iXL hosting B.V.

Ervaringen van klanten met iXL hosting B.V.

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
99%44145
Afhandeling van opzeggingen
93%11112
Beschikbaarheid van de diensten
99%44145
Kwaliteit van de diensten
99%44145
De (telefonische) support
99%44145
De prijs/kwaliteit verhouding
99%43144
Totale waardering van de ISP
99%44145
Tevreden klanten (>75% positief)
99%44145
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%18018
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
100%18018
Kwaliteit van de diensten
100%18018
De (telefonische) support
100%18018
De prijs/kwaliteit verhouding
100%18018
Totale waardering van de ISP
100%18018
Tevreden klanten (>75% positief)
100%18018
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%1271128
Afhandeling van opzeggingen
93%38341
Beschikbaarheid van de diensten
100%1281129
Kwaliteit van de diensten
100%1281129
De (telefonische) support
100%1271128
De prijs/kwaliteit verhouding
100%1261127
Totale waardering van de ISP
99%1282130
Tevreden klanten (>75% positief)
99%1282130

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met iXL hosting B.V. nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van iXL hosting B.V. (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 1 - 10 van de totaal 130 ervaringen met iXL hosting B.V.


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 27/03/2017 (29002)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Onbeperkt Online
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    he***n@onbeperktonline.nl
  • Website

    http://www.onbeperktonline.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik heb inmiddels meerdere websites bij iXL en ben erg tevreden. Er wordt snel gereageerd op problemen en ze helpen vakkundig en vriendelijk.

    Inmiddels ben ik op het punt beland, dat ik nieuwe klanten aanbeveel om direct naar iXL te gaan, nog voordat ik een nieuwe website maak. Dan weet ik zeker dat er later geen problemen ontstaan.
    iXL Hosting is echt een fijn bedrijf!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 20/03/2017 (28954)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    molvries.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    3 < 6 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Deze ging zeer vlot. Makkelijke aanvraagprocedure
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Eigenlijk had hier supertevreden mogen staan. Zowel telefonisch als schriftelijk. Hoewel ik best wel het e.e.a. weet zit je soms met vragen waar je niet direct uitkomt. De helpdesk is zeer behulpzaam en altijd vriendelijk. Kortom: houden zo.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • De ervaringen met IXL Hosting zijn boven verwachting. De medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en zeer behulpzaam. Je krijgt snel antwoord. Soms binnen enkele minuten (afhankelijk van de drukte) maar ik heb nooit langer hoeven te wachten dan 15 minuten voor een reactie op mijn mail. En dat is meer dan je tegenwoordig bij diverse bedrijven krijgt. Kijk maar eens naar een willekeurige helpdesk/servicedesk van een bank of telecomprovider. Wachttijden van een half uur(telefonisch) zijn geen uitzondering en je mag blij zijn als je mail binnen 24 uur wordt beantwoord.. En dan nog heb je vaak het gevoel dat je geen antwoord heb gekregen op je vraag. Dat is gelukkig bij IXL Hosting wel anders. Hier ervaar je wat echte dienstverlening is.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 14/12/2016 (28444)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    ja***e@analyria.com
  • Website

    www.analyria.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    40 tot 75 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik beheer al jaren een paar eenvoudige websites. Wat ik nodig heb is dus niet zoveel: een werkend basispakket - de situatie van eigenlijk elke hobbyist, blogger, eenmanszaak en MKB'er. Maar hoe simpel dit ook mag klinken, er blijken (in mijn ervaring) niet veel ISP's te zijn die hun zaakjes voor elkaar hebben. Trage sites, storingen, fouten in de administratie, slechte communicatie en onkundige helpdeskmedewerkers waren eerder regel dan uitzondering. Ik heb de afgelopen jaren dan ook een handjevol ISP's versleten (waaronder 2 grotere/bekendere).

    Nu ik bij iXL zit heb ik eindelijk het gevoel: zie je wel, het kan wel! Goede prijs-/kwaliteitverhouding, goede uptime en een fijne service. Waar ze je pro-actief informeren over zaken (waar zie je dat nog tegenwoordig, tenzij ze je iets willen verkopen). En een goede helpdesk: altijd vlot antwoord van medewerkers die weten waar ze het over hebben. Ik raad iXL van harte aan!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 07/11/2016 (28204)
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Wij maken al enkele jaren met volle tevredenheid gebruik van de diensten van IXL hosting. De support doet altijd hun uiterste best om ons zo mogelijk te helpen. De uptime van onze websites ligt altijd bovengemiddeld hoog. Wij zijn absoluut niet van plan om gebruik te maken van een andere hosting aanbieder!


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 23/09/2016 (27983)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    BeterGoed
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    rrie***vld@caiway.nl
  • Website

    www.betergoed.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 4 jaar
  • Betaald per jaar

    Onbekend
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Geweldige service op momenten dat dit nodig is. Ben zelf niet heel bekend met het website gebeuren maar de mensen van IXLhosting helpen je graag.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Nogmaals een zeer prettige hosting die mij nog nooit teleurgesteld hebben.
    Bij problemen worden wij goed geholpen.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 22/09/2016 (27974)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.logo4life.nl/
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    1.000 tot 2.500 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Al jaren klant bij iXL hosting met ondertussen +/- 40 hostingpakketten en +/- 60 domeinnamen. Niets anders dan lof voor deze jongens. Toen ik jaren geleden klant werd waren ze nog een stukje kleiner, maar ondanks de groei is de support nog steeds buitengewoon snel en goed. Met zoveel hostingpakketten kom je er niet onderuit dat je ze af en toe nodig hebt, maar aan de kwaliteit van de diensten ligt het absoluut niet. Het kan tegenwoordig wel goedkoper, maar ik betwijfel of ik ergens zo zorgeloos mijn klanten onder kan brengen als hier. Ga zo door guys!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 15/08/2016 (27837)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Convincent Language Education
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@convincent.eu
  • Website

    www.convincent.eu
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Zeer tevreden
Toelichting: Snelle afhandeling en deskundig advies!
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: 100% uptime!
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: Installatron, een applicatie gaf problemen bij mijn setup. Dit werd snel bekeken en opgelost.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Deskunfige, vriendelijke en servicegerichte begeleiding en ondersteuning ook als het probleem achteraf bij mezelf bleek te liggen.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Voor deze service een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • IXL hosting is een goede webhost waar service nog steeds belangrijk is. Een aanrader!

    Denk je erover om over te stappen naar deze webhost, open dan eens een chat met een van de medewerkers. Stel al je vragen en laat je verrassen door het positieve gevoel achteraf!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 11/08/2016 (27827)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.pe2bz.nl/hamradio
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Ondersteuning is zeer snel en ter zake kundig
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede, duidelijke instructies. 0 % offline tijd. Goede prijs / prestatie verhouding. Bij vragen wordt altijd snel en correct gereageerd.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 09/08/2016 (27813)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    http://www.mustang24.be
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle antwoordservice en perfecte up-time


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met meerdere diensten van iXL hosting B.V.

Geplaatst op 08/08/2016 (27807)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Beuningen IT
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    in***o@beuningen.it
  • Website

    www.beuningen.it
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    150 tot 250 euro
  • ICT kennis

    Expert
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Domein reselling
    Webhosting
    Webhosting reselling

Beoordeling van meerdere diensten

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Een 'zeer tevreden' is haalbaar, maar dan moet een domeinverhuizing altijd goed gaan. Nu is dat nog niet altijd het geval en dient het handmatig door de supportafdeling gedaan te worden, iets wat overigens zeer snel (binnen een uur) opgepakt wordt.
Beschikbaarheid van de diensten
Zeer tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Hier kunnen veel partijen nog wat van leren. De telefoon wordt gelijk opgepakt en je hebt altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken. Op de e-mail wordt vaak binnen een half uur gereageerd. Ook het terugkoppelen (zowel via telefoon als e-mail) wordt perfect gedaan.
Prijs en kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Toelichting: Prijs-/kwaliteitverhouding is ontzettend goed! Ken geen enkele partij die dit beter doet (en ik heb ervaring met ongeveer tien partijen).
Totale waardering
Tevreden

0 100 100.00


Ervaringen 1 - 10 van de totaal 130 ervaringen met iXL hosting B.V.





> > > >


ISPGids.com ondersteunt het selecteren van een geschikte hoster.
Copyright 2006-2016 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Contact met de redactie.