Jouwhost

Jouwhost



Ervaringen van klanten met Jouwhost

0 100
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%303
Afhandeling van opzeggingen
100%303
Beschikbaarheid van de diensten
100%303
Kwaliteit van de diensten
100%303
De (telefonische) support
100%303
De prijs/kwaliteit verhouding
100%303
Totale waardering van de ISP
100%303
Tevreden klanten (>75% positief)
100%303
Voor de gewogen beoordeling gebruiken de ervaringen van de afgelopen 36 maanden. Ervaringen die jonger dan 12 maanden zijn tellen voor 100% mee, ervaringen tot 24 maanden voor 50% en ervaringen tot 36 maanden voor 25%. Nog oudere ervaringen tellen niet mee voor deze score maar kunt u wel zien in het totaal overzicht.
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%202
Afhandeling van opzeggingen
100%202
Beschikbaarheid van de diensten
100%202
Kwaliteit van de diensten
100%202
De (telefonische) support
100%202
De prijs/kwaliteit verhouding
100%202
Totale waardering van de ISP
100%202
Tevreden klanten (>75% positief)
100%202
Beoordeling overSterrenScorePositiefNegatiefTotaal
Afhandeling van de bestellingen
100%30030
Afhandeling van opzeggingen
100%19019
Beschikbaarheid van de diensten
100%31031
Kwaliteit van de diensten
100%31031
De (telefonische) support
100%30030
De prijs/kwaliteit verhouding
100%31031
Totale waardering van de ISP
100%31031
Tevreden klanten (>75% positief)
100%31031

rss-feed Nieuw: U kunt de ervaringen met Jouwhost nu ook als RSS-feed volgen.

Ook klant van Jouwhost (geweest)?
Deel uw ervaring met andere ISPGids.com bezoekers!

Ervaringen 11 - 20 van de totaal 31 ervaringen met Jouwhost


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Jouwhost

Geplaatst op 22/11/2016 (28300)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    bjorke.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Overgestapt van andere webhosting.
    Alles is veel beter geregeld en we zijn dus zeer tevreden.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Jouwhost

Geplaatst op 08/10/2016 (28066)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.northsea.audio
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Zeer tevreden
Toelichting: De verbinding met mijn server is echt bloedsnel, over het overschrijden van een datalimiet hoef ik me ook geen zorgen te maken.
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Zeer tevreden
Toelichting: Ik heb een aantal keren wat hulp nodig gehad. Na telefonisch contact met Jouwhost ben ik goed geholpen, er werd echt met mij mee gedacht. Fantastisch!
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Voor de geboden diensten betaal ik niet veel vind ik. Omdat ik iemand met verstand aan de lijn krijg die mij daadwerkelijk helpt, vind ik het mijn geld zeer zeker waard.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Klantgericht
    Behulpzaam
    Zeer snel
    Veel mogelijkheden
    No Nonsense!

    Mijn vorige hoster was veel duurder, ik snap niet waarom ik deze stap niet eerder heb gemaakt.
    Eindelijk voel ik me bij Jouwhost gewoon helemaal thuis...
    Ik zou het doen, een echte aanrader hoor!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met dedicated server van Jouwhost

Geplaatst op 07/06/2016 (27513)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    da-servers.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    1 < 3 maanden
  • Betaald per jaar

    500 tot 1.000 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Dedicated server

Beoordeling van dedicated server

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Toelichting: Na bestelling van onze server werd contact met ons opgenomen om details verder te bespreken. Er werden enkele goede tips gegeven. We hebben dit als zeer prettig ervaren omdat we niet het gevoel hadden om contact te hebben met een verkoper maar met een techneut die weet waar hij over praat.
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Toelichting: Op de website stond dat de server op voorraad was en dit was hij ook. Hij was zoals afgesproken binnen 24 uur na bestelling online en ingericht.
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Zowel via mail als telefoon worden zaken gelijk opgepakt, vaak zelfs aan de lijn nog geregeld.
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Toelichting: Wij vinden dat we veel waar voor ons geld krijgen en betalen graag voor deze kwaliteit omdat we dit ook aan onze klanten willen bieden.
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • We huren sinds enkele maanden een dedicated server bij Jouwhost. Na de bestelling was de server snel opgeleverd met aangevraagde configuratie.
    De server draait goed, is snel te bereiken en de backups zijn goed geregeld. Je kan merken dat er energie is gestoken in kleine details zoals het verzorgen van een snel intern netwerk en goede backupmogelijkheden.
    De support die we in het begin nodig hadden en nu af en toe nog nodig hebben is goed. Ze pakken problemen snel en adequaat aan.
    Het is een groot verschil met onze vorige hoster die zogenaamd een grote goede hoster zou moeten zijn, daar waren regelmatig stroom en netwerk problemen. We hebben hier van al deze problemen geen last ondervonden en zijn dus zeer tevreden!
    We hebben een stabiele basis om diensten aan te bieden aan onze klanten en hebben vertrouwen in Jouwhost dat ze ons op lange termijn kunnen helpen te laten groeien.


0 100 100.00


Zakelijk

Ervaring met webhosting van Jouwhost

Geplaatst op 25/05/2016 (27422)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Dral Media BV
  • Soort

    Zakelijk (< 10 medewerkers)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.arubavillaflorida.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 3 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Jouwhost is een betrouwbare en deskundige partner en bereid om snel en adequaat hulp te bieden indien nodig. Bovendien zijn de berekende kosten heel redelijk te noemen. Ik raad deze host van harte aan.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Jouwhost

Geplaatst op 24/05/2016 (27413)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    HM Texel Bv
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    hmtexel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 2 jaar
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Ik bel en er wordt gelijk actie ondernomen. Ik ben ook van plan mijn andere bedrijf ook hier onder te brengen. Goede service en heel redelijke prijzen. En ik loop al een tijdje rond.


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Jouwhost

Geplaatst op 24/05/2016 (27411)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Six Feet From The Edge
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.sixfeetfromtheedge.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    < 1 maand
  • Betaald per jaar

    75 tot 100 euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Ik ben sinds kort overgestapt naar JouwHost. Tot nu toe ben ik al ZO ontzettend veel beter geholpen dan ik ooit geholpen ben bij mijn vorige host (en dat voor nog niet eens de helft van het bedrag dat ik daar betaalde. Absoluut top: snelle service, snelle reacties. Echt een aanrader!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Jouwhost

Geplaatst op 24/05/2016 (27409)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Beveiligings Service Texel
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    best-texel.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    tot 10 euro
  • ICT kennis

    Digibeet
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Snelle 24/7 service. Altijd antwoord op moeilijke vragen!


0 100 100.00


Consument

Ervaring met webhosting van Jouwhost

Geplaatst op 24/05/2016 (27408)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    Bekend bij de redactie
  • Soort

    Consument
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    cvdeeden.com
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    Langer dan 4 jaar
  • Betaald per jaar

    20 tot 40 euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Domeinnaam
    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Afhandeling van uw opzegging(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Toelichting: Bij vragen wordt ik altijd direct te woord gestaan, ook op zondag !
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Zeer prettige ervaringen!

    Al jaren naar volle tevredenheid, ook met betrekking tot facturen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan, helder, duidelijk en eenvoudig.

    Persoonlijke service en aanpak zijn hier sleutelwoord heb ik het idee, bij ons zijn er in elk geval nog nooit klachten geweest!


0 100 100.00


ZZP

Ervaring met webhosting van Jouwhost

Geplaatst op 22/03/2016 (27035)
  • Klantgegevens

  • Naam

    Bekend bij de redactie
  • Bedrijf

    MadeByMaus
  • Soort

    Zakelijk (ZZP)
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.madebymaus.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    12 < 18 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Kundig
  • Afgenomen

    Webhosting

Beoordeling van webhosting

Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Toelichting: Jammer dat de backups niet meer naar eigen FTP server kunnen worden gemaakt
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Goede provider met een snelle reactiesnelheid.
    Ook bereid om voor de klant verder te kijken. Zelfs als het niet in het pakket zelf valt


0 100 100.00


Non-profit

Ervaring met domeinnaam van Jouwhost

Geplaatst op 23/02/2016 (26858)
  • Klantgegevens

  • Naam

  • Bedrijf

    Stichting Hart voor Minima
  • Soort

    Stichting/Vereniging
  • E-mail

    Bekend bij de redactie
  • Website

    www.hartvoorminima.nl
  • Contractgegevens

  • Nog steeds klant

    Ja
  • Hoe lang al

    6 < 12 maanden
  • Betaald per jaar

    Wil niet zeggen hoeveel euro
  • ICT kennis

    Eindgebruiker
  • Afgenomen

    Domeinnaam

Beoordeling van domeinnaam

Afhandeling van uw bestelling(en)
Tevreden
Beschikbaarheid van de diensten
Tevreden
Kwaliteit van de diensten
Tevreden
Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc)
Tevreden
Prijs en kwaliteit verhouding
Tevreden
Totale waardering
Tevreden
  • Ervaring in eigen woorden

  • Alles duidelijk en tijdig toelichting op eventuele vragen.!!


0 100 100.00


Ervaringen 11 - 20 van de totaal 31 ervaringen met Jouwhost





> > > > >


Copyright 2006 - 2020 - xCAT.nl Publishing. Alle rechten voorbehouden. Privacy policy. Contact met de redactie.