is gelukkig bij IXL Hosting wel anders. Hier ervaar je wat echte dienstverlening is.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 14/12/2016 (28444)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ja***e@analyria.com
  • Website

    www.analyria.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik beheer al jaren een paar eenvoudige websites. Wat ik nodig heb is dus niet zoveel: een werkend basispakket - de situatie van eigenlijk elke hobbyist, blogger, eenmanszaak en MKB'er. Maar hoe simpel dit ook mag klinken, er blijken (in mijn ervaring) niet veel ISP's te zijn die hun zaakjes voor elkaar hebben. Trage sites, storingen, fouten in de administratie, slechte communicatie en onkundige helpdeskmedewerkers waren eerder regel dan uitzondering. Ik heb de afgelopen jaren dan ook een handjevol ISP's versleten (waaronder 2 grotere/bekendere).

    Nu ik bij iXL zit heb ik eindelijk het gevoel: zie je wel, het kan wel! Goede prijs-/kwaliteitverhouding, goede uptime en een fijne service. Waar ze je pro-actief informeren over zaken (waar zie je dat nog tegenwoordig, tenzij ze je iets willen verkopen). En een goede helpdesk: altijd vlot antwoord van medewerkers die weten waar ze het over hebben. Ik raad iXL van harte aan!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 07/11/2016 (28204)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    Bekend bij de redactie
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij maken al enkele jaren met volle tevredenheid gebruik van de diensten van IXL hosting. De support doet altijd hun uiterste best om ons zo mogelijk te helpen. De uptime van onze websites ligt altijd bovengemiddeld hoog. Wij zijn absoluut niet van plan om gebruik te maken van een andere hosting aanbieder!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 23/09/2016 (27983)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    BeterGoed
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    rrie***vld@caiway.nl
  • Website

    www.betergoed.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Geweldige service op momenten dat dit nodig is. Ben zelf niet heel bekend met het website gebeuren maar de mensen van IXLhosting helpen je graag.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nogmaals een zeer prettige hosting die mij nog nooit teleurgesteld hebben.
    Bij problemen worden wij goed geholpen.


0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 135 ervaringen met iXL hosting B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2017 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.